Advertentieindex
Image default
Aanbiedingen

Ballonvaart Antwerpen

Ballonvaart Antwerpen

C-Air ballonvaart Antwerpen is blij je Antwerpen te kunnen laten ontdekken vanuit de lucht.  Je kan zelf je voorkeur bepalen of je de vlucht wilt laten doorgaan in de ochtend of in de avond. Tijdens een ochtend ballonvlucht kunt u misschien het ontwaken van de fauna ontdekken, de konijntjes en de hazen die in de velden draven, de herten die rustig grazen. Naast de ochtend heeft de avond natuurlijk ook zijn charmes.

David Spildooren de zaakvoerder deelt zijn technische kennis van ballonvaren graag met u. Hij kent ook de regio en vertellen je graag anekdotes en details over de overgevlogen sites.

Hoe werkt een warmeluchtballon:

Warmeluchtballons werken omdat warme lucht stijgt. Door de lucht in de ballon met de brander te verwarmen, wordt deze lichter dan de koelere lucht aan de buitenkant. Hierdoor drijft de ballon naar boven, alsof hij in water staat. Het is duidelijk dat als de lucht wordt toegestaan ​​af te koelen, de ballon langzaam naar beneden komt.

In de luchtvaart is een heteluchtballon een ongelooflijk veilige vorm van vliegen en ze zijn in de loop van de tijd steeds veiliger geworden. Ongevallen zijn ongewoon, veiligheid is uiteraard één van onze prioriteiten. Al de piloten die voor C-Air varen hebben een goede opleiding gehad en worden jaarlijks verplicht getraind om continu scherp te blijven.

Heb je hoogtevrees tijdens een luchtballonvaart boven Antwerpen?

Veel mensen denken dat ze niet zouden genieten van een ballonvaart  Antwerpen omdat ze hoogtevrees hebben. Ballonvaren biedt zelfs de mogelijkheid om hoogten te ervaren zonder angst. Omdat de ballon met de wind meegaat, voel je geen wind tegen je gezicht – het is een uiterst vredige ervaring!

Cadeaubon 

Heb je ook interesse in een cadeaubon? C-Air beschikt over gepersonaliseerde cadeaubons die je eventueel cadeau kan geven. Hierna kan de gelukkigen zo met ons contact opnemen om zo een datum af te spreken. Iedere ballonvaart duurt bij ons circa 1 uur en is achteraf gevolgd door een glaasje champagne en een drankje.
Heb je ook interesse neem dan even een kijkje op onze ballonvaart website.

http://www.ballonvaart-antwerpen.be