Lamellen op maat geven extra sfeer in huis

Lamellen op maat geven je huis extra sfeer. De juiste raamdecoratie kiezen kan lastig zijn en er is natuurlijk ook veel keuze. Ga je voor gewone gordijnen, kies je voor een vouwgordijn op maat, is een mooi rolgordijn wat je zoekt of ga je voor lamellen op maat? Natuurlijk sluit het één het ander niet uit, immers moet er vaak meer dan één raam bedekt worden. Waar in de ene ruimte het vouwgordijn goed tot zijn recht komt, wil je in een andere ruimte wellicht andere gordijnen. Het is dan fijn als je al deze gordijnen bij één atelier kunt bestellen.

Bij BD Atelier vindt je jouw gordijn op maat

In de provincie Antwerpen kan je voor jouw raamdecoratie op maat terecht bij BD Atelier. Bij dit professionele atelier vindt je lamellen op maat, maar ook rolgordijnen, overgordijnen en andere vormen van raamdecoratie. Daarnaast kun je rekenen op professioneel en persoonlijk advies bij jou aan huis. Je hebt keuze uit verschillende materialen van hoogwaardige kwaliteit. Ook worden er stalen meegenomen voor het type gordijn wat je wilt, zodat je gemakkelijk kunt zien welk materiaal en welke kleur het beste bij jouw huis passen. Zo kies je gemakkelijk jouw gordijnen, zoals een vouwgordijn of lamellen op maat.

Een professioneel resultaat in jouw huis

Bij gordijnen is het belangrijk dat de maten goed worden opgemeten. Daarom wordt dit tijdens het bezoek in jouw huis allemaal opgemeten. Zo weet je zeker dat de nieuwe gordijnen precies op maat worden gemaakt. Voor een mooi resultaat is dat natuurlijk erg belangrijk. Ben je ook benieuwd naar de verschillende mogelijkheden bij BD Atelier? Op de website vindt je foto’s van verschillende ruimtes waar de gordijnen van dit atelier zijn geplaatst. Voor meer informatie of om een afspraak te maken wanneer het jou uitkomt, kan je telefonisch contact opnemen met het atelier in Westerlo.

Waarom een makelaar inschakelen?

Woningen

Een makelaar die zijn geld waard is, voert veel verschillende taken uit. Marketeer. Onderhandelaar. Analist. Copywriter. Adviseur. Ze bewegen naadloos door deze banen heen om van begin tot eind elke gelegenheid aan te pakken.

Neem elk onderdeel apart en je zou kunnen nadenken over het zelf verkopen van je huis zonder makelaar. Prijs van je huis? Ah, nou ja, je kunt je eigen onderzoek doen en ongeveer een prijs bepalen.

Je huis voorbereiden? Je hebt al eerder schoongemaakt en misschien nog wat geschilderd.

Een koper vinden? Nou, dat is waar het internet voor is.

Maar aan het eind van de dag zijn de bijdragen van een makelaar groter dan de som van de onderdelen en ze komen allemaal samen om je een groot voordeel te bieden: verkopen tegen een hogere prijs in een snellere tijd.

43% van de verkopen door eigenaren zelf gebeuren omdat de verkoper geen commissie wil betalen. Dat is natuurlijk mogelijk.

Maar wat als je nou juist meer geld kunt verdienen door een makelaar in te huren? Dan zou je al die moeite doen om geld op de tafel te laten liggen (meer dan de kosten van de commissie).

Cijfers tonen aan dat de verkoop met een makelaar tienduizenden euro’s extra op kan leveren, afhankelijk van de woning. Dus waarom zou je nog al die moeite doen om alles zelf te regelen terwijl je er ook nog eens extra geld bij in moet leveren?

