Tips bij de aanschaf van een laserprinter

Electronica en Computers

Advertentieindex

Wanneer je een laserprinter aanschaft, ben je verzekerd van uitstekende afdrukken. Een laserprinter maakt gebruik van lasertechnieken om documenten en foto’s af te drukken en maakt hierbij geen gebruik van inkt. Laserprinters leveren afdrukken van hoge kwaliteit en vlekken vaak niet. Als je op zoek bent naar een goede laserprinter, is het handig om op een aantal dingen te letten. Deze delen we met je in dit artikel. 

Kleur of zwart-wit? 

Er zijn laserprinters die enkel zwart printen. Deze worden gebruikt om documenten en zwart-wit foto’s te printen. Daarnaast zijn er ook verschillende kleuren laserprinters, zoals de kleurenprinters a3 all in one van Refurbished Printers. Deze kleurenprinters zijn handig om foto’s of teksten met afbeeldingen af te drukken. Natuurlijk is het ook mogelijk om met een kleurenprinter zwarte letters op papier te printen. 

Snelheid

Laserprinters worden steeds sneller. Vaak zijn de kleuren laserprinters wel wat trager dan de zwart-wit laserprinters. De zwart-wit laserprinters kunnen wel meer dan twintig prints per minuut afdrukken. Bij kleuren laserprinters is dit wat minder, namelijk vijf tot tien prints per minuut. De snelheid van de laserprinter is afhankelijk van de grootte van het interne geheugen van de printer en de processor. Kijk dus even naar deze punten voordat je een laserprinter aanschaft. 

Wel of geen wifi printer? 

Tegenwoordig kun je ook laserprinters met wifi-verbindingen kopen. Naast de bedrade versie waarmee je je computer of laptop aan de printer verbindt, kun je er dus ook voor kiezen om documenten en afbeeldingen via wifi af te drukken. Zo kun vanaf elke plek op kantoor of bij jou thuis eenvoudig printer. Vaak is een bedrade printer wel stabieler en veiliger, maak dus een afweging van wat jij het meest belangrijk vindt. 

Waar koop je een laserprinter? 

Laserprinters zijn op veel plekken te koop. Wanneer je nog niet zeker bent van je keuze, raden wij je zeker aan om je te laten adviseren in een gespecialiseerde elektronica winkel. Wanneer je al wel zeker weet welke printer jij wil aanschaffen, kun je deze ook gemakkelijk online bestellen op een webshop waar ze printers aanbieden. Vaak wordt de printer dan al de volgende dag bij je thuis bezorgd.

 

 

Text processing python

Electronica en Computers

Tekstverwerking betekent analyse, transformatie, zoeken, genereren
tekst informatie. Voor het grootste deel zal het werken met natuurlijke teksten niet
dieper dan mogelijk is zonder kunstmatige-intelligentiesystemen. Ook hier
het is bedoeld om de overweging van tekstverwerking door middel van tekst achterwege te laten
processors en editors, hoewel sommige (bijv.Cooledit)
de mogelijkheid om macro’s te schrijven in Python.
Opgemerkt moet worden dat modules om mee te werken
natuurlijke talen, maar ook voor taalkundig onderzoek. Goed leerzaam
een voorbeeld is nltk (de Natural Language Toolkit).
Het is vermeldenswaard dat het PyParsing-project), met
waarmee u de tekstverwerking kunt organiseren volgens een bepaalde grammatica.

Strings in Python zijn een gegevenstype dat speciaal is ontworpen voor
verwerking van tekstinformatie. De string kan willekeurig lange tekst bevatten
(beperkt door beschikbaar geheugen).
Nieuwere versies van Python hebben twee soorten strings: gewone strings
(reeks bytes) en Unicode-strings (reeks tekens). IN
Elke Unicode-reeks kan 2 of 4 bytes aan geheugen innemen, afhankelijk van
van compilatietijdinstellingen. Er worden voornamelijk tekens van vier bytes gebruikt
voor oosterse talen.

