Advertentieindex
Image default
Bedrijven

Doe beroep op deze winterdienst in Oost-Vlaanderen

Bent u op zoek naar een professionele winterdienst om de weg van strooizout te voorzien, die werkzaam is in Oost-Vlaanderen of Antwerpen? Dan moet u bij Winter Services zijn. Zij zijn tussen 1 november en 31 maart 24/7 beschikbaar in heel België. Ze staan al meer dan 20 jaar voor u klaar en hebben dus ook de nodige ervaring als strooidienst om uw veiligheid op de weg te garanderen. Dankzij hun performant materiaal kunnen zij alle oppervlakken aan, en u kunt hen dus inschakelen om wegen sneeuwvrij te maken, maar ook parkings of laad- en losdokken binnen bedrijven.

Wat kunnen ze voor u betekenen?

Bij sneeuwval kunt u deze winterdienst inschakelen zodat zij ter plaatse komen om de ruimte sneeuwvrij te maken en strooizout te voorzien in Oost-Vlaanderen. Ze hebben echt een gigantische zoutvoorraad in België dus u kunt op eender welke locatie een zoutkist laten leveren zodat u zelf een voorraad hebt en niet telkens dit bedrijf moet bellen als er gestrooid moet worden. Uiteraard is dit wel mogelijk, en zorgen ze in heel Vlaanderen en België voor sneeuw- en ijsvrije wegen, privéwegen, parkings, voetpaden en bedrijfsterreinen. Op die manier zorgen zij ervoor dat er heel wat winterse ongelukken voorkomen kunnen worden. U kunt hen inschakelen bij weerswaarschuwingen, of wanneer u het nodig vindt dat er strooizout wordt voorzien op een specifieke locatie. Ze volgen zelf nauwgezet alle informatie op via gespecialiseerde weersites en het weerbericht, zodat ze snel kunnen reageren wanneer er strooizout nodig is in Oost-Vlaanderen of Antwerpen. Vaak komen ze dus preventief op locatie, maar u kunt hen uiteraard ook op aanvraag laten langskomen, bijvoorbeeld op uw bedrijfsterrein.

Kies voor kwaliteit

Deze winterdienst in Oost-Vlaanderen levert steeds kwalitatief werk, en dat doen ze dankzij hun geavanceerd materiaal. U heeft ook de garantie dat ze steeds voldoende zout op voorraad hebben, dus u zult nooit zonder strooizout zitten in Oost-Vlaanderen. Ze zorgen voor een dekking van de straten op landelijk niveau, wat betekent dat u hen in heel België kunt inschakelen. Neem snel contact met hen op voor meer informatie.

https://www.winterservices.be/