Vacatures.today review

Banen en opleidingen

Vacatures.today een van de grootste zoeksites voor banen en werknemers in Belgie (volgens de Similarweb-beoordeling). Ze creëren geavanceerde technologieën op alle beschikbare platforms, zodat werkgevers snel de juiste werknemer kunnen vinden en werkzoekenden een goede baan kunnen vinden. Hun mobiele apps staan ​​op alle platforms consequent op nummer 1 in de categorie Zakelijk. Hun zoekopdracht maakt gebruik van kunstmatige intelligentie en de site verwerkt tot 3000 verzoeken per seconde. Elke maand verschijnen er meer dan  50k vacatures op de site, en technologieën voor het werken met personeel hebben meer dan 30 jobboards in hun netwerk. Elke dag helpen ze honderdduizenden mensen om hun leven ten goede te veranderen.

Bij vacatues.today doen ze er alles aan om ervoor te zorgen dat hun bedrijf op lange termijn duurzaam is. Dit betekent dat ze veel aandacht besteden aan de ontwikkeling van compliance binnen het bedrijf.

Door ethische normen te aanvaarden en strikt na te leven, willen ze het idee overbrengen van de noodzaak om een ​​bedrijfscultuur te behouden en de ernst van de verantwoordelijkheid voor hun acties tegenover de samenleving, collega’s, klanten en zakenpartners.

 

Vacatures.today helpt miljoenen mensen om vele problemen op te lossen, en de samenleving – één mondiale sociaaleconomische – werkloosheid.

Om dit te doen, biedt Vacatures.today handige tools voor het vinden van personeel en helpt het werkzoekenden bij het vinden van een fatsoenlijke baan.

 

Vacatures.today behandelt iedereen met respect, verbetert continu haar bedrijfsprocessen, bewaakt innovaties en heeft aandacht voor de belangen en wensen van klanten, zakenpartners en medewerkers om comfortabele voorwaarden voor samenwerking te creëren.

Ze werken met u samen
Ze streven ernaar een veilige werkomgeving te creëren die voldoet aan hoge professionele normen die teamwerk versterken en vertrouwen opbouwen. Ze zetten hun ook in om iedereen gelijke kansen op werk te bieden.

Ze werken binnen de wet
Vacatures.today accepteert geen enkele vorm van corruptie; volgt interne vereisten en gezond verstand bij het kiezen van tegenpartijen, bij het ontvangen van relatiegeschenken en bij het organiseren van evenementen;  wisselt geen informatie uit met concurrenten. Dit alles om ervoor te zorgen dat de activiteiten van het bedrijf strikt voldoen aan de vereisten van de wetgeving.

 

Vacatures

https://vacatures.today/

Vindazo review

Banen en opleidingen

Dit blijkt uit onderzoek van Global Recruitment. De Belgische tak van Vindazo heeft met 35% een ruime voorsprong op de goede en kwalitatieve sollicitaties. Managing Director bij Vindazo Benelux, is erg blij met deze toppositie in België. “We zijn er natuurlijk heel trots op dat Vindazo een van de populairste jobsite van België wordt.”

Nog meer kwalitatieve kandidaten

“Ons doel is om mensen te helpen bij het vinden van een baan. Daarom is het mooi om te zien dat werkzoekenden zich volledig inzetten voor Vindazo’s zoektocht naar een nieuw leven. We zijn echter ook altijd op zoek naar manieren om meer werkgevers en werknemers kennis te laten maken met onze zoekmachine om zo tot meer matches te komen.”, aldus Managing Director  

Top 3

Hieronder vind je de top tien van complete vacaturesites die werkzoekenden gebruiken bij het zoeken naar een passende baan. De lijst met de meest populaire jobboards voor werkgevers is afgeleid van deze lijst want hoe meer kwalitatieve sollicitaties hoe meer werkgevers 

Vindazo.be

 

https://www.techtopjobs.com/

 

nieuwejobs.com

 

https://www.vindazo.be/

15 ideeën voor nieuwjaarscadeaus voor collega’s

Global recruitment

Laten we het aan de kust verduidelijken: het is helemaal niet nodig om deel te nemen aan al deze drukte voor het nieuwe jaar. We weten hoe sterk de publieke druk kan zijn, maar het is niet nodig om op kantoorvieringen af ​​te werpen als je daar geen zin in hebt. De situaties zijn anders: misschien wilde je jezelf een fles wijn geven en die niet aan Peter van de boekhouding geven vanwege je deelname aan “Secret Santa”?

