Een hondenbuggy kiezen voor de zomer in 2020

Een hondenbuggy kiezen voor de zomer in 2020

Het is lekker weer en dat betekent dat je viervoeter vaak meer moeite heeft met het wandelen van lange afstanden. Of je er zelf nou wel of niet van houd, je wil graag rekening houden met de behoeftes van je hond. Dat is vaak een reden voor mensen om een hondenbuggy aan te schaffen.

Een andere reden is dat honden oud en/of ziek worden en daardoor minder mobiel zijn. Als je dan nog met je hond op stap wil, dan kan een hondenbuggy erg nuttig zijn.

Waar moet je op letten bij het aanschaffen van een hondenbuggy?

Dat is een veel gestelde vraag waar wij met veel plezier een antwoord op geven. Hondenbuggy’s zijn een vrij dure aanschaf voor de meeste mensen en je wil graag een juiste keuze maken. Dat begrijp ik heel goed en daarom schrijf ik reviews over de beste hondenbuggy die in 2020 op de markt zijn.

Ben je op zoek naar een goedkope, luxe of een goede prijs/kwaliteit hondenbuggy? Voor iedereen is er wel wat en ik help je bij het kiezen daarvan. Ik heb een favoriete top 3 lijst van de beste hondenbuggy’s van 2020 samengesteld. De hondenbuggy’s worden vergeleken op basis van de wielen, het formaat, de luxe, de banden, materialen waarvan het is gemaakt en de gewicht van de buggy. Deze factoren bepalen samen hoe hoog de prijs, veiligheid en gebruiksvriendelijkheid is.

Wat is de beste goedkope hondenbuggy?

Er zijn honderden hondenbuggy’s die minder dan €100 kosten. Mijn favoriet heb ik uitgebreid beschreven in de VidaXL hondenbuggy review. In dit artikel behandel ik deze hondenbuggy uitgebreid, naast alle voordelen beschrijf ik ook alle belangrijke nadelen.

Wat is de meest luxe hondenbuggy?

Er is een enkeling die er met kop en schouder bovenuit steekt. Ik heb zelf een aantal dagen deze hondenbuggy uitgeprobeerd. Het resultaat is fantastisch. Lees mijn uitgebreide Airbuggy Review op de website.

Wil je meer weten over producten voor honden? Neem dan gauw een kijkje op de website 123hondenrassen.nl

 

https://123hondenrassen.nl/

schadeauto verkopen

Advertentieindex

schadeauto verkopen

We kopen alle beschadigde auto’s VUL ONS GRATIS FORMULIER IN EN ONTVANG BINNEN DE 30 MINUTEN EEN OFFERTE.

Schadeauto verkopen

Wij zijn opkopers van alle schadeauto’s Blikschade,autosteenslag,autoruitschade, technisch mankement enz…

Opkoper schadewagens.

Een schadewagen is een auto die bij een ongeval of ongeluk ernstig beschadigd is geraakt, en vaak is de beschadiging zelfs zo erg dat er zware herstellingen nodig zijn om de auto weer functioneel en juridisch in orde te krijgen. Voor er echter herstellingen worden doorgevoerd bepaalt men hoe erg de schade is zodat men duidelijk weet welke reparaties er precies nodig zijn. Een opkoper schadewagens koopt dergelijke beschadigde auto’s aan.

De verkoop van een schadewagen bij een opkoper schadewagen

Een schadewagen is dus beschadigd geraakt ten gevolge van een ongeval of ongeluk. Men spreekt van een ongeval als er mechanische schade aan de auto is aangericht waarbij de kosten om die te herstellen meer dan 200 euro bedragen. In veel gevallen wordt de schade vergoedt door de autoverzekering, maar de juridische regels omtrent beschadiging zijn vooral van belang als er beslist wordt de auto door te verkopen aan een opkoper. Als er bijvoorbeeld voor meer dan 1.500 euro aan schade aan de wagen is aangericht, moet dit aan dHet vaststellen van de juiste prijs

Bij het doorverkopen van de schadewagen moet er aandacht besteed worden aan het vaststellen van een correcte prijs. Als er bijvoorbeeld sprake is van een degelijk herstel op professioneel niveau, kan de auto in veel gevallen gewoon worden doorverkocht als tweedehandswagen. Natuurlijk loopt de koper het risico geen waar voor zijn geld te krijgen als er daarna weer onderdelen kapot gaan en de waarde van de auto lager wordt dan de betaalde prijs.e eventuele koper gemeld worden, zelfs als die schade naderhand al werd hersteld.

