Advertentieindex
Image default
Dienstverlening

Hoe een disco stil kan zijn…

Stelt u zich eens voor, u wilt een feest of evenement organiseren maar heeft eigenlijk geen idee waar u moet beginnen of wat er allemaal bij komt kijken. Dan kan het zeker de moeite waard zijn om u hierbij te laten adviseren en ondersteunen door mensen met passie en ervaring.

 

Greencafe.nl is een organisatie die u hier zeker bij van dienst kan zijn. Greencafe.nl heeft een originele manier van het faciliteren van feesten en evenementen. Naast het verzorgen van de catering met (biologische) producten uit de provincie Groningen bieden zij ook vele andere diensten aan.

 

Eén van deze diensten zal er zeker voor zorgen dat uw feest of evenement een onvergetelijke indruk achterlaat op de gasten of bezoekers, waar nog lang over gepraat zal worden. Dan hebben we het over de zogenaamde ‘Stille Disco’, ook wel ‘Silent Disco’ genoemd. Een Stille Disco klinkt misschien in eerste instantie wat vreemd. Maar als eenmaal duidelijk is wat de bedoeling is, is het ontzettend leuk om hiernaar te kijken. Maar wat natuurlijk nog leuker is om zelf aan de Stille Disco mee te doen.

 

Bij de Stille Disco zorgt een DJ voor de muziek. Deze kan helemaal naar uw eigen wens bepaald worden zodat de muziek helemaal aansluit bij uw feest of evenement. Uw gasten krijgen van één van de dames van Greencafe.nl een draadloze hoofdtelefoon en zo horen welke muziek de DJ draait. De nieuwsgierigheid van de toeschouwers zal juist door de stilte worden gewekt. Zij zullen willen weten wat er zo leuk is en waar iedereen op aan het swingen is.

 

De Stille Disco is uniek en geschikt voor verschillende concepten van verschillende grootte.

 

Is uw nieuwsgierigheid gewekt en wilt u graag meer weten over de Stille Disco en Greencafe.nl? Neem dan een kijkje op de website: www.greencafe.nl.

http://www.greencafe.nl/stille-disco

Gerelateerde artikelen

Black Friday 2021: 8 tips

Een afvalcontainer bestellen voor ieder soort afval

Waarom kiezen zo veel mensen voor een 4K Samsung Televisie? Lees er hier alles over!