Advertentieindex
Image default
Woning en Tuin

CV-ketel in Antwerpen geïnstalleerd

Mevrouw Peeters heeft onlangs via vindCVketel.be een CV-ketel in Antwerpen laten installeren. Ze stuurde ons nog een bedankje via de mail omdat onze service haar zo goed was bevallen. Zo stuurde ze:

Ik wil jullie hartelijk bedanken voor de super dienst die jullie leveren. Nadat ik snel en eenvoudig het formulier had ingevuld om CV-ketel offertes te ontvangen, kreeg ik al direct meerdere offertes binnen van verschillende CV-ketel installateurs. Hierna kon ik deze offertes dus gemakkelijk met elkaar vergelijken op verschillende onderdelen. Wat ik ook prettig vond is dat alle offertes die ik ontvangen heb, afkomstig waren van CV-ketel installateurs uit nabije omgeving van Antwerpen. Hierdoor waren de voorrijkosten die op de offertes waren weergegeven relatief gezien laag. Ik heb uiteindelijk een keuze gemaakt op basis van kwaliteit maar ook op prijs. Ik heb behoorlijk op kosten kunnen besparen als ik het vergelijk met de prijzen van sommige andere CV-ketel installateurs.

De CV-ketel is dezelfde week nog bij ons thuis geïnstalleerd door een hele vriendelijke installateur. De CV-ketel heeft een hoog rendement en ziet er ook nog eens mooi uit. Al met al een erg goede service en dat ook nog eens geheel gratis!

 

Hartelijk dank,

M. Peeters, Antwerpen.

Wij willen mevrouw Peeters ook bedanken voor haar vertrouwen in ons en het leuke berichtje. En we hopen haar in de toekomst ook nog van dienst te kunnen zijn.

 

Wilt u ook meerdere CV-ketel offertes ontvangen?

Vul dan eenvoudig en snel het CV-ketel offerte aanvraagformulier in en kies gemakkelijk voor de CV-ketel met de voor u beste prijs-kwaliteit verhouding.

 

http://www.vindcvketel.be/cv-ketel-antwerpen/