Advertentieindex
Image default
Dienstverlening

Door het aanvragen van een patent beschermt u uw goede naam

Bent u zelfstandig ondernemer? U heeft dan een uniek merk, dat u natuurlijk wilt beschermen. Het is daarom erg belangrijk dat u zorgt dat dit niet door anderen gekopieerd wordt. Hoe u dit doet? Door het aanvragen van een patent bij een specialist als IPecunia Patents. Deze specialist analyseert of uw merk ook echt in aanmerking komt voor het aanvragen van een patent en begeleidt u bij het aanvragen. Heeft u ook technische processen of producten die u wilt patenteren? Kies dan voor octrooi bescherming. Ook hierbij helpt de specialist u graag.

Waarom moet ik een patent aanvragen?

Wanneer u het ‘gat in de markt’ gevonden heeft, wilt u natuurlijk dat niemand met uw idee aan de haal gaat, want dan verdient iemand anders geld met iets waar u maanden- of jarenlang hard aan gewerkt heeft. Vraag daarom een patent aan. Door het aanvragen van een patent zorgt u ervoor dat niemand anders uw product of proces mag kopiëren. Waar begint u met het aanvragen van een patent? Bij het inschakelen van een specialist als IPecunia Patents. Zij zijn specialist in patenten en octrooi bescherming en weten precies welke stappen u moet zetten om op een effectieve manier een patent of octrooi aan te vragen.

Dit is wat erbij komt kijken als u een patent gaat aanvragen

Hoe kunt u patent aanvragen voor technische producten en werkprocessen, zodat niemand deze producten namaakt en zeker niet op dezelfde manier? U moet eerst weten of het product of de dienst ook echt uniek is en of het goed toepasbaar is. Is dit het geval? Dan moet u het patent aanvragen bij Octrooicentrum Nederland. Het is ten zeerste aan te raden dat u hiervoor een specialist inschakelt als IPecunia Patents. Met een jarenlange ervaring weten zij precies welke processen er doorlopen moeten worden om uw octrooi bescherming succesvol te laten verlopen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met deze specialist.