Tijd om uw auto te laten nakijken in een garage nabij Balen

Het is belangrijk om regelmatig uw auto na te laten kijken. Elk jaar is een klein onderhoud nodig, en elke twee jaar moet een groot onderhoud gedaan worden. Bent u op zoek naar een garage in regio Balen waar u uw auto kunt laten nakijken? Autocenter Meeus te Mol biedt de oplossing aan. Hoewel dit bedrijf is gecertificeerd als Hyundai-dealer, kunt u hier met auto’s van alle merken terecht voor onderhoud.

Uitstekende dienstverlening

Niet alleen voor onderhoud kunt u terecht bij deze garage in de buurt van Balen, maar ook voor reparatie. Ook hiervoor geldt dat het niet uitmaakt van welk merk uw auto is. Bovendien verkoopt het bedrijf auto’s van het merk Hyundai, met daarbij de keuze uit een nieuwe of een tweedehandsauto. Bij deze autospecialist kunt u tevens terecht voor het onderhoud van uw airco en uw banden, waarbij onder andere de bandenspanning gemeten wordt.

Meer informatie over deze specialist

Deze garage nabij Balen is opgericht in 2010. Het is een echt familiebedrijf en het personeel is vakkundig opgeleid. De liefde voor auto’s is overgebracht van vader op zoon, en zelfs de vrouw van laatstgenoemde is betrokken bij het bedrijf. Een goede kwaliteit staat hoog in het vaandel, evenals goede service en klantvriendelijkheid. Het is niet voor niets dat deze garage nabij Balen is uitgeroepen tot vriendelijkste handelaar in Mol, de plek waar het bedrijf sinds 2015 is gevestigd.

Ga zo snel mogelijk langs voor een onderhoud

Deze professional wil voortdurend op de hoogte blijven van de nieuwste technieken. Om die reden wordt het personeel dan ook regelmatig bijgeschoold. De technologieën ontwikkelen zich in een snel tempo en Autocenter Meeus wil niet achterblijven. Er wordt met de modernste technieken gewerkt, alles om de service zo goed en snel mogelijk te maken. Na een reparatie of onderhoud bij deze vakspecialist bent u ervan verzekerd dat uw auto weer als vanouds rijdt en kunt u veilig de weg op. Wacht dus niet langer en neem contact op met de deskundige medewerkers om een afspraak te maken.

https://autocentermeeus.be/

Een brommobiel verzekeren, waar rekening mee houden?

Advertentieindex

In Nederland is het zo dat er een wettelijke verplichting geldt voor wat het verzekeren van gemotoriseerde voertuigen betreft. In eerste instantie zijn er veel mensen die denken dat het daarbij alleen maar gaat om de auto. Dat is echter niet juist. Neem nu bijvoorbeeld een brommobiel. Ook voor een brommobiel geldt dat ze valt onder de noemer van de gemotoriseerde voertuigen. Dit betekent dat het afsluiten van een verzekering er eveneens voor is vereist. Wil jij ook graag een brommobiel verzekeren? Dan zal je er rekening mee moeten houden dat er tal van verschillende soorten verzekeringen op de markt zijn terug te vinden. Voor welke verzekering jij finaal zal kiezen is altijd afhankelijk van de situatie in kwestie. Wil jij graag ontdekken wat voor het verzekeren van jouw brommobiel nu precies de beste keuze is? Dat is mogelijk hier op deze pagina!

Welk budget heb je beschikbaar voor je brommobiel verzekering?

Je brommobiel verzekeren doe je uiteraard in eerste instantie niet zonder eerst even voor jezelf te bepalen over welk budget je daarvoor beschikt. Veel mensen doen dit wel met als gevolg dat ze uiteindelijk voor een vervelende verrassing komen te staan. Het is namelijk zo dat je de premie van je brommobielverzekering niet één keer, maar wel op periodieke basis zal moeten betalen. Met andere woorden, zorg er altijd voor dat de premie past binnen je financiële mogelijkheden. Wordt het een lastige opdracht om de premie voor de verzekering voor je brommobiel in één keer te betalen? Dan kan je er ook nog voor kiezen om dit gewoon maandelijks te doen. Dit maakt toch best een verschil.

Welke mogelijke brommobielverzekeringen bestaan er allemaal?

