Efficiënt supplier management aan de hand van een spend analyse

Een spend analyse is de eerste stap richting goed supplier management. Aan de hand van een grondige bestudering van het inkoopproces van uw onderneming helpt een inkoopadviesbureau als Grippr u om het supplier management te optimaliseren. Door middel van moderne software wordt het verzamelen en analyseren van complexe data over uw leveranciersbestand mogelijk gemaakt. Dat maakt een spend analyse voor iedere onderneming een goede investering. Heeft u interesse in het laten maken van een spend analyse? Lees dan verder voor meer informatie.

Een spend analyse is de basis voor beter supplier management

Als onderneming heeft u honderden of misschien wel duizenden leveranciers. De kans op wildgroei is daarbij sterk aanwezig. Een spend analyse geeft u inzicht in de huidige situatie, en wijst ook op punten waar verbetering te behalen is. U moet het dan ook zien als een investering in het verbeteren van het inkoopproces van uw bedrijf – een investering met direct resultaat.

Bespaar kosten en verbeter de communicatie

Als u geen duidelijk overzicht heeft over uw leveranciersbestand maakt uw onderneming mogelijk onnodige kosten. De motivatie om een spend analyse uit te laten voeren is dan ook vaak kostenbesparing. Maar dit is lang niet het enige voordeel van een goed supplier management. Door meer inzicht te geven, kan zowel de interne als de externe communicatie sterk verbeteren. Er is dus ook een kwalitatieve verbetering te behalen voor uw onderneming.

Categoriseer en classificeer uw leveranciers

Het analyseren van de data van uw leveranciers maakt het mogelijk om te bekijken hoe uw leveranciers eigenlijk presteren. Heeft u niet te veel leveranciers? Wie zijn uw belangrijkste leveranciers, en hoe verhouden de grote leveranciers zich tot de kleine? Op basis van die informatie, die een analyse inzichtelijk maakt, kunt u de juiste beslissingen maken over de toekomst van uw onderneming.

Verbeter uw leveranciersbeheer

Heeft u behoefte aan meer inzicht in uw leveranciers? Door een inkoopadviesbureau een analyse uit te laten voeren, kunt u het inkoopproces van begin tot einde optimaliseren. Daar heeft u als bedrijf alleen maar voordeel van.

Snel een kantoorruimte in Brussel vinden?

Zakelijke dienstverlening

Wil je met jouw bedrijf graag een kantoor openen in Brussel? Dan ben je niet de enige. Tegenwoordig zijn er heel veel bedrijven die op zoek zijn naar een kantoorruimte in de hoofdstad van België. Het kan daarom een flink klusje zijn om een ruimte te vinden die voldoet aan jouw wensen en eisen. Wij helpen je graag een handje, zodat je nog op korte termijn een ruimte vindt waar je helemaal achter staat.

Hoe vind je snel een kantoorruimte in Brussel?

Het vinden van een kantoorruimte in Brussel hoeft geen lastig klusje te zijn. Wij raden je aan om eens een kijkje te nemen op de website van SKEPP. Bij SKEPP vind je heel veel advertenties onder één dak met als titel: ‘kantoor te huur in Brussel’. Vul in dat je op zoek bent naar een kantoor in Brussel en de ruimten die beschikbaar zijn verschijnen in beeld. Maak het jezelf niet te moeilijk en gebruik de filteropties. Heb je een voorkeur wat betreft een wijk in Brussel? En wat is je budget? Je kunt dit aangeven en zo verschijnen alleen de advertenties in beeld die voldoen aan jouw eisen.

Parkeerplek en een keuken?

Om echt een ruimte te vinden die helemaal bij jou past, zijn er ook andere kenmerken die je kunt aangeven. Wens je bijvoorbeeld een parkeerplek bij je kantoor? En wat dacht je van een eigen keuken of een gelegenheid om dingen te printen? Het is zelfs mogelijk om een ruimte te huren waar al een bureau en een kast in staat. Kortom: geef aan wat je wensen zijn en de beschikbare ruimten verschijnen in beeld. Doordat er bij elke advertentie foto’s staan, heb je meteen een goede impressie van wat je kunt verwachten.

