De nieuwe tuin hype dit jaar: Gumax glazen schuifwand

Tuin en buitenleven

Door middel van een Gumax glazen schuifwand krijgt u extra woonplezier en tegelijk staat u stil bij de toekomst. Dus heeft u in feite 2 voordelen voor een naar verhouding kleine investering. Veel natuurlijk licht kan zorgen voor een prettige leefomgeving waardoor u optimaal kan genieten van uw glazen veranda. Door het zonlicht in het voorjaar in i.c.m. het glas zal de overkapping in korte tijd opklimmen naar een aangename temperatuur. U hoeft vervolgens geen gebruik te maken van een veranda verwarmer om de ruimte te verwarmen. Dat gaat u zien aan uw energienota en u heeft tevens een extra gesloten veranda. Dat zijn 2 van de vele voordelen die de glazen schuifwand bied.

Gumax glazen schuifwand

Glas heeft altijd al die magische emanatie gehad. Het is sterk, doorschijnend en heeft een isolerende functie. Uw woonhuis prijs zal stijgen en het geeft een chique uitstraling aan de achterkant van uw woonruimte. Een Gumax glazen schuifwand zorgt voor een extra gesloten ruimte echter met behoud van uw zicht. Met het dicht duwen van de glazen wand heeft u immers binnen een oogwenk een persoonlijke omgeving waar u lekker kunt relaxen maar tegelijkertijd nog vrij zicht behoud op uw tuin. Tevens is het perfect voor ouders met kinderen waarbij de overkapping gebruikt kan worden als speelkamer.

Overzicht op uw tuin met een Gumax glazen schuifwand

Vogels die een nestje bouwen in uw vogelhuisje of spelende kinderen in de tuin. Dit zijn mooie tafereeltjes die we maar wat graag van binnen zouden bezichtigen. Jammer genoeg gaan mensen niet meer buiten onder de tuinkamer plaatsnemen als de temperatuur onder de 14 graden daalt. Dit kan ook anders. Het is zeer makkelijk om een Gumax glazen schuifwand buiten te realiseren. Alles word op maat aangeleverd en u heeft ook niet veel gereedschap nodig. U kunt dan het hele kalenderjaar plezier hebben van meer wooncomfort met behoud van permanent uitzicht. Mogelijk heeft u wel zicht op een stukje gaard wat u specifiek heeft aangelegd om vanuit de terrasoverkapping te bekijken. En zelfs in de winter als de meeste mensen onder hun dekentje op de bank liggen kunt u nog zeker genieten van uw overkapping. Of wat denkt u van een viering of diner met vrienden, een toegevoegde achterkamer met veel opties.
 

Gumax glazen schuifwand: Duurzaam en veilig

Zoals u heeft mogen lezen kan een Gumax glazen schuifwand op diverse manieren gebruikt worden. Dus zeker een perfecte uitkomst voor uw veranda of overige ruimtes om uw woning. Ongeacht voor welke gebruik u een Gumax glazen schuifwand gaat benutten het zorgt voor veel meer daglicht en lagere kosten op uw energienota. U kan de glazen serre krijgen exact zoals u dat wil. Wellicht met extra accessoires erbij zoals tocht strips en handgrepen om het helemaal af te monteren. Met andere woorden een Privor glazen schuifdeur voor uw veranda is een slimme aanwinst die zorgt voor meer woon plezier.

Tot ziens bij:

https://glazenschuifwandplaatsen.nl/

Een moderne tuin maak je met beton

Nederland is in de ban van beton. Nergens anders heeft dit materiaal een zo grote comeback gemaakt als hier. Wij houden van hygiënische, moderne en industriële ruimtes en hier past natuurlijk het materiaal beton erg goed tussen. Ook in de tuin wordt beton veel toegepast, bijvoorbeeld in de vorm van grote bloembakken buiten, als waterornament of als bielzen om hoogteverschillen mee te creëren. Het is een materiaal dat schitterend afsteekt tegen de organische vormen en groene kleuren van je tuin. En het goede nieuws is dat je het erg gemakkelijk zelf toepast.

