Advertentieindex
Image default
Woningen

Deze 6 bedden zijn daarop voorzien in kleine slaapkamer!

Nog nooit is aanbod wat bedden betreft zo groot geweest als nu. het bed werd zelfs “opnieuw uitgevonden” en sommige exemplaren tof geproduceerd voor de allerkleinste kamers.

Het kofferbed

Kofferbedden bieden een fulltime vrije opbergruimtes tijdens de matras, in contrast tot ladebedden. Genoeg om je toegevoegd dekens, kussens, seizoenskleding of zelfs een strijkplank te verhullen.

Het ladebed

Dit type bed is speciaal discreet en bevindt zich als het ware in een kast, naast andere opbergruimtes. Een ideale soelaas voor als nageslacht een geringe kamer delen en toch wensen plezier van een comfortabele speelruimte.

Gecombineerd bed

In dezelfde tijdgeest is het gecombineerde bed een soelaas die de functie van het bed verdubbelt, om in te slapen en om te gebruiken als opbergmeubel. Zo zijn er tal van bedden voorzien van laden en kleine kasten ( bij de grond, aan het kop of aan de voet van het bed ).

Mezzanine

Mezzanines zijn populair bij de jongsten en een must in nietig kamers. Je bespaart er immers minstens 2 m2 mee, wat toereikend is om bijvoorbeeld een schrijftafel, een bank of een speling te voorzien. Het bed bevindt zich dus in de hoogte en is bereikbaar via een nietig trap die meestal geïntegreerd is in de structuur. Deze oplossing vereist natuurlijk wel genoeg plafondhoogte.

Intrekbaar bed

Een van de ingenieuze oplossingen van het oogwenk is het intrekbare bed. Het kan tegemoet een muur wordt deponeren en opgevouwen, in een kast wordt verborgen of zelfs haalbaarheid het plafond wordt gebracht dankzij een kunstig systeem van katrollen. In alle gevallen komt er plaats vrij en in verklarend tot bij de slaapbank is het niet nodig om je bed elke nacht opnieuw op te maken. Als klap op de raket kan je zulk bedden samenvoegen met bv. Een kast.

Het stapelbed

Een stapelbed zorgt ervoor dat twee tot zelfs drie broed in dezelfde kamer kunnen pitten én je bespaart waardevolle vierkante meters mee. Het mooiste van alles? sommige modellen zijn uitrusten met inladen bij de onderste matras om toegevoegd babybox te creëren.

https://be.propenda.com/keyword/slaapkamer.html