Vertrouw ons, we verwelkomen gezond egoïsme. We delen een selectie, geboren tijdens onze brainstorm: wat als je toch besluit om je collega’s een plezier te doen? Toch is het geven van cadeautjes soms erg prettig.

Onze favorieten

Ibuprofen

Omdat mensen vaak hoofdpijn hebben. Zorg voor een zakelijke voorraad ibuprofen in een mooie pot of handgemaakte doos.

Regenjas

Je kunt voorzichtig een briefje bijvoegen met een citaat – “Ik word je paraplu” (of ga verder: “Mantel, mantel, dans, dans”).

Kleine handcrème

Zelfs het mannelijke deel van ons team keurde dit idee goed. Wij hebben een bedrijfshandcrème op kantoor.

Sokken

We weten dat dit een saai idee is.

Shopper

Het is handig en milieuvriendelijk.

Kleine luchtbevochtiger

Naast handcrème is het maar een bom. Om je gezicht fris, gehydrateerd en altijd klaar te houden om een ​​selfie te maken.

Stofzuiger voor toetsenbord

Omdat de baan nooit loslaat. Als je, net als wij, koekjes proeft die door collega’s vlak boven je laptop zijn gebracht, is dit onvervangbaar. Herhaal onze fouten niet: soms kan het uitkiezen van de kruimels leiden tot het vervangen van het hele toetsenbord.

Herbruikbare koffiekop

Omdat de planeet niet voor altijd is, en papieren bekertjes niet zo milieuvriendelijk zijn.

Kauwgom

Vaker dan handcrème bij ons op kantoor, alleen raakt deze op. We zijn al heel lang van plan om in het kauwgomfonds te gieten, maar onze handen reiken niet. Maar als u geen geld wilt uitgeven aan geschenken voor al uw collega’s: breng er dan een enorme voorraad van naar uw werkplek – u kunt bedenken dat dit een investering in de toekomst is!

Kaarthouder of pasjeshouder

Als u zaken doet, weet de bewaker bij de controlepost zeker dat het “van u” is die is gekomen. Maar als leuk cadeau voor je geliefde collega komt hij wel: portemonnees en houders voor reiskaarten krijgen al snel een obsceen uiterlijk en zijn aan vervanging toe.

Wegwerpcamera

Een speeltje dat volwassenen zal verrassen! Hoogstwaarschijnlijk zal de film op de allereerste dag van gebruik opraken: maar hoeveel emotie kan dit kleine ding geven …

Alcoholische favorieten

Minibar

Een andere optie is om uw naaste collega’s te bedanken. De miniflesenset heeft nog niemand van streek gemaakt!

Kolf

Voor echte rebellen (je kunt ze niet verrassen met miniflesjes).

Herbruikbare plug of con$ooms

Klinkt raar, maar we hebben het alleen over wijn. Als je jezelf na een werkdag een glaasje rood gunt, wil je waarschijnlijk zo’n cadeau.

Set voor mimosa (URURURURRU!)

Ja, het is erg duur. Maar het ziet er zo schattig mogelijk uit: misschien begin je volgend jaar zelf zulke dingen te maken? Wij zijn de eersten.