Meer weten over een kantoorruimte huren in Brussel?

Wil je ook graag een kantoorruimte huren in Brussel, maar kom je er zelf niet helemaal uit? Je staat er niet alleen voor. Neem contact op met de specialisten van SKEPP en de verschillende mogelijkheden van het huren van een kantoorruimte in Brussel worden met je besproken.

https://skepp.com/be/kantoor-zoeken/brussel

Goed investeren in RPO recruitment doet u bij deze specialist

Uiteraard wilt u de beste kandidaten als u een vacature uitschrijft. Wilt u daarom de professionele hulp inschakelen van een interim recruiter? Dan schakelt u FairSterk in. Deze recruiter stelt samen met u een goede arbeidsmarktcommunicatie op. Vervolgens wordt deze uitgevoerd en wordt deze op een professionele manier gecoördineerd. Op deze manier weet u zeker dat u de juiste kandidaten binnenhaalt en u een goede investering maakt in de toekomst van uw bedrijf. Wilt u ook werken aan een sterk werkgeversmerk? Maak dan snel een afspraak met deze specialist en huur een interim recruiter in.

Behaal uw doelen met de hulp van een interim recruiter

Heeft u extra capaciteit nodig in uw HR team? En wilt u graag de juiste kandidaten aantrekken voor een vacature? Dan doet u er goed aan te investeren in recruitment. Schakel daarom de specialisten van FairSterk in. Wanneer u een interim recruiter huurt, zorgt u ervoor dat u uw doelstelling op het vlak van aanwervingen zonder zorgen behaalt. Deze specialisten helpen u bij elk aspect van een aanwerving. Van het schrijven van een originele vacaturetekst tot aan hert organiseren van de gesprekken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Plan dan snel een gesprek in met FairSterk.

Ontdek het uitgebreide takenpakket van een interim recruiter

U wilt altijd de beste mensen in uw bedrijf halen. Dit geldt uiteraard ook voor de mensen die u inschakelt om de aanwervingen te doen. Wilt u daarom graag een expert inzake recruitment binnenhalen? Kies er dan voor om te investeren in RPO recruitment en schakel een interim recruiter van FairSterk in. Hierdoor bespaart u heel wat kosten en zorgt u ervoor dat elke aanwerving een succes wordt. Uw interim recruiter voert diverse taken uit, zoals het werven en selecteren van kandidaten en het beheren van diverse data. Bent u benieuwd naar hoe de interim recruiter mee helpt uw doelstellingen te behalen? Maak dan snel een afspraak voor een gesprek met FairSterk.

Wanneer sluit u een bedrijfsautoverzekering af?

Er zijn verschillende redenen waarom u uw auto zakelijk verzekert. Zo kunt u een auto van de zaak hebben. Of uw auto gebruiken voor uw eigen onderneming. De verzekeraar vergoedt de schade die u met uw bedrijfsauto aan anderen toebrengt en waarvoor u aansprakelijk bent. Deze verzekering is vrij van BTW, waardoor de premie nog lager is dan dat u van Poliscounter bent gewend. U bent dag en nacht verzekerd. Naast de standaard bedrijfsautoverzekering heeft u nog de keuze om aanvullende dekkingen aan uw polis toe te voegen. Denk hierbij aan een verzekering voor inzittenden en inkomensschade. Ook als u de auto privé gebruikt, heeft u een zakelijke bedrijfsautoverzekering nodig.

