Advertentieindex
Image default
Auto’s en Motoren

Transport huren voor particulieren en bedrijven

Verhuurbedrijf Huurwagens Mols staat voor je kaar om de berste service te leveren als het gaat om het huren van transport. Zij hebben wagens die handig ingezet kunnen worden in het dagelijkse transport voor particulieren en bedrijven. Zo hebben ze verhuiswagens die goed van pas komen als je veel meubels en andere spullen hebt die je van locatie moet veranderen. Ook zijn er wagens met trekhaak en bestelbussen beschikbaar. Voor privégebruik komen de personenwagens van het verhuurbedrijf goed van pas.

Transportverhuur met veel mogelijkheden

Het is mogelijk om de transport een korte of lange periode te huren. De lengte van de huurperiode ligt aan wat er voor jou goed uitkomt. Ben je van plan om met één van onze personenwagens op vakantie te gaan? Of liever alleen een weekendje weg? Voor al deze opties heeft het bedrijf geschikte wagens voor jou. De auto’s van Huurwagens Mols zijn erg goed bereikbaar voor iedereen. Ze hebben namelijk tien agentschappen waar je je gehuurde auto kunt ophalen en wegbrengen. Deze zijn goed verspreid over heel België. De agentschappen zijn gevestigd in Haasrode, Tienen, Linkebeek, Kampenhout, Balen, Lommel, Genk, Bilzen, Hulshout en Aarschot.

Een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit

Bij dit verhuurbedrijf vinden ze de verhouding tussen prijs en kwaliteit erg belangrijk. Je zult dus niet verast worden door extra onverwachte kosten op je factuur. De glasschade-, steenslag- en bandenverzekering zit samen met de onderhoudskosten al bij de huurprijs inbegrepen. Zo weet je goed waar je aan toe bent als je de prijzen op de website ziet staan.

Laat weten waarvoor je het transport huurt

Er zijn veel opties als het gaat om het kiezen van de juiste auto. Wil je een personenwagen met drie of vijf deuren? Tank je liever diesel of benzine? Deze keuzes liggen allemaal aan het doel waar je de auto voor wilt gebruiken. Laat het bedrijf weten waarvoor je het transport wilt huren. Zij adviseren je graag welke wagen voor jouw situatie geschikt is.