Meer mensen bereiken met een FaceBook evenement

Heb je een personeelsfeest te promoten, een opening, of een ander feestje nou kun je nog meer mensen bereiken door een FaceBook evenement aan te maken. Op Facebook kun je namelijk veel mensen bereiken. zo krijg je meer mensen, en meer geïnteresseerde naar je evenement toe. Een FaceBook evenement aanmaken Is heel eenvoudig. Het promoten van een FaceBook evenement kan op verschillende manieren. In dit artikel lees je welke mogelijkheden je hiervoor. 

 

Waarom een FaceBook evenement aanmaken?

Een belangrijke reden waarom je FaceBook evenement aan zou moeten maken is dat het je gratis publiciteit oplevert. Wanneer iemand naar een evenement gaat, of daarvoor interesse toont, dan ziet het netwerk van diegene dat. Andere mensen uit het netwerk kunnen besluiten kijkje te gaan nemen op het Event en zich daarover aanmelden.

 

Wat vermeld je in een evenement?

 wat je onder andere op een evenementenpagina kunt vermelden is het programma, de aanvangstijden, de parkeermogelijkheden, en de Aanwijzingen hoe je er kunt komen. Uiteraard ook wat het evenement precies inhoudt.

 

Hoe kun je jouw evenement promoten

Een van de bekendste mogelijkheden, om je evenement te promoten op Facebook, is door de Facebook ads te gebruiken. via de apps kun je zelf bepalen wat je budget is en hoeveel je wilt uitgeven om je evenement te sponsoren. Een Facebook evenement promoten is via Facebook zelf vaak vrij kostbaar. Er is ook een goedkopere en snellere manier, en dat is door een externe partij jouw Event te laten promoten. Hierbij kun je zelfs aangeven of je de mensen op de gaan knop wilt laten klikken of op de interesse knop wilt laten klikken. De kosten zijn bijzonder laag, en dus stukken goedkoper dan wanneer je het evenement via Facebook zelf zou promoten. Doordat er al veel mensen op jouw Event hebben gereageerd, zou deze ook meer aandacht krijgen op Facebook zelf. Dit wil zeggen dat hij ook makkelijker gevonden wordt. 

 

Goed voorbeeld doet volgen

Advertentieindex

Zodra je iets hebt gelezen over digital signage en narrowcasting, gaat het principe vanzelf leven, want je herkent het op elke locatie waar je komt. Net zoals jij niet meer zonder je mobiele telefoon of tablet kunt, kunnen bedrijven niet meer zonder digitale communicatie. Dit kan via nieuwsbrieven of online folders, maar ook zoals bij KPN winkels in de inrichting van de hele winkel. Nieuwe producten en aanbiedingen worden groot in beeld gebracht en productspecificaties kunnen live vergeleken worden. Ook de voorraad kan door de medewerker online gecheckt worden voor je. Zo weet je direct of het door jou gekozen product direct meegenomen kan worden, of dat meteen je bestelling doet.

Onderscheidend vermogen behouden

De uitdaging is om bij de tijd te blijven, of liever nog voorop te lopen als het gaat om innovatieve en frisse manieren om je product aan de man te brengen. Je weet namelijk dat je de aandacht van de klant – en dus ook zijn koopmotivatie – snel verliest als je niet blijft ontwikkelen. Zo is dit ook bij je winkelconcept. Mensen worden over het algemeen graag positief verrast en als je daar als bedrijf aan meewerkt, behoud je je klant langer. Als je de klant waardeert voor zijn aankopen, maar ook voor zijn feedback en beoordelingen, blijft hij terugkomen.

Klantbinding

Een van je klanten kan namelijk ontevreden zijn over een bij jou gekocht product of afgenomen dienst, maar dat wil nog niet zeggen dat je deze klant kwijt bent. Het proces dat erna volgt is vele malen belangrijker en digital signage kan daarbij ondersteunen. Als je duidelijk laat zien waar een klant zijn opmerkingen kwijt kan, je medewerkers traint op het accepteren van klachten en je digitale communicatie aanpast in je vervolgreacties, hoef je deze klant helemaal niet kwijt te zijn. Hij is namelijk blij dat er aandacht voor hem is en dat zijn feedback gewaardeerd wordt. Dat is pas klantbinding.

Inbouwspots LED, ideaal voor uw huishouden?