Ontvang unieke extra’s als u bedrijfsautoverzekering afsluit

Sluit vandaag nog uw bedrijfsautoverzekering af bij Poliscounter en profiteer van allerlei aantrekkelijke extra’s. De specialist vertelt u graag meer over de voordelen van het afsluiten van een bedrijfsautoverzekering. Er worden een aantal punten uitgelicht. Zowel jonge als ervaren bestuurders ontvangen een no-claim korting die kan oplopen tot wel 85%. Daarnaast ontvangt u een kortingsarrangement en heeft u een mogelijkheid van no-claim garantie of bonusbescherming. Ook heeft u de mogelijkheid om de verzekering op maat samen te stellen met aanvullende modules. Bij schade wordt er voor een snelle en vakkundige afwikkeling gezorgd. Tot slot, u profiteert altijd van een van de scherpste premies van Nederland.

Vul uw bedrijfsautoverzekering aan met extra modules

Wat voor bedrijfsautoverzekering sluit u af? Dit is vaak een lastige vraag. Er zijn tal van verzekeringsmaatschappijen, meerdere premies en tal van extra modules die bij uw situatie kunnen passen. Bij Poliscounter wordt u persoonlijk bijgestaan bij het afsluiten van een bedrijfsautoverzekering. Zo heeft u de mogelijkheid om de standaard verzekering aan te vullen met extra modules. Hierbij kunt u denken aan een schade- en ongevallenverzekering voor inzittenden, pechhulp bij pech onderweg, een verhaalrechtsbijstandsverzekering, een mobiele apparatuurverzekering en een no-claim beschermer. Wilt u op voorhand meer informatie ontvangen over de verschillende modules? Of bent u benieuwd welke module het beste bij u past? Neem dan gerust eens contact op met Poliscounter.

Alle lasbenodigdheden en deskundig advies over lassen vindt u hier

Wilt u nieuwe lasapparatuur zoals een lastoorts kopen? Dan wilt u vast gaan naar een winkel waar u de keuze heeft uit een groot aanbod, nietwaar? Wanneer u het apparaat gevonden heeft dat het beste bij u past, weet u zeker dat elke las perfect gaat worden. Voor lasbenodigdheden, zoals een lastoorts, en persoonlijk advies kunt u goed bij LST Lastechniek terecht. Dit bedrijf is al meer dan 25 jaar werkzaam en heeft ruime ervaring rechtstreeks uit het werkveld. Bij deze lastechnische groothandel helpen zij u of uw bedrijf aan alles dat met lassen te maken heeft. Ze hebben ook een eigen reparatie- en onderhoudsdienst die u helpt bij defecten, onderhoudsbeurten, keuringen en kalibraties.

Lastoorts versleten of aan onderhoud toe?

Een lastoorts is een cruciaal onderdeel van uw lasapparaat. U weet vast net zo goed als ons dat dit deel er mede voor zorgt dat het lassen goed verloopt. Als uw lastoorts niet meer goed werkt, kan dit komen doordat hij onderhoud nodig heeft. Mocht uw exemplaar toch aan vervanging toe zijn, dan is het een goede investering voor de productiviteit en de veiligheid. Bij lastechnische groothandel LST Lastechniek kunt u allerlei lasbenodigdheden kopen, zoals lasmaterialen en lasapparatuur. Ook hebben zij een eigen reparatie- en onderhoudsdienst die het onderhoud van uw materiaal graag uit handen neemt. Ze zijn expert op het gebied van Lincoln Electric lasmachines en hebben meer dan 25 jaar ervaring in de branche.

Koop uw lasbenodigdheden bij een lastechnische groothandel

Bent u een lasser? Dan weet u dat veiligheid een grote rol speelt bij het gebruiken van uw lasapparatuur. U heeft bijvoorbeeld lasbenodigdheden nodig om uw apparaat goed te bedienen en ook materiaal dat veel gebruikt wordt zoals lasdraad. Het is ook erg belangrijk dat uw apparatuur goed onderhouden wordt. Bij deze zaken kan LST Lastechniek u uitstekend helpen. Deze lastechnische groothandel beschikt over 25 jaar hands-on ervaring in de sector en een eigen reparatie- en onderhoudsdienst. In hun uitgebreide assortiment hebben ze alles van een lastoorts tot veiligheidskleding. Veel producten zijn uit voorraad leverbaar en zijn binnen korte tijd bij de klant op locatie. De onderhoudsdienst helpt klanten met reparaties, vervanging, kalibraties en keuringen.