U mag helemaal geen geschenken geven – en het opgebouwde fonds aan niet-uitgegeven geld geven aan iemand die ze meer nodig heeft. Pas op: het is moeilijk om oplichters van weldoeners te onderscheiden. Wij helpen honden!

search for a job

https://www.globalrecruitment.info/

Horeca Jobs

Shiftleader Burger King Sint-Niklaas

 •  AMTRIS
 •  

 •  Oost-Vlaanderen
 •  

 •  Horeca management
 •  

 •  5 uren geleden

Functie

Je bent verantwoordelijk voor de goede werking van het restaurant.

Jouw operationele organisatie en personeelsmanagement gaan hand in hand.

Je begroet alle klanten hartelijk met een glimlach, beantwoordt vragen en biedt een snelle en efficiënte service.

Je garandeert de tevredenheid van je klanten en je aarzelt niet om zelf de handen uit de mouwen te steken.

Je wil de beste zijn in wat je doet en die prestatie wil je samen met je team bereiken.

Je geeft leiding aan een team van 15 tot 20 mensen, allen zo gemotiveerd als jij.

 

Je bent mede verantwoordelijk voor voorraadbeheer, planning en je de naleving van kwaliteits- en veiligheidsnormen.

 

Aanbod

 • Een uitdaging die jouw passie om te werken in teamverband zal doen ontbranden.
 • Een gerichte en intensieve training in het restaurant.
 • Een verantwoordelijke functie onder aansturing van de manager.
 • Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder.
 • Interessante ontwikkelingsperspectieven.
 • Een aantrekkelijk salaris in een fijne werkomgeving. (Waasland Shopping)

Jouw profiel

 • Werken in een horecaomgeving spreekt jou aan.
 • Voor jou is het een evidentie dat de klant koning is.
 • Je bent flexibel en kan een portie stress wel de baas.
 • Je bent sterk in organisatie en in staat om autonoom te werken.
 • Je hebt geen probleem met feedback en ziet dat als een middel om jezelf te verbeteren.

Samenwerken in een team binnen een sterke structuur. De procedures voor veiligheid, hygiëne en kwaliteit bewaken.  De activiteiten van het personeel controleren, samen het commercieel beleid bepalen en promotieacties  lanceren en begeleiden.  Een echte ambassadeur zijn voor Burger King.

Minimaal middelbaar diploma, bij voorkeur professioneel (gerichte) bachelor (PBA)

https://www.jobinhoreca.com/job/q/horeca.html

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER en zijn taken

Banen en opleidingen

Als administratief medewerker kun je op bijna elke afdeling werken. Hier kunt u algemene ondersteunende werkzaamheden uitvoeren en soms kunt u andere (meer specifieke) taken toevoegen. Maak een lijst van de vaardigheden die je nodig hebt en de carrièremogelijkheden als administratief medewerker.

Wat is jouw rol als administratief medewerker?

Als administratief medewerker op bijna elke afdeling maken managementtaken (zoals het afhandelen van post en e-mail, het beantwoorden van vragen van klanten of leveranciers, het opvolgen van bestellingen, het maken van rapporten, etc.) allemaal deel uit van uw werk. Sommige werkgevers vragen je ook om de receptie te verzorgen, facturen op te stellen, personeelsbeheer te ondersteunen en de website of het intranet up-to-date te houden … Je werkterrein hangt af van de afdeling, je werkgever en je eigen studies of het uitproberen van nieuwe dingen.

 

Het grootste voordeel van administratief medewerker zijn is dat je deze functies uitgebreid en flexibel kunt invullen. Computerwerk is echter een constante, zeker wanneer steeds meer bedrijfsprocessen zijn gedigitaliseerd. Vaak moet je ook samenwerken met collega’s in het team en andere serviceafdelingen.

 

https://www.administratiefs.be/p/taken-van-administratief-medewerker.html

Logistiek vacatures

Logistiek bediende 24u/week met ervaring

Konvert interim Oost-Vlaanderen productie

Functie voor een volwassene speler op vlak van de vervaardiging en export van talk zijn wij op zoek naar 2 deeltijdse logistiek serveerster ( max 60 % tewerkstelling ).

