Gezien worden is waar het allemaal om draait!

Advertentieindex

Beter gezien worden. Dat is de online trend van deze tijd. Overal waar u kijkt gaat het om de juiste image, het verkrijgen van aandacht en erkenning. Het liefst van over de hele wereld. Dit geldt voor menig individu, maar ook met uw bedrijf kunt u op dit vlak aardig scoren! Wilt u met uw onderneming online gevonden worden, bent u behoorlijk afhankelijk van Google. Leave it or love it, maar weet dat ook de moordende concurrentie in dit geval op de loer ligt. Scoren in Google voor betere (financiële) resultaten? Hier leest u hoe dat kan!

Hoe zorgt u ervoor dat u ‘gegoogeld’ wordt?

Met Google als zoekmachine marktleider is het belangrijk dat u vooral hier zo goed mogelijk wordt gevonden, maar hoe doe u dit? In het kort, met een SEO specialist Eindhoven! Search Engine Optimization (SEO) staat voor zoekmachine optimalisatie en houdt in dat uw website meer en beter gevonden wordt, met name dus in Google. Hoe hoger u in Google als zoekresultaat staat aangeschreven, hoe meer (en vooral ook sneller) een potentiële klant voor u kiest. Een van de belangrijkste SEO technieken om dit voor elkaar te krijgen is linkbuilding. Met Linkbuilding verhoogt u uw populariteit door het verspreiden van relevante links met zoektermen die vanuit externe websites naar uw domein linken. Hoe meer en beter u dit inzet, hoe groter uw populariteit in Google wordt! Klinkt eenvoudig, maar dat is het niet! Doet u dit te veel of onjuist, dan heeft dit juist zeer nadelige gevolgen voor uw vindbaarheid!

Laat u helpen met een SEO strategie op maat!

Een SEO specialist Eindhoven biedt uitkomst! Zo iemand weet alles over het juist inzetten van SEO (en dus ook linkbuilding)voor de beste resultaten. Waar u de beste specialisten vindt? Met SEO Eindhoven bent u verzekerd van een optimaal SEO resultaat en dus een hoge positie in Google! Hierbij letten zij onder andere op de volgende drie trends die belangrijk zijn voor de online groei van uw bedrijf:

  • Mobile First: Ranking van een pagina wordt voornamelijk beoordeeld door de mobiele versie van een website. Mobile First is de toekomst en dus moet uw website prettig leesbaar zijn op een kleiner beeldscherm (responsive website).
  • Voice Search: Zoekopdrachten via Siri, Alexa of enige andere zogeheten voice recognition (stemherkenning) wordt steeds populairder. Niet meer typen, maar handsfree snel je gewenste zoekopdracht inspreken. Hoe geweldig is dat?
  • Local and Near Me: Door de focus te leggen op lokale optimalisatie, zorgt SEO Eindhoven dat uw target u makkelijker kan vinden. De potentiële klant wil zo snel en dus dichtbij mogelijk producten en diensten afnemen. Gaat u met een snelle service voor lokale klanten? Dan is deze techniek een belangrijke om u op te focussen!

Stijgen in Google is stijgen in omzet!

De SEO specialist Eindhoven weet alles over deze trends, maar zijn ook op de hoogte van alle andere belangrijke SEO toepassingen. Tot in de puntjes verzorgen zij uw SEO strategie en weten ze uw website tot grote (Google) hoogte te doen stijgen! Zorg dat u gezien wordt, laat u helpen door een SEO specialist Eindhoven!

Breid jouw zaak uit met Shoptrader webshop software

Heb jij een eigen zaak? Gefeliciteerd! Steeds meer winkels moeten hun deuren sluiten, als jij in deze lastige tijden nog omzet kunt genereren ben je goed bezig! Je weet wat de klanten willen, hoe je slim moet inkopen en je hebt een hart voor ondernemen. Heb je naast jouw winkel ook een webshop? Zo niet, dan moet je zeker een webshop software overwegen om jouw zaak online uit te bouwen.

 

Wat is webshop software?

Eigenlijk kun je met webshop software alles wat je nu met jouw winkel doet, alleen op een iets andere manier. Je hebt een web adres, net als jouw winkel een adres heeft. Je hebt een actieve voorraad die je laat zien in een digitale etalage. Je hebt een kassa die minstens zo veilig is als een PIN apparaat in de winkel. Bij webshop software heb je ook extra voordelen. Je bent niet meer beperkt tot klanten in de buurt, online kan iedereen je vinden. Je bent ook niet beperkt tot winkelopeningstijden, jouw webshop software pruttelt 24 uur per dag door.

 

Waarom jouw winkel combineren met Shoptrader?

