Hoe je auto verkopen zonder keuring

Advertentieindex

Een auto verkopen zonder keuring is vaak vrij lastig. Dit komt namelijk doordat de koper de auto moet laten keuren voordat hij of zij hem kan laten inschrijven. Wanneer de auto niet wordt goedgekeurd, dan moet hij allereerst hersteld worden voordat hij opnieuw bij de keuring kan worden aangeboden. Pas wanneer de auto goedgekeurd wordt, dan wordt er pas een roze formulier afgegeven, en met het roze formulier kun je de auto pas inschrijven.

 

Naar de keuring met een afgekeurde auto

Om bij de keuring te geraken met de auto, moet deze op een remork, autotrailer, aanhangwagen of depannagewagen worden vervoerd, want rijden met een auto zonder keuring is niet toegestaan. Dat maakt het voor de koper ook extra lastig, en hierdoor wordt verkopen van een auto zonder keuring ook moeilijker, althans voor de particulier.

 

Autobedrijven kopen auto’s zonder keuring

Autobedrijven kopen het meest auto’s zonder keuring. Zij zijn namelijk in het bezit van een vervoermiddel om de afgekeurde auto op te vervoeren. Tevens zijn zij in staat zelf de herstelling uit te voeren om de wagen weer door de keuring heen te krijgen. Vervolgens zullen ze de auto opnieuw te koop aanbieden. 

 

Hoe krijg je de beste prijs voor je auto zonder keuring

Een auto verkopen zonder keuring kun je dus het beste aan een autobedrijf doen. Nu kun je een willekeurig autobedrijf benaderen om te vragen hoeveel zij teruggeven voor je auto teruggeven. Ieder bedrijf dat je hiervoor benaderd zal je een andere prijs geven. Hoe meer bedrijven je om een bod vraagt, hoe groter de kans is dat je nog een beter bod krijgt. Stel je nu eens voor dat je via 1 website ruim 5000 autobedrijven een bod kunt laten uitbrengen. Zo krijg je gegarandeerd de beste prijs en kun je de auto verkopen zonder keuring zonder enig gedoe. Via de website autoverkopenzonderkeuring.be bereik je in een klap al deze bedrijven. Het is geheel gratis en vrijblijvend. Probeer het daarom gerust eens uit. De auto komen ze teven gratis ophalen!!

 

Kapotte auto verkopen

Advertentieindex

✅ Een kapotte auto verkopen gaat niet altijd even gemakkelijk. De meeste kopers die een auto kopen zijn op zoek naar een goede auto, en niet een kapotte. Een kapotte auto verkopen is lastig wanneer je niet precies weet hoe je dat aan moet pakken. Gelukkig ben je op dit artikel gestuit! Wij geven je de gouden tips die je gaat helpen om van je kapotte auto af te geraken.

 

Defect bepaalt moeilijkheidsgraad

Het defect, dus wat er kapot is, bepaalt de moeilijkheidsgraad van verkopen. Is de automaat kapot dan heb je vaak met erg hoge kosten te maken. Soms is de herstelling goedkoop uit te voeren, maar meestal loopt dit in de duizenden euro’s. Een auto met kapotte automaat is daardoor lastig te verkopen. Een auto met een startprobleem is relatief goedkoop te repareren. Vaak kan dit door de meeste garagisten gemakkelijk onder de 1000 euro worden gerepareerd en daardoor is het risico ook minder groot. In dat geval kun je de kapotte auto verkopen binnen kortere tijd.

