Advertentieindex
Image default
Beauty en verzorging

Uw groothandel in nagelproducten

Wilt u graag mooie en verzorgde nagels en zoekt u kwalitatieve nagellak? Bij Belgium Oro Nails in Wommelgem, uw groothandel in nagelproducten, vindt u nagellak die uw nagels een frisse kleur geven. Naast het kleuren van uw nagels, beschermt u uw nagels ook. Deze lak is verkrijgbaar in vele soorten en kleuren en wordt verkocht in kleine flesjes met een dop waaraan een klein kwastje is bevestigd. Bewaar deze nagellak op een koele, droge en donkere plek, want zo houdt u de nagellak langer goed.

Gellak houdt uw nagels langer mooi

Naast nagellak verkoopt deze groothandel ook gellak en verschillende benodigdheden voor gelnagels, zoals product remover, art discs en opbergdozen. Deze gelnagels verstevigen uw nagels. De gel variant blijft langer zitten op uw nagels omdat er gel wordt toegevoegd en er een verlengstuk op uw eigen nagel wordt aangebracht. Deze manicure blijft lang zitten. Heeft u geen nood aan gellak die zo lang blijft zitten en bent u al tevreden met een gewone nagellak? Ga dan voor deze gewone nagellakken en bekom sterke, gezonde en glanzende nagels. Deze groothandel in nagelproducten heeft verschillende starter kits om gellak aan te brengen, zodat u volledig uitgerust bent met deze producten voor uw nagels. Met de Artistic Rock Hard Gel Starter Kit bekomt u de perfecte verlenging van uw nagel met behoud van kleur en glans. Nagels ontvetten, French aanbrengen en een kleeflaag verwijderen, u kan het allemaal met deze geweldige kit voor gellak. Alle benodigdheden voor deze gelnagels zitten in deze doos.

Bestel nagelproducten op hun webshop

Ga voor mooie en elegante nagels met nagellak van topkwaliteit bij deze groothandel met nagelproducten. Wilt u graag de juiste benodigdheden kopen voor gelnagels aan te brengen? Bestel uw favoriete kleur in nagellak of bestel een kit als u wilt starten met het aanbrengen van gelnagels. Bestel voor €99 euro en profiteer van een gratis levering van uw nagelproducten. Surf nu naar hun website.