Black Friday 2021: 8 tips

Op vrijdag 26 november is het Black Friday 2021. Hieronder een aantal tips om te profiteren van de beste aanbiedingen:

 

 

  • Let op advertenties, reclamefolders en Black-Friday app’s en websites. In de periode voor de grote dag zullen veel winkels reclame maken voor de aanbiedingen die je te wachten staan. Maak gebruik van die informatie. Vaak worden ook coupons verstrekt waarmee je recht hebt op een korting.

 

  • Ga voor de bewuste vrijdag op onderzoek uit naar wat je wil aanschaffen. Dat bespaart je tijd op de dag zelf. Je kunt zo gerichter je aankoop doen en je vermijdt miskopen.

 

  • Vergelijk prijzen van verschillende aanbieders. Je moet hierbij op de voorwaarden letten. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je korting krijgt in de vorm van een pay-back op de volgende aankoop in plaats van een directe korting. Of dat je een goedkope printer koopt waarbij je afhankelijk bent van zeer dure inkt cartridges.

 

  • Als je fysiek gaat shoppen, maak dan een lijst van de winkels die je wil bezoeken. Ga eerst naar die winkels die bovenaan je lijst staan. Zo verlies je minder tijd. Ook voor online shoppen kun je deze strategie volgen.

 

  • Zorg dat je bekend bent met de verkoopvoorwaarden. Mag je het aangekochte artikel ruilen of kun je je geld terug krijgen? En binnen welke periode geldt dat?

 

  • Bepaal een limiet voor je aankopen. Hoewel Black Friday 2021 een goed moment is om artikelen tegen een aantrekkelijke prijs aan te schaffen, moet je voorkomen dat je je uitgaven niet overdrijft. 

 

  • Shop online. Je voorkomt zo de drukte in de fysieke winkels en je kunt in alle rust op zoek gaan naar de beste aanbiedingen.

 

  • Laat je niet verleiden tot het kopen van het goedkoopste product of de grootste korting. Misschien heeft de beste deal niet de hoogste korting, maar betaal je toch minder dan normaal gesproken. Een goedkoop product voldoet misschien wel niet aan jouw eisen.

 

Eén adres voor de verhuur van licht en geluid in Turnhout

Als u op zoek bent naar een expert in de verhuur van installaties voor licht en geluid in Turnhout of omgeving, moet u bij Pro Industries zijn. Dit bedrijf is gevestigd in Oud-Turnhout en biedt een ruim assortiment aan installaties aan voor feesten en events. Organiseert u binnenkort een evenement met uw bedrijf of plant u een feest als particulier. Dan kunt u bij dit bedrijf alles met betrekking tot licht en geluid huren voor een geslaagd event. Benieuwd naar wat de opties zijn voor uw particulier of zakelijk event? Lees dan zeker verder en ontdek wat Pro Industries uit Oud-Turnhout te bieden heeft!

Ruim assortiment aan licht- en geluidsinstallaties

Als expert in verhuur, biedt Pro Industries een zeer uitgebreid assortiment aan installaties voor licht en geluid aan. Wat voor event u ook plant, in het gamma van dit bedrijf vindt u alle benodigdheden. Denk hierbij aan een complete installatie voor uw muziekfestival tot een projector en microfoon voor uw zakelijk event. Maar ook walkie talkies, geluidsboxen en zelfs draaitafels voor dj’s behoren tot de mogelijkheden als u licht en geluid wenst te huren bij deze expert. Doordat Pro Industries licht en geluid aanbiedt ter verhuur, bespaart u heel wat geld voor uw event. Zo hoeft u namelijk zelf geen prijzige investering te doen in de nodige installaties. Het bedrijf gaat echter nog een stap verder: het verhuurt led-lichtinstallaties. Deze verbruiken veel minder energie en zijn dus beter voor het milieu en uw portemonnee.