 

De verkoopprijs

De verkoopprijs hangt van een aantal factoren af. Denk aan de leeftijd van de auto (bouwjaar), kilometerstand, merk, en type. Jonge auto’s brengen vaak meer geld op dan oudere auto’s. Wat je voor de auto terug krijgt hangt van de koper af. Normaal kun je er een logische formule op loslaten. Deze ziet er als volgt uit:

 1. Prijs van de auto in goede staat

 2. Kosten voor de herstelling

 3. Marge/risico

 4. Marge voor winst

 

1-(2+3+4)= verkoopprijs

 

Stel je auto is in goede staat 8000 euro waard. De herstellingskosten bij een doorsnee garagist zijn 1500 euro, en voor het feit dat de kans bestaat dat er nog meer aan de hand, nemen we 500 euro aan risico geld mee. Uiteraard moet de koper er nog iets aan kunnen verdienen, en daar tellen we ook 500 euro voor. De rekensom ziet er dan als volgt uit: 8000-1500-500-500=5500 euro

De prijs die je kunt verwachten is dan 5500 euro wanneer een garagist een bod doet. Handelaren zullen een bod doen van zo’n 1500 euro minder, dus ongeveer 4000 euro. Particulieren bieden liever niet omdat ze geen ervaring hebben in het handelen van auto’s en moeilijk een inschatting kunnen maken van de kosten. 

 

Aan wie je kapotte auto verkopen?

Vaak kun je aan de garagist je kapotte auto verkopen die de diagnose heeft gesteld en een offerte heeft opgemaakt. In dat geval moet je aan 5500 euro denken met het hierboven genoemde voorbeeld. Vaak kun je toch meer krijgen voor je auto en dat is via een autoveiling. Bij de autoveiling zijn een heleboel garagisten aangesloten die ook een goede inschatting kunnen maken van de kosten, en de een is goedkoper dan de ander. De kans dat je een bod van 6500 euro krijgt is zeker aanwezig. Hierdoor is het altijd slim om een gratis bod te vragen bij een autoveiling. Het is risicovrij en verplicht je tot niets. Zo kun je rustig een goede beslissing nemen.

 

Bonus-malus ladder autoverzekering

Advertentieindex

Als je van plan bent om een autoverzekering af te sluiten, dan is het belangrijk dat je op de hoogte bent van de bonus-malus ladder. Goede informatie hierover helpt je namelijk om makkelijker de juiste autoverzekering te vinden. Gelukkig hoef je niet ver te gaan zoeken, onderstaand artikel geeft je al de informatie die je nodig hebt.

 

De bonus-malus ladder wat is dat juist?

 

De bonus in bonus-malus staat voor een premiekorting, en het malus-gedeelte staat voor eventuele toeslag die je zult moeten betalen. Een bonus-malus ladder is dus een systeem ontwikkeld door autoverzekeraars, om autobestuurders met schadevrije jaren te belonen. Het laddersysteem laat je toe om telkens hogerop te klimmen, om meer premiekorting te claimen, maar je kan ook zakken. Wanneer je een ongeval tegengekomen bent in dat jaar, zak je zelfs tot 5 treden in één keer.

 

De treden van de bonus-malus ladder, specifieker bekeken

 

De treden van een bonus-malus ladder en de korting en toeslag verschilt dus per verzekeraar, toch is er een bepaalde structuur die steeds terugkeert. Voor elk schadevrij jaar (jaar dat je niet betrokken bent in een ongeval), klim je één trede omhoog. Als je op de hoogste trede zit, dan kan je vaak profiteren van heuse kortingen van ongeveer 70% tot 85%. Als je helemaal beneden op de ladder terecht komt, dan betaal je een premietoeslag van 0% tot 40%.

