Advertentieindex
Image default
Bedrijven

Een tractor kopen bij een echte specialist in Antwerpen

Ben jij op zoek naar een tractor die al het werk op het veld aan kan? Dan zit je zeker goed bij WVT Agri. Deze specialisten verkopen al sinds 2009 uitstekende machines voor de landbouw en weten daardoor precies wat jij nodig hebt. De ervaren medewerkers in regio Antwerpen helpen je met veel plezier verder bij het kopen van je volgende tractor.

Een betrouwbare verdeler voor je nieuwe tractor

Een nieuwe tractor kiezen om te kopen, is een zeer belangrijke beslissing en dat begrijpen de experten van WVT Agri in Berlaar, regio Antwerpen, helemaal. Ze hebben daarom doorheen de jaren een ruim aanbod aan de beste machines opgesteld. Zo vind je bijvoorbeeld een occasie in perfecte conditie tegen een lage prijs. In hun uitgebreide showroom staan allerlei merken voor je klaar. Zo hebben ze de bekende merken Fendt en Weidemann, maar ook SAME. Daarnaast kan je niet alleen tractoren kopen, maar ben je eveneens welkom bij hen voor een onderhoudsbeurt. Het is nu eenmaal belangrijk om regelmatig eens langs te gaan, zodat je tractor of andere landbouwmachine in goede staat blijft. Ze checken uitvoerig of alle onderdelen nog werken en bijvoorbeeld niet roesten en vervangen waar nodig de materialen die niet meer veilig zijn om te gebruiken. Als er toch iets stuk zou gaan, reken je ook op de ervaren medewerkers van dit bedrijf voor een snelle service en kwaliteitsvolle reparatie. Zo kan je snel terug het veld op om te doen waar je van houdt.

Koop snel je nieuwe tractor

Komt de oogst eraan en wil je voorbereid zijn door een nieuwe tractor te kopen bij deze specialisten in Antwerpen? Ga dan zeker eens langs in Berlaar en neem een kijkje tussen de occasies die ze ter beschikking hebben. Je kan hen ook steeds contacteren als je nog met vragen zit over hun ruime aanbod aan machines.