Wil jij een woning verkopen? Neem dan eens een kijkje op de website van Bolck Makelaar Zevenaar en vraag meer informatie aan.

https://www.bolckmakelaardij.nl/

Een praktische en klassieke Saarinen tafel

De Saarinen tafel is in 1957 gemaakt door Eero Saarinen, een Fins-Amerikaans architect. Deze man wilde een tafel zonder wirwar aan poten, zodat mensen hun benen vrij kunnen bewegen onder de tafel. Dit is de reden dat Saarinen tafel een enkele poot heeft met een ronde voet. De vloeiende lijnen zien er mooi uit, maar hebben dus ook deze praktische reden. De tafelbladen kunnen doorgaans in verschillende uitvoeringen worden geleverd. De meest populaire blijft toch het marmeren tafelblad. Het onderstel zelf is uitvoerbaar in de kleuren wit, platinum of zwart.

De Saarinen tafel past bij elke eethoek

Dit onder meer omdat de tafel er goed uitziet, beschikbaar is in verschillende uitvoeringen en kleuren, maar ook om dat praktisch is. Past een ronde of juist ovale tafel beter bij uw interieur? Deze tafel staat niet alleen mooi in een eetkamer of woonkamer, maar is ook prima te plaatsen in een kantoorruimte. De tafel is ook nog eens makkelijk te onderhouden. Pot Interieur heeft diverse uitvoeringen van de tafel direct op voorraad en beschikt over een showroom van maar liefst 15.000 m²!

De Vitra Eames Lounge Chair mooie aanvulling op het interieur

Naast de tafel is de Vitra Eames Lounge Chair een mooie aanvulling op het interieur, zowel thuis als op kantoor. Deze lounge chair, gebaseerd op de traditionele Engelse clubfauteuil, is een prachtig designobject. Het is zelfs al veel in films en series gebruikt! De doelstelling van de ontwerpers van deze lounge chair was een ruime bemeten stoel met ultiem zitcomfort te maken. En dat met de beste materialen en vakmanschap.

Twee uitvoeringen van de lounge chair

Dat is de standaarduitvoering uit 1956 en de nieuwere XL variant. Ook de Vitra Eames Lounge Chair is in verschillende uitvoeringen leverbaar. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit wit of zwart leer of verschillende houten schalen. Zowel de Saarinen tafel als deze lounge chair is te bekijken in showroom. Zo krijgt u er toch een goed beeld bij. En wie weet vindt u er ook nog andere prachtige aanvullende producten!

Kies voor meer ruimte en verhuis naar een villa die te koop staat in de regio Schilde

Gaat u binnenkort verhuizen? Kom eens langs bij Cum Laude. Luxe, exclusiviteit en ruimte: is dat waar u naar op zoek bent? Dan bent u wellicht geïnteresseerd in een villa die te koop staat in de regio Schilde of Schoten. Maar waarom zou u bijvoorbeeld kiezen voor Schilde? Schilde is een gemeente in de Belgische provincie Antwerpen. Het kenmerkt zich met name door de gezellige evenementen die regelmatig worden georganiseerd en andere interessante vrijetijdsbestedingen. Daarnaast is het een rustige, ruime en groene plek waar u heerlijk kunt genieten. Met de hulp van Cum Laude, vastgoedmakelaar, vindt u gemakkelijk een villa die te koop staat in Schilde en die helemaal bij u past.

Villa te koop staan in Schoten of Schilde? Schakel de makelaar in voor de verkoop

U wilt groter gaan wonen. Dan is een villa bezichtigen in Schilde iets voor u. Heeft u een villa te koop staan in de omgeving van Schoten of Schilde? Dan kunt u misschien best wat hulp gebruiken bij de verkoop van deze woning. Dat is waarom u een makelaar als Cum Laude inschakelt. De specialist heeft namelijk een zeer ruime ervaring met het verkopen van onroerend goed. De makelaar kent de waarde van uw villa, maar weet ook wat de waarde is van de locatie. Omdat u wordt bijgestaan tijdens het gehele proces, van advies tot aan bemiddeling, bent u verzekerd van een fijne samenwerking. Een villa die te koop staat in Schoten, Schilde of de directe omgeving daarvan, is dan snel verkocht.

