Kies voor ecologisch wassen met neutraal wasmiddel Klok

Maak ook de milieubewuste keuze met de producten van Klok

Ecologisch en zo natuurlijk mogelijk wassen met zo min mogelijk afval en zo min mogelijk schade aan de natuur!

Het is één van de belangrijkste standpunten van Klok. De oudste ecologische wasmerk van Nederland vindt steeds meer de weg naar klanten door het hele land. Dat heeft meerdere redenen, maar de belangrijkste is dat;

 • De ecologische en natuurlijke wanproducten zijn direct online te bestellen
 • Er is steeds meer bewustwording bij mensen om meer ecologisch te wassen & reinigen

Als voorloper in natuurlijk en ecologisch wassen heeft Klok het meest uitgebreide assortiment in was- en reinigingsproducten voor in en rondom het huis. De beste manier om alle producten van Klok te proberen is om de extra voordelige Klokbox te bestellen. In één doos vind je een sample van elk Klok product. De inhoud is onlangs nog vernieuwd en deze is momenteel als volgt samengesteld:

 • Klok waspoeder kleur 1,17 KG
 • Klok pow(d)er dose wit 540g
 • Klok vloeibaar wasmiddel wit 1,485L
 • Klok afwasmiddel xtra care 500ml
 • Klok vaatwastabletten 501g
 • Klok allesreiniger 1L
 • Klok wc-reiniger 750ml

Leuk om te kopen, maar ook om te krijgen. Want de nieuwe Klokbox haal je alles in huis voor een ecologisch verantwoorde opfrisbeurt! Klik hier om onze wasmiddelen te kopen.Hoe begin jij de grote voorjaarsschoonmaak?

De lente is hét moment om weer de schoonmaak spullen uit de kast te halen en alles weer goed schoon te maken. Een heerlijke opfrisbeurt voor het huis is nooit verkeerd. Maar hoe doe jij dit de volgende keer? Pak je je reguliere schoonmaakproducten of kies je voor de verandering eens voor de biologische & milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen van Klok? Maak een bewuste keus en kies voor schoonmaakproducten die ook vriendelijk voor je huid zijn en goed voor het milieu. Meer hierover lees je hieronder.

Alle Klok-producten zijn gecertificeerd met het EU Ecolabel en het Asthma Allergy Nordic label

De natuurlijke zeep producten van Klok zijn van zeer hoog niveau. Dat laat zich ook zien in de keurmerken van het Europees ecolabel en Asthma Allergy Nordic label. Want behalve milieueisen zijn er ook strenge eisen aan de kwaliteit en was-eigenschappen. Deze mogen niet onder toen ten opzichte van reguliere wasproducten. Wist je dat Klok waspoeder wit bijvoorbeeld als beste ecologische wasmiddel uit de test van de Consumentenbond is gekomen? Geen slechte keus niet waar?

Was- en schoonmaakmiddelen voor mensen met huidallergie

Ander uniek aspect van Klok is dat ze voorzien is van het Asthma Allergy Nordic label. Dit is een duurzaam label dat opgericht is in Scandinavië met als doel producten inzichtelijk te maken en hun effecten op mensen met Astma, een (huid)allergie of andere overgevoeligheden. Wasmiddel kopen zonder allergie effecten? Met dit label weet je zeker dat het geen parfum en allergeneen bevat.

Hoe kan ik de wasmiddelen van Klok bestellen of kopen?

Gelukkig is de leverbaarheid van Klok producten heel goed. Klok is leverbaar in nagenoeg alle grote supermarkten (Jumbo en AH) maar ook online in de eigen webshop. De producten zijn altijd direct uit voorraad leverbaar en bestellen kan veilig online met IDeal of creditcard. Bovendien profiteer je van gratis verzending vanaf €30,- in Nederland. Je ontvangt een track&trace code zodat je precies kunt zien waar je levering zich precies bevindt.

https://www.klok-eco.nl/

Waarom moet je goed opletten als je een koelkast wil gaan kopen? Een van de belangrijkste factoren!

Huishoudelijk

Begin met het nemen van de afmetingen van de ruimte waar de koelkast wordt geïnstalleerd, inclusief de toegestane hoogte, als u bovenkastjes heeft. Zorg voor voldoende breedte voor het zwenken van de deur(en). Hoewel we vaak eerst denken in termen van voedselopslagvereisten (capaciteit), zal de beschikbare ruimte het laatste woord hebben over de grootte van de beste koelkast waarop u zich vestigt. Houd dus uw verwachtingen binnen uw ruimte- en budgetoverwegingen.