 

De bonus-malus ladder verschilt per verzekeraar


Voor je een autoverzekering aflegt, is het niet alleen belangrijk om de prijzen van de autoverzekeringen zelf met elkaar te gaan vergelijken, maar ook de indeling van het bonus-malus systeem. Meestal heeft een bonus- malus ladder 18 tot 21 treden, maar dat kunnen er ook meer of minder zijn. Als je wilt weten hoe de bonus-malus ladder van je verzekeraar juist in elkaar zit, dan kan je een kijkje nemen in de polisvoorwaarden van de verzekering. Het is dus ook belangrijk dat je deze in acht neemt, wanneer je autoverzekeringen vergelijkt. Kies niet enkel voor de voordeligste, maar ook voor een betrouwbare verzekering. Wil je je auto verzekeren bij een professionele verzekeraar? Neem dan een kijkje op: Autoverzekering.nl – Univé.

http://autoverzekering.nl

Ford Transit Custom biedt je veel flexibiliteit

Advertentieindex

Nagenoeg elke ondernemer heeft vervoer nodig om zijn of haar werkzaamheden uit te kunnen voeren en kan daar bijvoorbeeld een Ford Transit Custom voor aanschaffen.

Kies een enkele of dubbele cabine voor je als bedrijfsauto gaat leasen

Dit model van Ford is verkrijgbaar in vier serie uitvoeringen die een aantal kenmerken gemeen hebben. Zo zijn ze allemaal verkrijgbaar in twee verschillende carrosserielengten en twee verschillende hoogtes en kan de laadruimte drie pallets bevatten maar kunnen er ook  langere voorwerpen in meegenomen worden. Mocht de bus voorzien zijn van een dubbele cabine dan kan de tweede rij stoelen dusdanig ingeklapt worden dat dit deel ook nog eens als laadruimte benut kan worden. Het model met de dubbele cabine staat bekend onder de naam Bestelauto Dubbele Cabine. Als je zowel goederen als mensen wilt vervoeren is deze variant van de Ford Transit Custom zeker aan te bevelen.

Ga je voor veel laadruimte of juist voor zitplaatsen?

Naast dit model heb je ook nog de Bestelauto en de Kombi. De Kombi is met name zeer geschikt om veel mensen in te vervoeren. Dit kunnen er maximaal negen zijn. In de Kombi kun je goochelen met de zitplaatsen want er zijn wel dertig verschillende stoelopstellingen mogelijk omdat de achterbank zeer flexibel is. Deze bank biedt plaats aan nog eens drie personen extra zodat je in totaal op negen komt. Als je de stoelen niet gebruikt kun je deze opklappen en naar elkaar toerollen. Op deze manier nemen ze de minste ruimte in en krijg je weer meer laadruimte tot je beschikking. Wil je de maximale laadruimte hebben dan kunnen de stoelen ook uit de bus gehaald worden. Op die manier kun je altijd zelf bepalen welke opstelling je maakt en afhankelijk van het aantal personen dat je meeneemt deze opstelling steeds weer aanpassen.

https://www.bedrijfswagenleasenzzp.nl/

Online auto verkopen

Advertentieindex

Wanneer je van je auto af wilt dan kun je dit ook online regelen. Online auto verkopen is iets wat steeds meer mensen doen. Het levert namelijk veel gemak op. Je hoeft nergens naar toe want de koper komt naar jou. Hieronder lees je twee populaire manieren om de auto te verkopen online. 

 

#1 zoekertje plaatsen

Een bekende manier om een 2de hands product te verkopen, waaronder een auto, is door een zoekertje te plaatsen op een 2de hands site. Je moet echter zelf een goede advertentie maken en deze regelmatig omhoog plaatsen om gezien en gevonden te worden. Op een 2de hands site is verschillend publiek actief. In de categorie auto zijn dat met name handelaren die op koopjes uit zijn. Ze zullen je dan ook benaderen met de vraag: ”wat is je laagste prijs”. Hier zit je natuurlijk niet op te wachten want je wilt online je auto verkopen aan een goede prijs.

Wat ook veel gebeurt is dat de koper niet op de afspraak komt en je dus voor niets zit te wachten. Komt er wel een koper, dan zal deze een uitgebreide proefrit willen en mogelijk nog andere auto’s willen testen voordat ze een beslissing neemt. Direct verkopen zit er dus niet altijd in.

