Webdesign

Advertentieindex

Webdesign

Hebt u per ongeluk aan land gehaast of er naar rechts naar toe gevaren? Wanneer bezoekers echter uw website bezoeken, kunnen ze niet alleen onmiddellijk een bevredigende ervaring opdoen, maar ook een onmiddellijke ommekeer bereiken. Webdesign speelt ook een cruciale rol. Daarom past de ontwikkeling van webapplicaties meestal perfect in “Wow! En” hoe kan ik u helpen? -Beschik de juiste vaardigheden, strategieën en methoden en houd rekening met de laatste trends. Kijk gerust eens rond in onze webdesign keuken.

Webdesign dat laat zien hoe online ongelijkheid blijft bestaan, gaat vooraf aan het uitgebreide en gestructureerde proces. Onze websiteontwerpers en interactie-experts zullen duidelijke spraak vermijden en ervoor zorgen dat uw website de beste zichtbaarheid en vindbaarheid op het web heeft. Wat betalen ze hiervoor? Effectieve resultaatgerichte online strategie, oksels webdesign, sterke kennis en verstandige ontwikkeling. Waar gaat die strijd heen? Een fulltime website die aansluit bij uw merkidentiteit en waarden qua vorm, inhoud en beleving.

Van het idee tot het draadmodel tot het ontwerp aan het begin van elk project, we hebben veel denkbare informatie verzameld. Om de structuur correct te maken, is een sterke informatiearchitectuur nodig. Door alle input zijn wij van mening dat een aantrekkelijk concept ook online effectief kan werken. We maken ruwe beschrijvingen en schematische interactieve ontwerpen. Deze beschrijvingen worden gegeven in de vorm van draadframes. We vertalen de beste ervaring, interactie en gebruikerservaring naar krachtige ontwerpen voor desktops, mobiele telefoons en tablets. Knoppen, lettertypen, kleuren, reactievermogen … Elke pixel trekt onze aandacht.

Onze website is mooi en perfect en kan multitasking uitvoeren. Ze moet bezoekers en zoekmachines scoren, informatie snel en duidelijk overbrengen, zich op verschillende schermen en apparaten thuis voelen en altijd en overal het beste presteren. Het belangrijkste is dat we onze klusjesman begeren die er goed uitziet en dienst doet als een waardevolle visuele merkambassadeur.

Technisch gezien zijn gangpaden van vitaal belang voor bezoekers en zoekmachines. Daarom moet onze website technisch perfect zijn, maar de licenties moeten ook vorderen. Door middel van doordachte levering zorgen we ervoor dat de genodigde zijn vragen sneller kan beantwoorden.

Bruikbaarheid: Bruikbaarheid is in de eerste plaats online projecten, we hebben de hoogste score in bruikbaarheid nodig, zoals onze grensoverschrijdende dokterswebsite. Daarom staat de gebruiker centraal in ons ontwerp. Zorgvuldig geselecteerde tags, intuïtieve navigatiestructuur, gebruikersgericht intelligent ontwerp … Al deze elementen zorgen voor een unieke gebruikerservaring voor bezoekers.

Trouwens, een intuïtieve website presteert het beste in termen van bruikbaarheid, wat helpt om doelen te bereiken en betere conversies te bereiken. Om de ideale rijrichting te bevorderen, kunt u ook de duwfunctie gebruiken om haalbaarheid in de keuzevrijheid te bieden.Neem contact met ons op en we bespreken verschillende mogelijkheden.

E-mail: info@webdevelopmentapp.com
BE: +32 499 41 46 24 
Belgie: Franklin Rooseveltplaats 12, 2060 Antwerpen

https://webdevelopmentapp.com/nl/

Haal meer uit je bedrijf met social media

Internet marketing

Advertentieindex

Ieder bedrijf heeft tegenwoordig een website. Je wilt namelijk een potentiële klant snel en gemakkelijk laten zien wie je bent en wat je doet als bedrijf. Social media kan je hier flink bij helpen. Je vergroot namelijk je bereik op internet door social media te gebruiken. Facebook, Linkedin, Youtube, Instagram, Pinterest, en vele andere kanalen kunnen je vindbaarheid dus vergroten. Social media kun je ook zien als SEO, dus als zoekmachine optimalisatie. Naast Google hebben de social kanalen ook zoekfuncties ingebouwd waar mensen gretig gebruik van maken. Kom je hier niet naar voren maar je concurrenten wel, dan gaan de potentiële klanten bij hun dus shoppen of een dienst afnemen en niet bij jou.