Hofkens HIG: Het schoonmaakbedrijf voor allerlei schoonmaakklussen

Hofkens HIG is al jarenlang actief als schoonmaakbedrijf. Inmiddels voeren honderden professionele Allesreiniger schoonmaakwerkzaamheden uit voor bedrijven door heel Nederland in verschillende branches. Met Hofkens HIG hoeft u zich geen zorgen te maken over vieze bedrijfsruimtes. Wij nemen al uw schoonmaakwerkzaamheden uit handen. Wat zijn de voordelen van Hofkens HIG? Lees het hier!

Waarom de keuze voor Hofkens HIG?

Met Hofkens HIG bent u verzekerd van een schone werkomgeving. Wij staan voor kwaliteit en veiligheid. Dit is terug te vinden in onze medewerkers. Onze medewerkers zijn goed opgeleid. Zij beschikken over veel kennis in het schoonmaken in diverse omgevingen. Hier staat de hygiëne voorop. De Allesreinigers werken zeer zorgvuldig en zorgen ervoor dat alles weer schoon wordt. Wij beschikken over verschillende certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, SSVV en VCA**. Zo weet u zeker dat u krijgt te maken met experts op het gebied van schoonmaak. Tevens is Hofkens HIG de partner van diverse organisaties. Hierbij kunt u denken aan SIEV, Code verantwoordelijk Marktgedrag, Stichting Industriële Reiniging en Vereniging Schoonmaak Research. Zoekt u schoonmaak in Den Bosch of reguliere schoonmaak in Tilburg? Hofkens HIG staat 24/7 voor u klaar. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. En wij maken een schoonmaakprogramma die het beste bij u past.

Schoonmaakonderhoud in Tilburg of Den Bosch

Wilt u uw schoonmaakonderhoud uitbesteden? Omdat u geen tijd of capaciteit heeft? Heeft u dan al gedacht aan Hofkens HIG? Wij zijn een schoonmaakbedrijf in Tilburg en schoonmaakbedrijf in Den Bosch. Onze medewerkers snappen dat het hebben van een schone werkomgeving niet alleen fijn is voor uw medewerkers. Maar het is ook belangrijk voor de uitstraling van uw bedrijf. Hierdoor gaan onze Allesreinigers zorgvuldig te werk. En zorgen ervoor dat vieze kantoorruimtes tot het verleden behoren. Of u nu op zoek bent voor dagelijkse of periodieke schoonmaakonderhoud. Wij staan altijd voor u klaar. Zo kunt u voor verschillende schoonmaakonderhoud diensten bij ons terecht zoals: vloeronderhoud, trappenhuis schoonmaak, sanitaire dienstverlening en kantoren schoonmaak. Dit zijn nog maar een paar voorbeelden van onze diensten. Bij ons kunt u kiezen om meerdere diensten af te nemen of slecht één. Samen kijken we wat het beste bij u past en waar u behoefte aan heeft. Voor ons is geen schoonmaakklus te veel.

Industriële reiniging

Zoekt u een schoonmaak partij die ervaring heeft met industriële reiniging? Dan zijn wij van Hofkens HIG de ideale schoonmaak partij voor u. Onze medewerkers hebben de afgelopen jaren veel ervaring opgebouwd in de industriële sector. Hierdoor zijn ze bekend met zowel lichte als zware industriële schoonmaakactiviteiten. Dit in combinatie met de professionele opleiding, kunt u met een gerust gevoel uw schoonmaakwerkzaamheden bij ons uitbesteden. Wij staan voor: veiligheid, kwaliteit, flexibiliteit, servicegerichtheid en staan 24/7 voor u klaar. Dit is ook terug te zien in onze schoonmaakwerkzaamheden. Maar wat wordt er nu verstaan onder industriële schoonmaak? Denk hierbij niet alleen aan containerservice, maar ook aan onderhoudsstop in een industriële omgeving. Nieuwsgierig naar de andere mogelijkheden van onze diensten? Neem dan contact op. Wij leggen dit graag aan u uit en kiezen het dienstenpakket die het beste bij u past. Hofkens HIG, voor al uw reguliere schoonmaak in Tilburg en reguliere schoonmaak in Den Bosch.

