Advertentieindex
Image default
Banen en opleidingen

Vacatures.today review

Vacatures.today een van de grootste zoeksites voor banen en werknemers in Belgie (volgens de Similarweb-beoordeling). Ze creëren geavanceerde technologieën op alle beschikbare platforms, zodat werkgevers snel de juiste werknemer kunnen vinden en werkzoekenden een goede baan kunnen vinden. Hun mobiele apps staan ​​op alle platforms consequent op nummer 1 in de categorie Zakelijk. Hun zoekopdracht maakt gebruik van kunstmatige intelligentie en de site verwerkt tot 3000 verzoeken per seconde. Elke maand verschijnen er meer dan  50k vacatures op de site, en technologieën voor het werken met personeel hebben meer dan 30 jobboards in hun netwerk. Elke dag helpen ze honderdduizenden mensen om hun leven ten goede te veranderen.

Bij vacatues.today doen ze er alles aan om ervoor te zorgen dat hun bedrijf op lange termijn duurzaam is. Dit betekent dat ze veel aandacht besteden aan de ontwikkeling van compliance binnen het bedrijf.

Door ethische normen te aanvaarden en strikt na te leven, willen ze het idee overbrengen van de noodzaak om een ​​bedrijfscultuur te behouden en de ernst van de verantwoordelijkheid voor hun acties tegenover de samenleving, collega’s, klanten en zakenpartners.

 

Vacatures.today helpt miljoenen mensen om vele problemen op te lossen, en de samenleving – één mondiale sociaaleconomische – werkloosheid.

Om dit te doen, biedt Vacatures.today handige tools voor het vinden van personeel en helpt het werkzoekenden bij het vinden van een fatsoenlijke baan.

 

Vacatures.today behandelt iedereen met respect, verbetert continu haar bedrijfsprocessen, bewaakt innovaties en heeft aandacht voor de belangen en wensen van klanten, zakenpartners en medewerkers om comfortabele voorwaarden voor samenwerking te creëren.

Ze werken met u samen
Ze streven ernaar een veilige werkomgeving te creëren die voldoet aan hoge professionele normen die teamwerk versterken en vertrouwen opbouwen. Ze zetten hun ook in om iedereen gelijke kansen op werk te bieden.

Ze werken binnen de wet
Vacatures.today accepteert geen enkele vorm van corruptie; volgt interne vereisten en gezond verstand bij het kiezen van tegenpartijen, bij het ontvangen van relatiegeschenken en bij het organiseren van evenementen;  wisselt geen informatie uit met concurrenten. Dit alles om ervoor te zorgen dat de activiteiten van het bedrijf strikt voldoen aan de vereisten van de wetgeving.

 

Vacatures

https://vacatures.today/