Contacteer de experts

Als expert in de verhuur van licht en geluid in regio Turnhout heeft Pro Industries heel wat kennis en ervaring in huis. De medewerkers adviseren u dan ook graag over de beste installatie op maat van uw wensen en de aard van uw event. Ook voorzien ze u graag van meer informatie over de verschillende opties in het assortiment en de bijhorende prijzen. Heeft u dus nog vragen of wenst u een offerte te ontvangen? Neem dan contact op met het bedrijf. Op de website van Pro Industries vindt u de nodige contactgegevens.

https://www.proindustries.be/home/

Een professionele helpende hand voor uw online marketing

Advertentieindex

Your Business Online is een social media bureau voor bedrijven. Grote en kleine firma’s kloppen al jaren aan bij Your Business Online voor diensten als:

– onderhoud van pagina’s op online kanalen;

adverteren op Facebook / LinkedIn / Instagram / YouTube;

– imagobeheer op sociale media;

– social media optimalisatie;

– lanceren van nieuwe campagnes op de diverse kanalen.

Soms is de samenwerking van tijdelijke aard. In andere gevallen krijgt het Your Business Online team de opdracht een Facebook up-to-date te houden.

Facebook marketing

Facebook marketing heeft diverse opties om onderzoek te doen naar uw doelgroep. U heeft de mogelijkheid om u te richten op leeftijd, geslacht, functie en interesses. Via dit medium kunt u naast consumenten ook zakelijke klanten bereiken. U kunt advertenties plaatsen die gericht zijn op ondernemers, directeuren of eigenaren. Daarnaast heeft Facebook marketing als voordeel dat u communicatie heeft met uw doelgroep. Door Facebook kunt u zien waar de interesse van uw doelgroep ligt. Het is bijvoorbeeld mogelijk om uw doelgroep te benaderen wat zij van een nieuw product zouden vinden die u uit wil brengen. Hierdoor krijgt u meteen belangrijke informatie die u kunt inzetten voor de optimalisatie van uw product.

Instagram marketing

Wilt u uw bedrijf presenteren op Instagram? Dit is een slimme keuze. Want Instagram heeft ruim een miljard maandelijkse gebruikers en 80% hiervan volgt een bedrijfspagina. Het is daarom zeker de moeite waard om uw bedrijfspagina hieraan toe te voegen.

U kunt hierbij de hulp inschakelen van social media bureau Your Business Online. De medewerkers zijn te bereiken via: +32 336 15 755 en info@yourbusinessonline.be. Om u alvast een beetje in te lezen, kunnen we het blog op de site van Your Business Online van harte aanbevelen. Onder het kopje ‘diensten’ staat beschreven wat er tegenwoordig zoal mogelijk is op social media.

Overlijdensberichten uit Antwerpen ziet u in dit overzicht

Advertentieindex

Wanneer u op zoek bent naar overlijdensberichten uit de stad Antwerpen en omgeving, dan biedt de website van Uitvaartzorg Michael Deleu een goed overzicht. Deze website wordt continu geüpdatete met nieuwe berichten. Zo bent u continu op de hoogte of er bekende mensen uit uw omgeving recent zijn overleden. In de reacties kunt u meteen een mooie reactie plaatsen waarin u uw steun betuigt aan de nabestaanden. Tevens kunt u bloemen bestellen voor de uitvaartplechtigheid via de button. U wordt vervolgens doorgestuurd naar een webpagina waarop u al de specificaties van het boeket kunt doorgeven. Daarbij laat u eveneens weten welke boodschap of in welke naam het boeket mag worden geleverd.

Een volledige service ter beschikking

Naast het weergeven van overlijdensberichten uit Antwerpen kunt u bij Uitvaartzorg Michael Deleu ook nog terecht voor vele andere zaken. Zo bieden ze u ook ondersteuning wanneer u een dierbare verliest en hiervoor een waardige herdenkingsplechtigheid voor wilt organiseren. In deze moeilijke tijden kan deze organisatie heel wat ongemakken met zich meebrengen en daarom dat u altijd kunt bouwen op een betrouwbare partner als Uitvaartzorg Michael Deleu. Zij leggen uit wat er precies nodig is voor de plechtigheid en vragen naar de persoonlijke toetsen die u wilt aanbrengen in herinnering van de overleden persoon. Het is namelijk van groot belang dat deze persoon herinnerd wordt op de manier zoals hij/zij dat wenst.

