Advertentieindex
Image default
Dienstverlening

De professionele verdeler van een 3D-laserscanner en andere meetapparatuur

Bent u op zoek naar een firma waar u een professionele 3D-laserscanner of een puntenwolk laserscanner kan aankopen? Dan is MOSEG Technologies uit Balegem exact de plek waar u moet zijn. Zij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van allerlei Mobile Mapping-systemen en bijhorende producten die in zo ongeveer alle omgevingen gebruikt kunnen worden. De 3D-laserscanner is één van die producten die onmisbaar is wanneer het aankomt op meet- en mappingwerken. De professionele puntenwolk laserscanner is dan weer specifieker gericht voor het analyseren van ruimte of land.

De producten die u vindt bij dit bedrijf

MOSEG Technologies heeft diepgaande kennis over elk product dat u bij hun kan verkrijgen. Ze kunnen u deftig informeren en u bijstaan in het nemen van de beslissing over welk model het meest geschikt is voor de doeleinden waar u hem voor wilt gebruiken. Per product hebben ze een breed scala aan modellen, elk met hun eigen specifieke toepassingen, zodat er steeds een versie in hun aanbod zit dat geschikt is voor u. Zo zijn er bijvoorbeeld voor de 3D-laserscanner het model ZEB GO, ZEB GO RT en ZEB Revo RT. Wat de puntenwolk laserscanner betreft vindt u in de collectie van dit bedrijf de kwalitatieve merken Stonex en GeoSLAM. Wanneer u rekent op de deskundigheid van dit bedrijf, dan rekent u op innovatieve instrumenten en applicaties, een gratis eerstelijnssupport en een opleiding bij elke investering die u doet, zodat u een degelijke achtergrond heeft alvorens u de materialen gaat gebruiken.

Bekijk hun assortiment

Wanneer u op zoek bent naar technologieën die de juiste techniek omvatten voor plaatsbepaling, maatvoering en 3D-inventarisaties, dan is MOSEG Technologies in Balegem het gespecialiseerde bedrijf dat u nodig heeft. Bekijk gerust hun gehele assortiment met producten van vooruitstrevende partners en werk met innovatieve instrumenten. Geniet van een opleiding bij iedere investering die u maakt en ken uw materialen door en door, zodat u het juist kan gebruiken.