Marketing

Advertentieindex

Tegenwoordig is bijna iedereen wel bezig met het milieu. Er wordt steeds meer bekend over hoe het nu eigenlijk met de opwarming van de aarde gaat en wat we hier met z’n allen tegen kunnen doen. Vandaar dat veel mensen toch met allerlei maatregelen op de proppen komen om ervoor te zorgen dat zij hun eigen energieverbruik in huis toch een tikkeltje terugdringen. Een van de populairste maatregelen in huis is toch wel het aanschaffen van inbouwspots LED. Op sites zoals ledinbouwspotsled.be bestelt u gemakkelijk en goedkoop LED verlichting van hoge kwaliteit. Maar door de energiezuinigheid vergeten mensen vaak dat er nog meer voordelen aan de inbouwspots LED vastzitten. Deze bespreken we in dit artikel.

Het eerste grote voordeel dat we bespreken is de sfeer die inbouwspots LED u te bieden hebben. U kunt iedere ruimte in uw huishouden zeer sfeervol verlichten met inbouwspots LED. U heeft hierbij zelf de keuze hoe u dit doet! Kiest u bijvoorbeeld voor een kalme of juist een heldere ambiance? Gaat u voor een warme, of juist een frisse sfeer? De keus is geheel aan u wanneer u uw huishouden verlicht met inbouwspots LED. Bovendien zijn er nog verschillende opties voor de inbouwspots LED die het verlichten van uw huishouden nog persoonlijker en unieker maken. Neem bijvoorbeeld de dimbare LED verlichting of de RGB spot. Dit is een spot die u naar wens in 16 verschillende kleuren kunt laten branden.

Een tweede groot voordeel van de inbouwspots LED is de veelzijdigheid. Veel mensen denken bij het verlichten van hun huishouden namelijk alleen aan de standaard ruimtes zoals de woonkamer en slaapkamer. Echter ook de onverwachte ruimtes zoals de trap, veranda en zelfs de badkamer zijn vrij gemakkelijk sfeervol te verlichten met de inbouwspots LED. Doordat de inbouwspots LED namelijk zo’n populair product zijn is er voor iedere ruimte wel een speciaal ontworpen inbouwspot LED.

Waarom een regenton?

Marketing

Advertentieindex

Een regenton: waarom zou je die nemen?

Klimaatverandering zorgt er in Nederland voor dat onze regenbuien steeds heftiger zijn. Dat betekent dat er soms enorme pieken in de waterafvoer te zien zijn! Nog problematischer wordt dat doordat steeds meer mensen hun tuinen betegelen. Hierdoor wordt water niet langzaam door de bodem opgenomen, maar stroomt het in één keer het riool in. Dat krijgt zo in heel korte tijd enorme volumes te verwerken. Gelukkig kun je daar als individu iets aan doen, ook als je geen zin hebt om je hele tuin vol te planten. Met een regenton vertraag je ook de doorstroom van water rondom je woning!

Het nut van een regenton

Met een regenton sla je twee vliegen in één klap. Niet alleen help je het plaatselijke watermanagement een handje, je hebt ook zelf altijd een nuttige voorraad gratis water bij de hand. Regenwater kun je dan misschien beter niet drinken, maar het is dankzij zijn lege kalkgehalte wel uitstekend geschikt om bijvoorbeeld de tuin water te geven. Ook kun je er goed de auto mee wassen. Het gebrek aan kalk voorkomt namelijk dat er lelijke witte strepen achterblijven. Al deze klusjes worden normaal gesproken met duur drinkwater gedaan, maar dankzij regenwater kun je er flink op besparen.

Een regenton hoeft niet groot te zijn

Veel mensen zien op tegen het idee van een regenton omdat ze denken dat ze dan meteen zo’n kolossaal object in hun tuin hebben staan. Tegenwoordig zijn er echter ook compactere oplossingen te krijgen. Wie een kleine tuin heeft, kan een kleine regenton van 100 liter kopen, of de rechthoekige ton van Nature, die tegen de muur gezet kan worden. Bent u een grootverbruiker, dan is de regenzuil van 400 liter een goede manier om veel water op te slaan zonder een storende regenton neer te hoeven zetten.