Jouw takenpakket bestaat uit:

* je zorgt ervoor dat de vrachtwagenchauffeurs de procedures op de site naleven

* je bezorgt produktie een dagelijkse update van de productvereisten

* bevestiging en plannen van verkooporders en het informeren van klanten

* administratieve update van voorraadniveaus in erp

* vervoer zodanig catalogiseren op de uiterst kosteneffectieve methode mits behalen van deadline

* optimaal gebruik van transwide applicatiesysteem

* coördineer de welkom en verzending van koopwaar per boot en hulpmiddel

* kpi-follow-up

Aanbod

* deeltijdse tewerkstelling bij stevig handel

* mooie verloning naar ervaring + extralegale voordelen

* zolang met kans op voorkoop vast

* uurrooster in dialoog overeen te komen

Jouw profiel

* in het have zijn van een belangrijk bachelor charter of gelijkwaardig door ervaring

* ondergrens 2 jaar ervaring in gelijkaardige functie

* vliedend nederlands en voldoende kennis engels en taal om professioneel te overbrengen

* zeer goede kennis excel

* ervaring met erp

* kennis van jd edwards en transwide is een pluspunt

opslagzones regelen en vrachtwagens wegwijs crexebren, de goederenvoorraad opvolgen, het verloop van de maritieme operaties op de kade nakijken ( bijstandsregeling op de steiger, bevoorrading van vaartuigen, toezicht van de containers, inscheping passagiers,. . . ), de activiteiten van haventeams of niet-varend mark personeel plannen of coördineren, de executie van het wegtransport opvolgen of nakijken problemen identificeren en bijsturen, de opvolggegevens registreren afwijkingen bepalen en verbeteringen proposities, de verlening van de haven- of maritieme uitrusting ordenen en plannen ( portaalkranen, vaartuigen,. . . ), de behandeling van bestellingen programmeren volgens de lastenboeken, toezicht beminnen op een organisatie of een voertuigenpark voor : vrachtwagens, voertuigen voor goederenverkeer, werkzaamheden ordenen : goederenbehandeling in de toevluchthaven, werkzaamheden ordenen : laad- en losplan van de koophandel

Prof. Bach. Bedrijfsmanagement : sport- en cultuurmanagement,

prof. Bach. Bedrijfsmanagement : accountancy-fiscaliteit,

prof. Bach. Bedrijfsmanagement,

prof. Bach. Bedrijfsmanagement : marketing,

prof. Bach. Bedrijfsmanagement – internationaal ondernemen,

prof. Bach. Bedrijfsmanagement – kmo-management,

prof. Bach. Bedrijfsmanagement – eventmanagement,

prof. Bach. Bedrijfsmanagement : financie- en verzekeringswezen,

prof. Bach. Bedrijfsmanagement : milieumanagement,

prof. Bach. Bedrijfsmanagement : logistiek management,

prof. Bach. Bedrijfsmanagement : rechtspraktijk

https://www.nieuwejobs.com/job/q/logistiek.html

Engineer

Advertentieindex

Wat is een engineer? een engineer is een specialist in de engineering, veelal op het regio van technische ontwikkeling. De term ‘engineer’ heeft verwantschap met ‘ingenieur’, maar het verwijst naar een bredere toepassing van technische banen.

In de praktijk verwijst de functienaam van een engineer vrijwel immermeer naar een specifieke tak : zo zijn er bijvoorbeeld process engineers, programmatuur engineers en mechanical engineers.

Wat is engineering? tijdens engineering in algemene zin wordt verstaan : het toepassen van wetenschappelijke, wiskundige, economische, sociale en/of praktische kennen voor het ontwerpen en opbouw van ( technische ) structuren, machines, apparaten, systemen en methodes die een opwaardering van het dagelijks leven beogen. Er zijn vele specialismen in engineering ( denk aan programmatuur, mechanical, process, investment, sales, supply chain, safety of mud engineering, etc. ), die met mekaar min hebben dat ze zich uitlijnen op het beschouwen en ontwerpen van ( veelal technische ) oplossingen.

