Advertentieindex
Image default
Gezondheid

Zijn supplementen nodig als je sport?

Wil je voedingssupplementen online kunnen bekijken of gewoonweg voedingssupplementen bestellen dan ben je bij Oligo pharma zeker aan het juiste adres.

Voedingssupplementen worden steeds vaker in de fitness wereld gebruikt door fanatieke sporters. Voorheen werd het gebruik hiervan alleen nog maar goedgekeurd door bodybuilders, op dit moment maken ook veel ‘gewone’ sporters gebruik van supplementen die de vorming van spieren kan bevorderen. Toch zijn er nog een hele hoop mensen die het gebruik van deze supplementen als een negatief iets zien, wat volledig onterecht en alleen op gevoel is gebaseerd. Bijna alle huidige supplementen op de markt zijn zeer uitvoerig getest en er kan met zekerheid worden gezegd dat deze allemaal veilig en effectief zijn.

Eiwitten zijn eigenlijk de bekendste supplementen onder veel bezoekers van sportscholen. De verzameling van aminozuren en eiwitten is ideaal voor de opbouw van spiermassa en het laten herstellen van spieren. Als je een goede shake wilt nemen is het belangrijk dat je één schepje eiwitpoeder in een beker doet en dit mengt met water of melk.

Pre-workout supplementen worden ook steeds meer gebruikt onder veel sporters. Deze supplementen zorgen ervoor dat je extra energie krijgt en dus langer kunt volhouden tijdens het verrichten van een krachttraining. Hiernaast wordt het verbranden van calorieën ook automatisch ingezet en versneld met het gebruik van dit soort supplement.

Om spiermassa op te bouwen is het ook enorm belangrijk dat je jou voeding op deze doelstelling aanpast. Als je keihard traint en gebruikt maakt van supplementen maar nog steeds een ongezonde levensstijl hebt zal het resultaat minimaal zijn, zorg er dus voor dat je de juiste voeding binnenkrijgt. Voeding is bijna nog belangrijker dan het sporten zelf, sommige beweren zelfs dat 70 % om voeding draait en eigenlijk maar 30 % om het sporten zelf draait. Als je echt wilt groeien is het belangrijk dat je je laat ondersteunen door een personal trainer die hier alles vanaf weet.

http://www.oligo-pharma.nl/