Nauwkeurig reinigen van dampkappen in grootkeukens

Advertentieindex

Wanneer je werkzaam bent in de horeca beschikt je bedrijf ongetwijfeld over een professionele keuken waarin je heerlijke maaltijden bereidt voor je klanten en bezoekers. In zo’n keuken zijn hygiëne en voedselveiligheid echter zeer belangrijk. Daarom is het van uiterst belang om je grootkeuken regelmatig grondig te laten reinigen door een expert. Een professioneel bedrijf neemt dan de hele keuken, inclusief apparaten onder handen. Ook het reinigen van de dampkappen behoort tot de taken. Is het tijd om jouw grootkeuken en dampkappen te laten reinigen? Dan ken je rekenen op de expertise van Valor Services Group. Dit bedrijf biedt heel wat reinigingsdiensten aan voor bedrijven doorheen heel België. Van ongediertebestrijding tot specialistische reiniging, Valor Services Group verzorgt alles.

De one-stop shop voor professionele reiniging en ongediertebestrijding

Ongeacht of je da Valoristen inschakelt voor het reinigen van de dampkappen in je grootkeuken of voor ongediertebestrijding, je bent altijd verzekerd van een grondig resultaat. Het bedrijf biedt namelijk een professionele en stelselmatige aanpak met oog voor detail. Zo gebeurt het reinigen van dampkappen zowel via manuale als hogedrukreiniging waarbij alle onderdelen onder handen worden genomen. Ook een biologische reiniging is mogelijk. Bij ongediertebestrijding stelt Valor Services Group ook een gedetailleerd plan van aanpak op en komen de experts nadien langs voor ongediertepreventie. Zo ben je zeker van een optimaal resultaat.

Reken op deze professionele partner voor al je reiniging

Zoek niet verder naar een bedrijf dat je bijstaat met ongediertebestrijding en gespecialiseerde reiniging van je keuken, ventilatiesysteem of leer. Schakel hiervoor de specialisten in van Valor Services Group! Meer weten over de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem dan contact op met de behulpzame medewerkers van Valor Services Group. Op de website van het bedrijf vind je contactgegevens en meer informatie over de werkwijze en dienstverlening van deze expert.

De horeca kan hiér terecht voor de beste apparatuur tegen scherpe prijzen

Advertentieindex

Voor de horeca is er vrijwel niets belangrijker dan werken met professionele apparatuur. Door gebruik te maken van de juiste materialen wordt het veel eenvoudiger om lekkere gerechten te bereiden en met de juiste apparatuur creëert u de heerlijkste dranken. Wat voor onderneming in de horeca u ook heeft, Horeca Koeling heeft alle apparatuur in huis om u te laten starten. Zowel beginnende ondernemers als langdurige eigenaren vinden hier alles wat nodig is voor het starten van een nieuwe onderneming of het renoveren van de huidige zaak.

Geniet van de laagste prijzen in België!

Welke apparatuur gaat u bij Horeca Koeling bestellen? Bij Horeca Koeling is er een zeer ruim assortiment met apparatuur beschikbaar. Van gasfornuizen en elektrische ovens tot vriescellen en snijmachines. Het zal u verbazen hoe ruim de collectie is bij deze horeca groothandel. Bovendien rekenen zij ook nog eens de laagste prijzen in België, zodat u zeker nooit te veel betaalt voor de apparatuur in uw horecazaak. Ook wanneer u op zoek bent naar rvs meubilair bent u hier op de juiste plaats, want ook gekoelde werkbanken, afzuigkappen en nog veel meer zijn hier verkrijgbaar.  

Plaats uw bestelling eenvoudig online

Heeft u de perfecte apparatuur gevonden voor de horeca en wilt u deze graag bestellen bij Horeca Koeling? Dat is geen probleem! U plaatst eenvoudig uw bestelling in de online shop. Betalen doet u in een van de veilige betaalomgevingen van onder andere iDEAL en BanContact. Bestellingen boven de € 200,- worden vrij van verzendkosten verstuurd. Bovendien wordt de apparatuur snel bij uw zaak in de horeca geleverd, zodat het direct aangesloten kan worden en u aan de slag kunt gaan. Heeft u vragen over een van de producten, de leveringsmogelijkheden of uw eigen bestelling? Op de website vindt u de contactgegevens zodat u direct een deskundige medewerker te spreken krijgt.

https://www.horecakoeling.be/

Efficiënt supplier management aan de hand van een spend analyse

Advertentieindex

Een spend analyse is de eerste stap richting goed supplier management. Aan de hand van een grondige bestudering van het inkoopproces van uw onderneming helpt een inkoopadviesbureau als Grippr u om het supplier management te optimaliseren. Door middel van moderne software wordt het verzamelen en analyseren van complexe data over uw leveranciersbestand mogelijk gemaakt. Dat maakt een spend analyse voor iedere onderneming een goede investering. Heeft u interesse in het laten maken van een spend analyse? Lees dan verder voor meer informatie.

