Advertentieindex
Image default
Dienstverlening

Gevelrenovatie in Antwerpen

Hebt u ook al opgemerkt dat de gevel van uw woning of bedrijfsgebouw in Antwerpen aan een opfrisbeurt of een grondige renovatie toe is? Kies dan voor een professionele oplossing! De renovatie van een gevel is een delicaat werk, dat secuur en met vakkennis moet gebeuren. U wil namelijk niet dat uw constructie beschadigd wordt of haar kostbare waarde verliest! Gespecialiseerde bedrijven, zoals ASMS Gevelwerken zijn actief in regio Antwerpen en kunnen instaan voor de perfecte renovatie van uw gevel. Betonherstellingen, bijwerken van voegwerk of het renoveren van natuursteen is voor hen geen enkel probleem. Afhankelijk van de constructie van uw woning of gebouw, zoeken zij naar de meest veilige en efficiënte manier om de gevel haar oude glorie terug te geven.

Gevels die opgetrokken zijn uit natuursteen kunnen geschuurd of gepolijst worden. Beschadigde gedeeltes kunnen zeer precies weggekapt en opnieuw opgebouwd worden. Daarna wordt de volledige gevel behandeld met een beschermend product, zodat u jaren van uw renovatie kan genieten. Voor gevelrenovatie Antwerpen hoeft u echt maar op 1 adres te zijn hoor, en dat is ASMS.

Het voegwerk tussen gevelstenen heeft vaak te lijden onder de jaren. Mooie voegen lijken misschien niet van belang, maar kunnen uw gevel terug een frisse en verzorgde uitstraling geven! Oud voegwerk kan weggehaald worden en vervangen worden door vernieuwde voegen.

Niet alleen natuursteen of bakstenen, maar ook beton kan verslijten door de jaren heen. Betonherstellingen behoren tot de specialiteiten van ASMS Gevelwerken. Afhankelijk van de constructie op zich, de behoeften en wensen van de eigenaar en de nodige draagkracht kan in overleg met de klant de juiste methode gekozen worden om het beton te herstellen. De klant staat centraal en dat is toch het belangrijkste, neen?

http://www.schilderwerken-gevelreiniging-antwerpen.be/GevelwerkenAntwerpen/GevelrenovatieAntwerpen