 • Koelkastmodellen kunnen tegen/kast of volledige diepte zijn en dat heeft invloed op de ruimte en capaciteit. Lees meer over de opties voor de diepte van de koelkast om uw modelkeuzes verder te verfijnen. Als u een model wilt met water en ijs aan boord, weet dan dat deze functie de totale capaciteit zal verminderen. Er is ook een loodgietersaansluiting nodig.

Kijk goed of je ook een vriescompartiment wil gebruiken

Wilt u vervolgens een vriescompartiment en waar wilt u het hebben: aan de zijkant (naast elkaar), aan de onderkant (onderop) of aan de bovenkant (bovenop). Misschien heeft u al een stand-alone vriezer in de buurt en geeft u de voorkeur aan een all-koelkastmodel. Dat bespaart geld, maar je hebt minder modelvariatie om uit te kiezen.

Waar ga je op letten als je een koelkast wil gaan kopen

Elke stijl koelkast heeft zijn eigen gebruiksgemak. Functies, rekken en vochtigheidsregelaars verschillen per model en hebben natuurlijk invloed op het eindresultaat. Als u uw keuzes hebt vastgespijkerd aan een Franse deur model, kunt u helpen om de kosten laag te houden door het krijgen van alleen voedsel opslag functies die voor u van belang zijn. De kosten voor deze populaire koelkast stijl kan aanzienlijk zijn, dus kies verstandig.

 • Het duurst, maar het handigst, vooral voor voedselbakjes
 • Gespleten deuren met de grootste koelcapaciteit
 • De vriezer staat op de bodem; de configuratie kan variëren.
 • Goede keuze van functies, verstelbare rekken, bakken
 • Sommige modellen hebben vier deuren of een extra delicatessenzaaklade.
 • Niet beschikbaar in modellen met een koelkast van minder dan 20 kubieke meter.
 • Optionele water/ijsdispensers – vereist loodgieterswerkzaamheden
 • Het beste voor het opslaan van vreemde en omvangrijke voorwerpen
 • Optimaal gebruik van de gekoelde ruimte
 • Populaire eenheden voor opbergcomfort, stijlvol uiterlijk, keuze aan afwerkingen en korte deurschommeling

https://vergelijk-gratis.nl

Kies uw voordelige inductie kookplaat

Advertentieindex

Gaat u binnenkort samenwonen of bent u net verhuisd? Dan moet u in een korte tijd veel huishoudapparaten aanschaffen. Dat is een duur grapje, maar niet wanneer u een bezoek brengt aan Lommelen NV. Bij de specialist in grote huishoudapparaten kunt u namelijk voordelig een inductie kookplaat en wasmachine kopen. En dat niet alleen. Ook voor een droogkast, vaatwasmachine, koelkast, diepvriezer, inbouwtoestel én een keuken op maat bent u hier aan het juiste adres. Wilt u op uw gemak de producten bekijken en vragen stellen? U bent van harte welkom in de showroom in Oostmalle, waar alle modellen staan uitgestald en het personeel klaar staat voor het beantwoorden van al uw vragen.   

Een wasmachine kopen die past bij uw wensen en behoeften

Bij het kiezen van een nieuwe wasmachine die u gaat kopen, let u op een aantal zaken. Er komen waarschijnlijk veel vragen naar boven. Welke opties heb ik nodig? Van welk merk is het aan te raden een wasmachine te kopen? De specialisten van Lommelen NV zorgen ervoor dat u altijd de juiste keuze maakt. De keuze uit een ruim aanbod aan wasmachines is ook afhankelijk van de samenstelling van uw huishouden. Woont u alleen? Samen met uw partner? Of heeft u een gezin met twee kinderen? Voor iedere situatie heeft u een andere wasmachine nodig. De specialist brengt uw wensen en behoeften in kaart zodat u de juiste wasmachine kunt kopen. Wist u dat de specialist in grote huishoudapparaten u ook graag hulp biedt wanneer u een nieuwe keuken gaat aanschaffen? U kunt hier bijvoorbeeld voordelig een inductie kookplaat kopen.

Uitstekende service bij het kopen van een inductie kookplaat en wasmachine

U maakt dankbaar gebruik van de verschillende huishoudelijke apparaten die uw dagelijks leven vergemakkelijken. Denk bijvoorbeeld aan een wasmachine, vriezer, vaatwasmachine en inductie kookplaat. Niet elke wasmachine of inductiekookplaat is geschikt voor ieder huishouden. Dit hangt naast de ruimte die u beschikbaar heeft, ook af van de wensen en de grootte van het gezin. Lommelen NV biedt uitstekende service bij het kopen van een wasmachine of kwalitatieve inductie kookplaat. De specialist in grote huishoudapparaten voorziet u van advies, zodat u een weloverwogen keuze maakt. De vakkundige medewerkers staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen en vertellen u graag meer over de mogelijkheden.