De verschillende functies van een telefoon

Bijna iedereen heeft tegenwoordig wel een telefoon op zak. Of het nu een telefoon met of zonder abonnement is, vrijwel elke telefoon kan dezelfde dingen. Het kan wel zo zijn dat een bepaalde telefoon specifiek gebouwd is om goede foto’s mee te maken, terwijl een ander model gebouwd is om hoge resolutie games mee te spelen. Waar je jouw telefoon ook voor gebruikt, een telefoon heeft verschillende functies die je kunt gebruiken.

Je kunt je telefoon als een professionele camera gebruiken. Tegenwoordig is vrijwel elke telefoon uitgerust met de nieuwste technologische camera’s en functies. Zo kun je altijd scherpe foto’s en video’s maken, zelfs in het donker. Nu is het nog niet zo dat een telefoon een camera kan vervangen van een professionele fotograaf, aangezien een telefoon gemaakt is om meerdere dingen te kunnen doen.

Daarnaast kun je een telefoon gebruiken om op internet films en series mee te bekijken. De laatste telefoonmodellen beschikken vrijwel allemaal over een OLED of AMOLED scherm, waarmee elke film en serie in de hoogste resolutie bekeken kan worden. Full HD is nu meer de standaard dan een optie die je bij moet kopen.

Tenslotte kan een telefoon ook nog steeds waarvoor het oorspronkelijk bedacht is, namelijk bellen en sms’en. Veel abonnementen bieden onbeperkt bel- en sms minuten aan. Echter worden de meeste berichten verstuurd via gratis services zoals WhatsApp of Telegram.

Een telefoonhoesje kopen

Omdat een telefoon tegenwoordig over al deze functies beschikt, is het meteen ook een waardevol apparaat geworden. Met een telefoonhoesje kun je jouw telefoon dan ook het beste beschermen. Telefoon hoesjes beschermen jouw telefoon tegel valschade, krassen, deuken en viezigheid. Daarnaast kun je telefoonhoesjes personaliseren, zodat je meteen ziet welke telefoon van jou is.

https://www.telefoonhoesje.nl/

Wat is het nut van een telefoonhoesje?

Telefonie

Advertentieindex

Wanneer je een mooie smartphone hebt aangeschaft, is het belangrijk om er ook een sterk en stijlvol telefoonhoesje bij te kopen. Maar wat is eigenlijk de meerwaarde van een telefoonhoesje kopen? Welke voordelen hebben smartphonehoesjes allemaal te bieden? We zetten de grootste pluspunten hieronder voor je op een rijtje!

Optimale bescherming van je toestel

Kies je voor een smartphonehoesje dat bij jouw merk en type telefoon past, zoals de Samsung Galaxy A72 hoesjes van Casimoda, dan heb je de garantie op een uitstekende bescherming van je toestel. Als je telefoontoestel per ongeluk uit je handen glipt, dan vangt het beschermende hoesje de klap op. Het hoesje maakt hier het verschil en voorkomt dat er barsten in het schermen ontstaat of defecten optreden aan bijvoorbeeld de audio-ingang of microfoon.

Minder kans op krasschade

Met een telefoons die niet van een passend hoesje zijn voorzien, loop je het risico dat het beeldscherm van je toestel beschadigd raakt door krassen. Zonder hoesje schuurt je scherm namelijk overal langs, bijvoorbeeld als je je smartphone in of uit je broekzak haalt of ergens neerlegt.

Extra opbergruimte voor je pasjes

Een interessant kenmerk van goede telefoonhoesjes is de extra opbergruimte die ze bieden. In goede hoesjes kun je me gemak een handvol pasjes kwijt of een of meer foto’s van geliefden stoppen. De vakjes in telefoonhoesjes zijn ook handig om bijvoorbeeld visitekaartjes in op te bergen of papiergeld in te bewaren. Zo wordt je telefoonhoes multifunctioneel!

Je smartphone een persoonlijke uitstraling geven

Moderne smartphonehoesjes hebben als grote voordeel dat je deze goed kunt personaliseren. Zo kun je tegenwoordig een persoonlijke foto op het hoesje laten afdrukken of daar een eigen tekst/logo op aanbrengen. Kies je liever voor een bestaand hoesje, dan is er – los van je smaak – ook veel mogelijk. Qua kleuren, maar ook als het gaat om vormgeving of voorgedrukte afbeeldingen is er variatie in overvloed!

https://www.leuke-telefoonhoesjes.nl/

Vcare en Pharmapartners gaan voor de volgende stap!