Neem contact op met deze onderneming

Zou u graag een overzicht willen hebben van de overlijdensberichten uit de stad Antwerpen en omgeving? Of heeft u nood aan uitvaartzorg voor het organiseren van een herinneringsgelegenheid voor een overleden dierbare? In beide gevallen kunt u terecht bij Uitvaartzorg Michael Deleu. Met een betrokken service staan ze aan uw zijde tijdens deze moeilijke periode en verzorgen ze de nodige ondersteuning. Neem contact op met de medewerkers om gebruik te maken van hun diensten.

https://www.michaeldeleu.be/

Bestel nu je kartonnen dozen bij dozenhal.be

Dienstverlening

Advertentieindex

Bij dozenhal.be zijn er maar liefst meer dan 2500 kartonnen dozen beschikbaar. De voorraad is enorm en de kartonnen dozen zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten en maten. Er staan wel tien duizend pallets in het magazijn, waar de dozen worden opgeslagen. Wanneer je vandaag je bestelling plaatst is het zelfs mogelijk dat je de dozen morgen al op plaats van bestemming geleverd krijgt. De voorraad van de dozen bestaat uit nieuwe dozen, die nog nooit zijn gebruikt. Ook zitten er in de voorraad dozen die wel al zijn gebruikt. Deze dozen zijn dan ook een stuk goedkoper dan de nieuwe kartonnen dozen. 

Bestellen bij dozenhal.be

Wanneer je een bestelling wilt plaatsen voor kartonnen dozen bij dozenhal.be is het aan te raden van de voren een offerte aan te vragen, deze ontvang je binnen een werkdag. Als je dan akkoord gaat met de offerte, worden de dozen direct vanuit het magazijn geleverd. Er wordt gebruik gemaakt van een eigen transport, waardoor de kartonnen dozen snel bij je geleverd kunnen worden en zij niet afhankelijk zijn van externe partijen. 

Bedrukken van de dozen

Je kunt bij dozenhal.be ook de kartonnen dozen laten bedrukken. Je kunt hiermee echt een indruk achter laten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen om het logo van je bedrijf op de doos te laten bedrukken. Hierdoor weet de klant direct van wie het pakket afkomstig is en hiermee creëer je ook een stukje brand awareness. Wanneer je de dozen gaat gebruiken voor in een magazijn, kun je ook de productcode op de kartonnen dozen laten drukken, waardoor er efficiëntere kan worden gewerkt in jouw eigen magazijn. Je kunt de dozen bijvoorbeeld laten drukken met een full colour print. Maar wanneer je toch liever een bedrukking hebt in het zwart, is dit ook zeker mogelijk. Je ontvangt altijd eerst een proef van de bedrukking, zodat je kunt bekijken of dit akkoord is voordat er een gehele bestelling zal worden bedrukt. Alleen de nieuwe dozen kunnen worden bedrukt. Dit komt omdat de gebruikte dozen niet meer in de vorm zijn om bedrukt te worden en dat is wel nodig om een hoge kwaliteit te waarborgen. Kortom, dozen nodig in België? Bestel ze via Dozenhal.

Waarom kiezen zo veel mensen voor een 4K Samsung Televisie? Lees er hier alles over!

Dienstverlening

4K TV’s zijn het gesprek van de stad in de technologische wereld. Wat is 4K? Hoe werkt het? Waar gaat de hype over? Dit artikel geeft een gedetailleerd antwoord op al deze vragen. De 4K revolutie beperkt zich niet alleen tot TV’s, maar neemt ook smart phones, camera’s, computerschermen, tablets en cinema over; eigenlijk alles wat een beeldscherm heeft. Wil je meer weten over deze modellen? Bekijk dan alle Samsung TV aanbiedingen van dit moment.