Constructies aanleggen

Ook als je zelf geen groene vingers hebt, of je hebt geen verstand van tuinaanleg, kun je door betonnen blokken, l-elementen, bielzen en banden te gebruiken gemakkelijk zelf een verhoging of een afbakening aanleggen in je tuin. Dit scheelt je honderden euro’s voor een tuinarchitect. Ook is het mogelijk zo je eigen bloemen- en plantenbakken te bouwen, om kleine muurtjes te plaatsen en afscheidingen te creëren. Deze bouwstenen zijn te krijgen in een grote verscheidenheid aan uitvoeringen, zodat je een moderne- maar ook klassieke constructie kunt maken. Ga er dus eens goed voor zitten en maak een tekening van je ideeën. Grote kans dat je het met betonnen elementen zelf waar kunt maken.

Je tuin afwerken

Er zijn ook voldoende kant-en-klare betonnen producten te krijgen waarmee je je tuin snel een opknapper geeft. Dit zijn bijvoorbeeld betonnen meubilairstukken, bloembakken, beelden, barbecues en waterornamenten die je kunt gebruiken om je tuin mee aan te kleden en af te werken. Een mooie tafelset van beton, bijvoorbeeld, kan je tuin er volledig anders doen uitzien en als je her en der wat accessoires plaatst zal je tuin ineens veel moderner aanvoelen. Ruim deze netjes op, plant eventueel wat nieuwe planten, verwijder het onkruid en je hebt een tuin die er weer uitziet als nieuw.

Helemaal tot uzelf komen in de tuin ontworpen door de hovenier uit de regio Roermond

Heerlijk bijkomen van een lange dag. Het is heerlijk om dat in een mooie tuin te kunnen doen. Heeft u behoefte aan uw eigen prachtig stukje groen? Schakel dan een hovenier in de buurt van Roermond in en creëer een oase van rust. Jack Hannen Hoveniersbedrijf legt de tuin voor u aan, op de manier zoals u dat in gedachten heeft. Doordat de professionals uw wensen vertalen in een 2D- of 3D-ontwerp met de 360 VR Jack Hannen App, is het voor u in een oogopslag duidelijk hoe uw toekomstige tuin eruit komt te zien.

De hovenier in de omgeving van Roermond legt uw zakelijke tuinen aan

Wilt u uw bedrijfspand wat opfleuren? Wilt u dat uw bedrijf meer uitstraling krijgt? Laat dan een zakelijke tuin aanleggen door professionals van Jack Hannen Hoveniersbedrijf, dé hovenier uit de omgeving van Roermond. U bepaalt zelf of u voor een strakke, geometrische of speels tuin gaat. De specialisten met de groene vingers zorgen er vervolgens voor dat zowel de realisatie als eventueel onderhoud uitgevoerd wordt. Creëer een prachtig visitekaartje voor uw bedrijf en ga voor een schitterende groene uitstraling. Met een perfecte balans tussen bestrating en groen, weet u zeker dat uw bedrijf opvalt. Zo heeft u een mooie tuin en lokt u ook nog eens meer mensen uw bedrijf binnen.

De erkende hovenier in de regio Roermond levert gegarandeerd de kwaliteit die u voor ogen heeft

De hovenier uit de regio Roermond is aangesloten bij de Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners, waardoor een goede kwaliteit gewaarborgd is. De experts van Jack Hannen Hoveniersbedrijf ontwerpen uw tuin en leggen deze met liefde aan. Van een schitterende border tot een zachte grasmat en van een mooi terras tot een knus tuinhuis, de experts draaien hun hand nergens voor om. Het deskundige advies en het planmatig onderhoud dat zij verzorgen, zorgt ervoor dat u zowel zakelijk als particulier geniet van de mooiste tuinen, precies zoals u gedachten heeft. Zoekt u een professionele ondernemer in het groen? Dan neemt u het best contact op met de hovenier in de omgeving van Roermond.

 

Geniet optimaal van uw pizza oven voor buiten

Bent u van plan om een pizza oven voor buiten te kopen? Dat doet u er goed aan om naar L&L pizzaovens te gaan. Het is belangrijk dat u optimaal van uw aankoop geniet. Bij een eerste gebruik warmt u daarom de oven driemaal achter elkaar rustig op. Maak hierbij telkens een klein vuurtje, dat telkens wat groter mag worden. Laat na ieder gebruik de oven acht uur afkoelen en laat hierbij de gietijzeren deur open staan. Hierdoor vermijdt u barsten in de steen. Uw pizza oven voor buiten is zeer eenvoudig in onderhoud en van een hoogwaardige kwaliteit. U bent er dus altijd zeker van dat uw oven jarenlang meegaat en dat u telkens weer geniet van heerlijke, zelfbereide Italiaanse pizza’s.