Een spend analyse is de basis voor beter supplier management

Als onderneming heeft u honderden of misschien wel duizenden leveranciers. De kans op wildgroei is daarbij sterk aanwezig. Een spend analyse geeft u inzicht in de huidige situatie, en wijst ook op punten waar verbetering te behalen is. U moet het dan ook zien als een investering in het verbeteren van het inkoopproces van uw bedrijf – een investering met direct resultaat.

Bespaar kosten en verbeter de communicatie

Als u geen duidelijk overzicht heeft over uw leveranciersbestand maakt uw onderneming mogelijk onnodige kosten. De motivatie om een spend analyse uit te laten voeren is dan ook vaak kostenbesparing. Maar dit is lang niet het enige voordeel van een goed supplier management. Door meer inzicht te geven, kan zowel de interne als de externe communicatie sterk verbeteren. Er is dus ook een kwalitatieve verbetering te behalen voor uw onderneming.

Categoriseer en classificeer uw leveranciers

Het analyseren van de data van uw leveranciers maakt het mogelijk om te bekijken hoe uw leveranciers eigenlijk presteren. Heeft u niet te veel leveranciers? Wie zijn uw belangrijkste leveranciers, en hoe verhouden de grote leveranciers zich tot de kleine? Op basis van die informatie, die een analyse inzichtelijk maakt, kunt u de juiste beslissingen maken over de toekomst van uw onderneming.

Verbeter uw leveranciersbeheer

Heeft u behoefte aan meer inzicht in uw leveranciers? Door een inkoopadviesbureau een analyse uit te laten voeren, kunt u het inkoopproces van begin tot einde optimaliseren. Daar heeft u als bedrijf alleen maar voordeel van.

Snel een kantoorruimte in Brussel vinden?

Zakelijke dienstverlening

Advertentieindex

Wil je met jouw bedrijf graag een kantoor openen in Brussel? Dan ben je niet de enige. Tegenwoordig zijn er heel veel bedrijven die op zoek zijn naar een kantoorruimte in de hoofdstad van België. Het kan daarom een flink klusje zijn om een ruimte te vinden die voldoet aan jouw wensen en eisen. Wij helpen je graag een handje, zodat je nog op korte termijn een ruimte vindt waar je helemaal achter staat.

Hoe vind je snel een kantoorruimte in Brussel?

Het vinden van een kantoorruimte in Brussel hoeft geen lastig klusje te zijn. Wij raden je aan om eens een kijkje te nemen op de website van SKEPP. Bij SKEPP vind je heel veel advertenties onder één dak met als titel: ‘kantoor te huur in Brussel’. Vul in dat je op zoek bent naar een kantoor in Brussel en de ruimten die beschikbaar zijn verschijnen in beeld. Maak het jezelf niet te moeilijk en gebruik de filteropties. Heb je een voorkeur wat betreft een wijk in Brussel? En wat is je budget? Je kunt dit aangeven en zo verschijnen alleen de advertenties in beeld die voldoen aan jouw eisen.

Parkeerplek en een keuken?

Om echt een ruimte te vinden die helemaal bij jou past, zijn er ook andere kenmerken die je kunt aangeven. Wens je bijvoorbeeld een parkeerplek bij je kantoor? En wat dacht je van een eigen keuken of een gelegenheid om dingen te printen? Het is zelfs mogelijk om een ruimte te huren waar al een bureau en een kast in staat. Kortom: geef aan wat je wensen zijn en de beschikbare ruimten verschijnen in beeld. Doordat er bij elke advertentie foto’s staan, heb je meteen een goede impressie van wat je kunt verwachten.

Meer weten over een kantoorruimte huren in Brussel?

Wil je ook graag een kantoorruimte huren in Brussel, maar kom je er zelf niet helemaal uit? Je staat er niet alleen voor. Neem contact op met de specialisten van SKEPP en de verschillende mogelijkheden van het huren van een kantoorruimte in Brussel worden met je besproken.

https://skepp.com/be/kantoor-zoeken/brussel

Wanneer sluit u een bedrijfsautoverzekering af?