Villa te koop in Schoten of Schilde? Ontvang juridisch, fiscaal en financieel advies

Lijkt de expertise van een vastgoedmakelaar u wel wat? Neem in dat geval contact op. Heeft u een villa te koop staan in Schoten of Schilde? Bent u juist op zoek naar een geschikte villa? In beide gevallen wilt u misschien wel hulp van een specialist. Cum Laude is een gespecialiseerd vastgoedmakelaar in de regio. Deze specialist begeleidt u van het begin tot het einde met goed en uitgebreid advies op juridisch, fiscaal, financieel en verzekeringstechnisch vlak. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt en dat uw planning en budget in acht worden genomen. Een villa te koop in Schoten of Schilde? Kopen of aankopen gaat gemakkelijk met de hulp van de specialist!

Verschillende mogelijkheden voor een koopwoning bij de makelaar in Dordrecht

Woningen

Bent u op zoek naar een prachtig karakteristieke woning in de binnenstad? Gaat uw voorkeur uit naar een strak afgewerkt appartement? Of wilt u een royale gezinswoning kopen? Op de website van een makelaar in Dordrecht filtert u eenvoudig op onder meer de woonplaats, het budget, type woning en de oppervlakte in m2. Zowel oude als nieuwe woningen vindt u in het online aanbod en bij iedere woning treft u een gedetailleerde omschrijving en overzichtelijke fotopresentatie. Voldoet een pand volledig aan uw wensen en wilt u het graag met eigen ogen bekijken? Een makelaar van Waltmann Makelaars plant graag een bezichtigingsafspraak met u in. En wist u dat u ook uw eigen huis kunt verkopen met de hulp van Waltmann Makelaars?

De makelaar uit Dordrecht verkoopt uw huis in zeven stappen

Wilt u uw woning verkopen? Dan schakelt u een deskundige verkoopmakelaar in zoals Waltmann Makelaars. Deze specialist heeft al meer dan 115 jaar ervaring met het verkopen van woningen. Het proces verloopt in zeven heldere stappen. Allereerst wordt de vraagprijs bepaald en een publiciteitsplan opgesteld. Daarna wordt uw woning verkoop-gereed gemaakt. Hierbij kunt u denken aan professionele fotografie, styling, 3D plattegronden en een indrukwekkende virtual reality tour. Bezichtigingen worden ingepland door de makelaar uit Dordrecht en gaat u na de nodige onderhandelingen akkoord met het bod? In dat geval wordt de koopovereenkomst opgesteld en vindt het laatste papierwerk bij de notaris plaats.

Profiteer van professionele aankoopbegeleiding door de makelaar uit Dordrecht

Zoekt u dé perfecte woning voor u en uw gezin? Bespaar tijd en geld door een aankoopmakelaar in te schakelen. Deze makelaar luistert graag naar uw wensen en uw belangen staan altijd voorop bij de aankoop van een woning. Ook gebreken worden uitvoerig aan u voorgelegd. De makelaar uit Dordrecht gaat niet alleen met u op zoek naar uw droomhuis. De makelaar kiest ook de beste onderhandelingspositie, bouwkundige en juridische zaken worden ingeschat en de gemaakte afspraken in de koopovereenkomst worden gecontroleerd. Volledige ontzorging tijdens het gehele aankoopproces, dat is wat u kunt verwachten. Schakelt u binnenkort de ervaren aankoopmakelaar uit Dordrecht in?

Heeft u een zonnewering of veranda nodig in Eindhoven? Lees dan snel verder!

Een zonnewering en een veranda zijn handig hulpmiddelen voor uw woning in Eindhoven. Heeft u er een nodig? Dan weet u dat u binnenkort al van de voordelen geniet. Of u nu onlangs een huis heeft gekocht of al jarenlang veel woonplezier beleeft in uw huidige woning, in beide gevallen kan het voorkomen dat u een (kleine) verbouwing in gedachten heeft. In beide gevallen is het verstandig om advies in te winnen bij Sunworkx. Dit bedrijf weet als geen ander wat voor zonwering of welke veranda het meest geschikt is voor uw woning in Eindhoven of omgeving. Snelle levering, een scherpe prijs en prachtige materialen, dat is wat u van de producten kunt verwachten. Neem voor meer informatie telefonisch contact op of bezoek op afspraak de winkel in Geldrop, niet ver van Eindhoven.

