Advertentieindex
Image default
Dienstverlening

Asbest laat u verwijderen door deze expert in Gent

Zoals iedereen weet, is asbest enorm schadelijk. Lange tijd was men zich echter niet bewust van de gezondheidsrisico’s van asbest, waardoor enorm veel gebouwen dit materiaal bevatten. Uiteraard wilt u liefst geen asbest in uw huis of bedrijfsgebouw hebben. Het is echter geen goed idee om dit zelf te proberen te verwijderen, want dan bestaat het risico dat uw gezondheid geschaad wordt. Daarom schakelt u best een expert in asbest in. Zo’n expert in asbest in de omgeving van Gent is TDM Consultancy in Evergem. Dit bedrijf is dé asbestdeskundige in heel de provincie Oost-Vlaanderen. U kunt hen zowel als particulier als voor uw bedrijf inschakelen.

Veiligheid staat voor bij deze specialisten

Deze expert in asbest nabij Gent vindt veiligheid bijzonder belangrijk. Daarom hebben ze een bijzonder uitgebreid sloopopvolgingsplan. Hierin hebben ze vastgelegd hoe ze asbest kunnen verwijderen met zo min mogelijk schade. Eerst doen ze een voorstudie op basis van de aangeleverde documenten, zoals foto’s en bouwtekeningen. Vervolgens doen ze een veldonderzoek, waarbij ze focussen op gevaarlijke afvalstoffen. Daarna bezorgen ze u een rapportage met een inventaris van al de afvalstoffen die bij het slopen vrij zullen komen. Zo bent u zelf ook goed op de hoogte. Daarna kan het slopen en verwijderen van de afvalstoffen beginnen. Tracimat, de officiële Vlaamse sloopbeheerorganisatie, volgt dit proces ook op en brengt een controlebezoek. De asbestdeskundige zorgt er bovendien voor dat uw puin goedkoper kan worden afgevoerd. Klinkt als een goede deal, niet?

Vraag snel uw vrijblijvende offerte aan

Heeft u asbest dat u wilt laten verwijderen of wilt u een gebouw dat asbest bevat laten slopen? Neem dan snel contact op met deze expert in asbest in de omgeving van Gent en vraag uw offerte aan. Ze proberen steeds binnen de 48 uur te antwoorden. Het kan dus zeer snel lopen wanneer u hen inschakelt.