Maak pizza en andere ovengerechten in een handgemaakte oven voor buiten

Op warme dagen wilt u ook graag kookplezier beleven. Dat is zeker het geval met een pizza oven voor buiten. U nodigt vrienden en familie uit voor een gezellig tafelmoment, waarbij iedereen zijn eigen pizza samenstelt. Daarnaast is de oven ook bruikbaar voor andere ovengerechten zoals lasagne of kip aan het spit. U koopt een handgemaakte pizza oven snel en eenvoudig in de webshop van L&L pizzaovens. Hier heeft u keuze uit verschillende ovens met een gietijzeren deurtje. Daarnaast is het ook mogelijk om een pizza oven voor buiten met een schoorsteen te kopen. Alle ovens zijn van een hoogwaardige kwaliteit en garanderen jarenlang bakplezier. Koop zeker ook de nodige accessoires, zoals een pizzaschuif en bezem. Zo ziet u er vast uit als een echte Italiaanse pizzabakker!

Beleef warme zomermaanden met een pizza oven voor buiten

Wilt u zelf pizza’s maken met vrienden en familie? Dat is zeker genieten! Koop daarom een pizza oven voor buiten in de tuin en beleef gezellige zomeravonden met op het menu een heerlijke Italiaanse specialiteit. Bij L&L pizzaovens koopt u unieke, authentieke ovens die in elke tuin passen. Deze ovens worden met de hand gemaakt in Portugal met vuurvaste stenen van een hoogwaardige kwaliteit. Zo bent u er zeker van dat u jarenlang geniet van heerlijke pizza’s uit uw eigen oven! Er zijn verschillende modellen beschikbaar met of zonder schoorsteen. U koopt uw pizza oven eenvoudig online in de webshop van L&L pizzaovens en plaatst vervolgens uw oven in de tuin om onvergetelijke momenten te beleven.

Uw tuinhuis met veranda wordt volledig naar uw wensen aangelegd door de specialist

Wanneer u een tuinhuis met veranda of een tuinhuis met overkapping laat aanleggen, wilt u natuurlijk in zee gaan met een ervaren specialist. Denk dan aan van der Heijden Buitenleven, een expert die u volledig begeleidt. Aan de hand van een vijftal stappen ontwerpt deze firma ieder tuinhuis op maat. Na het delen van uw voorkeuren en het beschikbare budget volgen de ontwerpfase, het inplannen van de opdracht en het realiseren van het eindresultaat. Dit wordt, geheel naar wens, door middel van verlichting, bestrating of het nodige schilderwerk tot in de puntjes verzorgd. Uw wensen staan hierbij altijd op de eerste plaats.

Wat zijn de kosten van een tuinhuis met veranda?

De prijs voor het aanleggen van een tuinhuis met veranda of een tuinhuis met overkapping kan erg variëren. De kosten zijn afhankelijk van de wijze van oplevering, de gebruikte materialen en de grootte van het tuinhuis. Bent u van plan het geheel zelf te monteren of blijft u hier graag ver bij uit de buurt? Bij van der Heijden Buitenleven staan de specialisten altijd voor u klaar om u op basis van uw wensen en behoeften een bijpassende aanbieding te doen. Bent u nog niet geheel zeker van uw zaak? Plan dan eens een afspraak in om onder het genot van een bak koffie uw wensen door te spreken. De afwerkingsdetails voor uw tuinhuis met overkapping zijn legio. Ook vraagt u voor meer informatie geheel vrijblijvend een offerte aan.

Hulp nodig bij het realiseren van uw tuinhuis met veranda

Komt u ruimte in uw woning te kort om spullen in op te bergen? En wilt u ook graag heerlijk overdekt zitten in uw eigen achtertuin? Het aanleggen van een luxe tuinhuis met veranda of overkapping is dan de oplossing. Met de hulp van een specialist als van der Heijden Buitenleven is het realiseren hiervan plots voor iedereen bereikbaar. Op basis van uw wensen, behoeften en het gewenste budget komt u samen met de interne specialisten tot de perfecte oplossing op maat. Aan de hand van een heldere communicatie komt u nooit voor vervelende verrassingen te staan en vormt deze investering binnen de kortste keren de eyecatcher in uw achtertuin.