Advertentieindex

Er zijn verschillende redenen waarom u uw auto zakelijk verzekert. Zo kunt u een auto van de zaak hebben. Of uw auto gebruiken voor uw eigen onderneming. De verzekeraar vergoedt de schade die u met uw bedrijfsauto aan anderen toebrengt en waarvoor u aansprakelijk bent. Deze verzekering is vrij van BTW, waardoor de premie nog lager is dan dat u van Poliscounter bent gewend. U bent dag en nacht verzekerd. Naast de standaard bedrijfsautoverzekering heeft u nog de keuze om aanvullende dekkingen aan uw polis toe te voegen. Denk hierbij aan een verzekering voor inzittenden en inkomensschade. Ook als u de auto privé gebruikt, heeft u een zakelijke bedrijfsautoverzekering nodig.

Ontvang unieke extra’s als u bedrijfsautoverzekering afsluit

Sluit vandaag nog uw bedrijfsautoverzekering af bij Poliscounter en profiteer van allerlei aantrekkelijke extra’s. De specialist vertelt u graag meer over de voordelen van het afsluiten van een bedrijfsautoverzekering. Er worden een aantal punten uitgelicht. Zowel jonge als ervaren bestuurders ontvangen een no-claim korting die kan oplopen tot wel 85%. Daarnaast ontvangt u een kortingsarrangement en heeft u een mogelijkheid van no-claim garantie of bonusbescherming. Ook heeft u de mogelijkheid om de verzekering op maat samen te stellen met aanvullende modules. Bij schade wordt er voor een snelle en vakkundige afwikkeling gezorgd. Tot slot, u profiteert altijd van een van de scherpste premies van Nederland.

Vul uw bedrijfsautoverzekering aan met extra modules

Wat voor bedrijfsautoverzekering sluit u af? Dit is vaak een lastige vraag. Er zijn tal van verzekeringsmaatschappijen, meerdere premies en tal van extra modules die bij uw situatie kunnen passen. Bij Poliscounter wordt u persoonlijk bijgestaan bij het afsluiten van een bedrijfsautoverzekering. Zo heeft u de mogelijkheid om de standaard verzekering aan te vullen met extra modules. Hierbij kunt u denken aan een schade- en ongevallenverzekering voor inzittenden, pechhulp bij pech onderweg, een verhaalrechtsbijstandsverzekering, een mobiele apparatuurverzekering en een no-claim beschermer. Wilt u op voorhand meer informatie ontvangen over de verschillende modules? Of bent u benieuwd welke module het beste bij u past? Neem dan gerust eens contact op met Poliscounter.

Met een naamkaartje word je herinnerd!

Visitekaartje of naamkaartje

Naamkaartjes worden ook weleensvisitekaartjes genoemd. Het zijn kleine kaartjes waarbij u uw gegevens kunt neerzetten. Dit is erg handig en bijna elk bedrijf is wel in het bezit van een naamkaartje. Het is een makkelijke manier om iemand die u heeft ontmoet direct uw contact gegevens mee te geven. Bijvoorbeeld bij evenementen wordt dit veel gedaan. Door middel van een naamkaartje die u ee geeft herinneren mensen zich weer waar het gesprek over ging waardoor er later misschien een samenwerking of een lead uit komt. Een naamkaartje moet passen bij u en uw bedrijf, het is dan ook vaak in de huisstijl van een bedrijf gemaakt. Wanneer u ZZP’er bent kunt u natuurlijk zelf het kaartje ontwerpen naar uw eigen smaak en uw vakgebied. Door een naamkaartje zo persoonlijk mogelijk te maken herinneren mensen u. Werkt u bijvoorbeeld als fitness coach kunt u bijvoorbeeld een naamkaartje maken die u met uw kracht moet uitrekken om te kunnen lezen. Zo combineert u uw werk met uw naamkaartje en laat u vast en zeker een indruk achter. Ook voor het drukken van uw flyers.

Bedrukken met vele mogelijkheden

Online kunt u genoeg bedrijven vinden die voor u een naamkaartje kunnen ontwerpen en afdrukken. Ook kunt u altijd het bedrijf contacten als u advies nodig heeft. U kunt kiezen uit talloze mogelijkheden. Hoe groot het kaartje moet zijn, welk ontwerp erop komt, uit hoeveel kleuren het bestaat en of de kleuren glanzend, mat of metallic zijn bijvoorbeeld. U kunt ook bij afwerking uit vele opties kiezen, bijvoorbeeld een extra laagje glans er overheen of het naamkaartje laten rillen. Dus wilt u professioneel voor de dag komen om op een makkelijke en snelle manier iemand uw contact gegevens te geven? Denk dan eens aan een naamkaartje.

https://www.dwcprint.nl/drukwerk/flyers-drukken

De seo is belangrijk voor je website of webshop.