Zonwering voor binnen en buiten uw huis in Eindhoven

Heeft u ook voor detail? Dan is de kleur van de kast waarin de zonwering wordt opgerold zeker van belang. Wist u dat er daarnaast onderscheid wordt gemaakt tussen zonwering voor binnen en buiten? Bij buitenzonwering kunt u denken aan screens, bij binnenzonwering aan onder andere shutters, vouwgordijnen, lamellen en rolgordijnen. Deze vormen van zonwering en meer vindt u in het aanbod van Sunworkx in Geldrop, niet ver van Eindhoven. Voor welke vorm u ook kiest, u kunt aanzienlijk besparen in de zomer én winter. Daarnaast bouwt dit bedrijf nabij Eindhoven ook een veranda in verschillende vormen en levert deze, indien gewenst, met bijpassende zonwering. Neem gerust eens contact op en laat u informeren over de mogelijkheden voor uw woning. U zult ontdekken dat deze vrijwel eindeloos zijn.

Zonwering voor uw veranda in Eindhoven of omgeving

Geniet het hele jaar door van de zon en pak ieder zonnestraaltje mee. Heerlijk toch? De collectie veranda zonwering van Verano® bestaat uit verschillende typen, namelijk de brede Oslo, de veelzijdige Malmö, de baleinzonwering Tallinn en plissé voor terrasoverkappingen. Voor welke serie u ook kiest, u kiest altijd uit verschillende doekkleuren en afmetingen. Maak het uzelf gemakkelijk en kies voor elektrische bediening. Een aangename temperatuur, het hele jaar door. Dat is wat u van veranda zonwering van Sunworkx dichtbij Eindhoven kunt verwachten. Nog niet in het bezit van een veranda? Geen probleem! U kiest uit verschillende voordelige veranda’s en betaalt de beste prijs voor de meest hoogwaardige kwaliteit. Met een levertijd van een week geniet u binnenkort al van uw eigen aanbouw.

Ga voor een eenvoudig onderhoud als u een pelletkachel gaat kopen

Nadat u een pelletkachel bent gaan kopen, ervaart u direct allerlei voordelen. Om te beginnen is een pelletkachel een stuk zuiniger dan een gaskachel. Als gevolg hiervan is de impact die uw kachel heeft op het milieu een stuk kleiner. De kachel is CO2-neutraal en daarom goed voor het milieu. Ook merkt u na het kopen van een pelletkachel dat uw maandelijkse energierekening lager wordt. Dit is echter nog maar het begin van de voordelen die de pelletkachel oplevert. Wist u dat deze kachels ook handig in onderhoud zijn en dat u ze gemakkelijk schoonmaakt. Een andere duurzame manier om uw huis te verwarmen is om uw CV aan te sluiten op een houtkachel. Duurzame oplossingen voor uw pelletkachel vindt u bij Ambianza.

Bespaar geld door een pelletkachel te kopen

Door een pelletkachel te kopen kunt u aanzienlijk sparen op uw maandelijkse energiekosten. Hoe dat werkt? Deze kachel heeft een bijzonder hoog rendement. Dit houdt in dat er meer energie wordt omgezet in warmte. Hierdoor is er minder energie nodig om uw huis comfortabel warm te maken. En minder energie, betekent een lagere energierekening. Tel uit uw winst! U kiest toch ook voor de meest voordelige optie? Bezoek dan snel een specialist als Ambianza om uw pelletkachel te kopen tegen een scherpe prijs. Ook als u uw huidige CV wilt aansluiten op een houtkachel bent u bij deze specialist aan het juiste adres.