Surf snel naar https://www.opkoperwagens.be/schadeauto-verkopen/

https://www.opkoperwagens.be/schadeauto-verkopen/

Wat kost het om je online marketing uit te besteden als MKB bedrijf?

Advertentieindex

Dit is een vraag die bij veel MKB ondernemers speelt aangezien ieder bedrijf wil groeien, maar het moet natuurlijk wel opwegen tegen de kosten. Dit is wel een hele lastige vraag aangezien ieder bedrijf anders is.

Bijvoorbeeld:

–       Branche (concurrentie graad)

–       Wat staat er al? (Wat heb je in het verleden al aan online marketing gedaan)

Hoe meer concurrentie hoe moeilijker het is online rendement te behalen

Als je in een branche zit met veel concurrentie en als er veel bedrijven actief zijn met hun online marketing, dan hebben ze een flinke voorsprong, helemaal als jouw bedrijf nog moet beginnen. Mocht je een online marketing bureau in willen schakelen kies dan voor een online marketing bureau MKB. De reden hiervan is dat zij vaak ervaring hebben in veel verschillende branchen en kunnen dan kijken of er nog krenten in de pap zitten die zij eruit kunnen vissen.

Wat heb je al gedaan aan online marketing?

Heb je nou alleen een verouderde website en heb je verder nooit wat aan online marketing gedaan, dan kan je erop rekenen dat het meer geld kost dan dat je hier al eerder mee bezig met geweest. Zo is het handig als je een verouderde website hebt; je website te vernieuwen, heb je nog helemaal geen authoriteit opgebouwd; dan kan het geen kwaad om linkbuilding in te zetten, heb je nog helemaal geen volgers op instagram of facebook; dan kan je een social campagne opzetten. Kortom dan lopen de kosten wel op. Kleine tip: zoek in het geval van het vernieuwen van een webdesign altijd lokaal, dus kom je uit Bergen op Zoom; zoek dan een webdesign bureau in Bergen op Zoom en voor je online marketing ook. Zo kan je veel nauwer samenwerken en zal je merken dat je dat als veel prettiger ervaart. Kom je bijvoorbeeld uit Amsterdam en heb je een online marketing bureau in Breda, dan ben je 2 uur aan het reizen voor je bij elkaar kunt komen om de resultaten te bespreken en zal je merken dan dit dus ook minder gebeurt.

Kan ik gelijk verwachten dat ik mijn investering terugverdien?

Als je nooit wat aan online marketing hebt gedaan is het handig om zowel te gaan voor een korte en langere termijnstrategie. Neem als voorbeeld zoekmachine positionering doormiddel van SEO of SEA, SEO voor de langere termijn en SEA voor de kortere termijn. Wel kan je er rekening mee houden dat de kosten in eerste instantie hoger zullen zijn en dat het tijd nodig heeft voordat je het terug verdient, maar door Google Ads heb je wel direct resultaat.

Maar dan de belangrijkste vraag: wat kost online marketing nou voor een MKB bedrijf?

Het ligt er dus aan hoeveel tijd er nodig is om jouw bedrijf online op de kaart te zetten. Een gemiddeld online marketing bureau rekent € 75,- per uur. Je kan dus altijd vragen hoeveel uur een bedrijf bezig is mijn jouw online marketing en terugrekenen naar 1. Ga gewoon is een advies gesprek aan en kijk waar jouw kansen liggen, want marketing is nooit van te voren te berekenen.