Vcare en Pharmapartners sluiten de handen ineen door overschrijdend te denken

Er is goed nieuws voor gebruikers van het huisarts informatiesysteem Medicom van Pharmapartners. Dit HIS systeem is namelijk ook te koppelen met Vcare connect! Vcare connect is hét meest innovatieve communicatie integratie voor zorgaanbieders en zelfs MKB bedrijven. Dankzij de lange historie in telefonie en bereikbaarheid, heeft Vcare zich door de jaren ontwikkeld tot een specialist in veilige en optimale communicatie voor de zorg. Zo geloven wij in overschrijdend denken om zorg in Nederland beter te maken.

Veilige en doelmatige communicatie oplossingen voor de zorg

Het HIS systeem van Pharmacom is één van de meest gebruikte systemen in Nederland. Centraal staat de rol van samenwerking tussen alle partijen die relevant zijn voor een goede kwaliteit zorg voor de patiënt. De basis hiervoor is complete, betrouwbare informatie. Het mooie van Medicom HIS is dat de e-healthserver altijd in contact staat met Pharmacom en Medicom gebruikers in wijk, stad of regio. Zij hebben 24/7 toegang tot dezelfde, betrouwbare en complete patiënteninformatie.

De integratie met Vcare connect maakt het dan weer mogelijk voor het personeel om direct en zeer eenvoudig inzage te krijgen in al deze data. De tragist aan de telefoon kan zoveel meer dankzij Vcare connect, dat het werk vele malen efficienter wordt. Dit bespaart tijd wat kostbaar is voor de zorgprofessional. Het Vcare connect systeem integreert een aantal slimme oplossingen, waaronder;

 • Roosterplanning software voor het inplannen van afspraken en het delen van agenda’s tussen collega’s onderling;
 • Nummer herkenning waarbij direct alle relevante persoonsgegevens van de patiënt in beeld worden getoond;
 • Gespreksopname tijdens het bellen conform wet- en regelgeving ten behoeve voor kwaliteitsdoeleinden;
 • Automatisch terugbel functie die de wachttijd berekent op basis van de actuele gesprekken;
 • Fax to email en online faxen voor het digitaal sturen van faxen naar email voor een nog snellere afhandeling;
 • Walldisplay en dashboard managementinformatie voor één centrale overzicht met inzage in bezetting, wachttijden, mededelingen en meer.

De voordelen van Vcare en Pharmapartners

Bent u reeds gebruiker van Medicon en zoekt u aanvulling in de vorm van het Vcare software pakket? Dan zullen de volgende voordelen ook voor u van toepassing zijn!

 • Slimme logistieke oplossingen: Optimaliseer processen en houdt meer tijd over voor zorg voor de patiënt;
 • Krijg uitgebreide ondersteuning 24/7 , 7 dagen per week van het Vcare supportteam voor al uw vragen en/of problemen;
 • Deel patiëntengegevens snel en eenvoudig tussen zorgaanbieders voor een betere samenwerking onderling ten behoeve van de patiënt.

ICT dat centraal staat voor eerstelijnszorgverleners en patiënten

Omdat ieder mens anders is, is zo ook de behoefte voor de juiste ICT anders per zorgverlener. Vcare stelt zich als doel om de ICT in de zorg af stemmen aan uw wensen en de wijze hoe graag wenst samen te werken met anderen. Ontdek bijvoorbeeld de kracht van ons Pharma repeat herhaalrecept module, waarbij de patiënten via een keuzemenu direct een nieuw recept kunnen bestellen van hun herhaalrecepten. Zo makkelijk kan het dus zijn!

Of dat nu binnen uw praktijk is of met samenwerkende zorgpartners. Neem gerust contact op met één van onze medewerkers voor een vrijblijvende kennismaking met het Vcare connect platform.

https://www.vcareconnect.nl/

Is het slim om een Android telefoon te rooten? En moet je rekening houden met Sim Only Telefoons?

Telefonie

Door uw Android-smartphone of -tablet te starten krijgt u de administratieve rechten van het besturingssysteem, zodat u de systeembestanden kunt wijzigen of verwijderen, uw telefoonboek kunt aanpassen, de firmware kunt vervangen en nog veel meer kunt doen. Heb je een sim only abonnement afgesloten? Dan kun je nog veel veiliger gebruik maken van een geroote telefoon.

Is het slim om je telefoon te rooten met Android?

Er zijn echter ook nadelen aan verbonden. Het belangrijkste is dat de garantie van uw toestel vervalt. Ook blijft uw toestel niet langer immuun voor de veiligheidsrisico’s na het wortel schieten. Als je een rooted Android toestel hebt en je wilt de garantie terugkrijgen of beschermd houden tegen bedreigingen, dan kun je het gewoon ontrooten. Er zijn verschillende methoden om een rooted Android-toestel te ontrooten. Hier zijn er enkele van.

