Borstvergroting achter de spier, wat zijn de voor- en nadelen?

Advertentieindex

Als u niet tevreden bent met de grootte van uw borsten kunt u overwegen om bij de Kliniek Dr. Wim Danau een borstvergroting te laten uitvoeren. Een borstvergroting is geen eenmansworst, en zijn een flink aantal opties zodat u de behandelmethode kunt kiezen die het best bij u past. Wat betreft de implantaten heeft u al meerdere keuzes in materiaal, vorm en grootte. Vervolgens kunt u kiezen voor de incisie die wordt gemaakt om het implantaat in te brengen en kunt u ook nog kiezen of u een borstvergroting voor of achter de spier wilt laten uitvoeren. Daar zijn namelijk een aantal voor- en nadelen aan verbonden. Hieronder kunt u lezen welke voor-en nadelen zijn. 

 De voor- en nadelen van een borstvergroting achter de spier

Een borstvergroting achter de spier houdt in dat de prothese achter uw borstspier wordt aangebracht Daarvoor moet ruimte worden gemaakt achter de borstspieren wat pijnlijk kan zijn. Het voordeel van deze methode is dat de randen van de prothese niet te zien zijn omdat de spieren de prothese iets platdrukken. Hierdoor wordt de prothese in een natuurlijke druppelvorm gedrukt. Maar omdat de prothese achter de spieren wordt aangebracht kunnen de implantaten niet al te groot worden. Wilt u wel hele grote implantaten, dan kunt u beter voor een prothese kiezen die achter het borstweefsel en voor de borstspieren wordt geplaatst. Hier heeft u geen beperkingen van uw ribben en uw borstspieren. 

 Hoe kan ik de juiste keuze maken voor een borstvergroting?

Wanneer u bij de Kliniek Dr. Wim Danau een afspraak wilt maken voor een borstvergroting achter de spier krijgt u eerst een consult met de arts. Tijdens dit consult kunt u uw wensen en verwachtingen uiten en worden de mogelijkheden bekeken, evenals de voor- en nadelen en de eventuele risico’s. U maakt uiteindelijk in samenspraak met de arts de keuze die het beste past bij uw wensen en uw lichaam. 

https://danau.be/

Waar moet je op letten als je hairextensions gaat kopen?

Beauty en verzorging

Advertentieindex

Ben je niet tevreden met je haar? Vind je je haar bijvoorbeeld niet lang genoeg, of wil je wat dikker haar? Dan kunnen hairextensions een oplossing zijn. Als je die wilt gaan gebruiken, is het wel belangrijk dat je op een aantal dingen let. Hieronder sommen we er een paar voor je op.

Hoe lang wil je ze dragen?

Als je besluit extensions te kopen, is het belangrijk dat je eerst bij jezelf nagaat hoe lang en hoe vaak je ze wilt dragen. Zijn ze voor een avondje uit, of wil je ze liever permanent en voor langere tijd in hebben? Hier zit al meteen de eerste keuze in. Als je namelijk voor slechts een korte tijd hairextensions wilt dragen, kun je het beste clip-in extensions kopen. Deze extensions kun je gemakkelijk zelf in en uit doen. Je kunt er niet mee douchen of slapen, maar je kunt ze wel lang bewaren, waardoor je ze, op een dag waarop je een extra boost nodig hebt, snel in kunt doen. Als je de extensions wat langer wilt hebben, kun je het beste voor keratine extensions gaan.

De kwaliteit

De kwaliteit van je extensions is enorm belangrijk. Er zit veel verschil in de prijs van hairextensions. In eerste instantie zou je misschien kiezen voor de meest goedkope versie, maar zoals bij veel dingen geldt: goedkoop is duurkoop. Het liefste koop je hairextensions van 100% menselijk haar. Dit haar is namelijk van veel betere kwaliteit dan synthetisch haar. Met extensions van echt haar kun je dan ook helemaal niet zien dat je extensions in hebt, terwijl dit weldegelijk opvalt als je extensions hebt van synthetisch haar. Daarbij gaan extensions van echt haar veel langer mee.

De kleur en lengte

Natuurlijk is het belangrijk om hairextensions te kopen die dezelfde kleur hebben als jouw haar. Toch is het geen ramp als je die niet kunt vinden. Je kunt dan namelijk simpelweg je extensions verven, net zoals je je eigen haar kunt verven. 

 

Ook de lengte van je extensions is belangrijk. Als je extensions neemt om je haar langer te laten lijken, is het logisch om extensions te kopen die wat langer zijn dan je eigen haar. Wil je liever gewoon wat voller haar? Kies dan voor extensions met dezelfde lengte als jouw haar. Zijn je extensions toch wat te lang uitgevallen? Geen probleem, je kunt er bij de kapper gewoon een stukje van af laten knippen.

