Advertentieindex
Image default
Bedrijven

Sealen met een perfect resultaat

Wilt u uw brochures laten sealen en verzenden? Uw boek of pakket in folie verpakken? Uw folders professioneel laten inpakken?

Wij zijn u graag van dienst met het sealen of krimpen van uw mailing, afgestemd op uw wensen. Wij bieden u zeer uitgebreide mogelijkheden op het gebied van sealen en inpakken. Kiest u voor extra luxe folie of bio-folie die composteerbaar is? Wilt u een brief meesturen of een leuke gadget bijsteken? Één ding weet u zeker: bij ons kiest u altijd voor sealen met een perfect resultaat.

Uw boek of pakket krimpen.

Behalve voor folders insealen kunt u ook bij ons terecht voor het verpakken van boeken, displays, dvd’s en samengestelde pakketten in standaard of luxe folie, ook wel ‘krimpen’ genoemd. Uw boek of pakket sealen kan bij een te verwerken formaat van maximaal 38 cm breed en 10 cm hoog. Heeft u andere wensen? Samen met u bekijken we graag wat er mogelijk is!

Adressering in allerlei vormen

Uiteraard kan uw magazine, brochure of periodiek niet weg zonder adressering. Foldersinpakken.nl is u daarom ook graag van dienst met het adresseren van uw pakket. Wij kunnen voor uw adressen printen op een zogenaamd cheshire etiket (een klein, niet geplakt stukje papier dat we op uw brochure leggen en dat onder de folie terecht komt), maar we kunnen ook A6-, A5- of A4-adresdragers ‘opleggen’. Wilt u een gehele brief meesturen met uw pakket? Deze printen we ook graag voor u, uiteraard met adressering.

Eenvoudig bijlagen meesturen

Wilt u één of meerdere bijlages meesturen met uw brochure? Geen probleem. Wij kunnen vele verschillende bijlages voor u insteken en opleggen. Machinaal opleggen kan bij cheshire adresdragers en bijlagen in de maten A6, A5 en A4. Bij het meesturen van bijlagen in afwijkende formaten en eventuele gimmicks steken wij deze graag handmatig voor u in. Een gepersonaliseerde brief of flyer, een leuke gadget of een aantal visitekaartjes… Wat uw wensen ook zijn, wij bieden u graag een oplossing.

Van databeheer tot verzending

Bij bijverdienste plooi en vouwwerk verzorgen we graag het complete traject voor u: van databeheer en het sealen van uw folder, magazine of brochure tot het printen van uw adreslabel, het verzendklaar maken van uw mailing en het ter post bezorgen ervan. Alles binnen uw budget én deadline, lokaal of wereldwijd. Zodat u werkelijk nergens meer naar om hoeft te kijken.

Verantwoord ondernemen met bio-folie

Wilt u extra aandacht besteden aan het milieu? Staat u voor maatschappelijk verantwoord ondernemen en wil je thuiswerk inpakken? Maak dan gebruik van onze speciale bio-folie. Met deze composteerbare folie heeft u evenveel mogelijkheden als met gewone folie. De folie is gemaakt van hernieuwbare grondstoffen, zoals maïszetmeel, en verdwijnt op natuurlijke manier. Door nieuwe technieken is de folie tegenwoordig vrijwel net zo helder en transparant als gangbare folies. Kortom: composteerbare folie is hét milieuvriendelijke alternatief; voor iedereen die kiest voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.

https://www.internetbijverdienen.be/geld-bijverdienen-met-inpakken-als-thuiswerk/