Er zijn diverse mogelijkheden om uw CV met uw houtkachel te laten samenwerken

Een houtkachel geeft een authentiek en sfeervol karakter aan uw woning. Aan de traditionele houtkachel zit echter één nadeel: de kachel verwarmt maar één ruimte van uw woning. In uw woonkamer heeft u het lekker warm, maar zodra u de ruimte verlaat voelt de rest van uw woning ijzig koud aan. Bij een specialist genaamd Ambianza hebben ze hier een oplossing voor. Zij kunnen uw houtkachel op uw CV aansluiten, zodat de warmte ook over de rest van uw woning wordt verdeeld. Daarnaast vindt u hier ook alle benodigdheden voor uw houtkachel. En wilt u toch liever een pelletkachel kopen? Ook dan bent u bij deze specialist aan het juiste adres.

Een hoekzetel kopen met korting? Het is mogelijk bij deze specialist

Woningen

Het mooiste design voor je nieuwe meubels, dat wil jij toch ook? Wie weet kan jij zo die begeerde hoekzetel wel kopen met een leuke korting. Of misschien vind je er toffe dekbedden tegen een scherpe prijs en maak je van jouw slaapmeubels de knapste bedden in Aalst en omgeving. Het is slechts een van de diensten die Meubelen Torrekens verleent aan haar klanten. Wil jij op de hoogte blijven van de leuke acties en aanbiedingen van deze meubelzaak? Schrijf je dan in voor hun nieuwsbrief. Zo ontvang jij steeds als eerste alle nieuws en leuke weetjes van Meubelen Torrekens. 

Kom een hoekzetel kopen of laat hem op maat vervaardigen

Heb je bijzondere wensen voor je nieuwe bed of wil je net die ene hoekzetel kopen die voldoet aan jouw wensen? Kom dan naar Meubelen Torrekens. In deze meubelzaak kan je terecht om een hoekzetel of bedden en nog veel meer te kopen in de buurt van Aalst. Echter vervaardigen zij ook meubels op maat. Bij hen krijg je persoonlijk advies omtrent stijl en materiaalkeuze, zodat je jouw persoonlijke toets kunt aanbrengen aan jouw interieur. Na grondig overleg komen deze vakmensen alles nauwkeurig opmeten voor ze aan de slag gaan om jouw unieke meubelstuk te vervaardigen. Zo krijg jij een perfect meubelstuk bij jouw thuis geleverd.

Vind de zachtste bedden in Aalst in de ruime collectie van een meubelwinkel

Naar wat voor meubelen je ook op zoek bent, bij een specialist als Meubelen Torrekens vind je gegarandeerd de meubels die aan je wensen voldoen. Bij deze meubelwinkel vind je een uitgebreide collectie meubelen voor de woonkamer en slaapkamer. In de winkel kan je terecht om je living en slaapkamer in te richten in jouw stijl. Van moderne of net retro meubels tot trendy servies en zachte dekbedden. Meubelen Torrekens werkt bovendien samen met heel wat verschillende merken om hun klanten enkel het beste te bieden. Zo vind je er de meest comfortabele bedden in de regio van Aalst in de collectie van Tempur, Auping en Lattoflex en vele andere merken. 

Prachtige set eetkamerstoelen goedkoper in de actie

Bij De Kortingknaller zorgt u dat uw nieuwe set eetkamerstoelen voor een lagere prijs in de actie koopt. In de outlet vindt u de eettafel en eetkamerstoelen waar u naar op zoek bent. Met standaard meer dan 4000 modellen op voorraad, is er altijd meer dan genoeg keuze. Bent u benieuwd naar het aanbod? Bekijk de aanbiedingen van De Kortingknaller online of kom langs bij de winkel in Den Bosch voor het complete aanbod. De keuze is groot met eetkamerstoelen en eettafels in verschillende kleuren en modellen met kortingen tot wel 60%. Voordeel van de eettafel en eetkamerstoelen outlet, is dat de tafels en stoelen direct leverbaar zijn. U hoeft dus nooit een lange levertijd af te wachten. Koop meubelen tegen een lage prijs.

