Advertentieindex
Image default
Aanbiedingen

Machinebouwers bij Twin-Tech engineeringsbureau

3D technisch tekenen en engineering

3D engineering en technisch tekenen is helemaal de toekomst. Bij Twin-Tech ingenieursbureau is het de basis voor het starten van een nieuw project. En juist op dit vlak is Twin-Tech innovatief bezig en werken we met de laatste 3D software pakketten voor het uitwerken van de mooiste projecten. Omdat zowel 3D technisch tekenen en engineering zee relevant zijn bij het ontwerpproces, geven we hier extra tijd en aandacht voor tijdens het ontwikkelen van maatwerk klantspecifieke machines. In deze fase leggen we de basis van het concept van de machine. Hiervoor gebruiken we de 3D CAD tekeningen die een extreem hoge mate van detail kennen. Maar hoe werkt 3D technisch tekenen precies

Wat is 3D technisch tekenen?

3D tekenen is absoluut een vak opzich. Het is in tegenstelling tot vrij tekenen een specialisatie dat zich bezig houdt met detail tekeningen die opgemaakt worden conform regels en voorschriften. Een technisch tekenaar is verantwoordelijk voor het eindresultaat, dus hoe een product of dienst daadwerkelijk gebouwd moet worden. Je snapt dus wel dat hier veel kennis en vaardigheden voor nodig zijn zodat het ontwerp ook op een duidelijke en simpele manier gerealiseerd kan worden. 3D technisch tekenen is vakwerk en bij Twin-Tech hebben we de juiste kennis in huis op het gebied van 3D Autocad.

3D tekenen komt het vaakst voor in branches en beroepen waar technische tekeningen zeer belangrijk zijn. Denk hierbij aan:

 • Automatisering
 • Installatietechniek
 • Architecten
 • Engineering
 • Koeltechniek
 • Machinebouwers
 • Mechatonica
 • Metaalbedrijven
 • 3D software en grafisch vormgevers

Mogelijkheden bij Twin-Tech engineeringsbureau

Bij engineeringsbureau Twin-Tech weten we heel goed wat we doen. Daarom is het streven naar kwaliteit en service onze basisprincipe. Bij het zien van mogelijke beren op de weg, denken wij juist meteen in oplossingen. Door de veelzijdigheid van onze opdracht in binnen- en buitenland én het werken voor kleine en grote bedrijven zit ons team vol met ervaring en expertise die we van project naar project meenemen en verbeteren. Ook kunnen we onze opdrachtgevers ontzorgen vanaf de schets tot het aandraaien van de laatste moer. Maak een afspraak met Twin-Tech en ontdek de mogelijkheden voor jouw speciale machinebouw op maat.

Engineering projecten bij Twin-Tech

Voor een overzicht van al onze projecten verwijzen je naar onze website. Hier hebben we een greep van diverse projecten geplaatst voor opdrachtgevers zoals Voorbij Prefab Amsterdam, Aircrete Europe, Nestlé en Vosteq. Bijzondere aandacht verdienen onderstaande projecten:

 • Liftkabelgeleiding: Met beleid de trommel van de hijsmotor oprollen? Wij hebben het bedacht!
 • Slimme fietsopslag: Ga slim en efficiënt om met de ruimte en opslag die je hebt dankzij onze fietsenrek waarbij de fietsen staand opgeslagen worden.
 • Automatische bovenloopkraan: Een nieuwe bovenloopkraan die grote, volgepakte frames in het geheel naar een volgende productielijn kan verplaatsen. Dit bespaart natuurlijk veel tijd in het productieproces.
 • Beton mix installatie: Een klantspecifieke en vernieuwende mix-installatie maakt het mogelijk dat een ander type grondstof gebruikt kan worden.

http://youtu.be/fJbpyilE0sI

Machinebouwer nodig in Nederland? Bel Twin-Tech!

Gevestigd in Enschede, nabij het Business en Science park van de Universiteit Twente staan we vanzelfsprekend synoniem voor innovatie en techniek. We zitten midden in een broeiplaats van technisch talent die we uitstekend inzetten voor onze opdrachtgevers. Bovendien beschikken we over een eigen productie en testruimte in Halle – Gelderland. Hier kunnen we uitvoerig een prototype machine testen en doorontwikkelen. Bel ons op +31 (0) 53 760 1980 of stuur een mail naar info@twin-tech.nl voor een kennismaking.

engineeringsbureau

https://www.twin-tech.nl/