  • Laten we beginnen met een uitleg van wat een 4K TV resolutie is. 4K betekent letterlijk vier keer de beeldkwaliteit en detail dan een normale 1080p HD TV. Dat betekent dat er in plaats van twee miljoen pixels acht miljoen pixels worden gebruikt. In termen van beeldhelderheid betekent dit de ultieme kijkervaring die we ooit eerder hebben gezien met onberispelijke details en een uitstekende vloeiendheid.

TV kijken in 4K resolutie is een echte beleving

4K-kijken is net als het kijken naar iets in real-time. Zoals voor nu zijn alle 4K UHD TV’s beschikbaar in schermformaten van 50-inch of meer. Dit komt omdat een pixeldichtheid zoals die van deze technologie de kijker in staat stelt om alles te bekijken op een groot scherm zonder enige pixelachtige effecten. Pixelvorming is wanneer het beeld in kleine vierkante doosjes breekt. Bovendien betekent dit dat je alles op een groter scherm kunt bekijken vanuit dezelfde kijkpositie. Hoewel de technologie geweldig is, is er één fout; het is niet achterwaarts compatibel. Dit betekent dat u alle externe apparaten, zoals uw TV-box, moet vervangen door 4K-compatibele apparaten.

Waarom is de 4K technologie zo onzettend populair aan het worden?

Wanneer we het over de 4K technologie hebben, moeten we wat licht werpen op de beschikbaarheid van de inhoud en de signalen.

Na de introductie van 4K op de markt, heeft het de plaats ingenomen van 1080p Full HD resolutie en nu worden er 4 standaarden gebruikt voor thuis TV signaal: UHD (Ultra High Definition) – 2160p, Full HD (Full High Definition) – 1080p, HD (High Definition) – 720p, en SD (Standard Definition) – 480p/540p.

  • Voordat deze technologie aan populariteit won als 4K, werd het Quad HD genoemd, voornamelijk vanwege het feit dat het gebruik maakt van een schermresolutie van 3840 x 2160 pixels, dit maakt twee 1080p Full HD-schermen in de breedte en de hoogte.

Televisieschermen met een 4K resolutie zijn erg gewild

Het gaat niet alleen om tv-schermen; het gaat om elk beeldscherm dat je kent. Naast de zeer aantrekkelijke 4x pixels zijn er nog vele andere dingen die met deze nieuwe technologie zijn veranderd en deze veranderingen zijn misschien niet erg opvallend of merkbaar voor een normale gebruiker. Alles heeft zijn voor- en nadelen, net als de 4K technologie. Een van de grootste veranderingen die deze revolutie in de markt voor beeldschermen teweeg heeft gebracht, is dat nu alle soorten content via IP aan uw apparaten worden geleverd.

https://internetvergelijken.org/tv-kopen/

Immokantoren in Antwerpen voor buitenlands vastgoed

Advertentieindex

Immokantoren in Antwerpen kunnen u natuurlijk helpen bij het kopen, verkopen, huren of verhuren van een woning in België, maar bij de grotere immokantoren houdt de service hier niet op. Diverse grotere en ervaren immokantoren, zoals Sinjoor Makelaars, bieden u ook mogelijkheden tot het kopen of huren van vastgoed in het buitenland.

Immokantoren in Antwerpen met aanbod in het buitenland

U kunt een beroep doen op enkele van de meest ervaren immokantoren in Antwerpen wanneer u interesse heeft in vastgoed in het buitenland. U kunt bijvoorbeeld investeren in vastgoed, maar u kunt ook huren of kopen. Een immokantoor helpt u wanneer u wilt investeren in een zorgflat, maar staat ook voor u klaar wanneer u zoekt naar een vakantiewoning in het buitenland.

Investeren in vastgoed

U kunt via immokantoren in Antwerpen investeren in vastgoed in het buitenland. Zo is het een optie om bijvoorbeeld te investeren in zorgunits. In dit geval kunt u tegen relatief lage instapkosten rekenen op een bepaalde gegarandeerde huuropbrengst. Dit levert u veel rendement op.