Verschillende redenen waarom u naar de eettafel en eetkamerstoelen outlet zou gaan

Er zijn diverse redenen denkbaar waarom u een eettafel of eetkamerstoelen in de actie zoekt. Bijvoorbeeld omdat u net uw eerste huis heeft gekocht en nu op zoek bent naar goedkope meubelen en dus eetkamerstoelen in de aanbieding zoekt. Of u heeft een nieuw huis gekocht, waardoor u een grotere eettafel in de outlet zoekt met bijpassende eetkamerstoelen die in de aanbieding zijn. In al deze gevallen kunt u terecht bij De Kortingknaller, waar u altijd mooie eetkamerstoelen en eettafels voor een zacht prijsje vindt. Wat de stijl van uw inrichting ook is, er is meer dan genoeg keuze. 

Laat de eettafel of de eetkamerstoelen in de outlet reserveren

Bij De Kortingknaller heeft u de optie om de eetkamerstoelen of de eettafel die u gezien heeft te reserveren. Van veel modellen is er maar een op voorraad, van andere slechts enkele exemplaren. Om te voorkomen dat de eettafel of de set eetkamerstoelen uit de aanbieding net is uitverkocht wanneer u langskomt, bestaat er bij de Kortingknaller de mogelijkheid om de eettafel of de eetkamerstoelen uit de outlet te reserveren. De Kortingknaller houdt de meubelen dan voor u vast, zodat u de kans krijgt om de meubelen te bekijken, waardoor u vervolgens kunt beslissen of u de meubelen ook daadwerkelijk wilt kopen. Geniet van zeer goede service.

Een professionele opkoper van een huis met een duidelijke koopovereenkomst

Uw woning verkopen is vaak een grote stap. Om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen doet u er goed aan om een professionele opkoper in te schakelen. Ga daarom voor 100% zekerheid bij Voesenek Vastgoed. Vastgoed. Deze specialist hanteert de juiste werkwijze zodat u zo snel mogelijk resultaat ziet. Door uw huis te verkopen aan deze opkoper wordt er direct een definitief bod geplaatst. Vervolgens worden de gemaakte afspraken vastgelegd in een koopovereenkomst. Na het ondertekenen is uw woning 100% verkocht. Als laatste komt de overdracht van de woning bij de notaris terecht. Die neemt contact met u op om de laatste dingen te bespreken, het eigendom gaat officieel over naar de specialist en u ontvangt het afgesproken bedrag op uw rekening.

De opkoper van uw huis heeft jarenlange ervaring

Als u uw huis wilt laten opkopen is het belangrijk dat dit gebeurt door een professioneel bedrijf met een ruime ervaring en kennis. Voesenek Vastgoed is zo’n bedrijf, die u maar al te graag helpt bij het verkopen van uw huis. Met meer dan 35 jaar ervaring heeft deze specialist een betrouwbare en gevestigde naam in het direct opkopen van vastgoed in Heel Nederland ontwikkeld. Dit vastgoedbedrijf heeft als kern de regio Brabant, Zuid-Holland en Zeeland. U verkoopt uw huis in vier snelle stappen aan de opkoper. U vraagt een bod aan. Vervolgens wordt er onderzocht of uw woning in aanmerking komt, waarna er een bezichtiging wordt gepland. Als laatste wordt er vrijblijvend een bod op uw woning uitgebracht, zonder enig voorbehoud.

Zorgeloos uw huis verkopen aan een opkoper

Staat u op het punt om te verhuizen, maar is uw oude woning nog niet verkocht? Dit kan best wat stress opleveren. Ga daarom naar Voesenek Vastgoed. Dit professioneel bedrijf haalt de last van uw schouders en koopt uw huis graag op. Door uw huis te verkopen aan een opkoper bent u eenvoudig en snel van uw huidige woning af. Bent u geïnteresseerd? Vul het contactformulier van de specialist in met zoveel mogelijk gegevens van uw woning. Er wordt gekeken of uw woning in aanmerking komt. Is dit het geval? Dan plant dit vastgoedbedrijf een bezichtiging in en er wordt een gratis bod uitgebracht op uw woning. Zo eenvoudig is het om uw huis te verkopen aan een opkoper!