https://allinone-media.nl

Opvallende werfborden gemakkelijk online bestellen

Advertentieindex

Het is u waarschijnlijk wel vaker opgevallen. Wanneer u langs een bouwwerf loopt, ziet u vaak aan de werfomheining verschillende borden hangen met logo’s en namen van ondernemingen. Deze aannemersbedrijven zijn dan ter plekke aan het werk en hopen dat aan de voorbijgangers duidelijk te maken. Bij grootschalige of indrukwekkende werven zijn er regelmatig nieuwsgierigen die willen weten wie er meewerkt. Als u zelf een bouwbedrijf bent, wilt u natuurlijk niets liever dan deze mensen te informeren over uw onderneming. Uw naam wordt in deze gevallen vaak onthouden en wanneer deze mensen zelf een bouwidee verzinnen, is de kans reëel dat ze overwegen om uw bedrijf aan te nemen. Bij Creafor is het dan ook heel eenvoudig om deze werfborden online te bestellen.

Een snelle service

Het online bestellen van werfborden kan bij Creafor bijzonder snel gebeuren. U hoeft alleen maar enkele specificaties door te geven en vervolgens gaan zij aan het werk. Zo moet u bijvoorbeeld kiezen uit een selectie aan materialen voor deze borden. Denk daarbij aan golfpropyleen, dibond of forex. Daarnaast is ook het formaat belangrijk. Hiervoor kunt u kiezen uit de standaardformaten 35 x 50 cm, 40 x 60 cm of 50 x 70 cm. Als u dat wenst, is het ook mogelijk om een aangepast formaat te creëren. De kleuren van uw borden zijn tevens in fluorescerende, reflecterende en fosforescerende uitvoeringen mogelijk. Als u niet zeker bent wat in uw geval het beste is, is het verstandig om contact op te nemen met de medewerkers van Creafor voor advies op maat.

Vertrouw op vakmanschap

Bij Creafor beschikken ze niet alleen over ervaring met werfborden, maar is het ook mogelijk om immoborden en verkeersborden online te bestellen. Daardoor kunt u altijd vertrouwen op een uitstekende dienstverlening waarbij uw wensen centraal staan. Twijfel zeker niet om contact op te nemen met deze ervaren onderneming.

https://creafor.be/

Kinderdagverblijf Zwolle

Bedrijven

Advertentieindex

Kinderdagverblijf Zwolle

Op zoek naar een kinderdagverblijf Zwolle? Graag laat ik u kennis maken met kinderdagverblijf de 7 dwergen. Dit kinderdagverblijf heeft 3 vestigingen op zeer gunstige locaties. Zo beschikt deze kinderopvang over een vestiging in Zwolle Zuid, Stadshagen (aan de Sterrenkroos en Zwaardvegerstraat) en in Holtenbroek. Zodoende is er altijd een vestiging bij u in de buurt. Ideaal!

Al spelend leren bij de kinderopvang

Bij dit KDV leren kinderen al spelenderwijs. Daarnaast bieden de medewerkers een vertrouwde en veilige omgeving voor uw kind. Zodoende staan de kinderen tijdens alle dagen op de kinderopvang centraal. Ze leren al spelenderwijs een hele hoop, zodat ze in hun ontwikkeling gestimuleerd worden. Bovendien worden de kinderen op basis van hun leeftijd onderverdeeld in groepen.

Flexibele kinderopvang

Wanneer er kinderen zijn, gaat alles niet meer zo gemakkelijk. Soms kan het zo zijn dat de kinderen ziek zijn, of dat er onverwacht een dag op de opvang geruild moet worden. Dat is geen probleem, want dit kinderdagverblijf in Zwolle is zeer flexibel.

Deze KDV hanteert ruime openingstijden. Zo is de 7 dwergen van 06:30 tot 19:00, en dat tegen het zelfde uurtarief. Idealer kan bijna niet. Ik en mijn kids zijn fan. Maak gerust eens een afspraak voor een rondleiding en ervaar de sfeer zelf.

https://www.de-7-dwergen.nl/

Kies voor de juiste veiligheidssneakers bij Workwear24

Goede werkschoenen en veiligheidssneakers met stalen neus

Bij Workwear24 houden we van goede werkkleding. Het is ons vak, al ruim 20 jaar lang houden we ons bezig met gespecialiseerde kledingpakketten voor professionals in binnen en buitenland. Een belangrijk onderdeel van een goed kledingpakket voor professionals zijn de werkschoenen. Tegenwoordig zijn er ontzettend veel soorten werkschoenen met elk een eigen veiligheidsklassen. De meest gangbare veiligheidsklasses zijn:

 • SB veiligheidsschoenen voor dames en heren voldoen aan alle basiseigenschappen en de schoen is voorzien van een stalen neus.
 • S1 werkschoenen heeft tenminste een veiligheidsneus en zijn zijn antistatisch, met een veiligheidszool.
 • S2 werkschoenen hebben dezelfde waardes als S1 schoenen met aanvullend een goede bescherming tegen binnendringend water.
 • S3 werkschoenen zijn dan weer gelijk aan S2 schoenen met als aanvulling een stalen tussenzool en een antislipprofiel.
 • S4 veiligheidsschoenen ( gelijk aan S1 schoenen) zijn gemaakt van PU, rubber of kunststof waardoor zodat deze schoenen volledig waterdicht zijn.
 • S5 safety schoenen zijn gelijkwaardig aan S4 schoenen, maar kennen dan een tussenzool en antislipprofiel.

Bij workwear24 zien we ook steeds meer vraag naar vrouwelijke werkschoenen of trendy safetyschoenen. Niet langer is het de wens om grote logge kisten te dragen. Werkschoenen moeten ook trendy, comfortabel en vooral gewoon leuk eruitzien zondat dat je direct doorhebt dat het veiligheidsschoenen zijn.

Daarom kun je bij Workwear24 hele mooie safety sneakers kopen voor dames en heren. We leveren nagenoeg alle denkbare maten. Dan kun je dus denken aan maatje 36 t/m maat 48! De meeste van onze werkschoenen zijn van het bekende Duitse merk Maxguard. Maxguard staat al jaren bekend om de bekende Duitse degelijkheid en ontwikkelen ook voor alle bekende branches schoenen met speciale toepassingen.

{{youtube}

Kies voor werkschoenen met de juiste ondersteuning

Het is ontzettend belangrijk dat je voeten goed beschermd zijn als je het werkt bent. Je wilt geen risico lopen dat zware materialen op je voeten vallen en deze verbrijzelen of gebroken raken. Bij Workwear24 verkopen we schoenen met de juiste veiligheid én comfort. Want ook dat is belangrijk als je de hele werkdag erop loopt. Denk aan schoenen met een goede klimaatzone om zweetvoeten te voorkomen, een easy fit voor in in- en uitstappen en een zool dat zich aanpast aan je loop en voet.

Safety sneakers die er écht goed uitzien

Je zou het niet geloven als je ze zou zien, maar de veiligheidssneakers ( of safety sneakers ) bij Workwear24 zien er echt heel sportief en trendy uit. Door gebruik te maken van moderne materialen zoals Microvelours en een mooie sportieve stijl te bedenken met een trendy accentkleur, heb je haast niet door dat je te maken hebt met een werkschoen. En juist dat is onze kracht als werkkleding leverancier.

Bestel de juiste schoen en bestel online bij Workwear24 online

Zoek je de juiste partner in werkkleding? Kies dan voor Workwear24. We zijn gevestigd in Hengelo(ov) en verkopen via onze webshop onze producten in heel Nederland en België. Waarom moet je bestellen bij Workwear24?

 • Gratis verzending vanaf €49,95 excl. btw
 • Groot assortiment en passend kledingaanbod per branche (transport, bouw, zorg, medisch, zzp)
 • Kleding bedrukken of borduren behoort tot de mogelijkheden
 • Een eigen online bestelsysteem voor grote afnemers met veel werknemers: werknemers kunnen met hun eigen inlog hun kledingpakket bestellen en op locatie passen

https://www.werkkleding-workwear24.nl

Voordelen van een 3D scanner en BIM

BIM en 3D scan laten maken

Gebouwbeheerders zijn gebaat bij op het goede moment de juist informatie beschikbaar maken voor betrokken partijen. De 3d scan bieden via labeling en hyperlinks een koppeling naar de tekeningen en zo de mogelijkheid om informatie visueel toegankelijk te maken. Dit is een eenvoudige maar krachtige wijze om informatie te bundelen. Vooral ook voor die zaken die niet direct visueel terug te vinden zijn in de scan os tekeningen ( zoals onderhoudsinformatie van technische installaties). Zo is het een kleine stap om vanuit dit perspectief BIM nader invulling te geven. Om 3D scanning services en BIM succesvol te kunnen implementeren dient de organisatie hierop nog wel te worden ingericht en zullen werkafspraken over het beheer moeten worden gemaakt. Personeel moet leren werken met de 3d scan en documentatie moet worden gelinkt.