Woning in het buitenland huren

Diverse immokantoren in Antwerpen bieden u de mogelijkheid om een woning of appartement in het buitenland te huren, bijvoorbeeld voor uw vakantie of een zakenreis. Zo kunt u tegen scherpe tarieven genieten van een penthouse in Marbella, waarbij u geniet van een eigen zwembad en een indrukwekkend uitzicht. Dit is natuurlijk slechts een voorbeeld.

Woning in het buitenland kopen

Wilt u zelf gaan genieten van een prachtige woning in bijvoorbeeld Fuengirola, zodat u kunt genieten van zon, ruimte en vrijheid? Dat kan! U kunt een woning in het buitenland kopen via een immokantoor, waarbij u de zekerheid heeft dat alles goed geregeld is. Natuurlijk kunt u ook een woning in het buitenland kopen en deze verhuren aan vakantiegangers, zodat u er een mooie opbrengst aan over kunt houden. De meest ervaren immokantoren in Antwerpen helpen u graag verder.

https://www.sinjoor.be

Wat is gelaagd glas precies?

Dienstverlening

Advertentieindex

De meerwaarde van gelaagd glas

Tegenwoordig kiezen veel particulieren en bedrijven, als ze hun glazen ramen vervangen, voor gelaagd glas. Dit type glas bestaat uit minstens twee glasplaten die, met een tussenlaag van folie, stevig op elkaar geperst worden. Als het glas onverhoopt breekt, zorgt het folie ervoor dat er geen glassplinters in het rond vliegen. De gebroken glasdeeltjes blijven door de folie bij elkaar en kunnen dus geen verwondingen veroorzaken bij omstanders.  Gelaagde glasplaten hebben naast extra veiligheid nog andere meerwaarde. Zo beschermt dit glas goed tegen schade. Met name als je kinderen hebt, is dit type glas een goede keuze. Voetballende en rennende jongens en/of meisjes zorgen nogal eens voor sneuvelende ramen, dus dan is gelaagd glas een goede oplossing. Verder heeft gelaagd glas zowel akoestisch als thermisch een hoge isolatiewaarde. En ten slotte is gelaagd glas goed bruikbaar om inbraak te voorkomen. Voordat een dief het glas zodanig heeft vermeld dat hij de woning of het bedrijf kan binnendringen, is een eventueel alarm al afgegaan of zijn bewoners en buurtgenoten al wakker geworden van de herrie. 

Gelaagd glas van de Glaskoning.be

Als je op zoek bent naar kwalitatief hoogstaande gelaagde glasplaten, ben je op de juiste plaats bij de glasexpert Glaskoning.be. Naast een ruim aanbod aan maten en soorten glas, biedt Glaskoning.be een snelle en perfecte service en is deze glasleverancier zeer voordelig geprijsd. 

Bestel jouw gelaagde glas online

Profiteer van het voordeel en de topservice van de Glaskoning.be. Zoek nu glasplaten gelaagd op in onze webshop en bestel ze in de door jou gewenste exacte maten. Mocht je vragen hebben, dan kun je uiteraard gratis en voor niets contact opnemen met onze ervaren klantenservice!

Een systeem met blusschuim zorgt voor effectieve brandbestrijding

Dienstverlening

Advertentieindex

Wilt u een nieuw blussysteem aanschaffen of een bestaand systeem laten controleren? Dan is Fire Security de ideale partner. Zij leveren al jaren bijmengsystemen van de hoogste kwaliteit. Bij deze systemen wordt water met een bepaalde hoeveelheid blusschuim vermengd. Hierdoor kan de druk en de viscositeit van de vloeistof worden aangepast op de brand. Zo kan het vuur snel op de juiste manier geblust worden, waardoor u zoveel mogelijk schade voorkomt. Daarnaast kunt u hen inschakelen om de systemen regelmatig te controleren. Zo bent u er in ieder geval bij een brand van verzekerd dat het systeem naar behoren functioneert.