Met Hofkens HIG heeft u alle schoonmaakwerkzaamheden onder één dak. Bij ons kunt u altijd terecht. Wij zijn niet alleen een schoonmaakbedrijf in Tilburg, maar ook een schoonmaakbedrijf in Den Bosch. Bent u nieuwsgierig naar ons geworden? Wilt u meer informatie weten over al onze diensten? Neem dan contact met ons op.

https://hofkenshig.nl/

Hofkens HIG: geen schoonmaakklus is ons te veel

Wanneer u op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf met alles onder één dak, zorgt Hofkens HIG voor een passende oplossing. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over uw kantoorpand of bedrijfsruimte. Wat kunt u verwachten van onze Allesreinigers? Zij deinzen nergens voor terug en pakken alles met beide handen aan. Meer weten over de schoonmaakwerkzaamheden van Hofkens HIG? Lees er alles over in deze blog.

’Oranje’ bloed

Bij Hofkens HIG kunt u vertrouwen op onze goed geschoolde Allesreinigers. Wij staan voor kwaliteit en veiligheid. In ons ‘oranje’ bloed zullen deze kernwaarden altijd terug te vinden zijn. Onze Allesreinigers hebben oog voor detail en zien meteen of iets wel of niet schoon is. Bacteriën hopen zich op plekken op waar u het niet meteen ziet. Hofkens HIG zorgt ervoor dat deze bacteriën verdwijnen als sneeuw voor de zon. De prioriteit ligt altijd bij het schoonmaken van de belangrijke zaken. Zo zorgen wij ervoor dat we altijd efficiënt te werk gaan. Dankzij de verschillende certificaten van Hofkens HIG, waaronder ISO 9001, ISO 14001, SSVV en VCA**, weet u dat u altijd te maken heeft met gecertificeerde schoonmakers. Hofkens HIG is tevens partner van verschillende organisaties: Vereniging Schoonmaak Research, SIEV, Stichting Industriële Reiniging en Code verantwoordelijk Marktgedrag. Heeft u interesse in een professioneel schoonmaakbedrijf? Hofkens HIG als schoonmaakbedrijf in Waalwijk en als schoonmaakbedrijf in Moerdijk, staat voor u klaar.

Door heel Nederland

Vraagt u zich af of een schoonmaakbedrijf in Waalwijk of een schoonmaakbedrijf in Moerdijk iets voor u is? Hofkens HIG is voor iedere schoonmaakklus de juiste partij. Dagelijks gaan onze Allesreinigers erop uit om de schoonmaak van honderden panden in Nederland te verzorgen. Ook deinzen wij niet terug in productie- en industriële omgevingen. Niets is voor ons te gek. Diversiteit houdt ons scherp. Zo werken wij voor onder andere kantoorpanden, onderwijsinstellingen en zorginstellingen. Ook zwembaden, sportscholen of sporthallen is geen probleem voor Hofkens HIG. Daarom kunt u voor de reiniging van trappenhuizen bijvoorbeeld ook bij onze Allesreinigers terecht. Wij werken op verschillende locaties en zijn bekend in elke omgeving. De mogelijkheden zijn eindeloos. Graag kijken wij daarom samen met u naar alle mogelijkheden en een passende oplossing.