Zie meer geavanceerde methoden 

text processing python

https://www.webdeveloper.today/2020/12/tekstverwerking-python-text-processing.html

Comment convertir un fichier en ligne

Advertentieindex

Voulez-vous convertir vos fichiers en pdf, jpg, tiff, etc.?

Si c’est le cas, ce guide de conversion de fichiers vous aidera à le faire en ligne. Savez-vous que vous pouvez convertir votre fichier en ligne? Il fut un temps où nous utilisions un logiciel pour convertir n’importe quel fichier. Mais maintenant, les choses ont changé. Maintenant, nous pouvons le faire en ligne. Aujourd’hui, je vais vous dire le site du convertisseur de format que j’utilise pour faire mon travail. J’utilise anyconv.com pour convertir mon fichier très facilement.

Choisir le logiciel de conversion en ligne parfait n’est pas une tâche facile. Il existe de nombreux sites qui présentent différents types d’annonces, ce qui est vraiment ennuyeux.

Guide étape par étape pour convertir votre fichier en ligne

Étape 1: visitez le site Web anyconv.com

Étape 2: Téléchargez maintenant votre fichier et sélectionnez le format de fichier, puis cliquez sur le bouton “Convertir”.

Étape 3: En quelques secondes, votre fichier sera converti et téléchargez-le maintenant. C’est tout.

Mon site Web préféré de convertisseur de fichiers en ligne

1. AnyConv

C’est l’un de mes meilleurs sites Web de conversion de fichiers en ligne. Il n’y a aucune limitation et il est très facile et rapide de convertir des fichiers en ligne. Ils ont pris en charge de nombreux formats de fichiers. Vous n’avez donc pas à vous en préoccuper. Vous pouvez convertir presque tous les fichiers populaires que vous souhaitez. Par exemple, jpeg en jpg, doc en pdf, epub en mobi et bien d’autres.

2. Cloudconvert

Cloudconvert est l’un de mes autres outils de conversion de fichiers préférés. Ils ont un plan gratuit et payant. Dans le plan gratuit, vous pouvez convertir un fichier maximum de 1 Go. Dans le plan payé, il n’y a aucune restriction. J’adore cet outil car il est très convivial et son prix est raisonnable.

Les derniers mots

C’est tout sur la façon dont vous pouvez convertir un fichier en ligne. Ces deux sont mes préférés et selon moi, c’est le meilleur site de conversion de fichiers en ligne. Vous pouvez également partager votre site de conversion de fichiers préféré via la section commentaires ci-dessous.

Nieuwe of tweedehands iPad kopen?

Electronica en Computers

Op zoek naar  een iPad? En ben je er al uit of je deze nieuw of tweedehands wilt gaan kopen? Steeds meer mensen kiezen ervoor om wat geld te besparen en kopen tweedehands iPads. Echter is dat in vele gevallen wel een goede keuze? Kom in deze blog erachter wat het beste bij jou past: een nieuwe of tweedehands iPad kopen.

Waarom een nieuwe iPad kopen?

Er zijn veel redenen om een nieuwe iPad te kopen. Wanneer je een nieuwe koopt, ben je verzekerd van twee jaar gebruiksgarantie. Gaat het product niet door eigen toedoen stuk, dan moet de verkopende partij hier je in tegemoet komen. Maar garantie is niet de voornaamste reden waarom mensen kiezen voor een nieuwe iPad.

De meeste mensen kiezen voor een nieuwe iPad vanwege de goede specificaties die erop zitten, en relatief voorzien is van de meest recente software en technologieën. Voor iPads is een fijn beeldscherm tevens erg belangrijk, evenals de kijkhoek van het apparaat. Een goed werkende accu is ook een reden waarom je voor nieuw kiest. Mensen willen een apparaat dat volledig werkt zoals je ervan zou mogen verwachten.