 

 

3 tips voor een stijlvolle heren outfit

Beauty en verzorging

Advertentieindex

Wil jij je als man stijlvol kleden, maar kan je wel wat inspiratie gebruiken? Dan kan het geen kwaad om op zoek te gaan naar handige tips voor een stijlvolle outfit. Zo geven wij in dit artikel handige tips om je als man stijlvol te kleden. Wil je weten wat je moet dragen of welke kleuren je kunt matchen voor een stijlvolle outfit? Lees snel verder voor drie tips!

Casual chic dresscode

De casual chic dresscode is op dit moment ongekend populair. Sterker nog, outfits die passen bij deze dresscode zijn niet meer uit het hedendaagse straatbeeld weg te denken. Vooral bij mannen is de casual chic dresscode erg populair. Vanzelfsprekend is dit een combinatie van casual en chique kleding. Gentiluomo is een merk waarvan kledingstukken perfect passen bij deze dresscode.

Tip 1. Hippe kleding

Om er stijlvol bij te lopen is het van belang om ervoor te zorgen dat je kledingkast met de tijd meegaat. De kans is groot dat het grootste deel kledingstukken die al jaren in je kledingkast liggen niet meer aansluiten bij de laatste trends in de modewereld. Voor alle mannen die een stijlvolle outfit willen dragen is het dus van belang om trendy items toe te voegen aan hun garderobe. Weet je niet zo goed welke items er op dit moment trendy zijn? Ga op zoek naar inspiratie op social media kanalen zoals Pinterest en Instagram!

Tip 2. Passende kleding

Een goede pasvorm is een absolute must voor een stijlvolle uitstraling. Zo ziet een goed passend overhemd er stijlvol uit, terwijl een los overhemd er vaak slordig uitziet. Bij het kopen van nette kledingstukken is het dan ook van belang om erop te letten dat de pasvorm goed is.

 

Ook de kwaliteit is een belangrijk punt om op te letten. Vaak gaan stijl en kwaliteit hand in hand. Kleding van lage kwaliteit ziet er vaak minder stijlvol uit. Ons advies is dan ook om te kiezen voor kleding van hoge kwaliteit.

Tip 3. Draag nette schoenen

Een belangrijk onderdeel van je outfit zijn schoenen. Een stijlvolle outfit is dan ook niet compleet zonder een paar nette schoenen. Ook is het van belang dat je schoenen schoon zijn. Zeker als je deze draagt onder nette herenkleding.

 

Augmentation mammaire ou lifting des seins ?

Advertentieindex

Chaque année, de plus en plus de femmes ont recours à l’augmentation mammaire, mais aussi au lifting des seins, une option encore méconnue. Quelle est la différence entre ces deux interventions ?

Qu’est-ce que l’augmentation mammaire ?

L’augmentation mammaire est une opération de chirurgie esthétique, qui peut également être proposée comme chirurgie réparatrice. C’est le cas, notamment, après une maladie comme le cancer du sein, par exemple. L’augmentation mammaire est réalisée sous anesthésie générale. Elle implique la pose d’un implant qui vient corriger le volume et/ou la forme du sein.

Comment se déroule l’intervention ?

Après avoir pratiqué une incision qui s’étend du pli du sein jusqu’au mamelon (ou bien l’inverse), le praticien place l’implant mammaire au niveau du muscle pectoral. Après l’opération, un bandage est nécessaire, ainsi que le port temporaire d’un soutien-gorge de contention.

Qu’est-ce que le lifting des seins ?

Le lifting des seins diffère de l’augmentation mammaire. Dans le cas de cette intervention, il n’y a pas d’implant en gel de silicone. Il s’agit plutôt de redresser une poitrine relâchée ou de réajuster la position d’une aréole trop basse.

Comment se déroule l’opération ?

Le lifting des seins nécessite également une anesthésie générale. Une incision est pratiquée au niveau du mamelon et/ou du pli du sein. La cicatrice est à peine visible, même si, dans un premier temps, un hématome peut apparaître. La présence des fils résorbables empêche également d’apprécier un résultat immédiat. Il faut un peu de patience pour que l’opération offre le rendu souhaité.

Que choisir ?

Comme tout établissement de ce type, la clinique Dr. Wim Danau fixe toujours un ou plusieurs rendez-vous préalables au lifting des seins ou à la pause d’implant. Au praticien, la patiente explique sa situation et son souhait. De son côté, le chirurgien évalue les possibilités. C’est en concertation que la décision est prise.