Een belangrijke vraag die je, je in eerste instantie bij een brommobiel verzekeren dient te stellen heeft te maken met het soort brommobielverzekeringen die er allemaal bestaan. We maken op dit vlak een onderscheid tussen drie verschillende soorten verzekeringen. Denk hierbij concreet aan:

  1. De WA-verzekering voor brommobielen;
  2. De beperkt cascoverzekering;
  3. De volledige cascoverzekering;

Voor de WA-verzekering geldt dat je ze sowieso dient af te sluiten voor je brommobiel. De andere twee verzekeringen zijn niet wettelijk verplicht, al kunnen ze in bepaalde gevallen zeker en vast aan te raden zijn. Hoe dan ook, zou jij ook graag meer willen te weten komen over de verschillende soorten brommobielverzekeringen die er allemaal bestaan? Lees dan vooral snel verder.

1.) De WA-verzekering voor brommobielen

De eerste van drie mogelijkheden waar je bij een brommobiel verzekeren voor kan kiezen is de WA-verzekering. Het gaat hierbij om een verzekering die louter en alleen tussenkomt in de schade die je aanbrengt ten opzichte van derden. Met andere woorden, op het moment dat je met jouw brommobiel schade veroorzaakt aan een derde partij waarvoor jij ook de schuld draagt zal deze verzekering daar haar tussenkomst in verlenen. Is er geen sprake van een schuld die bij jou is gelegen? In dat geval zal je verzekering uiteraard niet tussen moeten komen.

Het afsluiten van de WA-verzekering voor brommobielen brengt zowel voor- als nadelen met zich mee. Op deze manier je brommobiel verzekeren zorgt er immers voor dat je slechts rekening dient te houden met zeer beperkte kosten. Anderzijds is het wel zo dat je hierdoor ook slechts kan rekenen op een beperkt aantal dekkingen. Het is dus in de praktijk vooral een beetje afwegen of deze optie voor jouw brommobiel nu al dan niet de moeite waard is om voor te kiezen.

2.) De beperkt cascoverzekering voor brommobielen

De tweede optie waar je voor je brommobiel verzekeren over beschikt is de zogenaamde beperkt cascoverzekering. Bij deze verzekering wordt de basis gelegd door de WA-verzekering. Deze wordt echter aangevuld met een reeks van extra dekkingen. Het gaat hierbij concreet om de volgende:

  • Schade veroorzaakt door een brand of explosie;
  • Schade als gevolg van inbraak, diefstal of joyriding;
  • Schade veroorzaakt door een aanrijding met een wild dier;

Wanneer er zich één van de hierboven aangehaalde schadegevallen voordoet zal je al snel tot de conclusie komen dat je met een beperkt cascoverzekering uitstekend bent verzekerd. Je zal er een hogere premie voor moeten betalen in vergelijking met de WA-verzekering, maar de kosten liggen wel nog steeds gevoelig lager als bij een allrisk het geval is. Het is mede omwille van deze reden dat heel wat mensen ervoor hun brommobiel verzekeren voor kiezen om een beroep te doen op dit type van verzekering. Zo is jouw brommobiel in de basis zeker en vast goed verzekerd!

3.) De volledige cascoverzekering voor brommobielen

Op de meest optimale manier je brommobiel verzekeren doe je bij voorkeur door het afsluiten van de volledige cascoverzekering of de zogenaamde all risk brommobielverzekering. Dit type van verzekering maakt het mogelijk om alle verschillende vormen van schade in te dekken. Concreet zorgt dit ervoor dat je eveneens schade kan laten dekken die eigenlijk door jou is veroorzaakt. Het gaat hierbij in de praktijk dan voornamelijk om schade als gevolg van vallen of botsen. Dergelijke schadegevallen worden uitgesloten door de andere brommobielverzekeringen, maar dus niet door deze allrisk. Dit zorgt ervoor dat op deze manier je brommobiel verzekeren zeer aan te raden kan zijn. Let wel, het feit dat er een dergelijk groot aantal dekkingen door worden aangeboden zorgt er wel voor dat je rekening dient te houden met een vrij stevige kostprijs. Je brommobiel verzekeren door middel van een volledige cascoverzekering is dus allesbehalve goedkoop.

Hoe besparen op je brommobielverzekering?