Laat tuinonderhoud in Eindhoven uitbesteden en geniet deze lente van een verzorgde tuin

Groen in een tuin is haast onmisbaar. Maar denkt u er ook over na om dit tijdig bij te houden? Heeft u veel bomen in uw achtertuin staan? Goede keuze! Bomen geven uw tuin een unieke uitstraling, het zijn prachtige en levendige blikvangers. Daarnaast geeft het uw tuin natuurlijke beschutting en bescherming. Maar ook bomen hebben onderhoud nodig! Dit laat u doen door een bedrijf nabij Eindhoven, die gespecialiseerd is in tuinonderhoud. Het snoeien van bomen is namelijk complex werk. De juiste takken moeten gesnoeid worden en het werken op hoogte kan gevaarlijk zijn. Jos Kanters Hoveniers is zo’n professioneel bedrijf dat uw tuinonderhoud in Eindhoven verzorgd. Alle werknemers hebben het juiste inzicht en beschikken over uitstekende kennis. Laat uw bomen goed onderhouden door dit bedrijf, dan blijven ze gezond en mooi!

Bij de specialist komt u voor meer dan alleen tuinonderhoud in Eindhoven

Om te genieten in een perfect verzorgde tuin, is onderhoud noodzakelijk. Waarom laat u dit niet gewoon uitbesteden? Veel mensen willen een unieke voor- of achtertuin. Een professionele hovenier implementeert uw wensen in het tuinontwerp en het resultaat is altijd verbluffend! Daarnaast wordt uw tuin op een snelle en efficiënte manier aangelegd. Maar ook voor tuinonderhoud in de buurt van Eindhoven schakelt u Jos Kanters Hoveniers in. Heeft u een bedrijfstuin die onderhoud nodig heeft? Of wilt u het onkruid laten verwijderen van uw oprit? Deze specialist is er zowel voor particulieren als bedrijven. Of u nu uw bomen wilt laten snoeien of uw vijver wilt laten onderhouden, dit professionele bedrijf doet het allemaal! Doordat ze meer dan 10 jaar ervaring hebben, bent u altijd tevreden met de diensten.

Laat uw vijver onderhouden met tuinhouderhoud van de specialist in Eindhoven

Een tuin laten onderhouden is een vak apart. Het inschakelen van een professioneel hoveniersbedrijf is dan ook aan te raden. Heeft u ook zo’n prachtige vijver in uw achtertuin? U wilt natuurlijk dat de functie en de uitstraling van de vijver behouden wordt. Daarom het is het belangrijk dat uw vijver regelmatig onderhouden wordt. Is uw water nog schoon en helder? Heeft u algen in uw vijver? Als u uw tuinonderhoud laat doen door Jos Kanters Hoveniers, dichtbij Eindhoven, wordt het onderhoud aangepast op uw wensen en voorkeuren. Kies er bijvoorbeeld voor om twee keer per jaar uw vijver grondig onder handen te laten nemen. Als uw voorkeur uitgaat naar regelmatig onderhoud, is dit ook mogelijk. Schakelt u deze specialist in voor het onderhoud van uw tuin? Dan nemen ze gelijk uw vijver ook daarin mee!

De hovenier in de omgeving van Roosendaal zorgt voor de tuin van uw dromen

De hovenier in de buurt van Roosendaal zorgt dat u dit jaar kunt wegdromen in uw eigen prachtige tuin. Waar u ook naar op zoek bent, de professionals maken precies wat u wenst. Hereijgers Eco Tuinen in Zundert zorgt van het ontwerp tot de aanleg van de tuin voor het beste resultaat. Het hoveniersbedrijf nabij Roosendaal realiseert de droomtuin die u voor ogen heeft. Het is helemaal aan u hoe uw tuin eruit komt te zien, al helpt de specialist natuurlijk daar waar nodig is. De tuinspecialist zorgt ervoor dat uw tuin helemaal wordt zoals u dat wilt.