Regentonnen hoeven overigens niet altijd groen of zwart te zijn. Een ‘natuurlijker’ ton van terracotta, rotan of hout behoort ook tot de mogelijkheden. Of wat dacht u van een inklapbare regenton, die in de schuur gezet kan worden als het toch een tijdje droog blijft? U ziet: keuze en mogelijkheden genoeg!

http://www.regenton99.be

Je eiken tafel onderhouden: vijf tips

Marketing

Advertentieindex

1. Voorkomen is beter dan genezen

Het klinkt misschien cliché, maar in het geval van eikenhouten tafels is het absoluut waar! Wanneer je een eiken tafel wilt kopen, is het belangrijk om vanaf het begin aandacht aan de verzorging te besteden. Gebruikt altijd onderzetters, zodat er geen hete pannen op tafel komen te staan. Ook natte glazen zet je beter ergens op. Het is daarnaast belangrijk dat je de tafel niet wegstopt onder een (luchtdicht) tafelkleed: het hout heeft licht en zuurstof nodig!

Natuurlijk valt nooit alles te voorkomen. Heb je bijvoorbeeld een glas omgestoten op je eiken tafel? Kom dan direct in actie en gebruik een droge doek om het vocht meteen weer op te ruimen! Op die manier voorkom je dat er vlekken in je eiken tafel terecht komen. Als dat toch gebeurd is, bijvoorbeeld omdat je de nattigheid niet in de gaten had, dan is paraffineolie de redder in nood. Wrijf de uitgebeten plek hier meteen mee in voor snel resultaat.

Wanneer je een geoliede houten tafel koopt, scheelt dat enorm in het onderhoud. Je hebt dan alleen een vochtige doek nodig om hem schoon te maken – geen zeep, dat werkt juist averechts. Als de tafel er na een tijdje toch wat verweerd uit gaat zien, is dat vervolgens makkelijk weer op te lossen door hem gewoon een volgende lakbeurt te geven!

Ook als je heel voorzichtig met je tafel bent, zullen er af en toe vlekken op komen. Om het hout dan toch een opknapbeurt te geven, kun je het af en toe even licht opschuren. Op die manier kun je een eiken tafel kopen en er gerust op zijn dat je nog lang van dit mooie meubel kunt genieten!

Licht en temperatuur hebben invloed op het hout van je tafel. Je kunt het meubel daarom beter niet blootstellen aan al te veel zonlicht, en ervoor zorgen dat er geen permanente schaduw op delen van het blad ligt. Verschuif schalen en andere vaste voorwerpen regelmatig om verkleuring te voorkomen. Voorkom ook grote temperatuurschommelingen in de kamer; in extreme gevallen kunnen die tot scheuren en andere schade leiden. Combineer de eiken tafel eens met een klassieke harmonica wandlamp voor een complete stoere eethoek.

https://www.tafels99.nl

Zichtbaarheid creëren doe je met content marketing

Advertentieindex

Content marketing wil niet meer zeggen dan het verspreiden van content op het web om zoveel mogelijk zichtbaarheid te creëren. Maar hoe kan dit het beste worden verwezenlijkt zodat het extra bezoekers genereert, het bijdraagt aan het versterken van het imago en vergroten van de naamsbekendheid? Content marketing werkt alleen als je dit op een juiste manier toepast en gebruik maakt van de juiste marketing tools. Laat je dus goed informeren of lees je goed in via het internet.

Content marketing biedt vele kansen

De voordelen van content marketing zijn:

 1. Forse besparingen op de kosten voor een advertentie(campagne);
 2. Veel aandacht voor je bedrijf, organisatie, product of dienst vanuit professionele hoek;
 3. Meer waardering / meer status, bij media, collega’s en internetgebruikers;
 4. Meer (en positief gestemde) bezoekers op je site;
 5. (uiteindelijk) een hogere omzet;De effecten spelen langdurig, soms langer dan een jaar;
 6. Bovendien is het directe verkeer meetbaar in Analytics

Populaire plaatsen voor content Marketing

Twitter, Pinterest, Youtube, WordPress en Blogger zijn slechts enkele van de vele voorbeelden van plaatsen waar men content artikel plaatsen en die heel veel voor jouw bedrijf kunnen betekenen. Dit zijn de meest gebruikte:

 • LinkedIn
 • Google+
 • SlideShare
 • Pinterest
 • Instagram
 • Vimeo
 • Twitter
 • Facebook
 • YouTube
 • Zipzoo

Zipzoo

Met de content marketing tool van Zipzoo zorg je ervoor dat jouw bedrijf op meerdere plaatsen op het web genoemd wordt in artikelen of blogs. Wij hebben 400 artikel websites onder een druk op de knop beschikbaar. Maak nu een gratis account aan op onze website en probeer de tool uit.

https://www.zipzoo.nl/content-marketing-tool/