Advertentieindex

SEO staat voor search engine optimization, wat betekend in de volksmond zoekmachine optimalisatie. Het is een verzameling van meerdere technieken die vooral gericht zijn op het optimaal benutten van je website of webshop door snel te vinden zijn in zoekmachines. Denk bij deze zoekmachines maar aan Google en Bing. Er wordt door zulke zoekmachines waarde toegekend aan een website en webshop en op basis daarvan wordt deze geranked of gepositioneerd in de zoekresultaten. De online vindbaarheid voor een onderneming of persoon met een eigen website of website kan dus heel belangrijk zijn om de meeste klanten te bereiken. Dit vergt nogal een vorm van specialisme en seo uitbesteden kan dus een makkelijke keuze voor je zijn. Als ondernemer wil je natuurlijk zo goed en efficient mogelijk klanten werven, producten of diensten verkopen en überhaupt de nodige informatie verzamelen over de bezoekers van je website. Deze seo bestaat uit meerdere elementen, zoals de techniek en content optimalisatie. Dit zorgt ervoor dat de juiste content op de pagina aanwezig is en overtollige content wordt weggelaten voor de gebruiker. Ook komt linkbuilding kijken bij het optimaliseren van je website. Links hebben een waarde in zoekmachines en op basis daarvan kan de website hoog scoren in de zoekresultaten. Je moet eigenlijk antwoord kunnen geven op een aantal vragen zoals welke zoekwoorden je klanten intypen in de zoekmachines, om op jouw website terecht te komen. Wat zoeken je klanten precies en hoe zoeken ze dit op.  Door alles zo geoptimaliseerd mogelijk te hebben krijg je een hogere positie binnen zoekmachines en dat kan leiden tot nieuwe bezoekers, nieuwe klanten en wellicht veel meer verkopen dan voorheen. Het wordt gezien als de meest voordelige manier van marketing, terwijl er natuurlijk wel een prijskaartje aanhangt als je dit door een specialist laat uitvoeren.

http://www.economy.nl/

De verbanddoos in je auto

Advertentieindex

Het kan wel eens voorkomen dat er in het verkeer een (klein) ongeluk gebeurd. Niet oplettende fietsers, slecht zicht door mist of harde regen of door rood rijden kunnen aanleidingen zijn voor ongevallen. In dit soort gevallen kan het handig zijn om een verbanddoos bij je te hebben, zodat je altijd de eerste hulp bij de kleinere verwondingen kan verlenen. Een auto verbanddoos is echter in Nederland niet verplicht om continue bij je te hebben in de auto. Maar mocht je afreizen naar onze buren, zoals België en Duitsland, dan is het wel verplicht om zo’n verbandkoffer bij te hebben in de auto. Ook is het verplicht in Finland, Frankrijk, Hongarije, Italië, Kroatië, Luxemburg, Montenegro, Oostenrijk, Servië, Slovenië, Slowakije en Spanje om deze koffer mee te nemen in de auto. Er zijn eisen gesteld aan de producten die aanwezig moeten zijn, zo zal er altijd 1 driekante doek/mitella aanwezig zijn. Ook een ideaalzwachtel, kleefpleister, flesje desinfectans, 3 paar handschoenen, splinterpincet, steriele gazen/kompressen, tekenverwijderset, verbandschaar, wondsnelverbanden en een aluminiumdeken mogen niet ontbreken. De precieze inhoud is samengesteld in samenwerking met het Belgische Rode Kruis Vlaanderen, Nederlandse Rode Kruis, Belgische Rode Kruis- Franstalige gemeenschap, de ANWB en het Belgisch Instituut voor Verkeersveiligheid. Op de site van schoens-safety zijn al deze eisen te vinden en tip waar je de verbandkoffer het beste op kan bergen. Het is aan te raden om deze niet onder allerlei bagage te plaatsen, zo ook niet onder de achterruit en in de kofferruimte. Deze locaties raken het snelste beschadigd bij ongevallen, waardoor het vermoeilijkt wordt om gemakkelijk bij de autoverbanddoos te kunnen komen. De ideale plek om dit op te bergen is onder de stoel of in een opbergvak in de deur of dashboardkast. Ga dus voordat je op reis gaat goed na in welke landen het verplicht wordt geacht dat je dit allemaal bij je hebt.

https://www.schoens-safety.nl/