Advertentieindex
Image default
Vervoer en transport

Auto verkopen

Een auto verkopen kan heel eenvoudig zijn, op voorwaarde dat je de verkoop goed aanpakt. Er staan tegenwoordig heel wat auto’s te koop, dus om jouw auto te laten opvallen tussen de duizenden anderen heb je een goede verkoopadvertentie nodig en moet je voldoende mensen kunnen bereiken. Op speciale autosites kan je een zoekertje plaatsen om je auto aan te prijzen aan het grote publiek. Potentiële kopers gaan via deze verkoopsites op zoek naar de auto die het best bij hen past. Misschien heb je echter helemaal geen zin of tijd om verschillende mogelijke kopers te ontvangen, testritten te organiseren en de verkoop af te handelen.

In dat geval kan je proberen om je auto te verkopen aan een garage of autodealer. Verschillende garages of dealers bezoeken kost echter ook wat tijd, en misschien krijg je niet de prijs waarop je had gehoopt. Via de website http://www.ikdoemijnautoweg.be kan je je wagen in een paar eenvoudige stappen aanmelden. Op deze sites zijn verschillende dealers geregistreerd, die een bod kunnen uitbrengen op uw wagen. Eenvoudig en snel: met 1 actie bereikt u meerdere garages en vergroot u de kans op een snelle verkoop voor de juiste prijs!

Zorg ervoor dat u voldoende gegevens van de wagen invult zoals het merk en het model, maar ook het bouwjaar en de kilometerstand. Naast deze basisgegevens kan je nog extra’s aanvullen. Hoe meer informatie de dealers te zien krijgen, hoe meer kans je hebt dat ze een goed bod zullen uitbrengen. Meld je vandaag nog aan om je auto te verkopen!

http://www.ikdoemijnautoweg.be