Als je een tech-geek bent, dan wil je het nieuwste van het nieuwste, en wacht je op de allernieuwste technologieën. Je kijkt reikhalzend uit naar de nieuwste gadgets en wordt bijvoorbeeld ontzettend enthousiast van Apple pay en Face ID. In dat geval is een tweedehands iPad kopen echt not done. Wanneer je veel over hebt voor het volgen van de nieuwste trends en alle ontwikkelingen die zich rap voordoen, wil bijblijven, is een nieuwe iPad waar je hart sneller van gaat kloppen.

Een onbewuste reden dat mensen een nieuwe iPad kopen, is dat dit nog steeds het meest gebruikelijke is om te doen. Mensen denken onbewust soms niet eens na dat een iPad ook tweedehands aangekocht kan worden.

Verder is de “nieuwheid” voor veel mensen ook een speciaal moment. Het maakt een aankoop extra bijzonder, dat iemand anders het nog niet heeft gebruikt. Hierdoor kennen mensen er een hogere waarde aan toe. Nieuwe producten worden doorgaans ook als schoner ervaren en kennen uiteraard nog geen gebruikssporen.

Waarom een tweedehands iPad kopen?

Een tweedehands iPad is een logische keuze wanneer geld besparen voor je belangrijk is en je op elke cent kunt gebruiken. Of je dan de allernieuwste en duurste iPad hebt is niet belangrijk. Het is belangrijk om een functioneel model te hebben die je naar hartelust kunt gebruiken en prettig werkt. Maar die “nieuwheid”, daar hecht je minder waarde aan.

Om het milieu te besparen en de levensduur van een iPad te verlengen, is het ook een goede keuze om een tweedehands iPad te kopen. Door deze tweedehands aan te schaffen, kun je zo gemakkelijk het grondstoffengebruik tegengaan. 

Wanneer je helemaal gek bent van een bepaalde kleur of model iPhone of iPad, maar deze niet meer goed in de winkel kunt aankopen, kun je hier nog aan komen wanneer je deze tweedehands koopt. Uiteindelijk koop je dan een model wat helemaal bij jou past als persoon. Dat is uiteraard ook erg belangrijk. Dat je je goed voelt met de producten die je aankoopt. 

https://www.iused.nl/

Wat kan je allemaal met een Gaming computer?

Je hebt computers, maar ook gaming computers. Wat is precies het verschil en wat kun je hier allemaal mee? Bij Coolblue ben je op de goede plek als het gaat om het aanschaffen van een nieuwe computer voor het gamen. Deze elektronica webshop heeft alles in huis en zorgt ervoor dat jij zo snel mogelijk kunt gaan gamen met je nieuwe computer. Misschien twijfel je nog over je aankoop of wil je weten hoe de service bij Coolblue is en hoe anderen dit hebben ervaren. Lees de ervaringen en reviews van CoolBlue  hier.

 

Het verschil tussen een gewone pc en een gaming computer

Een gaming computer is vaak net wat anders dan een gewone computer. De naam zegt het al, een gaming computer is er voor gemaakt om te gamen en dit zie je terug in de specificaties. Het scherm van een gaming computer is vaak extra breed, waardoor je tijdens het gamen een goed zicht hebt op je spel. Een speciale gaming monitor heeft speciale afmetingen en het juiste formaat. Daarnaast is ook de videokaart in een gaming computer een stuk beter dan bij een gewone computer.

 

Het ruime aanbod van Coolblue

Bij Coolblue heb je de keuze uit verschillende schermen en computers die je game ervaring kunnen verbeteren. Bij de producten staat een duidelijk uitleg van de specificaties, zodat je precies weet wat je kunt verwachten bij de aankoop van een gaming computer naar jouw keuze. Bekijk het ruime aanbod van Coolblue online en bestel je gaming computer.

 

KAM-manager? Vind uw ideale baan in de QHSE sector!

