Waarom moet je goed opletten als je een koelkast wil gaan kopen? Een van de belangrijkste factoren!

Huishoudelijk

Begin met het nemen van de afmetingen van de ruimte waar de koelkast wordt geïnstalleerd, inclusief de toegestane hoogte, als u bovenkastjes heeft. Zorg voor voldoende breedte voor het zwenken van de deur(en). Hoewel we vaak eerst denken in termen van voedselopslagvereisten (capaciteit), zal de beschikbare ruimte het laatste woord hebben over de grootte van de beste koelkast waarop u zich vestigt. Houd dus uw verwachtingen binnen uw ruimte- en budgetoverwegingen.

 • Koelkastmodellen kunnen tegen/kast of volledige diepte zijn en dat heeft invloed op de ruimte en capaciteit. Lees meer over de opties voor de diepte van de koelkast om uw modelkeuzes verder te verfijnen. Als u een model wilt met water en ijs aan boord, weet dan dat deze functie de totale capaciteit zal verminderen. Er is ook een loodgietersaansluiting nodig.

Kijk goed of je ook een vriescompartiment wil gebruiken

Wilt u vervolgens een vriescompartiment en waar wilt u het hebben: aan de zijkant (naast elkaar), aan de onderkant (onderop) of aan de bovenkant (bovenop). Misschien heeft u al een stand-alone vriezer in de buurt en geeft u de voorkeur aan een all-koelkastmodel. Dat bespaart geld, maar je hebt minder modelvariatie om uit te kiezen.

Waar ga je op letten als je een koelkast wil gaan kopen

Elke stijl koelkast heeft zijn eigen gebruiksgemak. Functies, rekken en vochtigheidsregelaars verschillen per model en hebben natuurlijk invloed op het eindresultaat. Als u uw keuzes hebt vastgespijkerd aan een Franse deur model, kunt u helpen om de kosten laag te houden door het krijgen van alleen voedsel opslag functies die voor u van belang zijn. De kosten voor deze populaire koelkast stijl kan aanzienlijk zijn, dus kies verstandig.

 • Het duurst, maar het handigst, vooral voor voedselbakjes
 • Gespleten deuren met de grootste koelcapaciteit
 • De vriezer staat op de bodem; de configuratie kan variëren.
 • Goede keuze van functies, verstelbare rekken, bakken
 • Sommige modellen hebben vier deuren of een extra delicatessenzaaklade.
 • Niet beschikbaar in modellen met een koelkast van minder dan 20 kubieke meter.
 • Optionele water/ijsdispensers – vereist loodgieterswerkzaamheden
 • Het beste voor het opslaan van vreemde en omvangrijke voorwerpen
 • Optimaal gebruik van de gekoelde ruimte
 • Populaire eenheden voor opbergcomfort, stijlvol uiterlijk, keuze aan afwerkingen en korte deurschommeling

https://vergelijk-gratis.nl

Kies uw voordelige inductie kookplaat

Advertentieindex

Gaat u binnenkort samenwonen of bent u net verhuisd? Dan moet u in een korte tijd veel huishoudapparaten aanschaffen. Dat is een duur grapje, maar niet wanneer u een bezoek brengt aan Lommelen NV. Bij de specialist in grote huishoudapparaten kunt u namelijk voordelig een inductie kookplaat en wasmachine kopen. En dat niet alleen. Ook voor een droogkast, vaatwasmachine, koelkast, diepvriezer, inbouwtoestel én een keuken op maat bent u hier aan het juiste adres. Wilt u op uw gemak de producten bekijken en vragen stellen? U bent van harte welkom in de showroom in Oostmalle, waar alle modellen staan uitgestald en het personeel klaar staat voor het beantwoorden van al uw vragen.   

Een wasmachine kopen die past bij uw wensen en behoeften

Bij het kiezen van een nieuwe wasmachine die u gaat kopen, let u op een aantal zaken. Er komen waarschijnlijk veel vragen naar boven. Welke opties heb ik nodig? Van welk merk is het aan te raden een wasmachine te kopen? De specialisten van Lommelen NV zorgen ervoor dat u altijd de juiste keuze maakt. De keuze uit een ruim aanbod aan wasmachines is ook afhankelijk van de samenstelling van uw huishouden. Woont u alleen? Samen met uw partner? Of heeft u een gezin met twee kinderen? Voor iedere situatie heeft u een andere wasmachine nodig. De specialist brengt uw wensen en behoeften in kaart zodat u de juiste wasmachine kunt kopen. Wist u dat de specialist in grote huishoudapparaten u ook graag hulp biedt wanneer u een nieuwe keuken gaat aanschaffen? U kunt hier bijvoorbeeld voordelig een inductie kookplaat kopen.

Uitstekende service bij het kopen van een inductie kookplaat en wasmachine

U maakt dankbaar gebruik van de verschillende huishoudelijke apparaten die uw dagelijks leven vergemakkelijken. Denk bijvoorbeeld aan een wasmachine, vriezer, vaatwasmachine en inductie kookplaat. Niet elke wasmachine of inductiekookplaat is geschikt voor ieder huishouden. Dit hangt naast de ruimte die u beschikbaar heeft, ook af van de wensen en de grootte van het gezin. Lommelen NV biedt uitstekende service bij het kopen van een wasmachine of kwalitatieve inductie kookplaat. De specialist in grote huishoudapparaten voorziet u van advies, zodat u een weloverwogen keuze maakt. De vakkundige medewerkers staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen en vertellen u graag meer over de mogelijkheden.