De tuinman van het hoveniersbedrijf vlakbij Roosendaal is uw redder in nood

Wilt u dat uw tuin weer net zo straalt als vroeger? Schakel dan de hulp van een hoveniersbedrijf in de omgeving van Roosendaal in. Heeft u uw tuin al tijden niet meer onderhouden, omdat u daar geen tijd voor heeft? Is de kleur uit uw tuin getrokken en staan de bomen er troosteloos bij? De hovenier van Hereijgers Eco Tuinen in Zundert, nabij Roosendaal, zorgt weer voor kleur in uw tuin. Maak er dit jaar een fleurig feest van en geniet als vanouds tussen het prachtige gras, de mooiste bloemen en de bomen die volop in bloei staan. Kijkt u ook weer uit naar de geur van de lekkerste bloemen en planten in uw eigen tuin? Neem dan zeker contact op met de specialist!

Hovenier vlakbij Roosendaal zorgt voor een verantwoorde en milieubewuste aanleg van uw tuin

Wanneer u kiest voor de hovenier in de buurt van Roosendaal, kunt u meer verwachten dan een standaardoplossing voor uw tuin. Om welke manier zij dat doen? Naast dat Hereijgers Eco Tuinen in Zundert zorgt voor de realisatie van uw droomtuin, nemen zij tuinen op een bijzondere manier onder handen. Het hoveniersbedrijf in de buurt van Roosendaal is gespecialiseerd in het onderhouden en aanleggen van tuinen en vijvers op een ecologische manier. Bij de werkzaamheden aan de tuin, wordt gekozen voor verantwoorde alternatieven voor chemische middelen. Op die manier draagt het hoveniersbedrijf bij aan een beter milieu. Zo kiest u niet alleen voor een prachtige tuin, maar krijgt u dat ook op een verantwoorde manier. Mooi toch?

Behoud uw groene vingers samen met de hovenier uit Roosendaal

Bent u de looks van uw huidige tuin beu? Verouderde tegels, houten platen of onkruid, het kan een doorn in uw oog zijn. Dat is om gek van te worden. Tijd voor een goede hovenier in Roosendaal. Maar u wilt wel een tuin die bij u past. Een tuin waar u lekker met de plantjes bezig kunt zijn, waar u met vrienden en familie de zomer viert, en waar de kinderen veilig kunnen spelen. Schakel daarom HTO Tuinontwikkelaar, een ervaren hovenier in regio Roosendaal, in! Bij een eerste afspraak komt er een hovenier bij u langs om de situatie op te nemen. Vervolgens wordt er een ontwerp gemaakt waarbij u altijd het laatste woord heeft. Zo worden uw wensen vertaald naar een tuin waar u jaren plezier van heeft!

Dé hovenier uit Roosendaal, ontzorgt van Aanleg tot nazorg

Weer of geen weer: binnenshuis kunt u altijd klusjes uitvoeren. Dat is een voordeel aan het hebben van een dak. Echter, het uitvoeren van klusjes in uw tuin is een andere uitdaging. U waardeert een mooie tuin, maar u voelt er weinig voor de tuin leeg te ruimen, glad te trekken, tegels te leggen, een schutting te bouwen, en groen voorziening aan te leggen. Nee, dat besteedt u liever uit, maar hoe vindt u een goede hovenier in Roosendaal? Neem eens een kijkje bij HTO Tuinontwikkelaar. Hier vindt u een professional die precies doet waar u naar op zoek bent, ontzorgen! Ontwerp, aanleg, en nazorg, HTO Tuinontwikkelaar ontzorgt van A tot Z.

Blaas uw tuin nieuw leven in, maak gebruik van een hovenier in Roosendaal!

Is uw winter er verre van beter op geworden na de winter? Dat is balen, maar ergens wel logisch. Vaak is het enige groen dat overblijft onkruid. Want dat vergaat natuurlijk nooit! Een hovenier van HTO Tuinontwikkelaar helpt u om uw tuin in Roosendaal weer nieuw leven in te blazen. Samen nemen jullie de huidige situatie op, waarna de hovenier een ontwerp maakt op basis van uw wensen. Bent u tevreden, dan gaat hij aan de slag met het aanleggen van uw tuin. U hoeft er niet eens voor thuis te blijven, dus minimale overlast is gegarandeerd! Zet vandaag de eerste stap naar een levendige tuin en vraag een offerte aan.

 

De hovenier uit Zuid-Holland zorgt voor een professioneel resultaat

Een hovenier uit Zuid-Holland kan u helpen met het creëren van uw droomtuin. Hoe zou u willen dat uw droomtuin eruitziet? Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee BV uit de buurt van Gouda maakt van uw dromen realiteit. De ervaren groenspecialisten staan klaar om prachtige particuliere- en bedrijfstuinen aan te leggen. Hierbij is overal aan gedacht. Van de aanleg van speeltoestellen tot aan binnen- en buiten beplanting en van de juiste verlichting tot de aanleg van een vijver. De hovenier uit Zuid-Holland werkt met de mooiste materialen, zodat uw tuin naar verwachting opgeleverd kan worden.