 

#2 online verkopen via autoveiling

Je auto online verkopen kan via een autoveiling. Dit is een snelle en doeltreffende manier om van de auto af te geraken. Via de veiling kun je namelijk meer dan 5000 autobedrijven bereiken. Ieder bedrijf kan een bod uitbrengen en het hoogste bod wordt na 24 uur teruggekoppeld. Zo ontvang je altijd het hoogste bod. De veiling is gratis en vrijblijvend in gebruik wat betekent dat het je niets kost en dat je niet verplicht bent de wagen te verkopen.

Het online verkopen van de wagen is via deze manier niet alleen de snelste, maar ook de makkelijkste, want je hoeft niet met verschillende kopers te communiceren. De koper komt de wagen ophalen, ook al is deze kapot. Een schadeauto verkopen als voorbeeld genomen gaat dus erg gemakkelijk.

Tips voor verkopen

Ga je online een auto verkopen, zorg dan dat je alle papieren in bezit hebt. Het inschrijvingsbewijs en het gelijkvormigheidsattest zijn de belangrijkste. Verkoop je aan een particulier en niet aan een handelaar dan heb je ook een keuring voor verkoop nodig. Ga je online verkopen via een autoveiling dan is een keuring voor verkoop niet vereist. We raden je dus aan om allereerst je auto eens bij de autoveiling aan te bieden. Bevalt de prijs niet, dan kun je altijd nog een zoekertje proberen om te zien of dat je meer oplevert.

 

Is een bestelwagen leasen verstandig?

Advertentieindex

Steeds meer ondernemingen kiezen met plezier voor het leasen van bestelwagens. Zelfs bedrijven met grotere wagenparken kiezen voor de vele voordelen van leasen. Wil jij ook een bestelwagen leasen, maar weet je niet zeker of dit wel verstandig is? Dan is het goed om de voor- en nadelen van het leasen eens tegenover elkaar te zetten, zodat je een goede afweging kunt maken. Het is het beste om dan te kijken naar de verschillen tussen het kopen en het leasen van een bestelwagen.

Wat zijn de belangrijkste verschillen?

Wanneer je een bestelwagen koopt, dan wordt deze echt jouw eigendom. Je kunt ermee doen en laten wat je wilt en je kunt deze verkopen wanneer dit nodig is. Een leaseauto wordt niet jouw eigendom en je mag er geen zaken aan aanpassen. De bestelwagen moet worden ingeleverd in de staat waarin je deze ook hebt ontvangen. Als je een bestelwagen koopt, dan moet je zelf reparaties en onderhoud betalen, evenals afschrijvingskosten, verzekeringen en belastingen. Deze kosten zijn bij het leasen in het maandbedrag gebracht, waardoor je deze niet zelf apart hoeft te voldoen. Je hebt dan ook een stuk minder administratie wanneer je een bestelwagen gaan leasen. Uiteraard hoef je voor een bestelwagen ook geen grote uitgave te doen wanneer je deze leaset. Om te kopen is dit vanzelfsprekend wel nodig.

Volkswagen caddy leasen of vw caddy leasen

Als je nog twijfelt over het soort bestelwagen dat je wilt leasen, dan kun je eens kijken bij de Volkswagen caddy lease mogelijkheden. Deze bestelwagen is namelijk te leasen in de meest uiteenlopende varianten, waardoor er voor vrijwel ieder bedrijf een goed model beschikbaar is. De leaseprijzen van de Volkswagen caddy zijn aantrekkelijk en je kunt ervoor terecht bij verschillende leasebedrijven. Zo kun je een goede bestelwagen leasen die perfect aan je eisen voldoet.

https://www.autoleaseneenmanszaak.nl/super-deals/volkswagen-caddy-leasen

Geld Lenen voor een Auto.