 

Haal meer uit Facebook

Facebook is gratis en eenvoudig inzetbaar. Binnen 10 minuten heb je een zakelijk profiel (pagina) aangemaakt een aangekleed, en een update of aanbieding heb je in een minuut gepost. Vaak een stuk sneller dan op je eigen site. Je bent meteen vindbaar en kunt de kans op nieuwe klanten dus vergroten. Hoe meer likes je op je pagina hebt, hoe meer mensen je bereikt met je berichten. We bedoelen hiermee niet de likes op je berichten maar de likes op je pagina zelf. Het aantal pagina vind-ik-leuks speelt ook een belangrijke rol in het aantrekken van nieuwe klanten en website bezoekers. Wanneer je nog maar een klein aantal pagina-likes hebt dan kom je niet zo ervaren over en lijk je meer een starter, en dan blijven klanten weg. Likes kopen is dus een goed idee. Hier kun je eenvoudig facebook likes kopen voor je fanpage/zakelijke pagina/community.

 

Meer uit Instagram halen

Instagram kun je zien als een online fotoboek. Niet alle bedrijven denken er iets mee te kunnen, maar met een creatieve blik is het vaak voor veel bedrijven wel toepasbaar. Natuurlijk kan een webshop die haar verkopen realiseert aan de hand van productafbeeldingen, Instagram uitstekend gebruiken. Wanneer je een link naar de shop plaatst in de bio, en een leuke beschrijving maakt bij iedere post, dan krijg je daadwerkelijk meer bezoekers binnen in je shop. Voor mensen/bedrijven die geen producten verkopen maar diensten zoals een boekhouder, is dit vaak een stuk lastiger. Je zou in dat geval het leven van een boekhouder kunnen fotograferen om tegelijk inzicht te geven wat er allemaal bij komt kijken. Ook tips kunnen leerzaam en waardevol zijn, en die kun je zelfs in de vorm van quotes aanbieden. 

Ook bij Instagram geldt dat je profiel er aantrekkelijk uit moet zien, net als bij Facebook. Je dient voldoende berichten te hebben (minimaal 12), om een goede indruk achter te laten, en mensen wat te lezen te geven. Daarnaast is het aantal Instagram volgers dat je hebt belangrijk. Ben je succesvol, dan heb je een boel volgers. Een boel volgers geeft men het gevoel dat jouw tips/posts er zeker toe doen anders zouden zij je niet gaan volgen. Wanneer je lastig aan followers komt, dan kun je ook besluiten om Instagram volgers te kopen. Zo kun je in een handomdraai ook een succesvol profiel op Instagram erbij hebben om je bedrijfspositie en vindbaarheid te versterken.

 

Meer klanten binnenhalen via Youtube

Youtube draait om creativiteit. Mensen kijken tegenwoordig veel liever 30 seconde naar een informatief filmpje dan dat ze 30 seconde lang tekst gaan lezen. Mensen zijn lui en kiezen graag voor de makkelijkste weg. Zeg nu zelf… een filmpje kijken kost je ook veel minder energie, dus waarom zou je je inspannen als het niet hoeft?

Het aantal zoekopdrachten via Youtube neemt dagelijks toe. Steeds meer mensen gebruiken en platform om informatie in te winnen. Sta jij hier ook tussen met enkele video’s, dan bereik je meer mensen, en maak je gratis reclame voor je bedrijf, product, of dienst. Bij iedere Youtube video kun je een link vermelden zodat je extra bezoekers naar je website of webshop kunt leiden. Meer klanten dus!

Een goede corporate video is onmisbaar zodat mensen snel een goede indruk kunnen krijgen wat jouw bedrijf doet, en wat de voordelen zijn. Ieder bedrijf heeft sterke punten, en die kun je hier mooi benadrukken. Ook productfilmpjes, of een foto slide (diavoorstelling) kun je prima op Youtube plaatsen. Wat belangrijk is om ook met je filmpjes gevonden te worden, is door gebruik te maken van zoekwoorden. Deze keywords (sleutelwoorden) maken je beter vindbaar wanneer deze matchen met de zoekopdracht. Daarnaast spelen het aantal weergaven en likes op een Youtube video ook een rol. De populairste video’s worden altijd gerangschikt in de volgorde van veel views/likes/reacties naar weinig. Dit kun je ook zelf eenvoudig beïnvloeden door Youtube weergaven te kopen of likes te kopen voor je video. Zo kom je ook snel tussen de resultaten in te staan, en krijg jij ook meer website bezoekers, en dus meer inkomsten. Wil je Youtube likes kopen dan kun je eens een kijkje nemen bij likeskopen24.eu. Dit is namelijk een van de beste aanbieders op dit gebied.

Waar kun je volgers en likes kopen

Wanneer je op Google zoekt naar volgers kopen of likes kopen, dan kom je snel verschillende aanbieders tegen die je hiermee kunnen helpen. https://www.likes-kopen.nl/ is een van de weinige shops waar je bijzonder veel producten kunt kopen, en die telefonisch ook daadwerkelijk bereikbaar zijn. Bovendien hebben ze een leuk spaarsysteem waarbij je met iedere aankoop weer voor extra korting spaart. Het is zeker de moeite waard om hier eens te kijken want er is waarschijnlijk meer mogelijk dan je denkt. Heb je likes, volgers, weergaven, abonnees, of iets anders nodig? Dan weet je nu wat je te doen staat.