Advertentieindex
Image default
Aanbiedingen

Ajax, het nieuwe generatie alarmsysteem

Bij Ajax alarmsystemen worden wetenschap en kunst gecombineerd om een veilige wereld te creëren. De eenvoudige starterskit kan in minder dan 15 minuten geïnstalleerd worden en kan bestuurd worden met elk type smartphone door middel van een gebruiksvriendelijke applicatie.
De detectoren maken jouw huis ontoegankelijk voor elke inbraak, terwijl ze met hun prachtige design passen in elk interieur. Het brein van het systeem, de hub, zorgt voor een draadloze communicatie tussen de detectoren en de buitenwereld. Deze draadloze verbinding is zo betrouwbaar als een kabelverbinding. Het is een krachtig netwerk dat alle apparaten op de verschillende verdiepingen van jouw huis kan beheren.
Het systeem zal voor elke poging tot inbraak, black-out of uitval van communicatie onmiddellijk alarm slaan, maar niet voor de beweging van huisdieren of een onweder. Je kunt systeemmeldingen ontvangen op je telefoon of een beveiligingsfirma de opdracht geven om je systeem te bewaken. Het systeem werkt tot zeven jaar zonder de batterijen te vervangen.

De voordelen van het Ajax alarmsysteem op een rijtje

Het is een professioneel draadloos beveiligingssyteem dat bescherming biedt tegen inbraak, brand en overstromingen. Met de mogelijkheid tot de integratie van videobewaking is het de oplossing voor thuis of op kantoor.
Het beveiligingssysteem is gemakkelijk te begrijpen en wordt eenvoudigweg bestuurd via een mobiele applicatie. Met de applicatie kunnen gebruikers apparaten verbinden, instellingen configureren, detectoren testen en de systeemsnelheid wijzigen.
Het systeem is betrouwbaar en functioneel. Zowel de eigenaar als het gekozen centrale meldpunt worden onmiddellijk op de hoogte gebracht als er iets mis gaat. Dit kan via een push-notificatie, een sms of een gewone oproep. De status van elk systeemapparaat wordt in realtime weergegeven. Het systeem kan overal ter wereld beheerd, geconfigureerd en getest worden.
Ook een volledig uitgerust professioneel systeem is zeer eenvoudig te installeren. Eén installateur kan de klus in één of twee uur klaren en hiervoor zijn enkel de basisinstructies voldoende. Ouderwetse kabeloplossingen zijn niet langer nodig omwille van onze performante draadloze technologie.
Het systeem is makkelijk te onderhouden. Instellingen kunnen op afstand worden aangepast en om de apparaten te testen, moeten ze niet gedemonteerd worden. Batterijen moeten slechts één keer om de 7 jaar vervangen worden.
Door slimme algoritmes slaat het systeem zelden vals alarm, waardoor het aantal bezoeken van de hulpdiensten verminderd wordt ten opzichte van een klassiek alarmsysteem.

De verschillende mogelijkheden

Onze inbraakbeveiliging Ajax beschermt jouw huis met bewegingsdetectoren, maar ook met glasbreukdetectoren, openingsdetectoren voor deuren en een alarmsirene.
Er is uiteraard ook een mogelijkheid om jouw huis te beveiligen met brand- en overstromingsbeveiliging. Dit kan aan de hand van onze rook-, temperatuur-, koolstofmonoxide- en overstromingsdetectoren.
Het alarmsysteem biedt de mogelijkheid om videobewaking te integreren die het toelaat om een groot aantal camera’s te verbinden.
Dit alles kan van op afstand gecontroleerd worden door gebruik te maken van een sleutelhanger, een keypad of een smartphone applicatie.
Het is steeds mogelijk om jouw bestaande systeem uit te breiden met één van onze extra mogelijkheden die hierboven beschreven worden.

Bron: https://ajax.systems/

https://draadloos-alarmsysteem.com/