Betere concentratie met Modafinil

Gezondheid

Vrijwel elk beroep vereist dat je tenminste een deel van de tijd actief bezig moet zijn (mentaal alert) en als het goed genoeg is voor de meest wetenschappelijk geanalyseerde elite krijgers op de planeet, vermoeden we dat het goed genoeg zal zijn voor het personeel van alle andere strijdkrachten, nood- en reddingswerkers, politie, brandweerlieden en artsen, die te maken krijgen met heel lange uren van het nemen van mogelijke beslissingen over leven en dood … en al degenen die lange uren in hun beroep, van vrachtwagen- en taxibestuurders, nodig hebben of ervoor willen werken. door naar computerprogrammeurs. Lees meer op onze website over hoe u zich kunt concentreren met Modafinil

Sporters zijn nog een andere marktplaats – tijdens de atletiekkampioenschappen in juni 2003, een met sterren bezaaid sportveld dat positief getest werd op modafinil. Modafinil trekt nu een verbod aan van twee jaar voor alle topsportsporten, maar er wordt verwacht dat dit profileert op elk niveau waar het testen van medicijnen niet plaatsvindt.

Dan zullen er mensen zijn die Modafinil gebruiken voor recreatieve doeleinden – het is misschien wel het ultieme feestmedium waarbij de gebruiker wakker, alert en evenwichtig is en geen problemen heeft zich te herinneren wat er is gebeurd of wat er de volgende ochtend is gezegd.

Dus hoe goed is het?

De laboratorium- en simulatortests bestudeerden de effecten van 40 uur wakker zijn op alertheid en vliegprestaties.

De tests werden om de vijf uur herhaald om het niveau van vermoeidheid van de piloten te volgen door lichaams- en hersenactiviteiten te volgen. Eén test is een vluchtsimulatiemissie van een uur. Onderzoekers keken naar de vaardigheid van vliegers om vluchtmeters te controleren en wiskundige basisvergelijkingen te berekenen. Ze bewaakten ook oogbewegingen en veranderingen in de pupilgrootte.

Hoewel niemand crashte of zelfs in de buurt van crashen kwam, zeiden onderzoekers dat de vluchtnauwkeurigheid het meest merkbaar veranderde tussen 33 uur en 38 uur in de test.

Gewapend met deze eerste gegevens keerden de wetenschappers enkele maanden later terug naar Holloman voor het Modafinil-onderzoek.

Wetenschappers zeiden dat, terwijl de piloten medicijnen gebruikten, hun prestaties “aanzienlijk verbeterden”, vooral na 25 uur zonder slaap. De piloten ondersteunden ook hersenactiviteit op bijna normale niveaus ondanks hun slapeloosheid.

Tijdens de simulatortests heeft Modafinil de effecten van vermoeidheid tijdens vluchtmanoeuvres “aanzienlijk” verminderd, aldus onderzoekers.

Onder invloed van Modafinil daalde de vluchtprestatie met 15 tot 30 procent. Prestaties door piloten zonder medicatie liepen met 60 tot 100 procent terug in vergelijking met volledig uitgeruste prestatieniveaus.

De resultaten van de testen waren zeer overtuigend – Modafinil was effectief voor het verminderen van de impact van vermoeidheid.

Modafinil kopen zonder recept hier!

http://www.modafinil-kopen.nl