Geld lenen voor een auto gebeurde in bijna 80% van de situaties waarbij een nieuwe auto werd aangeschaft. Zeer veel van de particulier, en zakelijk, aangeschafte auto’s zijn derhalve betaald met geleend geld. Als u geld gaat lenen voor een auto moet u kritisch blijven. Het doel voor de lening is natuurlijk die prachtig mooie nieuwe auto die u wenst aan te schaffen. Dan maakt iets meer rente betalen opeens niet zo heel veel meer uit. U heeft het ervoor over. Geld lenen voor een auto gebeurd veelal met een andere emotie dan geld lenen voor bijvoorbeeld een verbouwing, of om geld te lenen om de huidige te dure leningen in te lossen.

Aandachtspunten.

Belangrijke punten van aandacht voor uw lening is dat u, ook als het gaat om een auto, goed blijft opletten wat u moet betalen. En voor welke looptijd. Zorg er altijd voor dat u de lening alweer heeft ingelost voordat u de auto weer wenst in te ruilen. Als u kiest voor een auto waarmee u 5 jaar verwacht te doen, kies dan ook voor een lening met een looptijd van 5 jaar, of korter. Als u kiest voor een lening met een langere looptijd is de kans namelijk aanwezig dat u nog aan uw oude lening moet betalen, terwijl u alweer een nieuwe auto wenst uit te zoeken. Hierdoor kunt u met een restschuld blijven zitten.

Persoonlijke lening of doorlopend krediet?

U gaat geld lenen voor een auto, maar wat moet u kiezen. Een doorlopend krediet of een persoonlijke lening? Omdat wij u persoonlijke financiële situatie niet kennen is het lastig om daar iets over te zeggen. Toch is het in het algemeen zo dat een persoonlijke lening het meest geschikt is. Dit komt door de zekerheden die u heeft bij een persoonlijke lening. Zo staat bij een persoonlijke lening de rente vast. Staat de aflossing vast en weet u zeker wanneer u het krediet volledig heeft afgelost. Hierdoor is het ook eenvoudiger om de te verwachten levensduur van de auto en de looptijd van de lening goed op elkaar af te stemmen.

Voorwaarden.

Als u geld gaat lenen moet u aan diverse voorwaarden voldoen. Er wordt naar diverse gegevens gekeken. De banken die de lening zouden moeten gaan verstrekken houden van zekerheid. Een deel van de zekerheid voor het terugbetalen van de auto financiering hebben ze sowieso. In de meeste gevallen wordt uw nieuwe auto verpand aan de kredietverstrekkers. Als u niet meer zou betalen kunnen zij dan de auto eenvoudig in beslag nemen.
Daarnaast vinden de banken het prettig als u een vast inkomen heeft. Dit kan zijn uit een dienstverband of een vaste uitkering. Onder een vaste uitkering wordt dan bijvoorbeeld pensioen, of een wao/wia uitkering gerekend. Op een bijstanduitkering of een WW uitkering wordt geen lening verstrekt. Geld lenen voor een auto is daarmee niet voor iedereen weggelegd.

http://geldleneninbelgie.com/autoleningen/

De bekende rijschool uit Utrecht

Troy is onder rijscholen gevestigt in Utrecht en omgeving. Zij bieden een breed assortiment diensten aan. Cursisten kunnen terecht voor autorijlessen. Onze unieke en bewezen lesmethode garandeert een slagingskans van 85%. Het wordt steeds drukker op de Nederlandse wegen. Daarom worden goede rijopleidingen voor (toekomstige) bestuurders steeds belangrijker. Om van iemand een goede bestuurder te maken, zijn er bekwame en goed opgeleide rij instructeurs nodig. Troy Rijschool in Utrecht  beschikt daarom over een groot team ervaren rij instructeurs.