Schoonmaakklussen op maat

Bent u zich aan het oriënteren voor een schoonmaakbedrijf in Waalwijk of een schoonmaakbedrijf in Moerdijk? Hofkens HIG biedt een uitgebreid dienstenpakket. Deze zijn ingericht voor allerlei verschillende bedrijven zodat elk bedrijf hier gebruik van kan maken. Wij bieden altijd een schoonmaakprogramma op maat en kijken samen naar alle mogelijkheden. Of het nu gaat om schoonmaak in de industrie of om de reguliere schoonmaak, wij steken graag de handen uit de mouwen. Door middel van onze programma’s op maat kunnen we bepalen wat de belangrijke schoonmaakklussen zijn en wat wij kunnen doen om uw wensen te vervullen. Periodieke schoonmaak of dagelijkse schoonmaak, wij kunnen alles aan. Ook voor complete onderhoudsstops kunt u bij Hofkens HIG terecht. Omdat wij werken met een vooraf opgesteld schoonmaakprogramma, hebben onze Allesreinigers duidelijke richtlijnen en biedt het u zekerheid. Zo kunnen we zo effectief mogelijk aan de slag en richten we ons op de belangrijke zaken. Bent u ook toe aan zekerheid en wilt u ook ontzorgt worden? Kies voor de klantgerichte oplossing van Hofkens HIG!

Hofkens HIG biedt dus alles onder één dak en zorgt ervoor dat u altijd een team van Allesreinigers voor u klaar staat. Wij zijn niet alleen een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf in Waalwijk, maar ook een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf in Moerdijk. Benieuwd geworden of wilt u nog meer informatie over onze schoonmaakklussen op maat? Neem dan zeker contact met ons op.

https://hofkenshig.nl/

Met tijdregistratie krijgt u een duidelijk overzicht van de gewerkte uren van uw personeel

Tijdregistratie is van groot belang voor uw bedrijf. Als u een systeem aanschaft, wilt u natuurlijk wel dat het gebruiksvriendelijk is. Tijdregistratie is direct input voor de loonverwerking en kan ook helpen bij een exacte kostenplaatsregistratie. Door registratie van de tijd en aanwezigheid van medewerkers houdt de organisatie hier zicht en grip op. Dit kan uiteindelijk leiden tot verbetering van bedrijfsprocessen en daarmee tot besparingen op de organisatiekosten. Het VBE TIME-Lite tijdregistratie pakket biedt dé oplossing! Dit is een erg eenvoudig softwarepakket, heeft dezelfde functionaliteit als een prikklok en is verkrijgbaar bij Van Bragt Time!

Diverse mogelijkheden van Immotix tijdregistratie pakket

Zoekt u een veelzijdig tijdregistratie pakket? Kies dan voor Immotix Time-Advanced. Voor registratie en beheer van de gepresteerde uren per project of order is een orderregistratie module beschikbaar. Het is mogelijk om via Immotix aan- en afwezigheid, tijdregistratie en orderregistratie te registreren. Het ingeven van orders is mogelijk via tablet, barcode reader, desktop terminal en handscanner. U heeft onder andere een duidelijk overzicht van de orders per medewerkers of afdeling. Daarnaast is Immotix een softwareoplossing waar toegang van verschillende leveranciers aan gekoppeld kan worden. U bepaalt wie en wanneer toegang heeft! Gekoppelde systemen zijn bijvoorbeeld IP-camera systemen en UTC inbraak. Bekijk eens de mogelijkheden bij Van Bragt Time in Terheijden.

De voordelen en meerwaarde van tijdregistratie

U heeft fulltimers, parttimers en flexiwerkers in dienst, waardoor u soms het overzicht van de werkuren van uw werknemers kwijt bent. Dat is te begrijpen als u op zoveel verschillende facetten moet letten. Dankzij het breed assortiment bij Van Bragt Time heeft u een oplossing! Een gebruiksvriendelijke en betaalbare tijdregistratie om de gewerkte tijd gemakkelijk te beheren en te verwerken: Immotix Time-Advanced. Een volledig en compleet tijdregistratie pakket voor elke mogelijke situatie met diverse voordelen. Met de gebruiksvriendelijke software heeft u snel inzicht. Het is laagdrempelig in gebruik, maar het geeft wel een volledig overzicht. Met tijdregistratie bespaart u zowel tijd als geld. Met de software heeft u snel en moeiteloos inzicht, zodat u zich op andere belangrijkere zaken kunt concentreren. Daarnaast krijgt u zonder veel uitzoekwerk inzicht in het ziekteverzuim van uw personeel. Genoeg voordelen dus! 