Wat is een pedicure in Enschede?

Beauty en verzorging

Advertentieindex

Een pedicure is eigenlijk hetzelfde als een manicure, alleen is een manicure iemand die hetzelfde doet bij de handen en de nagels op de handen. Als je geïnteresseerd bent in een pedicure in Enschede, moet je een aantal dingen weten wat er bij een pedicure gebeurd. Zoals we al hadden gezegd houdt een pedicuresalon in Enschede zich bezig met het behandelen en verzorgen van de voeten en de teennagels en ze voeren vaak een bepaald soort handelingen uit. Hierbij moet je denken aan het knippen en veilen van de teennagels, een pedicure in Enschede verwijdert eelt en likdoorns aan de voeten, kloven en schimmelnagels worden behandeld en daarnaast behandelt een pedicure in Enschede soms ook reumatische voetklachten. En om niet te vergeten: een pedicure in Enschede adviseert zijn klanten natuurlijk ook omtrent de algemene voetverzorging en hoe er het beste met de voeten om kan worden gedaan. Veel van de pedicures in Enschede werken in een eigen salon of zijn werkzaam binnen een grotere schoonheidssalon. Hier vindt je dan vaak andere schoonheidsbehandelingen zoals een manicure en een dermatoloog. Ook zijn pedicures in Enschede vaak werkzaam bij grotere badhuizen of wellness resorts, omdat dit ook te maken heeft met de algemene verzorging van het lichaam. Een pedicure in Enschede is dus in eerste instantie puur voor de verzorging van de voet en verricht verder geen medische handelingen. Hiervoor moet je dan zijn bij een medische pedicure in Enschede. Wat ook vaak gebeurd is dat je wordt doorgestuurd naar een podotherapeut of een podoloog, die verder gaat kijken naar de problemen van de voet. Wil je nou een keer een pedicure in Enschede uitproberen of wil je er meer over weten? Kijk dan op de bovenstaande website voor meer informatie. Op onze website staat ook meer informatie over de eventuele vergoeding van een pedicure in Enschede.Professionele herenkapper in Arnhem

Advertentieindex

Welke mogelijkheden biedt de herenkapper in Arnhem? De herenkapper in Arnhem biedt diverse mogelijkheden aan zodat iedereen de salon zal verlaten met een geweldig kapsel. Iedereen is anders en iedereen heeft andere wensen. Dat geldt ook voor kapsels en haarstijlen. Om iedereen zo goed mogelijk van dienste te zijn zal de herenkapper in Arnhem vele mogelijkheden moeten bieden. Vrijwel alle kappers bieden eenvoudige diensten aan, zoals het knippen en wassen van het haar. Na de behandeling wordt het haar nog gedroogd zodat je meteen met een perfect kapsel de straat op gaat. Natuurlijk kan het ook zijn dat je juist iets aparts met je haar wil doen. Misschien wil je een mooie kleur in je haar voor een hippe look. In dat geval kan je het beste een salon uitkiezen die gespecialiseerd is in diverse haartrends. Zij weten als geen ander hoe ze jou haar moeten voorzien van een unieke kleur of een bijzonder kapsel.

Knippen bij de herenkapper in Arnhem

Ook kun je bij de herenkapper in Arnhem terecht voor het wegwerken van grijze haren. Sommige mannen worden of jonge leeftijd al grijs en dat willen ze het liefst verbergen. Grijs haar heeft tenslotte de neiging om je er ouder uit te laten zien. Vooral als je nog jong bent kan dit erg vervelend zijn. Natuurlijk zijn er ook oudere mannen die graag een jeugdige uitstraling willen hebben. In dat geval zal de herenkapper in Arnhem ervoor zorgen dat er een haarkleur wordt gekozen die erg dicht bij je eigen haarkleur ligt. Zo worden de grijze haren mooi geverfd terwijl de kleur erg natuurlijk oogt doordat deze perfect aansluit bij je natuurlijke haarkleur. Bel gerust eens met de herenkapper in Arnhem om de mogelijkheden te bespreken. Vraag gerust of zij de diensten bieden waar jij naar op zoek bent. Zo kun je eenvoudig bepalen of een bepaalde salon bij jouw wensen aansluit.

https://naturehairexperience.nl/herenkapper-arnhem/

hair extensions

Beauty en verzorging

Advertentieindex

Weet jij al alles over hair extensions?

Het hebben van een doffe haardos is nooit fijn. Het kan ook zijn dat je wel een mooie bos haar hebt, maar dat je gewoon eens een ander kapsel wilt. Dan zou je kunnen kiezen voor hairextensions. Hiermee kun je jouw kapsel voor een korte of langere tijd veranderen.