De voordelen van een blussysteem met blusschuim

Er zijn verschillende voordelen aan een blussysteem met blusschuim. Zo kunt u een vloeistof brand sneller en effectiever blussen, want bij deze branden is water alleen niet voldoende. Daarnaast veroorzaakt blusschuim minder nevenschade dan poederblussers, zeker in ruimtes met veel elektronica. Verder is een blussysteem effectiever dan een simpele brandblusser, want het heeft een veel grotere capaciteit om de branden te blussen. Op die manier bent u zeker goed voorbereid op calamiteiten. Bovendien moeten de nodige brandblussers en andere brandveiligheidsmaterialen verplicht in uw bedrijf aanwezig zijn. Waarom zou u dan niet net dat beetje extra investeren?

Keuze uit verschillende systemen en blusapparaten

Fire Security biedt meer blussystemen aan dan die met blusschuim alleen. Zo verkopen ze ook diverse oprolsystemen, draagbare en mobiele blusapparaten en allerlei hydranten, haspels en koppelingen. Kortom, ze bieden alles aan wat u nodig heeft voor een effectieve en vlotte brandbestrijding. Natuurlijk hoopt u dat u deze systemen nooit nodig heeft, maar het is altijd goed om adequaat voorbereid te zijn op een brand. Door nu te investeren in een kwalitatief blussysteem voorkomt u een groot deel van de schade wanneer er daadwerkelijk brand uitbreekt. Bovendien verhoogt u zo de veiligheid op de werkvloer.

https://firesecurity.be/

De mensen van Alle Rommel Opgeruimd helpen u in moeilijke tijden!

Het is niet de leukste klus die er is: een woning leeg opleveren. Maar sommige dingen moeten nu eenmaal gedaan worden. Woningbouwcorporaties spreken wel van ‘bezemschoon opleveren’ waarmee ze meer bedoelen dan alleen het leeghalen van een huis. Dit valt er ook onder:

-het weghalen van alle gordijnrails;

-het verwijderen van schroefjes, haakjes en spijkers in de muren -en het dichten van de gaatjes!-;

-de vloeren inclusief trap(en) kaal achterlaten oftewel alle vloerbedekking, laminaat e.d. loshalen.

Niet alleen kost de oplevering veel tijd, we hebben het over fysiek inspannend werk. En waar laat je al die spullen die je niet wilt bewaren? Als u het even niet meer ziet zitten, schakel dan Alle Rommel Opgeruimd in. Dit is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het schoon, leeg en netjes maken van appartementen, huizen en seniorenwoningen. Meubels, luxaflex, witgoed en ook klein spul waar u geen waarde meer aan hecht, worden meegenomen. Een en ander gaat niet zomaar naar een afvalstation. Eerst wordt gezocht naar een nieuwe bestemming zoals een kringloopwinkel, tweedehandszaak, opkoopbedrijf enzovoort.

 

Discrete en efficiënte ontruiming van een woning

 

U moet een woning ontruimen na overlijden van een naast familielid of een trouwe vriend. U ziet er tegenop, want uw hoofd staat er helemaal niet naar. Het verwerken van het verlies kost u alle energie. Als u zich in deze situatie herkent, neem dan eens een kijkje op de website. Aan het hoofd staat Wilfred Meier Nolte. Hij heeft in de loop daar jaren een mooi team vaste krachten om zich heen verzameld.

Zij staan garant voor:

-het volledig ontzorgen in situaties zoals hierboven beschreven;

-professionaliteit en topservice;

-discretie en efficiëntie;

-een van te voren met u overeengekomen totaalprijs die niet meer zal veranderen.

Heeft de woningbouwcorporatie een deadline gesteld? Dit is geen enkel probleem. Alle Rommel Opgeruimd werkt ook in het weekend en ’s avonds. Tot slot de belangrijkste contactgegevens op een rijtje.

Alle Rommel Opgeruimd
Hyacintenlaan 8 
2182 DE Hillegom
0252-742501

https://www.allerommelopgeruimd.nl