Advertentieindex

Bent u als KAM-manager op zoek naar een passende baan en heeft u deze nog niet via verschillende vacaturebanken gevonden? Dan kunt u profiteren van de dienstverlening van een specialistisch bemiddelingsbureau. ISO-point bemiddelt al jarenlang succesvol tussen kandidaten en opdrachtgevers in de QHSE sector. Wanneer u zich gratis inschrijft bij deze organisatie, profiteert u van de expertise op de arbeidsmarkt en het netwerk van opdrachtgevers van dit ervaren bemiddelingsbureau.

Wanneer kunt u terecht bij dit bemiddelingsbureau?

ISO-point zet zich in voor zowel de junior, medior en senior KAM-manager die op zoek is naar een baan of nieuwe uitdaging. Bij deze professionele bemiddelaar bent u aan het juiste adres voor banen op het gebeid van kwaliteit, arbo, veiligheid en milieu. Binnen het vacature aanbod van dit bemiddelingsbureau vindt u zowel vaste functies als tijdelijke projecten. Naast KAM-managers helpt deze bemiddelaar ook veiligheidsdeskundigen, kwaliteitsmanagers, Quality Engineers, QA en QC coördinatoren en kandidaten met andere functies binnen de QHSE sector aan een passende baan.

Landelijk actief

ISO-point is als bemiddelaar actief op landelijke schaal en daardoor ook in heel Nederland op zoek naar talent in de werkvelden kwaliteit, milieu, arbo en veiligheid. Dit bemiddelingsbureau heeft een wijdvertakt netwerk met opdrachtgevers uit heel diverse branches, waaronder automotive, chemie, food, metaal, offshore, scheepvaart en farmacie. ISO-point vindt dan ook altijd een baan die aansluit bij uw specifieke wensen, kwaliteiten en ervaringsniveau.

Gratig inschrijving

Een inschrijving is gratis en kan gedaan worden via de website van ISO-point. U kunt hier gelijk uw cv uploaden of gebruik maken van uw LinkedIn-profiel. Hoe gedetailleerder uw informatie, hoe beter dit bemiddelingsbureau u van dienst kan zijn in de zoektocht naar de perfecte baan als KAM-manager. De accountmanagers van ISO-point komen daarbij graag met u persoonlijk in contact om zo uw wensen en kwaliteiten verder te bespreken en u te helpen aan precies de baan die u voor ogen heeft.

https://www.iso-point.nl/

Voor een goede prijs een HP laptop kopen

Advertentieindex

Het is begrijpelijk dat u graag gebruik maakt van een goede laptop maar hier niet te veel geld aan wilt uitgeven. Bij Electrocorner.be is het mogelijk om nieuwe HP laptops te kopen tegen de allerlaagste prijs. Maar niet alleen voor laptops zit u bij deze specialist goed. Electrocorner.be biedt naast laptops ook tablets, desktops en andere soorten hardware tegen zeer scherpe prijzen aan. Dankzij de overzichtelijke webshop, heeft u in een handomdraai het perfecte product naar keuze gevonden. In het assortiment vindt u laptops van merken als Compaq, Levoro en HP. Zo wordt het kopen van een nieuwe laptop van HP of een ander merk super eenvoudig!

Ontvang professioneel advies wanneer u een laptop wilt kopen

Electrocorner.be is de perfecte partner wanneer u een nieuwe tablet of HP laptop wilt kopen. Deze specialist werkt enkel met een webwinkel waardoor hoge kosten voor een winkelpand worden bespaard. Dit is een belangrijke reden waarom deze specialist de kosten voor een nieuwe laptop zo laag mogelijk kan houden. Heeft u bepaalde vragen die u graag eerst beantwoord wilt hebben voordat u de keuze maakt om over te gaan op aankoop? De medewerkers van dit gespecialiseerde bedrijf staan u graag telefonisch te woord. Ontvang professioneel advies en weet precies welke HP laptop u het beste kunt kopen. Als extra service profiteert u ook nog eens van een snelle levering. Als u op werkdagen voor 23.00 uur een bestelling plaatst, ontvangt u uw aanwinst de volgende dag al.