3D laser scanning services

3D scanning biedt een veelheid aan nieuwe informatie en mogelijkheden. De gebouweigenaren zijn nog zoeken naar de wijze om deze mogelijkheden te benutten, te beheren en aan te sluiten op de bestaande structuren en nieuwe ontwikkelingen zoals BIM. De kracht van 3d scanning is de mogelijkheid om met weinig instappning en kosten gebouwen in installaties ‘as built’ te documenteren in 3D. De kunst is om deze broninformatie maximaal te bnutten zonder dat de conversiestappen nodig zijn.

Zoals aangegeen kunnen in de webshare software omgeving en in de scanviewersoftware direct veel zaken worden gedeeld met toeleveranciers en collega’s. Constructies, ruimtegebruik, maatvoering, labelening met hyperlinks zijn alle te delen op laagdremepelige niview uit één actueel datamodel (scans + tekeningen +BIM data). Indien goed gebruikt kan daarmee worden voorkomen dat meerdere partijen moeten langskomenom zaken in te meten en foto’s te maken. De kwaliteit en dichteid van informatie is dusndanog dat ‘collisions’ in de ontwerpfase al aan het licht komen. Tijdens de bouw worden op deze manier vertragingen, improvisaties en faalkosten voorkomen.

Aansturing betrokken partijen met tekeningen en informatie

Het voorstelbaar dat niet alle bedrijven die gebouwen en installaties beheren zelf alle tekeningen en informatie actueel willen of kunnen houden. Zij willen vooral gebruik maken van de beschikbare informatie, zodat de installateurs juist kunnen worden aangestuurd met leidingwerktracés, elektrische aansluitingen en staalconstructies. Er is een veelheid aan wijzigingen en de focus ligt op de uit te voeren veranderingen en minder op het vastleggen ervan. De meeste gebouwbeheerders hebben een set tekeningen in AutoCAD met de bekende layerstructuur voor alle bouwkundige zaken, constructies, werktuigbouwkundige- en elektrotechnische installaties. Bij aanpassingen en/of uitbreidingen wordt aan leveranciers gevraagd een aanbieding te maken, waarbij ze ter plekke de verstrekte informatie moeten nameten en controleren op volledigheid en juistheid. In de prijs van het werk worden deze kosten uiteraard meegenomen.

De 3D scanner biedt een uitkomst

Een 3D scanner kan een uitkomst bieden, kosten besparen en snelheid verhogen. De scans, inclusief labeling en hyperlinks, kunnen snel en goedkoop de laatste visuele stand weergeven en als basisinformatie dienen. Op het moment dat specifieke informatie gevraagd wordt kan deze worden getoond vanuit de scans dan wel deze worden getoond vanuit de scans dan wel worden omgezet in specifieke tekeningen, maatvoeringen. Om die bedrijven te ontzorgen wordt de mogelijkheid geboden om de scans en tekeningen zo te beheren dat snel de juiste informatie kan worden gevonden of gegenereerd. Leveranciers sturen de laatste wijzigingen die zorgvuldig worden verwerkt en beheerd.

Een service level agreement (SLA) beschrijft de op maat overeen genomen dienstverlening. Scanning biedt niet allen nieuwe mogelijkheden, maar tegens een moment van overweging om vast te stellen wat voor de gebouwbeheerder ‘core business’ is en wat beter kan worden uitbesteed.

