Advertentieindex
Image default
Woning en Tuin

Kies voor een totaalrenovatie van uw badkamer in Gent

Is uw badkamer gedateerd en wilt u deze laten opknappen? Een totaalrenovatie van uw badkamer in Gent kan ervoor zorgen dat u weer met plezier onder de douche stapt of een bad neemt. Met mooie nieuwe tegels op de vloer en de muren ziet het er gelijk een stuk beter uit. Heeft u plannen om uw badkamer een flinke opknapbeurt te geven, maar ziet u het niet zitten om dit zelf te doen? Besteed de klus dan uit aan professionals voor wie het renoveren van badkamers dagelijks werk is. Na slechts enkele dagen kunt u uw nieuwe badkamer bewonderen en in gebruik nemen.

Een complete make-over voor uw badkamer

Als de inrichting van uw badkamer u al jaren een doorn in het oog is dan is nu het moment om daar iets aan te doen. Kies voor een totaalrenovatie van uw badkamer in Gent door de vakmensen van DT-Technics uit Evergem. Zij verzorgen de complete renovatie, van het plaatsen van een nieuwe douchecabine tot het installeren van een geavanceerd bad met whirlpoolfunctie. Ook het plaatsen van badkamer meubilair en het leggen of verplaatsen van leidingen kunt u met een gerust hart aan dit bedrijf overlaten. Uw wensen worden uitgebreid met u doorgenomen zodat de installatie van uw nieuwe badkamer volledig naar wens wordt uitgevoerd.

Vraag een offerte aan voor uw nieuwe badkamer

Heeft u plannen voor een totaalrenovatie van uw badkamer in Gent? Dan bent u natuurlijk benieuwd naar het kostenplaatje. Daar komt u snel achter door een vrijblijvende offerte aan te vragen. Hierin worden alle kosten meegenomen, zodat u direct weet waar u aan toe bent. Als u akkoord bent met de prijsopgave kan de renovatie direct worden ingepland. Uiteraard staat het u volledig vrij om zelf uw badkamermeubelen en sanitair uit te zoeken. Deze vakmensen uit Evergem zullen deze vervolgens voor u plaatsen. Alles gaat altijd in goed overleg met de klant, want tevreden klanten zijn voor dit bedrijf erg belangrijk.

https://www.dt-technics.be/