Moeite met het vinden van een schoonmaakbedrijf in Roosendaal of Breda? Lees deze tips

Al uw schoonmaak onder één dak? Met Hofkens HIG besteed u al uw schoonmaakwerk zorgeloos uit. Geen zorgen meer over het schoonmaken én schoonhouden van uw bedrijfsruimte of kantoorpand. Maar wat zijn de voordelen van schoonmaak uitbesteden aan Hofkens HIG? Voor welke schoonmaakwerkzaamheden kunt u precies bij Hofkens HIG terecht en wat kunt u verwachten van onze Allesreinigers? U leest er alles over in deze blog.

Kwaliteit en veiligheid

Hofkens HIG staat voor kwaliteit en veiligheid. Deze kernwaarden zijn dan ook terug te vinden in ons welbekende ‘oranje ‘ bloed. Onze Allesreinigers zijn goed geschoolde mensen die alle kennis hebben omtrent schoonmaak en hygiëne. Ze zijn niet alleen in staat om te beoordelen wat schoon is en wat niet, maar weten ook op welke plekken de meeste bacteriën zich ophopen. Om die reden wordt er uiterst efficiënt schoongemaakt. Er wordt niet onnodig tijd gestoken in het schoonmaken van minder belangrijke zaken en het schoonmaakwerk gebeurt ook niet simpelweg ‘op het oog’. Hofkens HIG heeft verschillende certificaten, waaronder ISO 9001, ISO 14001, SSVV en VCA**. Zo bent u ervan verzekerd dat u te maken heeft met experts op het gebied van schoonmaak. Naast deze certificaten is Hofkens HIG ook partner van verschillende organisaties. Denk aan SIEV, Code verantwoordelijk Marktgedrag, Stichting Industriele Reiniging en Vereniging Schoonmaak Research. Of u nu zoekt naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Breda of een schoonmaakbedrijf in Roosendaal, Hofkens HIG is uw partij.

Schoonmaakprogramma op maat

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Breda of een schoonmaakbedrijf in Roosendaal? Hofkens HIG verzorgt een uitgebreid dienstenpakket aan schoonmaakwerkzaamheden bij allerlei bedrijven door de hele regio. Of het nu gaat om reguliere schoonmaak of schoonmaak in de industrie: bij Hofkens HIG kunt u terecht voor een schoonmaakprogramma op maat. Zo bepalen we samen wat voor u belangrijk is en wat er voor nodig is om aan deze wens te kunnen voldoen. Zo kunt u onder andere denken aan dagelijkse schoonmaak of periodieke schoonmaak. Maar ook voor complete onderhoudsstops steken we graag de handen uit de mouwen. Een vooraf opgesteld schoonmaakprogramma biedt niet alleen zekerheid voor u, maar zorgt ook voor duidelijke richtlijnen voor onze Allesreinigers. Zo weten zij precies wat er van hen verwacht wordt en kunnen zij heel gericht en efficiënt aan de slag. Wilt u niet langer vast zitten aan standaard schoonmaakpakketten, maar bent u op zoek naar een klantspecifieke oplossing? Kies dan voor Hofkens HIG.