 

 

https://www.3dls.nl

Machinebouwers bij Twin-Tech engineeringsbureau

3D technisch tekenen en engineering

3D engineering en technisch tekenen is helemaal de toekomst. Bij Twin-Tech ingenieursbureau is het de basis voor het starten van een nieuw project. En juist op dit vlak is Twin-Tech innovatief bezig en werken we met de laatste 3D software pakketten voor het uitwerken van de mooiste projecten. Omdat zowel 3D technisch tekenen en engineering zee relevant zijn bij het ontwerpproces, geven we hier extra tijd en aandacht voor tijdens het ontwikkelen van maatwerk klantspecifieke machines. In deze fase leggen we de basis van het concept van de machine. Hiervoor gebruiken we de 3D CAD tekeningen die een extreem hoge mate van detail kennen. Maar hoe werkt 3D technisch tekenen precies

Wat is 3D technisch tekenen?

3D tekenen is absoluut een vak opzich. Het is in tegenstelling tot vrij tekenen een specialisatie dat zich bezig houdt met detail tekeningen die opgemaakt worden conform regels en voorschriften. Een technisch tekenaar is verantwoordelijk voor het eindresultaat, dus hoe een product of dienst daadwerkelijk gebouwd moet worden. Je snapt dus wel dat hier veel kennis en vaardigheden voor nodig zijn zodat het ontwerp ook op een duidelijke en simpele manier gerealiseerd kan worden. 3D technisch tekenen is vakwerk en bij Twin-Tech hebben we de juiste kennis in huis op het gebied van 3D Autocad.

3D tekenen komt het vaakst voor in branches en beroepen waar technische tekeningen zeer belangrijk zijn. Denk hierbij aan:

 • Automatisering
 • Installatietechniek
 • Architecten
 • Engineering
 • Koeltechniek
 • Machinebouwers
 • Mechatonica
 • Metaalbedrijven
 • 3D software en grafisch vormgevers

Mogelijkheden bij Twin-Tech engineeringsbureau

Bij engineeringsbureau Twin-Tech weten we heel goed wat we doen. Daarom is het streven naar kwaliteit en service onze basisprincipe. Bij het zien van mogelijke beren op de weg, denken wij juist meteen in oplossingen. Door de veelzijdigheid van onze opdracht in binnen- en buitenland én het werken voor kleine en grote bedrijven zit ons team vol met ervaring en expertise die we van project naar project meenemen en verbeteren. Ook kunnen we onze opdrachtgevers ontzorgen vanaf de schets tot het aandraaien van de laatste moer. Maak een afspraak met Twin-Tech en ontdek de mogelijkheden voor jouw speciale machinebouw op maat.

Engineering projecten bij Twin-Tech

Voor een overzicht van al onze projecten verwijzen je naar onze website. Hier hebben we een greep van diverse projecten geplaatst voor opdrachtgevers zoals Voorbij Prefab Amsterdam, Aircrete Europe, Nestlé en Vosteq. Bijzondere aandacht verdienen onderstaande projecten:

 • Liftkabelgeleiding: Met beleid de trommel van de hijsmotor oprollen? Wij hebben het bedacht!
 • Slimme fietsopslag: Ga slim en efficiënt om met de ruimte en opslag die je hebt dankzij onze fietsenrek waarbij de fietsen staand opgeslagen worden.
 • Automatische bovenloopkraan: Een nieuwe bovenloopkraan die grote, volgepakte frames in het geheel naar een volgende productielijn kan verplaatsen. Dit bespaart natuurlijk veel tijd in het productieproces.
 • Beton mix installatie: Een klantspecifieke en vernieuwende mix-installatie maakt het mogelijk dat een ander type grondstof gebruikt kan worden.

Machinebouwer nodig in Nederland? Bel Twin-Tech!

