Advertentieindex
Image default
Banen en opleidingen

Een trainingsbureau gespecialiseerd in communicatie

Zoekt u naar een trainingsbureau dat de nodige ervaring heeft in communicatie? Dan moet u bij Levamo zijn in Sint-Katelijne-Waver. Hier kunt u rekenen op de hulp van een professionele communicatietrainer. Op die manier krijgt u hier een uitgebreide én wetenschappelijk onderbouwde training in degelijke communicatie. Wilt u leren luisteren en communiceren? Dan bent u bij dit bureau aan het juiste adres.

Waarmee kunnen ze u helpen?

U kunt in dit trainingsbureau een trainer inschakelen die maar al te graag naar uw verhaal luistert en gespecialiseerd is in communicatie. Dit wordt bovendien als startpunt gebruikt in uw communicatietraining. Het begint allemaal door te vertellen wat er in uw leven allemaal niet loopt zoals u zou willen. Heel wat van deze dingen zijn namelijk vrij eenvoudig op te lossen als u beter leert communiceren. Samen met u gaat een communicatietrainer op zoek naar de uitdagingen waar u tegenaan loopt. Nadien kan hij of zij vanuit expertise een training opstellen op uw maat en eventueel op die van uw medewerkers. Bij Levamo stelden ze een eigen methode op. Deze methode, in combinatie met de nodige ervaring en een persoonlijke aanpak krijgt u een training in communicatie van dit trainingsbureau. Ze geloven dat de kracht van communicatie voor een groot deel schuilt in het goed kunnen luisteren naar anderen. Dat is dus ook een groot en belangrijk deel van deze training: aandachtig leren luisteren. Dit trainingsbureau in communicatie wilt u zowel beter naar uzelf leren luisteren, als aanleren dat luisteren een teamvaardigheid is in een bedrijf, én luisteren naar andere mensen zonder meteen een confrontatie aan te gaan.

Neem contact met hen op

Heeft u zelf nood aan zo’n training communicatie van dit gedreven trainingsbureau? Of vindt u het een goed idee om zo’n training samen met uw medewerkes te volgen? Dan kunt u eenvoudig contact opnemen via hun website en een businesstraining voor zelfstandigen boeken. Of scrol rustig door hun aanbod en ontdek wat ze verder nog allemaal voor u kunnen betekenen.