Methode 1: SuperSU Unrooting

SuperSU is de snelste en eenvoudigste manier om een Android toestel te ontgrendelen. Als deze app nog niet op je toestel is geïnstalleerd, kun je hem downloaden in de Google Play Store.

 • Start nu de app, tik op het tabblad Instellingen en scroll naar beneden tot u een “Full Unroot” optie ziet in de “Cleanup” sectie. Tik erop, en een nieuwe dialoge box zal openen om u te informeren over de gevolgen van het proces en u te vragen of u wilt doorgaan.
 • Als u op ‘Doorgaan’ tikt, wordt uw toestel binnen enkele ogenblikken ontrold. Start nu uw toestel opnieuw op om het proces te voltooien.

Methode 2: ES File Explorer gebruiken voor je telefoon

ES File Explorer is een app voor bestandsbeheer die u in staat stelt om systeemapps te verwijderen met behulp van de root-functionaliteiten.

Hieronder volgen de stappen om Android te ontrootten via ES File Explorer:

 • Download en installeer de app uit de Google Play Store.
 • Start nu de app en klik op de knop Menu.
 • Ga nu naar Tools, selecteer Root Explorer en zet deze aan.
 • U ziet nu een bericht van de Superuser met het verzoek om toestemming te geven voor de root-privileges van de app. Tik op ‘Toekennen’ om verder te gaan.
 • Ga nu terug naar het hoofdmenu en tik op ‘/’ bovenaan.
 • Ga naar het hoofdmenu en vervolgens naar ‘bin’. Zoek de mappen ‘su’ en ‘busybox’ in de prullenbak en verwijder ze.
 • Ga nu terug naar de hoofdmap met ‘/’, open de ‘app’ map en verwijder daar het ‘superuser.apk’ bestand.
 • Start nu uw toestel opnieuw op, waarna het onbewogen zou moeten zijn.
https://gsm-stuntprijzen.nl

iPhone herstellen Antwerpen

Advertentieindex

iPhone herstellen Antwerpen

Jouw iPhone herstellen in Antwerpen duurt niet langer als 30 tot 40 minuten. De Telefoon Reparatie Winkel is een professionele iPhone reparatie shop. Je loopt zonder afspraak bij ons binnen en nog geen 3 kwartier later sta jij al weer buiten te bellen met bijv. een nieuw scherm op je iPhone. Wij herstellen jouw iPhone terwijl je wacht en met onze monteurs mee kijkt. Zo zie je precies wat wij met jouw iPhone doen. Natuurlijk kan je er ook voor kiezen je iPhone af te geven en tijdens de herstelling even een boodschap te gaan doen bij de Delhaize. Deze vind je immers recht tegenover ons. Heb je een iPhone herstelling in Antwerpen nodig? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Laat jouw iPhone herstellen op locatie in de omgeving Antwerpen

Dit klinkt natuurlijk te mooi om waar te zijn. Een iPhone herstelling in Antwerpen op locatie. We hebben het dan over onze mobiele reparatiebus. Deze kan je reserveren voor bij jouw op je werk, thuis of bij vrienden en kennisen. De reparatie bus komt in heel regio Antwerpen jouw iPhone bij jouw voor de deur herstellen. Na de herstelling kan je afrekenen via een bankoverschrijving of cash, krijg je netjes via de e-mail een factuur en 2 jaar garantie op het door ons vervangen onderdeel. Ik moet je nu al direct vertellen dat het enorm druk is met de bus en je er rekening mee moet houden dat je ongeveer 2 dagen moet wachten voordat hij bij je kan komen. Dur heb je haast? Kom dan snel langs onze iPhone reparatie winkel

Plan jouw iPhone herstelling makkelijk in

Je kan bij De Telefoon Reparatie Winkel op veel manieren met ons in contact komen. Natuurlijk via onze website. Je kan direct een afspraak aanvragen of een contactformulier invullen. We hebben Facebook en What’s App en het makkelijkst en snelst is natuurlijk gewoon even met ons te bellen. We hebben 6 dagen per week een monteur klaar staan om jouw te helpen. Soms kunnen we jouw op afstand al helpen met een vraag of probleem. Dus aarzel niet en laat ons je helpen.

https://www.detelefoonreparatiewinkel.be/iphone-reparatie-antwerpen

Op zoek naar een klantenservice telefoonnummer?

Advertentieindex

Het telefoonnummer van Telfort, waar vind je dat snel en gemakkelijk? Via Klantenservicetelefoon! Dit is een online en telefonisch platform dat bekend staat om de grote en veelzijdige database aan telefoonnummers van klantenservices. Om een en ander voor de gebruiker zo overzichtelijk mogelijk te maken, is er een indeling in rubrieken gemaakt. Je kunt dan onder meer denken aan: banken, gemeenten, loterijen, energieleveranciers, telecomproviders en webshops.