Gevestigd in Enschede, nabij het Business en Science park van de Universiteit Twente staan we vanzelfsprekend synoniem voor innovatie en techniek. We zitten midden in een broeiplaats van technisch talent die we uitstekend inzetten voor onze opdrachtgevers. Bovendien beschikken we over een eigen productie en testruimte in Halle – Gelderland. Hier kunnen we uitvoerig een prototype machine testen en doorontwikkelen. Bel ons op +31 (0) 53 760 1980 of stuur een mail naar info@twin-tech.nl voor een kennismaking.

engineeringsbureau

https://www.twin-tech.nl/

Roddelnieuwtjes

Advertentieindex

Stel: je zit bij de kapper en je gaat je haar in een andere kleur laten verven. Dit duurt vaak redelijk lang, want niet alleen moet de verf correct worden aangebracht: het moet ook nog drogen en intrekken. Hier gaat vaak wel wat tijd overheen, en dus moet je iets vinden om de tijd te doden. Rondlopen mag niet, want je moet onder een apparaat blijven hangen zodat het goed intrekt. Wat is nou het typische blaadje wat je kunt lezen bij de kapper? Juist, het roddelblad! In het roddelblad wordt altijd het laatste showbizz nieuws besproken. De krant is absoluut niet van intellectuele waarde, maar dat is voor een blaadje bij de kapper ook helemaal niet nodig. Bij de kapper zoek je simpelweg iets wat een beetje makkelijk wegleest. En als er iets makkelijk wegleest, is het wel een roddelblad. Er wordt vaak redelijk overdreven, maar het is erg leuk om te lezen over liefdesproblemen, alcoholgebruik of seksschandalen bij grote artiesten of acteurs. Het roddelnieuws is vandaag de dag ook in veel andere vormen beschikbaar. Zo zijn er bijvoorbeeld TV programma’s die zich vooral richten op het ‘nieuws’ rondom artiesten, acteurs of succesvolle ondernemers. Ze verslaan echter vaak niet over de nieuwe projecten van deze mensen, maar welke auto zij nu weer hebben gekocht, het feit dat ze tijdens het uitgaan met een andere vrouw praatte dan de echtgenote en dat soort roddelnieuws. Je moet er van houden, want wanneer je fan bent van ‘echt’ nieuws, wat onderbouwt is met harde feiten en cijfers, is een roddelblad niets voor jou. Een roddelblad is puur en alleen geschreven om aandacht te trekken: hiermee trekt het kantoor lezers en dat is goed voor de omzetcijfers van het blad. Het verdienmodel van roddelbladen is dan ook simpel: een soort feit enorm opblazen om zo sensatie te creëren.

https://www.showbizz24.be/

Opleiding tot journalist

Advertentieindex

Na de middelbare school wordt het voor veel mensen tijd om door te leren. Waar een enkeling direct begint aan het werkende leven na het slagen, is doorstuderen op het Hbo toch wel de meest gemaakte keuze onder de havisten. Er zijn zo veel keuzes dat leerlingen het erg lastig vinden om op zo’n jonge leeftijd al zo’n keuze te moeten maken op het gebied van je toekomst. Om jongeren een beetje te helpen met oriënteren houden de middelbare scholen in één van de laatste jaren vaak een beroepenavond. Op een beroepenavond komen de ouders van huidige- of ex-leerlingen spreken over het vak wat zij uitoefenen. Een opleiding die erg veel uitdaging heeft is de opleiding tot journalist, waarbij je het nieuws van vandaag analyseert en verslaat. Als journalist kun je bezig zijn met erg veel verschillende dingen, maar vaak gaat het om het ‘gewoon’ verslaan van nieuws. Omdat de berichten op nieuwssites van alle feiten voorzien moeten zijn, gaat er soms nog wel flink wat werk zitten in het schrijven van een artikel. Als journalist geniet je een status waarbij mensen er van uit gaan dat de woorden die jij schrijft ook echt waar zijn. Hierbij gaan ze er van uit dat je bevindingen op feiten gebaseerd zijn, en kun je dus niet zomaar wat neerzet. Wanneer je het nieuws niet goed verslaat zul je hier binnen de kortste keren achter komen, en verlies je niet alleen je baan maar loop je ook nog het risico dat je licentie wordt ingetrokken. Wanneer dit gebeurd zul je bij bijna geen enkele (respectabele) nieuwssite, -radio of -kantoor aan de slag kunnen. Om deze reden doen journalisten vaak erg veel onderzoek naar een item om zeker te weten wat er gaande is, en om het zo goed mogelijk vanuit alle hoeken te kunnen verslaan.

https://www.redactie24.be/