De perfecte HP laptop kopen

Electrocorner.be beschikt over een uitgebreid assortiment met laptops van verschillende merken. Wanneer u ervoor kiest om een HP laptop te kopen, profiteert u van verschillende voordelen. Zo bevatten deze laptops uitzonderlijk goede speakers. Maak gebruik van de service van deze expert en profiteer van goede hardware tegen een scherpe prijs. Maak gebruik van de filters op de website en geef uw budget aan. Dit maakt het zoekresultaat nog beter.

Datacon is dé specialist in API management en meer

Advertentieindex

Zoekt u een bedrijf dat gespecialiseerd is in applicatie integratie, API management en master data management? Dan is Datacon uw onafhankelijke en professionele partner. Dit bedrijf heeft al meer dan twintig jaar ervaring met het ontsluiten van geïntegreerde informatie via relevante applicaties. Deze specialist maakt hierbij gebruik van toonaangevende integratieplatformen. Op het gebied van API management ontsluit dit bedrijf uw informatie zowel intern als extern met behulp van verschillende erkende API management producten. Bent u benieuwd naar de voordelen van API management? Lees dan snel verder.

Wat zijn de voordelen van API management?

API’s spelen een cruciale rol binnen elk bedrijf. Veel consumenten maken namelijk gebruik van API’s zonder dat ze het doorhebben. Denk bijvoorbeeld aan services als Uber en PayPal. API’s maken het gebruik van deze services mogelijk. Wanneer u API management inzet, verbetert u de customer experience. Daarnaast genereert u meer waarde uit investeringen in technologieën. Verder zijn API’s ideaal wanneer u nieuwe inkomensstromen wilt creëren. Maar dat is niet alles. U profiteert van nog meer voordelen van API management:

  • Het verbetert interne processen en operationele efficiëntie.
  • Het verbetert de interactie met consumenten.
  • Personalisatie is mogelijk en zorgt voor meer betrokkenheid vanuit de consument.
  • Klanten blijven langer op uw website of keren sneller terug naar uw website.

Maak kennis met Kentico CMS

Kentico CMS is een contentmanagementsysteem waarmee u de content van uw website eenvoudig beheert. Hiervoor is technische kennis niet vereist. Kentico CMS biedt veel aanvullende modules zoals het maken van een contactformulier, het verzenden van nieuwsbrieven per e-mail, het online verkopen van producten, het creëren van klantcommunities en nog veel meer. Wilt u een gebruiksvriendelijk en functioneel systeem? Dan is Kentico CMS zeer geschikt. Heeft u interesse in API management of Kentico CMS en bent u benieuwd naar de dienstverlening van Datacon? Neem dan contact op met de klantenservice en ontdek de mogelijkheden voor u.

Beschikt u al over een goede bedrijfsbeveiliging?

Advertentieindex

Een goede bedrijfsbeveiliging is van groot belang voor uw organisatie. De informatie binnen uw bedrijf mag uiteraard niet in verkeerde handen vallen en daarbij wilt u ten alle tijden kunnen nagaan wie er in uw bedrijfspand rondloopt. Hiervoor is een toegangscontrolesysteem zeer geschikt. Deze vorm van bedrijfsbeveiliging is voor de meeste bedrijven een noodzaak. Niet alleen kunt u op deze manier bijhouden welk personeel aanwezig is, ook heeft u altijd een duidelijk overzicht van de bezoekers in uw bedrijf. Een slimme optie is om hiervoor gebruik te maken van biometrie. Op basis van de vingerafdruk hebben de geautoriseerde personen gemakkelijk toegang tot het bedrijf.