Wat doet een engineer? in de meeste gevallen zijn engineers aansprakelijk voor het geheel aan technologisch research, planning en berekeningen die nodig zijn voor een industrieel, bouwkunding, agrarisch of andersoortig plan waarbij technologie een voorname rol speelt. Algemeen opperen zijn ze vaak aansprakelijk voor de ontstaan, vernieuwing en correctie van een project. Meer specifiek kunnen dit afdingen zijn als bxe8ta advies, haalbaarheidsonderzoek, ontwerpvoorstellen, berekeningen van kostenefficiëntie en gebruikersanalyses. Hun precieze taken afhangen af van het landstreek waarin ze zich bezitten gespecialiseerd.

Belangrijke onderwerpen : functieomschrijving engineer, functie-eisen engineer, functieprofiel engineer, taken van een engineer, verantwoordelijkheden engineer, wat doet een engineer, wat is een engineer, werken als engineer, werkzaamheden engineer. Waar werken engineers? waar engineers werken, hangt sterk af van hun vakgebied en werkgebied. Toch zijn ze hoofdzakelijk arbeidend in technische omgevingen, bijvoorbeeld in de ict, werktuigbouwkunde, energie-industrie, elektrotechniek, chemische industrie of de telecommunicatie.

Belangrijke onderdrukken : engineer collega ‘s, waar werken engineers. Hoe word je engineer? om als engineer te kunnen werken, dien je een technische studie te volgen. Doorgaans wordt een hbo- of wo-niveau gevraagd. Welke studie je exact nodig hebt, hangt af van het werkveld waarin je arbeidend wilt zijn. Voorbeelden van relevante studies zijn:

Engineering, design and vernieuwing ( hbo ) technische bedrijfskunde ( hbo/wo ) werktuigbouwkunde ( hbo/wo )

https://www.vindazo.be/job/all/engineer.html

Maak uw vacatures vindbaar voor de beste kandidaten op Vindazo

 

Plaats uw vacatures op Vindazo voor de beste kandidaten

 

Vindazo helpt kandidaten bij het vinden van juiste vacatures van de beste en grootste werkgevers. 

We concentreren op het verzamelen en indexeren  van gedetailleerde en correcte Notificatie over vacatures ( met name exacte locatie en context van uw beroep ) en bedrijven. Op deze manier voor kandidaten zo makkelijk mogelijk om vacatures te vinden. Werkgevers kunnen gratis vacatures plaatsen bij Vindazo? Het publiceren van vacatures bij Vindazo is gratis.

 

 

 Buiten enige kosten of verplichtingen. Kan ik vacatures plaatsen via een multi-poster? Ja dit is mogelijk. Vindazo is gekoppeld met de belangrijkste mutli-posters in België en Nederland. Kan ik mijn eigen ATS gebruiken? ja. Bij het plaatsen van uw vacature kunt u linken naar ATS of u wilt dat kandidaten solliciteren via het ingebouwde ATS van Vindazo, of via uw eigen ATS ( externe link ).

 

Neem gerust contact met Vindazo om alle mogelijkheden te kennen. 

 

 

https://www.dergatsjev.be/2015/12/maak-uw-vacatures-vindbaar-voor-de.html

Ontdek je talenten met een loopbaancoach

Advertentieindex

Loopt je loopbaan niet helemaal hoe je zelf wil? Wil je daar iets aan veranderen? Schakel dan de hulp in van een loopbaancoach. Deze coach ondersteunt en adviseert je bij de ontwikkeling van je loopbaan. Als resultaat krijg je zicht op je drijfveren, kwaliteiten en waarden. Dit helpt om beslissingen te nemen en vervolgstappen te zetten. Je ontdekt hoe je jouw huidige werk zo goed mogelijk af kunt stemmen op jouw talenten. Zo’n loopbaancoach vind je bij Focus, een landelijk loopbaanadviesbureau dat zich richt op duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Zij bieden zowel diensten aan op organisatie-, team- als op individueel niveau.

