Advertentieindex
Image default
Bloemen

Boeket levering op een budget: Hoe de perfecte bloemen te leveren tegen een lage prijs

 

 

 

Als we aan goedkope boeketten denken, denken we aan verlepte, trieste bloemen in een goedkope vaas. Je kunt echter ook mooie en betaalbare boeketten laten bezorgen. Het belangrijkste is om de juiste bloemist te vinden en te weten wat je van elke bloemist kunt verwachten. Als u geld wilt besparen op de bloemen voor uw bruiloft of een ander evenement en ze er toch geweldig uit wilt laten zien, volgen hier enkele nuttige tips.

 

 

Controleer de reputatie van uw bloemist.

Er zijn veel online beoordelingssites waar u de reputatie van bloemisten kunt controleren, maar wees gewaarschuwd: de beoordelingen zijn niet altijd accuraat. Sommige recensies worden geschreven door mensen die ontevreden zijn over het feit dat ze boeketten ontvangen die niet aan de normen voldoen en vervolgens de tijd nemen om daar online over te schrijven. Andere worden geschreven door mensen die door concurrerende bloemisten zijn ingehuurd om de reputatie van de concurrentie naar beneden te halen. Dit zijn een paar vuistregels om u te helpen bepalen of een bloemist de moeite waard is. U kunt de reputatie van een bloemist meestal vinden door online te zoeken of uw vrienden of collega’s te vragen iemand aan te bevelen. Als u vastzit, kunt u ook op internet zoeken naar het Better Business Bureau om te zien of er klachten zijn ingediend tegen de bloemist. Je kunt ook kijken naar beoordelingen op websites als The Knot of Wedding Wire, waar bruiden reacties achterlaten over hun ervaringen.

 

kies de juiste bloemen

Het eerste wat je moet doen bij het kiezen van een boeket om te laten bezorgen is beslissen wat voor soort boeket je wilt maken. Er zijn drie soorten: Rond: Een boeket dat vol en rond is, met de meeste bloemen naar buiten gericht. Deze boeketten zijn zeer geschikt voor grote evenementen, omdat de mensen de bloemen van alle kanten kunnen zien en ruiken. Vierkant: Een boeket dat meer vierkant is dan rond. Deze boeketten zijn geschikt voor kleinere evenementen en voor mensen die de boeketten lager bij de grond willen houden. Gebogen boeket: Een arrangement waarbij de bloemen allemaal naar binnen gekruld zijn, zodat ze gebruikt kunnen worden om tafels of andere zaken te versieren. Vervolgens moet u beslissen wat voor soort bloemen u in uw boeket wilt gebruiken. Dit is een heel belangrijke beslissing, want verschillende bloemen hebben verschillende prijskaartjes, en je wilt niet te veel uitgeven. Rozen zijn bijvoorbeeld duurder dan andere bloemen, en misschien wilt u iets anders kiezen voor uw boeket. Er zijn nog een paar andere dingen om in gedachten te houden bij het kiezen van bloemen. Een daarvan is het seizoen. Als het bijvoorbeeld lente is, zijn er veel goedkope voorjaarsbloemen die in het seizoen zijn, zoals tulpen en narcissen. Bedenk wel dat deze bloemen misschien niet de hele zomer meegaan.

 

Zoek naar kortingen

Veel bloemisten geven korting als u van tevoren bij hen boekt. Als u uw bloemen ver genoeg van tevoren boekt, kunt u misschien korting krijgen. Houd er echter rekening mee dat als u te vroeg boekt, de bloemist misschien niet gemakkelijk aan uw wensen kan voldoen. U kunt ook proberen te onderhandelen met de bloemist en vragen of ze kortingen aanbieden.

 

Zoek naar verborgen kosten

Sommige bloemisten zullen extra kosten toevoegen die u niet had verwacht, zoals extra kosten voor bepaalde vazen of het toevoegen van fooien aan de rekening. Als u met een duurdere bloemist in zee gaat, zijn er manieren om deze verborgen kosten te vermijden en toch mooie bloemen voor uw evenement te krijgen. U kunt bijvoorbeeld naar een goedkopere bloemist gaan en hem vragen de bloemen in een duurdere vaas te zetten. Een andere manier om de kosten laag te houden is door minder bloemen in uw boeket te gebruiken, meer vulbloemen te gebruiken, of een arrangement te nemen in plaats van een boeket.

 

Wees niet bang om te onderhandelen.

Als u korting wilt op uw bloemen, hoeft u er niet om te vragen. Je kunt je plaatselijke bloemist opbellen en hem vragen wat hij voor een bepaald boeket zou vragen. Als ze u een prijs geven die u bevalt, vraag dan of ze bereid zijn hun prijs te verlagen. De meeste bloemisten zijn bereid om over hun prijs te onderhandelen. Als ze je een prijs geven die te hoog is voor je budget, kijk dan of ze bereid zijn om het boeket te veranderen. Als u bijvoorbeeld een boeket met rozen wilt, vraag dan of zij bereid zijn een deel van de rozen te vervangen door andere bloemen, zodat u de prijs lager kunt houden.

 

Kortom, met een beetje moeite kun je goedkope trouwbloemen vinden.

Bloemen zijn een belangrijk onderdeel van elke speciale gebeurtenis, of het nu een bruiloft, een verjaardagsfeest, een diploma-uitreiking of een andere viering is. Goedkope bloemen vinden die er goed uitzien kan een uitdaging zijn, maar het is zeker mogelijk als je weet waar je op moet letten. Door de reputatie van de bloemist te controleren, de juiste bloemen te kiezen, naar kortingen te zoeken en te onderhandelen, kunt u goedkope bruidsbloemen vinden die net zo mooi zijn als duurdere boeketten.

https://www.pluknbloom.nl/boeket-bestellen/plukboeketten