Weinig tijd voor tuinonderhoud? Schakel hoveniersbedrijf nabij Gouda in!

Het is belangrijk om een tuin goed te onderhouden. U wilt natuurlijk wel dat uw tuin net zo prachtig blijft dan dat het al is. Of het nu om gemeenteplantsoenen, bedrijfstuinen of particuliere tuinen gaat: u schakelt Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee BV nabij Gouda in voor professioneel tuinonderhoud. De groenspecialisten hebben een groen hart en zorgen er met passie voor dat uw tuin er altijd uitziet zoals na de oplevering. Bij de hovenier uit Zuid-Holland kiest u uit eenmalig onderhoud of periodiek onderhoud. Echt weinig tijd voor het onderhoud van uw tuin? Sluit dan een onderhoudscontract af. Zo hoeft u zich écht geen zorgen te maken over de uitstraling van uw tuin en geniet u het hele jaar door!

Voor welke diensten kunt u terecht bij hovenier uit Zuid-Holland?

Heeft u plannen om uw tuin te laten renoveren? Heeft u geen tijd voor het onderhoud in de tuin, maar zijn er toch een aantal bomen die op een professionele manier uit de tuin gerooid moeten worden? Wat u ook aan uw tuin wilt laten doen, het is handig als u maar één bedrijf hoeft in te schakelen. Daarom is Hoveniersbedrijf R.A. van der Lee BV uit de buurt van Gouda u graag van dienst. Men realiseert een prachtig tuinontwerp, legt uw tuin van A tot Z aan en de hovenier uit Zuid-Holland verzorgt zelfs het tuinonderhoud. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken. U hoeft alleen uw wensen kenbaar te maken.

 

Kies voor een boombeschermer als u schade wilt voorkomen

Een boombeschermer is een ideale optie wanneer u uw boom wilt beschermen tegen verschillende factoren. Het hulpmiddel is daarnaast betaalbaar en eenvoudig aan te brengen. Voor extra steun van de boom plaatst u ondergronds boomkratten. Boomkratten zijn voornamelijk effectief bij het planten van (jonge) bomen. De boom wordt als het ware verankerd en kan dan niet draaien. Bovengronds hecht u een boombeschermer aan de boomstam ter bescherming van beschadigingen. U kunt hierbij denken aan schade door bijvoorbeeld grasmaaiers en knaagdieren. Voor jonge bomen zijn erg gevoelig voor schade. Kies daarom voor de innovatieve producten van GreenMax en help uw boom.   

Een boombeschermer, waar dient het voor?

Veel mensen weten niet dat bomen erg kwetsbaar zijn. Wanneer een openbare ruimte moet worden ingericht, denken mensen er vaak niet bij na om te kiezen voor een boombeschermer. Dat is zonde, want daardoor kan onherstelbare schade bij een boom worden aangericht. Het is verstandig om een boombeschermer aan te schaffen, want een kleine beschadiging kan al tot een infectie leiden. Dit kan op lange termijn zelfs het einde van de boom betekenen. En dat willen we niet! Ook dichtbij een boom parkeren kan als gevolg hebben dat een wortel breekt of dat de bodem verdicht. Daardoor kan de boom geen wortels meer maken. Zo zijn er meerdere situaties die voorkomen kunnen worden wanneer u gebruikmaakt van een boombeschermer.

Deskundig en passend advies bij het kopen van een boombeschermer

De natuurlijk wordt steeds belangrijker voor ons. Op die manier wordt er een leefbare omgeving gecreëerd. Het is van belang om bomen te helpen overleven. Wilt u bomen voorzien van een boombescherming? De producten van GreenMax verbinden bomen en infrastructuur. De doelstelling van de specialist is dan ook om de levensvatbaarheid in een stad te verhogen. Kiest u voor de specialist GreenMax? Dan ontvangt u altijd een deskundig en passend advies. Wenst u meer informatie over de dienstverlening of wilt u meer weten over een boombeschermer. Voel u vrij om contact op te nemen en doe er alles aan om u boom te beschermen.