Je hebt het al druk met je eigen zaak, moet je dan ook nog een digitale webwinkel draaien? De investeringen in tijd en geld vallen enorm mee, en je kunt er veel voordeel uit halen. Denk maar eens aan deze voordelen van webshop software:

 

  • Je kunt oude voorraad uit de winkel online verkopen via de webwinkel
  • Met jouw webshop kun je ook klanten trekken naar de fysieke winkel
  • Online betalen is erg veilig, zeker via Nederlandse webshop software zoals die van Shoptrader
  • Jouw potentiële klanten zijn niet meer beperkt tot de gemeente en omgeving, de hele wereld ligt aan je voeten!
  • Net als in de normale winkel kun je via webshop software ook contact onderhouden met je klanten, het is net zo persoonlijk als jij dat wilt.

 

Wanneer je reeds een winkel hebt moet je echt met je tijd meegaan. Steeds meer winkels gaan failliet omdat ze niet voldoende nadenken over de toekomst. Met de webshop software van Shoptrader kun jij verder bouwen aan je bedrijf, zowel in je winkelpand als online. Bekijk direct de mogelijkheden van webshop software.

Een website laten maken is een goede investering

Webdesign

Advertentieindex

 

Welk bedrijf heeft er eigenlijk nog geen internetadres? Een website hebben is bijna essentieel voor een succesvol bedrijf. De macht van zoekmachines als Google is zodanig toegenomen dat een consument als eerste een zoekterm in een zoekmachine zal gooien als hij of zij op zoek is naar een bepaald product of bedrijf dat dit product aanbiedt. Is een consument bijvoorbeeld op zoek naar een bedrijf dat tuinhuisjes produceert? Dan zal de consument als eerste in de zoekmachine ‘tuinhuisje’ gooien. Omdat steeds meer mensen vertrouwd raken met deze manier van bedrijven zoeken, is het belangrijk om daar te vinden te zijn. Een website hoort daar zeker bij. En er is niks zo makkelijk als deze website laten maken.

 

Een website laten maken

Als je zelf niet zo kundig bent met ICT en websites maken, dan is het het makkelijkst om dit uit te besteden aan een bedrijf dat daar gespecialiseerd in is. Omdat websites steeds belangrijker worden, zijn er ook genoeg bedrijven te vinden die website bouwen voor een leuke prijs. Deze bedrijven hebben allemaal hun eigen specialiteit. De één is iets beter in website waar bijvoorbeeld ook een webshop is inbegrepen, de ander richt zich meer op simpele websites met een paar kopjes zoals informatie, contactgegevens en foto’s. Als je een website wil laten maken is het daarom belangrijk goed te kijken welk bedrijf wat aanbiedt en voor welke prijs. Op deze manier ga je altijd een website laten maken die past bij jouw budget en smaak.

 

Goede online websites zijn van groot belang

Advertentieindex

In deze tijd is het belangrijk om een online website van je bedrijf te hebben, als je dit niet hebt  loop je alvast ver achter op je concurrenten.  Dan is het nog belangrijk om een goede website  te hebben die gebruiksvriendelijk is en professioneel overkomt bij de bezoekers.  Als je zelf veel kennis hebt bij het maken van een website zoveel te beter, dan kan je deze zelf ontwikkelen. indien je geen of een eerder beperkte kennis hierin hebt raden wij je aan om website ontwikkeling uit te besteden aan bedrijven die hierin gespecialiseerd zijn om een optimaal resultaat te verkrijgen.

Een bedrijf dat hierin gespecialiseerd is  Edit4u. Edit4u is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken webapplicaties en websites.  In dit artikel gaan we je uitleggen hoe zij een website ontwikkelen en hoe je ervoor kan zorgen dat je het maximale uit je website haalt.

Ze beginnen met het opbouwen van een goede en krachtige SEO code die van groot belang is  voor zoekmachines.  Seo is van groot belang zodat men een hogere ranking in google weet te verkrijgen zodat je gemakkelijk in google terug te vinden bent.

Ook zorgen ze bij het maken van een website dat  het design op elke apparaat er mooi uitziet en gemakkelijk te gebruiken is. Dit noemt men een responsive website. Op deze manier is je website ook gemakkelijk te gebruiken op een telefoon en krijg je geen scherm met superkleine lettertjes en knopjes.  Dit is van essentieel belang om zoveel mogelijk uit je website halen, veel mensen surfen tegenwoordig ook via een tablet of  smartphone.

Edit4u maakt ook gebruik van de laatste ontwikkelingen die er zijn.  Op deze manier kunnen zij een  jou de beste kwaliteit garanderen en de meest up-to-date  oplossingen aanbieden. Hierdoor is u website niet alleen gebruiksvriendelijk en betrouwbaar maar ook snel en optimaal te gebruiken.

http://www.edit4u.nl/