Southwest Airlines annuleert 1.500 dagelijkse vluchten reizigersniveau, afspraken raken ‘ongelooflij

Vervoer en transport

Advertentieindex

Southwest Airlines annuleert 1.500 dagelijkse vluchten reizigersniveau, afspraken raken ‘ongelooflijke dieptepunten’

Southwest Airlines is van plan om vanaf vrijdag 1.500 dagelijkse vluchten te laten vallen, aangezien het vliegtuig en zijn rivalen een manier vinden om een ​​opmerkelijke afname in bewegingsverzoeken van de coronavirus-noodsituatie op te vangen.

De uitgebreide bezuinigingen op vluchten, een stijging van 1000 dagelijkse vluchten die slechts enkele dagen geleden zijn gemeld en op zondag zijn ingesteld, werden maandag onthuld in een bericht aan vertegenwoordigers. USA heeft VANDAAG een duplicaat van de kennisgeving ontvangen.

Ze komen een dag nadat Gary Kelly, de CEO van Southwest, in een opgenomen bericht aan de werknemers vertelde dat de koerier in de “strijd van ons leven” is om de organisatie en haar activiteiten te verzekeren.

“De pandemie en de reactie van de regering hebben het aantal reizigers en toekomstige benoemingen tot een onbegrijpelijk dieptepunt over het bedrijf doen dalen”, zei hij.

Contracterende luchtvaartmaatschappijen: American, United, Delta ontwikkelen vluchtverlagingen naarmate het noodgeval van het coronavirus zich uitbreidt

Southwest, de grootste transporteur van huishoudens in het land, heeft ongeveer 4.000 dagelijkse vluchten, dus de meest recente bezuinigingen spreken van een daling met ongeveer 40%.

Er zullen waarschijnlijk meer bezuinigingen komen vanuit Southwest en verschillende luchtvaartmaatschappijen met een groeiend aantal algemene reisbeperkingen. Southwest heeft bijvoorbeeld geen vluchtverlagingen in Hawaï gemeld, maar ze zijn al snel normaal gezien de nieuwe overheidsbeperkingen die donderdag beginnen en reizigers die naar Hawaï reizen, verplichten om 14 dagen na hun verschijning te isoleren. Southwest prees eenvoudigweg de eenjarige herdenking van zijn eerste vluchten naar Hawaï, allemaal aangeboden vanuit Californië.

De herinnering van Cetta Larabee, directeur van inflight teamplanning en ondersteuning van groepsactiviteiten voor Southwest, zei dat het vliegtuig een “genereuze” afname verwacht voor verplaatsing naar Hawaï vanwege de beperkingen die door de senator van Hawaï zijn aangegeven en “zal waarschijnlijk planwijzigingen doorvoeren als moet zijn. ”

Hawaiian Airlines zei zondag dat het van plan is om alle langeafstandsvluchten op te schorten vanwege het verzoek.

Southwest overweegt bovendien een crisis-verlofprogramma, waarbij werknemers minstens een maand met halverwege kunnen compenseren, vertelde de koerier aan vertegenwoordigers.

https://flight-tracking.org/

Auto verkopen

Advertentieindex

Een auto verkopen kan heel eenvoudig zijn, op voorwaarde dat je de verkoop goed aanpakt. Er staan tegenwoordig heel wat auto’s te koop, dus om jouw auto te laten opvallen tussen de duizenden anderen heb je een goede verkoopadvertentie nodig en moet je voldoende mensen kunnen bereiken. Op speciale autosites kan je een zoekertje plaatsen om je auto aan te prijzen aan het grote publiek. Potentiële kopers gaan via deze verkoopsites op zoek naar de auto die het best bij hen past. Misschien heb je echter helemaal geen zin of tijd om verschillende mogelijke kopers te ontvangen, testritten te organiseren en de verkoop af te handelen.

In dat geval kan je proberen om je auto te verkopen aan een garage of autodealer. Verschillende garages of dealers bezoeken kost echter ook wat tijd, en misschien krijg je niet de prijs waarop je had gehoopt. Via de website http://www.ikdoemijnautoweg.be kan je je wagen in een paar eenvoudige stappen aanmelden. Op deze sites zijn verschillende dealers geregistreerd, die een bod kunnen uitbrengen op uw wagen. Eenvoudig en snel: met 1 actie bereikt u meerdere garages en vergroot u de kans op een snelle verkoop voor de juiste prijs!

Zorg ervoor dat u voldoende gegevens van de wagen invult zoals het merk en het model, maar ook het bouwjaar en de kilometerstand. Naast deze basisgegevens kan je nog extra’s aanvullen. Hoe meer informatie de dealers te zien krijgen, hoe meer kans je hebt dat ze een goed bod zullen uitbrengen. Meld je vandaag nog aan om je auto te verkopen!

http://www.ikdoemijnautoweg.be

Goedkoop auto huren

Advertentieindex
Goedkoop een auto huren? Voor diverse situaties, zowel zakelijk als privé, kan het voorkomen dat u opzoek bent naar een goedkope huurauto, Wij bieden u een gemakkelijke oplossing, lees meer…

Goedkoop auto huren

Op de website van CarDelMar kunt u zelf bepalen welke auto u wilt huren van welk autoverhuurbedrijf. Zodra u de zoek gegevens invult, ontvangt u direct een groot aanbod van goedkope huurauto’s van verschillende autoverhuurbedrijven. Zo kunt u een prima prijsvergelijking uitvoeren voor een en dezelfde huurauto en kunt u de scherpst geprijsde huurauto alvast reserveren. 

Huurauto op een andere locatie afleveren

Wilt u de huurauto op een andere locatie weer inleveren? Geen probleem, u regelt het op de website van CarDelMar. Het aanbod van CarDelMar is wereldwijd, dus voor elke situatie is er een passende oplossing. Uw autoverzekering regelt u ook gewoon op de website. Wilt u al ver van te voren een huurauto reserveren, ook dit is prima mogelijk. Bezoek snel de website voor een optimale prijsvergelijking!
http://www.cardelmar.nl/