Rij instructeurs

 Al onze rij instructeurs zijn rijks gecertificeerd en voldoen aan de bepalingen van de Wet Rij onderricht Motorrijtuigen (W.R.M.). Door regelmatig nascholingscursussen te volgen blijven onze rij instructeurs op de hoogte van alle nieuwe aanpassingen dat te maken heeft met de Nederlandse Verkeerswetgeving en Verkeersregels. U profiteert van hun vakkennis en professionaliteit. Wij bieden u een vaste rij instructeur waarbij u zich op uw gemak voelt en die u met zo min mogelijk rijlessen goed voor het praktijkexamen voorbereidt. U zult, met onze hulp, na het behalen van uw rijbewijs een veilig, zelfstandig, sociaal en een milieubewuste bestuurder zijn.

Administratie

Troy Rijschool Troy Utrecht heeft tevens de beschikking over een team talentvolle administratieve medewerk(st)ers. Met hun kennis over onze rijopleidingen kunnen zij u vakkundig en snel voorzien van de nieuwste informatie. Ook met het inplannen van een examendatum bent u bij hun op de juiste plaats. U kunt bij ons terecht met al uw vragen, maar op onze web site www.rijschool-troy.nl vind u alles. Mocht je liever bellen voor je proef les kan dat natuurlijk ook bel dan naar 080:8080317

Snel en goedkoop je rijbewijs halen dan ben je bij autorijschool Utrecht aan het juiste adres! Al jarenlang verzorgen wij kwalitatieve auto-rijopleidingen. Troy uit Utrecht  vindt het erg belangrijk om bij  iedere leerling een aansluitend pakket aan te bieden die bij zijn of haar wensen voldoet, daarom bieden wij al onze leerling een rijopleiding geheel nar wens ingevuld.

https://www.rijschooltroy.nl

Sloperij Nederland

Advertentieindex

Heeft u een Sloperij nodig en wilt u de beste prijs voor uw Sloopauto? Dan bent u bij Autosloperij Sloop Service Nederland aan het juiste adres.

Wist u dat…….

 • Sloperij Nederland vestigingen heeft in diverse grote steden?

 • wij uw Sloopauto altijd gratis komen ophalen, in alle uithoeken van het land?

 • we u een prima bedrag bieden voor uw Sloopauto?

 • het grootste gedeelte (85%) van de Sloopauto wordt hergebruikt of gerecycled?

 • er dus nog maar 15% op de schroothoop terecht komt?

 • Sloperij Nederland dag en nacht bereikbaar is, ook in het weekend?

 • er een centraal telefoonnummer is voor alle vestigingen van de Sloperij?

 • u de Autosloperij kunt bellen op nummer 06 57 18 27 92?

 • u ook via onze website advies kunt vragen?

 

Redenen genoeg dus om te kiezen voor Autosloperij Sloop Service Nederland.

 

Sloperij Nederland 06 57 18 27 92

 

of bezoek onze website voor een vrijblijvend advies.

http://www.sloopservice-nederland.nl/vestigingen/

Oude Auto’s gevraagd

Advertentieindex
Autosloperij vraagt sloopauto’s door heel Nederland.

Hebt u een oude auto thuis staan waar u eigenlijk vanaf wilt, maar dit komt er maar niet van? Misschien rijdt de auto niet meer en overweegt u deze te laten repareren: dit kan zonde zijn van uw investering. Wanneer oude auto’s continu gerepareerd moeten worden kost dit u uiteindelijk steeds meer geld. Wij hebben de oplossing voor u:

Onze Autosloperij haalt uw Sloopauto gratis bij u op!

Ja, voor uw Sloopauto krijgt u van ons een prima vergoeding én hij wordt gratis bij u voor de deur opgehaald. Of het nu gaat om een autowrak, schadeauto of sloopauto: dit is onbelangrijk. Elke sloopauto halen wij door heel Nederland gratis op.

Wilt u weten wat uw auto waard is bij onze Autosloperij? BEL DIRECT: 06 57 18 27 92

– Wij zijn bij de R.D.W. aangesloten en regelen hiermee de officiële afhandelingen van uw auto.

http://www.sloopservice-nederland.nl/vestigingen/