Het aanbrengen van hair extensions!

Bij alle hairextensions is de manier van aanbrengen verschillend. Clip extensions zijn namelijk erg makkelijk om zelf te gebruiken. Andere hairextensions die je aanbrengt met wax of tape zijn lastiger om zelf aan te brengen. In het laatste geval is het aan te raden om hulp in te schakelen. Indien je iets anders dan clipextensions gebruikt is het aan te raden om het door een professioneel iemand te laten doen. Je wilt natuurlijk geen problemen met je eigen haar.

 

Wat zijn hairextensions?

Mensen vragen zich vaak af : “Wat zijn hairextensions nou eigenlijk?” Het antwoord op deze vraag is zeer eenvoudig. Heel snel vertaald betekent het woord hairextensions: “ haarverlenging”. Met hairextensions kun je een mooie bos haar creëren. Dit is goed voor je zelfvertrouwen en het is leuk om iedere keer een ander kapsel te hebben. Hairextensions zijn dus eigenlijk een soort mini-pruikjes waarmee je makkelijk een ander kapsel kunt creëren zonder dat  je jouw eigen haar helemaal verbergt.

 

 

Soorten hairextensions

Er zijn diverse soorten hairextensions. Ze zijn er in diverse soorten kleuren, soorten, maten en stijlen. Je hebt extensions die je met tape vast maakt. Deze plak je dan onder je huidige haar. Daarnaast heb je extensions die je met een clip of met een soort wax vastmaakt. Er zijn ook nog verschillen in het soort haar. Je kunt denken aan natuurlijk of synthetisch haar. De keuze aan hairextensions is dus heel erg breed. Oxy Extensions verkoopt diverse clip extensions, dit zijn fijne hairextensions waarmee je jouw haar op een makkelijke manier kunt verlengen. Het is natuurlijk prachtig om met zo’n mooie bos haar op een feest te komen Alle ogen zullen op jouw gericht zijn.

 

 

 

 

Advies:

Oxy Extensions is je graag van dienst, indien je nog vragen hebt kun je altijd contact met ze opnemen. Zij helpen je graag bij de aankoop van je hairextensions. Oxy Extensions heeft klantvriendelijkheid en servicegericht werken namelijk hoog in het vaandel staan. Zij vinden het belangrijk dat je de juiste aankoop doet en dat je goed geholpen wordt. Schroom daarom niet en vraag gewoon om advies en hulp.

https://www.oxyextensions.be/

Wakker worden met een zachte huid

Beauty en verzorging

Advertentieindex

Wakker worden met een zacht huidje is iets waar veel mensen van dromen. Het is helaas niet altijd makkelijk voor elkaar te krijgen. Om een zacht huidje te krijgen, heb je geduld en tijd nodig. Maar die tijd heb je helaas niet altijd.

Na een drukke werkdag heb je er waarschijnlijk geen zin meer in om je huid eerst goed te scrubben, vervolgens goed te reinigen en daarna nog cremepjes op te smeren.

In dat geval zijn er een paar kleine aanpassingen die je kan doen om toch met een zacht huidje wakker te worden.

Zout eten

Zout eten is helaas een no go. Zout zorgt er namelijk voor dat je vocht vast blijft houden, wat als gevolg heeft dat je er dikke ogen van kan krijgen. Door die ene zak chips ‘s avonds nog op te eten, zul je de gevolgen helaas de volgende ochtend gaan meemaken. Kun je die chips toch niet weerstaan, drink dan voldoende.

Door voldoende te drinken, zul je de negatieve gevolgen een beetje tegen kunnen gaan.

Een oogcreme

Naast de vijf andere creme potjes die je waarschijnlijk worden aangeraden om op de je gezicht te smeren is er ook nog een oogcreme. Een oogcrème is echter wel belangrijkste om met een fris gezicht wakker te worden. Kwalitatieve oogcreme is niet goedkoop en je kan het online kopen bij een beauty producten shop. Bij het wakker worden heb je vaak last van vermoeide ogen. Door de avond van te voren een goede oogcrème te gebruiken heb je minder het gevoel dat je ogen erg moe zijn en kun je de dag beter beginnen.

https://www.prettyme.be

Tips om moedervlekken te camoufleren

Tips om moedervlekken te camoufleren

Sommige mensen hebben last van de moedervlekken die zich op zichtbare plekken bevinden. Je zou het dan het liefst zien verdwijnen. Helaas gaat dat niet zo makkelijk. Tegenwoordig heeft iedereen verschillende middeltjes tot zijn beschikking om de pigmentvlekken te camoufleren. Make-up kan bijvoorbeeld de oplossing zijn. Hiermee kan je de pigmentvlekken lichter van kleur doen maken. Als make-up een gedoe wordt, zou je kunnen overwegen om een van de bleekcrèmes die tegenwoordig te verkrijgen zijn te gebruiken.