Eenvoudig in gebruik

Het raadplegen van Klantenservicetelefoon is heel eenvoudig. Je kunt bellen met nummer 0906-1850 of je kijkt op www.klantenservicetelefoon.nl. Het grote pluspunt van bellen is dat je direct doorverbonden kunt worden met de betreffende klantenservice. In dit geval Telfort. Tevens kun je aanvullende informatie krijgen. Bijvoorbeeld hoe het keuzemenu eruitziet, welk kosten de Telfort klantenservice in rekening brengt enzovoort. En als je graag wat achtergrondinformatie krijgt over Telfort, dan kan die natuurlijk gegeven worden.

Telfort, maar ook Otto, Eneco en meer

Het Telfort klantenservice telefoonnummer luidt: 0900-9596. Dit is helaas geen gratis nummer. Je moet rekenen op 50 cent per gesprek en daar zitten de gebruikelijke belkosten niet bij. Voordat je een Telfort-medewerker te spreken krijgt, is dit het keuzemenu dat je hoort.  – Keuze 1 Belt u voor mobiel: keuze 1 Gaat het over een bepaald 06-nummer; keuze 2 Als het niet gaat over een bepaald 06-nummer.  – Keuze 2 Belt u voor internet, televisie en bellen: keuze 1 Belt u voor glasvezel; keuze 2 Indien u niet voor glasvezel belt. Telfort maakt, als dochteronderneming, gebruik van het netwerk van KPN. Telfort startte in 1998 met mobiele telefonie. In de jaren erna is de company ook internet en interactieve televisie gaan aanbieden. Qua abonnementen valt er van alles te kiezen bij Telfort: sim only, prepaid en maandelijks betalen voor je smartphone. Als je naast mobiel bellen ook gebruik maakt van internet en tv, dan kun je flink besparen. Telfort biedt namelijk zogenaamde bundels aan en hierbij geldt een aangenaam combivoordeel.

https://www.klantenservicetelefoon.nl/

Snelle gsm reparatie

Telefonie

Advertentieindex


Voor een deskundige GSM reparatie hoeft u niet lang te zoeken naar een gecertificeerd bedrijf, bij ons bedrijf bent u aan het juiste adres. Doet de homeknop het niet meer, is de volumeknop defect, reageert de aan/uitknop niet meer? Voor al deze GSM reparaties heeft u een gecertificeerde repairshop nodig, een bedrijf met ruime ervaring in GSM reparaties. Een bedrijf waar men een GSM reparatie voor 100% aflevert, een repair bedrijf waar men u ook nog eens op iedere GSM reparatie garantie geeft. Want dat is toch een eerste eis, stel dat uw GSM weer hetzelfde defect krijgt binnen een paar maanden. Dan moet u zonder meer terug kunnen gaan naar dat bedrijf waar men de GSM reparatie heeft uitgevoerd. 

Voor een snelle GSM reparatie

Een GSM reparatie moet niet dagenlang duren, niemand wil zijn GSM voor dagen missen. Want u bent immers dagelijks in de weer met uw GSM, altijd bereikbaar en altijd online! En dat is ook niet nodig bij ons bedrijf. Wij werken met spoed GSM reparaties, d.w.z. u komt naar ons bedrijf, een monteur onderzoekt uw GSM en legt u uit hoe hij de GSM reparatie aan gaat pakken. Plus natuurlijk ook de onkosten die de GSM reparatie met zich meebrengt. Gaat u met de prijs van de GSM reparatie akkoord, dan drinkt u gezellig een kop koffie in de zaak, en binnen 3 kwartier staat de monteur meestal weer voor uw neus met een voor 100% functionerende GSM.

Uw GSM schermreparatie: binnen 3 kwartier gefikst

Een schermreparatie is altijd een supersnelle reparatie. Want bij ons liggen de originele schermen van allerlei soorten en modellen in ons magazijn klaar. Onze technici hoeven de schermen niet eerst te bestellen, zij kunnen meteen met de GSM glasvervanging aan de slag. Maar dat geldt ook voor een nieuwe achterkant, een nieuwe homeknop of andere defecten, zoals een versleten speaker, een krakende luidspreker of uitgeholde connector. Alleen een vochtbehandeling neemt meer tijd in beslag. Waterschade aan uw GSM is meestal het gevolg van het te lang doorlopen met een barst of scheur in het scherm. Dan loopt u meer risico op waterschade. Voorkom deze dure GSM reparatie door op tijd uw gebarsten GSM scherm te vervangen!

 

 

 

 

 

 

https://www.mijngsmreparatie.be/