Optimaliseer uw beveiliging met behulp van biometrie

Het invoeren van een systeem voor de toegangscontrole kan lastig zijn. Er zijn veel toegangscontrolesystemen op de markt en het kan een lastige keuze zijn welk systeem het beste past bij uw bedrijf. Het werken met een pas lijkt gemakkelijk, maar het nadeel is dat deze passen geregeld kwijt raken. Deze kunnen ook gemakkelijk in verkeerde handen vallen, waardoor uw bedrijfsbeveiliging niet optimaal is. Met biometrie heeft u dit risico niet. De unieke vingerafdrukken van uw medewerkers verschaffen hen toegang tot de juiste ruimtes. Daarnaast kan deze vorm van bedrijfsbeveiliging gekoppeld worden met een tijdsregistratie. Zo kunt u gemakkelijk de gewerkte uren van uw medewerkers bijhouden.

Optimaliseer uw bedrijfsbeveiliging met de producten van EasySecure

Bent u op zoek naar een optimale manier om uw bedrijf te beveiligen? Voor de nieuwste en meest innovatieve ontwikkelingen op het gebied van biometrie is EasySecure het bedrijf wat u zoekt. Met meer dan 10.000 tevreden klanten kunt u vertrouwen op de expertise van EasySecure. De toegangscontrolesystemen zijn inzetbaar voor bedrijven tot wel 40.000 medewerkers. Ook aan het werken in verschillende filialen is gedacht. Wilt u de volgende stap zetten om uw bedrijfsbeveiliging te optimaliseren, kies dan voor één van de betrouwbare toegangscontrolesystemen met biometrie.

Je netwerkbeheer uitbesteden is het overwegen waard

Advertentieindex

Netwerkbeheer uitbesteden is iets waar sommige bedrijven erg huiverig voor zijn. Liever houden ze dit in eigen beheer. Zeker als een bedrijf of instelling werkt met privacygevoelige gegevens. Dat die op straat komen te liggen, daar moet je toch niet aan denken. Maar er is ook een andere kant. Want je moet er vast ook niet aan denken dat je netwerk uitvalt en dat je als gevolg daarvan een hele dag niet kunt werken. Als je het netwerkbeheer gaat uitbesteden, dan kun je er doorgaans op rekenen dat de netwerkbeheerder direct in actie komt om problemen op te lossen en ervoor te zorgen dat je zo snel mogelijk weer ‘in de lucht’ bent.

Een stabiel netwerk is goud waard

Storingen oplossen is één ding, maar storingen voorkomen is natuurlijk nog beter. Je netwerkbeheer uitbesteden betekent dan ook niet alleen dat je een expert achter de hand hebt als er wat misgaat. Onder netwerkbeheer vallen ook andere werkzaamheden zoals het maken van regelmatige back-ups en het plaatsen van updates van de software die je gebruikt. Zo is je netwerk altijd up-to-date en beschik je altijd over recente reservekopieën van je kostbare data, voor het geval er vanwege een crash toch iets verloren gaat. Zo kun je ervan op aan dat je bedrijf altijd probleemloos kan functioneren. Je kunt deze werkzaamheden uiteraard ook door een eigen medewerker laten uitvoeren, maar deze beschikt doorgaans over veel minder actuele kennis van zaken.

Wie kan mij helpen mijn netwerk stabiel te houden?

Wil jij ook een stabiel netwerk waar je altijd op kunt vertrouwen? Je netwerkbeheer uitbesteden is dan zeker een aanrader. Neem hiervoor bijvoorbeeld eens contact op met Nemesys. Zij verzorgen netwerkbeheer voor bedrijven, gemeenten en instellingen conform de wensen van de klant. Maak gerust een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Gun jezelf de rust van een stabiel netwerk dat onder alle omstandigheden probleemloos functioneert. Bespaar jezelf bovendien een hoop stress bij storingen en bij verlies van data.

https://www.nemesys.nl/