Bestel spareribs, Picanha en vele andere soorten vlees bij de specialist

Dieren

Eet u regelmatig spareribs? Dan weet u als geen ander dat er spareribs in verschillende smaken zijn. Gaat u voor lokaal of exotisch vlees? En gaat uw voorkeur uit naar een zoete of pittige smaak? De mogelijkheden zijn eindeloos. Als ware sparerib liefhebber wilt u ze vast allemaal proberen. Daarom kunt u bij een specialist als Beef&Steak spareribs in alle denkbare smaken en soorten. Zo zijn er de typisch Amerikaanse St. Louis buikspareribs, Baby Back ribs, Iberico ribs en natuurlijk de traditionele Hollandse ribs. Heeft u moeite met kiezen? Speciaal voor deze situatie heeft de specialist een starterkit samengesteld. Met deze kit ontvangt u verschillende soorten ribs, saus en rubs. Wist u dat u naast spareribs ook andere soorten luxe vlees kunt bestellen? Wat dacht u bijvoorbeeld van Picanha vlees of Boston Butt?

Gezellige sparerib-avond met vrienden? Hier bestelt u de lekkerste spareribs!

Houdt u ook zo van spareribs? Dan bent u vast regelmatig te vinden in de restaurants waar u onbeperkt spareribs kunt eten. Zo beleeft u een leuke avond met uw vrienden of familie en geniet u van heerlijke spareribs. Wat nu, als we u zouden vertellen dat u deze overheerlijke spareribs ook zelf kunt maken? De lekkerste spareribs bestelt u bij de online leverancier Beef&Steak en bereidt u eenvoudig op de barbecue. Voortaan organiseert u de gezellige sparerib-avonden met vrienden gewoon thuis. En houdt u van wat meer variatie? Wat dacht u er dan van om naast spareribs ook Boston Butt en Picanha te bestellen? Bij de specialist vindt u het allemaal. 

Met genoeg geduld bereidt u de lekkerste Boston Butt

U vindt het leuk om in de zomer heerlijk te barbecueën en nu wilt u de Boston Butt gaan bereiden. U heeft hier veel geduld bij nodig. Dit heerlijk malse vlees is op zijn lekkerst wanneer het langzaam gegaard is op een barbecue of in een oven. Het principe werkt eigenlijk hetzelfde als bij draadjesvlees. Door de langzame garing op lage temperatuur verandert het aanwezige collageen in gelatine. Hierdoor wordt het vlees zo zacht dat u het gemakkelijk met twee vorken uit elkaar trekt. De temperatuur van het vlees mag niet boven de 120 graden Celsius uitkomen. Voor het maken van pulled pork moet u minstens 6 uur uittrekken. Heeft u echter een groot stuk vlees? Dan kost het meer tijd, soms wel 16 uur. Het duurt even, maar dan heeft u ook wat! En zoekt u nog naar lekker vlees om uw barbecue avond compleet te maken? Met Picanha en verschillende soorten spareribs zit u sowieso goed.