Verschillende diensten Hofkens HIG

Hofkens HIG heeft alles onder één dak. En dat is wel zo makkelijk. Dit betekent dat onze Allesreinigers niet alleen inzetbaar zijn voor reguliere schoonmaak in Breda of reguliere schoonmaak in Roosendaal. Ze zijn ook gespecialiseerd in onder andere industriële schoonmaak en sanitaire reiniging. Met zo’n uitgebreid dienstenpakket kunt u bij Hofkens HIG terecht voor al uw schoonmaak. Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Breda voor de reiniging van uw trappenhuis? Of zoekt u een schoonmaakbedrijf in Roosendaal voor een complete onderhoudsstop in een industriële omgeving? Ook voor specialistisch werk zoals schoonmaak in de voedingsindustrie is Hofkens HIG uw partij. Onze Allesreinigers zijn experts op het gebied van hygiëne en veiligheid. Tot slot kunt u ook bij ons terecht voor glasbewassing, het reinigen van gevels en trappenhuizen, onze rioolservice en de 24/7 calamiteitenservice. Hofkens HIG neemt u al uw schoonmaakwerk graag uit handen en steekt graag vandaag nog de handen uit de mouwen.

Hofkens HIG is niet alleen als schoonmaakbedrijf in Breda, maar ook als schoonmaakbedrijf in Roosendaal dé ideale partij. Met alle schoonmaakwerkzaamheden onder één dak, kunt u met al uw schoonmaak bij ons terecht. Wilt u meer weten over werkwijze of onze diensten? Neem dan contact met ons op.

https://www.hofkenshig.nl/

Laat een ontwerp maken om de akoestiek te verbeteren op het kantoor

Wilt u de akoestiek verbeteren op kantoor? Dan is het belangrijk dat hier van tevoren een goed ontwerp van gemaakt wordt. Kies ervoor om de akoestiek te laten verbeteren door Bowerkt. Schakel deze specialist in voor het ontwerp en de uitvoering van een kantoorinrichting. Gezamenlijk bekijkt men met u hoe ze bijvoorbeeld de akoestiek voor u kunnen verbeteren op kantoor. Daarnaast kan er met u ook gekeken worden naar het meubilair. Ziet uw kantoor er momenteel erg rommelig uit door losse kabels op de bureautafels en vloer? Dan is kabelmanagement op kantoor dé uitkomst. Uw werkplek ziet er opgeruimd uit en is werkelijk waar om door een ringetje te halen dankzij het nieuwe ontwerp. 

Welke mogelijkheden zijn er op het gebied van kabelmanagement op uw kantoor?

Kijkt u naar de vloer en ziet u allemaal losse draden op de grond liggen? Dit komt niet professioneel over. Laat daarom losliggende kabels wegewerken. Met kabelmanagement op uw kantoor is dit sneller geregeld dan u denkt. Bij Bowerkt zijn er diverse mogelijkheden op het gebied van kabelmanagement, wat leidt tot een opgeruimde werkplek. Kies voor fraaie inbouwoplossingen en verwerk de opbouw- of onderbouwmodules in uw kantoortafels. Is uw kabelmanagement geregeld, maar ervaart u veel geluidsoverlast op de werkvloer? Geen probleem! Ook de akoestiek kunt u eenvoudig verbeteren op kantoor. Kies uit een ruime collectie aan akoestiek-wanden. Door jarenlange ervaring kan er voor vrijwel iedere ruimte de juiste oplossing worden gerealiseerd.  

Door goed kabelmanagement ziet uw kantoor er opgeruimd uit

Natuurlijk wilt u dat uw opdrachtgevers en klanten en goed beeld van uw kantoor krijgen. Dan is kabelmanagement voor uw kantoor dé oplossing. Vandaag de dag zijn er vele variaties om uw kabels netjes weg te werken. Wat dacht u van diverse kabelgoten, kabeldoorvoeren en cable-grips. In de tafels worden opbouw- of onderbouwmodules gemonteerd. De stekkerdozen zijn eenvoudig naar wens samen te stellen met stroomaansluitingen, data-aansluitingen en multimedia-aansluitingen. Zijn de tafels naar wens, maar wilt u in rust kunnen vergaderen? Of is uw werkplek op dit moment te luidruchtig door bellende mensen of een draaiende printer? Bij Bowerkt kunt u ook de akoestiek op kantoor verbeteren door het gebruik van diverse akoestische oplossingen.