Dansworkshop Streetdance

advertentieindex

Urban Day

Uiteraard is het mogelijk om leerlingen interessante ‘losse’ workshops aan te bieden. Maar zeg nou zelf; hoe gaaf is het om een dag te hebben waarin de leerlingen rondom een overkoepelend thema workshops volgen? Grote Broer organiseert zo’n cultuurproeverij graag en een voorbeeld hiervan is een Urban Day!  Leerlingen maken kennis met de Urban workshops als graffiti, rap en natuurlijk een dansworkshop streetdance! Een stoere dag waarin elke leerling in zijn kracht wordt gezet. In een cultuurproeverij volgt elke leerling minimaal 2 workshops waardoor een gevarieerde dag ontstaat. Aan het eind van de dag is ruimte voor een gezamenlijke presentatie. 

Dance Day

Wil je liever een dag die volledig gecentreerd is rondom dans? Grote Broer biedt de mogelijkheid om de leerlingen te laten kennismaken met diverse vormen van dans en choreografie. Een gave, actieve dag waarbij de leerlingen worden uitgedaagd om zichzelf flink te laten zien. Alhoewel sommige leerlingen zichzelf zien als houten klaas hoeven zij niet bang te zijn dat ze niet mee kunnen doen. Want, iedereen kan dansen; echt waar! Onze professionele dansdocenten begeleiden de meest introverte kinderen om het beste uit zichzelf te halen in deze dansworkshop op school. In een veilige omgeving waarbij iedereen het goed doet. 

Dance! Dance! Dance!

Wil je workshops in de zomermaanden organiseren? Dansworkshops lenen zich er uitstekend voor om buiten plaats te vinden. Je hoeft je dan geen zorgen te maken over voldoende gymzalen of aula’s voor de workshops, want een schoolplein of nabijgelegen grasveld of sportveld voldoet ook!
Onze workshopdocenten zijn gewend om binnen of buiten een mooie, actieve en vooral interactieve workshop te creeren waarbij alle leerlingen trots zijn op het uiteindelijke resultaat. En het is natuurlijk ook superleuk als de omwonenden eens een kijkje krijgen in het kunnen van de dansende leerlingen! 

Hoe organiseer je dansworkshops op school? 

Grote Broer Kunsteducatie helpt je graag bij de organisatie van dansworkshops op school. Wij komen met veel plezier langs om jullie wensen en mogelijkheden te bespreken. Liever telefonisch of per mail? Geen enkel probleem; onze adviseurs staan voor je klaar! Wij lichten toe hoe wij invulling aan jullie ideeën kunnen geven en maken een kostenplaatje dat zo goed mogelijk aansluit bij de budgettaire mogelijkheden. De professionele workshopdocenten komen op tijd en weten precies hoe een dag tot een succes wordt gemaakt. Kortom: een dansdag van Grote Broer ontzorgt!

 

https://grotebroer.com

Kantoorproblemen leren voorkomen

Als jij graag alles goed geregeld ziet

Het kantoor is doorgaans de plek waar zich het kloppend hart van een organisatie bevindt. Het is de plek waar vanuit het personeel wordt aangestuurd. Daarnaast is het ook de plek waar de administratie plaatsvindt. Een kantoor vind je bij nagenoeg iedere instantie. Je komt het tegen bij sportverenigingen maar bijvoorbeeld ook bij grote en middelgrote bedrijven tref je het kantoor waar vanuit alles geregeld wordt. De voortgang van de werkzaamheden in een kantoor wordt doorgaans bewaakt door een office manager. Dit is een beroep waar steeds meer vraag naar is, en de opleiding office manager is dan ook een keuze die steeds vaker wordt gemaakt.

Vergroot jouw kansen op de arbeidsmarkt

Ben je nu werkzaam in een functie waarbij jij niet met deze werkzaamheden te maken hebt terwijl je ze wel ambieert; in dat geval is een opleiding de ultieme mogelijkheid. Wanneer er bij jou op het werk een vacature ontstaat op dit gebied wordt daar vaak de mogelijkheid geboden om intern te solliciteren. Wanneer jij dan nog niet bent opgeleid kan je vragen aan jouw werkgever of je deze opleiding in company kan volgen. Dat houdt in dat je binnen jouw bedrijf terwijl je aan het werk bent op je nieuwe werkplek wordt opgeleid. Veel werkgevers bieden hun personeel deze mogelijkheid aan om verder te groeien binnen een bedrijf. Jij kan op dat moment studeren in je eigen thuissituatie. Daarnaast studeer je klassikaal gedurende een aantal dagdelen tijdens je studie. Begeleid door een vakleerkracht leer jij de kneepjes van het vak van office manager. Wanneer jij vanuit een huidige functie studeert is het altijd een optie om te informeren naar studieverlof en de mogelijkheden die jouw werkgever je biedt. Zo ligt een hogere functie die beter past bij jouw vaardigheden binnen jouw bereik.

Gekwalificeerd aan de slag als monteur beveiligingsinstallatie

Van je passie voor beveiligingsinstallaties je beroep maken, is niet moeilijk. Maar volgens de wet is iedereen die werkzaamheden aan beveiligingsinstallaties uitvoert tegenwoordig verplicht om een diploma Monteur Beveiligingsinstallaties (MBV) op zak te hebben. Gelukkig kun je nu kiezen voor een praktische opleiding Monteur Beveiligingstechniek, waarbij je een diploma ontvangt na het behalen van de certificaten van het theorie- en praktijkgedeelte van de opleiding. En heb je al enige ervaring? Dan is er voor jou wellicht ook nog een vrijstelling mogelijk.

Vrijstellingen voor het praktijkgedeelte

Het prettige is, dat wanneer je het tentamen voor de theorie in de afgelopen twee jaar gehaald hebt en je voldoende ervaring hebt, je geen praktijkexamen hoeft te doen. Je werkgever kan dan een verklaring indienen, zodat je wel de trainingsdagen van de cursus volgt, maar niet het officiële examen af hoeft te leggen. Je ervaring is dan wel van essentieel belang. Je moet de afgelopen twaalf maanden aan een stuk als monteur gewerkt hebben bij een alarminstallateur of beveiligingsbedrijf. Vanzelfsprekend dien je de basiskennis van de producten uit de beveiligingsbranche te kennen en je assisteert reeds bij alle mogelijke werkzaamheden die zich aan alarmsystemen kunnen voordoen.

Praktische informatie over de cursus MBV

Heb je een monteursopleiding gevolgd en wil je doorgroeien binnen de installatiebranche? Voor het gecertificeerd installeren, onderhouden en ook repareren van beveiligingsinstallaties volg je de vierdaagse cursus, die onder andere door Kenteq aangeboden wordt. Met een ervaren docent en door gerichte toepassingen in praktijkopdrachten krijg je de minimale vereisten snel en met vertrouwen onder de knie. Binnen iets meer dan een maand heb jij je officiële papieren op zak en mag je als gecertificeerd monteur beveiligingsinstallaties aan de slag. Heb je de smaak te pakken en heb je nog meer ambities? Dan kun je ook nog verder gaan voor het diploma Technicus Beveiligingsinstallaties (TBV).