Advertentieindex
Image default
Zakelijke dienstverlening

Animatie maken? Kies kwaliteit, kies Donker Media

In Eindhoven, op Strijp-S, zit een bedrijf dat magische video’s maakt. Donker Media heeft al vele jaren ervaring met alle vormen van animatie (2D animatie, 3D animatie, whiteboard animatie, explanimations). Maar die ervaring is niet de enige reden voor Donker Media te kiezen.

Veelzijdig team vakmensen

We willen onze gepassioneerde animatoren niet tekort doen, maar het maken van een animatievideo omvat veel meer dan het filmpje zelf. Een goede animatie vergt input van communicatieprofessionals, deskundigen op het gebied van marketing, de animatoren en natuurlijk van jou. Want jij kent je product en organisatie het best. Jij weet het beste wat je doelen zijn. Daarom wordt voor elke opdracht een team gevormd met de beste professionals. Die zijn gewoon bij ons in dienst. Onze mensen kennen elkaar en werken daardoor effectief samen.

Persoonlijke aanpak

Bij Donker Media geloven we in maatwerk. Voor het beste resultaat moet je animatievideo perfect passen bij de identiteit van je organisatie. Alleen als je animatievideo past bij de identiteit van je bedrijf zal deze geloofwaardig overkomen. Dat betekent dat we elke animatie afstemmen op je huisstijl en de rest van je communicatieplan. 13-in-een-dozijn is wat ons betreft onmogelijk, een persoonlijke aanpak is vanzelfsprekend.

We nemen je mee in het hele productieproces en vragen jouw input. Daardoor weet je op elk moment precies wat de status van jouw project is én dat we in de door jou gewenste richting aan het werken zijn.

Vast stappenplan

Maatwerk leveren betekent niet dat we bij elke animatie-opdracht het wiel opnieuw gaan uitvinden. In de loop der jaren hebben we een vast stappenplan ontwikkeld waardoor we snel en efficiënt een mooie animatie voor je kunnen maken.

Alle soorten animatie

Bij Donker Media ben je op de juiste plek voor 2D- en 3D-animaties, maar ook voor whiteboard animaties en explanimations (uitlegvideo’s).Dankzij onze moderne animatiestudio kunnen wij alle soorten animatie leveren.

Ontdek Donker Media

Ben je nieuwsgierig naar Donker Media? Tijdens een bezoek aan onze animatiestudio in Eindhoven laten we je zien hoe we te werk gaan. We twijfelen er niet aan dat we jou kunnen leveren wat je nodig hebt en overtuigen je graag. Meer weten? Bel voor een kennismakingsgesprek met 040-744 02 52 of neem contact met ons op via onze website.

Gerelateerde artikelen

De seo is belangrijk voor je website of webshop.

Bestel nu analoge manometers

Waarom een omgevingsvergunningsaanvraag indienen?