Bevlogenheid bepaalt grotendeels duurzame inzetbaarheid van medewerkers

Wil je je werknemers beter inzetten? Wanneer medewerkers voldoende bevlogen zijn in het werk, voelen zij zich competent, mentaal en fysiek fit! Ze nemen veel initiatief om zich verder te ontwikkelen en kunnen het werk goed aan. Maar dat is niet het enige. Bevlogen medewerkers zorgen voor een positieve sfeer in de organisatie, wat invloed uitoefent op de andere medewerkers. Bevlogen medewerkers blijven actief aan hun ontwikkeling werken. Maar hoe krijg je jouw medewerkers geïnspireerd? Hiervoor kun je het loopbaanadviesbureau Focus inschakelen. Door coaching, training of begeleiding van een loopbaancoach bij de loopbaanontwikkeling worden medewerkers geholpen om hun talenten optimaal te benutten!

Hulp van een loopbaancoach voor zowel medewerkers als managers

Uiteraard wilt u altijd het beste uit uw werknemers halen. Denk daarom aan het installeren van een coachingstraject. Voor dit traject schakel je een loopbaancoach van Focus in, een loopbaanadviesbureau dat zich richt op duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Zij helpen je inzicht te krijgen in jouw capaciteiten en gaan aan de slag om de mogelijkheden binnen jouw organisatie helder te krijgen. Ook hebben medewerkers en managers toegang tot een Loopbaanportaal, waar allerlei instrumenten en tests beschikbaar zijn. Hierdoor ontdek je welke functies bij jou passen! Focus biedt twee verschillende coachingstrajecten: executive coaching en performance coaching. Het eerste traject helpt managers met het maken van de juiste keuzes. Het tweede traject is gericht op medewerkers. Medewerkers krijgen door dit traject meer inzicht in hun eigen situatie.

Theorie binnen 1 dag! Het kan echt!

Advertentieindex

Wil jij op een leuke, eenvoudige en leerzame manier binnen één dag je autotheorie halen? Schrijf je dan direct in bij 123-theorie.nl, dat al ruim 20.000 cursisten aan het felbegeerde theoriecertificaat heeft geholpen. Maar liefst 95% van de cursisten slaagt in één keer. Mocht je toch zakken voor je theorie-examen, krijg je een gratis herkansing. 123-theorie.nl staat voor professionele begeleiding met 100% slagingskans, óók voor leerlingen met leer- of taalproblemen, faalangst of ADHD. Bekijk maar eens onze reacties op Facebook!!

Theoriecursussen in meerdere plaatsen in Nederland

123-theorie.nl geeft theoriecursussen in meerdere grote plaatsen in Nederland. Je kunt een theorieles in Rotterdam, Amsterdam, Utrecht of Eindhoven volgen, of kiezen voor een theoriecursus in Den Haag, Breda, Deventer of Arnhem. De cursusdata staan per stad overzichtelijk vermeld op de website, zodat je direct kunt zien waar er plaats in. Je kunt je online inschrijven, 123-theorie.nl reserveert meteen een plek voor je bij het CBR-examen.

Auto-theoriecursus en CBR-examen op één dag

123-theorie.nl verzorgt een theoriecursus en CBR-examen op één dag. Je wordt omstreeks zeven uur ’s ochtends verwacht, waarna je tot uiterlijk twee uur les krijgt aan de hand van praktijkgerichte trucjes en ezelsbruggetjes. Hierna worden alle cursisten naar de CBR-examenzaal gebracht. Nadat je geslaagd bent, is je auto-theoriecertificaat anderhalf jaar geldig.

Heb je nog vragen? Bel ons vrijblijvend op 085 – 060 1230 of stuur gewoon even een mailtje. Je kunt je ook meteen inschrijven voor de eerstvolgende theoriecursus, zodat je snel je certificaat in je bezit hebt.