 

Wat doen huidblekende crèmes

Een huidblekende crème maakt de moedervlekken lichter van kleur. Je hebt de controle om te bepalen hoe licht het pigmentvlekje wilt hebben. Nadat je het pigmentvlekje lichter van kleur hebt gemaakt, kan je dit naderhand makkelijk bijhouden door de crème eens in de zoveel tijd te gebruiken.

 

Wel of geen huidblekende crèmes aanschaffen

Huidblekende crèmes zijn vergeleken met andere alternatieven zoals het weg laseren veel goedkoper. Je hoeft niet op zoek te gaan naar een kliniek en je kan het makkelijk thuis op je huid smeren. Je hebt meer in de hand hoe licht je je moedervlek wilt hebben. Jij bepaalt namelijk hoe vaak en hoeveel crème je wilt smeren. Een ander voordeel van bleekcrèmes is dat je na een aantal weken al resultaat ziet. Omdat er tegenwoordig ook crèmes zijn die PH neutraal zijn en op natuurlijke basis zijn gemaakt, zul je ook minder snel te maken hebben met agressieve middeltjes die voor huidirritaties kunnen zorgen. De Skinlight crème is zo een crème en is via internet makkelijk te bestellen.

 

Pas je wel op?

De voordelen die zojuist genoemd zijn, hebben ook hun nadelen natuurlijk. Je moet namelijk de behandeling altijd bijhouden. De crème werkt niet permanent. Daarnaast kan je niet zomaar gebruik maken van deze crèmes. Het is noodzakelijk om dit eerst met je huisarts te bespreken voor het geval de moedervlek kwaadaardig is. Bleken is dan niet handig.

Supplementen

Advertentieindex

Het is belangrijk om goed op je voeding te letten. Je merkt dan ook dat steeds meer mensen bewust omgaan met het patroon van hun voeding. Ze proberen hun patroon aan te passen zodat ze aankomen of juist afvallen, vaak gebeurt dit in combinatie met sport, maar het kan zeker geen kwaad om op uw voeding te letten, ook als u niet sport. Het veranderen van je levensstijl is natuurlijk nooit verkeerd, maar doe dit wel een op een verantwoorde en veilige manier. Als je gaat diëten zorg dan bijvoorbeeld dat je niet te weinig voedingstoffen binnenkrijgt. Per persoon verschilt de behoefte aan voedingsstoffen enorm, een klein kind heeft niet evenveel vitaminen nodig als een volwassene. Een sporter verbrand veel meer dan iemand met een kantoorbaan. Zo kan ik nog wel even doorgaan met tegenstellingen op noemen, maar de moraal van mijn verhaal is dat je verschillende supplementen voor verschillende doelgroepen hebt. Er zijn een hoop verschillende merken binnen de markt. Daarom hieronder een overzicht van de grootste spelers in de markt.

NOW Foods

Het is een van de grootste merken in de wereld van voedingssupplementen. Ik heb het natuurlijk over het Amerikaanse merk Now Foods. Het is een van de bekendste merken en zijn gespecialiseerd in dieet supplementen, sportvoeding en vitamines. Omdat ze ook grote voordeel potten aanbieden zijn ze relatief goedkoop in verhouding tot het kwaliteitsniveau.

Jarrow Formulas

Sinds 1997 levert het Amerikaanse merk Jarrow Formulas supplementen van uitmuntende kwaliteit. Hun missie luid niet voor niks superior nutrition and formulation. Jarrow levert erg veel producten, hun lijn bevat meer dan 300 verschillende soorten producten zoals bijvoorbeeld vitamines, aminozuren, wellness supplementen en eiwit preparaten.

Healthy Origins

Het merk Healthy Origins is slechts met een doel opgericht: gezonde en waardevolle producten van een betrouwbare herkomst produceren. Ze staan bekend om hun specialisatie van de productie van vitamine D3 en 5 HTP supplementen. Het topmerk bied ook verzorgingsproducten voor huid en haar aan.

Dr Mercola

Dr Mercola is niet alleen een dokter, hij is ook nog eens een schrijver van 2 bestsellers. Verder heeft deze man een eigen medisch centrum in Illionois. Het is een actief aanhanger en promoter van alternatieve geneeswijzen. Om zijn filosofie te onderstrepen heeft hij een hoogwaardige lijn van voedingssupplementen opgezet.

https://www.topvitamins.nl/