Advertentieindex
Image default
Banen en opleidingen

15 ideeën voor nieuwjaarscadeaus voor collega’s

Global recruitment

Laten we het aan de kust verduidelijken: het is helemaal niet nodig om deel te nemen aan al deze drukte voor het nieuwe jaar. We weten hoe sterk de publieke druk kan zijn, maar het is niet nodig om op kantoorvieringen af ​​te werpen als je daar geen zin in hebt. De situaties zijn anders: misschien wilde je jezelf een fles wijn geven en die niet aan Peter van de boekhouding geven vanwege je deelname aan “Secret Santa”?

Vertrouw ons, we verwelkomen gezond egoïsme. We delen een selectie, geboren tijdens onze brainstorm: wat als je toch besluit om je collega’s een plezier te doen? Toch is het geven van cadeautjes soms erg prettig.

Onze favorieten

Ibuprofen

Omdat mensen vaak hoofdpijn hebben. Zorg voor een zakelijke voorraad ibuprofen in een mooie pot of handgemaakte doos.

Regenjas

Je kunt voorzichtig een briefje bijvoegen met een citaat – “Ik word je paraplu” (of ga verder: “Mantel, mantel, dans, dans”).

Kleine handcrème

Zelfs het mannelijke deel van ons team keurde dit idee goed. Wij hebben een bedrijfshandcrème op kantoor.

Sokken

We weten dat dit een saai idee is.

Shopper

Het is handig en milieuvriendelijk.

Kleine luchtbevochtiger

Naast handcrème is het maar een bom. Om je gezicht fris, gehydrateerd en altijd klaar te houden om een ​​selfie te maken.

Stofzuiger voor toetsenbord

Omdat de baan nooit loslaat. Als je, net als wij, koekjes proeft die door collega’s vlak boven je laptop zijn gebracht, is dit onvervangbaar. Herhaal onze fouten niet: soms kan het uitkiezen van de kruimels leiden tot het vervangen van het hele toetsenbord.

Herbruikbare koffiekop

Omdat de planeet niet voor altijd is, en papieren bekertjes niet zo milieuvriendelijk zijn.

Kauwgom

Vaker dan handcrème bij ons op kantoor, alleen raakt deze op. We zijn al heel lang van plan om in het kauwgomfonds te gieten, maar onze handen reiken niet. Maar als u geen geld wilt uitgeven aan geschenken voor al uw collega’s: breng er dan een enorme voorraad van naar uw werkplek – u kunt bedenken dat dit een investering in de toekomst is!

Kaarthouder of pasjeshouder

Als u zaken doet, weet de bewaker bij de controlepost zeker dat het “van u” is die is gekomen. Maar als leuk cadeau voor je geliefde collega komt hij wel: portemonnees en houders voor reiskaarten krijgen al snel een obsceen uiterlijk en zijn aan vervanging toe.

Wegwerpcamera

Een speeltje dat volwassenen zal verrassen! Hoogstwaarschijnlijk zal de film op de allereerste dag van gebruik opraken: maar hoeveel emotie kan dit kleine ding geven …

Alcoholische favorieten

Minibar

Een andere optie is om uw naaste collega’s te bedanken. De miniflesenset heeft nog niemand van streek gemaakt!

Kolf

Voor echte rebellen (je kunt ze niet verrassen met miniflesjes).

Herbruikbare plug of con$ooms

Klinkt raar, maar we hebben het alleen over wijn. Als je jezelf na een werkdag een glaasje rood gunt, wil je waarschijnlijk zo’n cadeau.

Set voor mimosa (URURURURRU!)

Ja, het is erg duur. Maar het ziet er zo schattig mogelijk uit: misschien begin je volgend jaar zelf zulke dingen te maken? Wij zijn de eersten.

U mag helemaal geen geschenken geven – en het opgebouwde fonds aan niet-uitgegeven geld geven aan iemand die ze meer nodig heeft. Pas op: het is moeilijk om oplichters van weldoeners te onderscheiden. Wij helpen honden!

search for a job

https://www.globalrecruitment.info/