Kan je besparen op je brommobiel verzekeren? Dat kan zeker. Er bestaan verschillende mogelijkheden om de kosten voor dit type van verzekering te drukken. Enkele zeer interessante opties waar je rekening mee zou kunnen houden zijn onder meer de volgende:

  1. Voer altijd een vergelijking uit voordat je een brommobielverzekering afsluit;
  2. Hou altijd rekening met het eigen risico dat mogelijks geldt voor de verzekering;
  3. Sluit geen dekkingen af voor je brommobiel die je eigenlijk helemaal niet nodig hebt;

De drie bovenstaande bespaartips zijn ongelofelijk eenvoudig te hanteren en kunnen er op een behoorlijk efficiënte manier voor zorgen dat je brommobiel verzekeren heel wat financieel toegankelijker wordt. Spreekt dit jou ook wel aan? Vergeet dan zeker niet om deze bespaartips te hanteren. Je zal er absoluut zeker je voordeel mee kunnen doen!

 

rolstoelauto

Advertentieindex

De verlaagde vloer is ideaal om rolstoelen in en uit het voertuig te krijgen, maar het kan problemen geven met de ruimte onder de auto, dus wees extra voorzichtig bij het rijden op onbekende wegen. Zeker als je verkeersdrempels tegenkomt. Door de verlaagde vloer kan er ook een andere, mogelijk kleinere brandstoftank op de auto worden gemonteerd. Dit kan betekenen dat u vaker moet tanken dan u van een conventionele auto zou verwachten.

 

Voldoende ruimte is essentieel voor elke auto, zeker voor een aangepaste auto. Je moet nadenken over hoeveel boodschappen je moet doen en welke accessoires of hulpmiddelen je altijd bij je moet hebben.

Dit staat centraal bij elke overweging van een rolstoelauto. Als het moeilijk is om uw stoel in en uit de door u gekozen auto te manoeuvreren, zult u elke dag worstelen. Maar hoe steil is de oprit om in de auto te komen? De meeste rolstoelvoertuigen hebben een verlaagde vloer die meer hoofdruimte in het voertuig biedt, maar ook een minder steile helling om in het voertuig te komen. Je kunt ook zoeken naar een auto met een verlaagde ophanging die het in- en uitstappen via een oprit makkelijker maakt. Je kunt ook denken aan een auto met lift in plaats van een oprijplaat. Het nadeel van deze voertuigen is dat ze extra kosten, maar in sommige gevallen maakt het gemak ze een waardevolle investering.

Pas als u volledig tevreden bent met elk aspect van uw voertuig, mag u ermee instemmen het te nemen. Een rolstoelauto kan een geweldige opsteker zijn voor gezinnen met mensen met een handicap, dus zorg ervoor dat u het juiste voertuig aanschaft en profiteert van alle voordelen die ze te bieden hebben.

 

In en uit een rolstoelauto stappen

 

De binnenkant van een rolstoelauto

 

Rolstoelauto’s, ook wel rolstoeltoegankelijke voertuigen genoemd, zijn auto’s met aanpassingen die nodig zijn om in een rolstoel te passen. Sommigen van hen zijn ook aangepast om in een rolstoel te rijden, ze staan ​​bekend als rolstoelvoertuigaandrijving. Dit is een geweldige manier om uw autonomie te behouden tijdens het gebruik van een rolstoel. Hiermee kunt u zich verplaatsen zonder te wachten op een rolstoeltoegankelijke taxi om u op te halen en zonder een vriend of familielid te vragen om u te verplaatsen.

Het is ook de moeite waard om aan de toekomst te denken. U zult de auto waarschijnlijk een tijdje hebben, dus zal uw rolstoel in die tijd waarschijnlijk veranderen? Dit moet vooral belangrijk zijn als de rolstoelgebruiker nog steeds groeit of als zijn toestand waarschijnlijk zal veranderen en er daarom in de nabije toekomst meer ruimte nodig zal zijn.

 

Waar moet ik nog meer op letten voordat ik een rolstoelauto koop?

https://www.mobility4all.be/

https://www.mobility4all.be/

Waar kan ik een Peugeot kopen?

Je hebt net je rijbewijs en je bent op zoek naar een leuke eerste auto. Het kan ook zijn dat je je rijbewijs al een hele poos hebt en toe bent aan een andere en/of nieuwe auto, maar in beide gevallen komt vaak dezelfde vraag om de hoek kijken: Wat is een goed automerk? Er zijn een heleboel verschillende merken en dat kan het nogal lastig maken om er één te kiezen. Wees gerust, in deze blog helpen we je een beetje op weg. Deze blog gaat namelijk over Peugeot, één van de bekendste automerken ter wereld.

 

Hoe is Peugeot ontstaan?

Het Franse automerk Peugeot is ontstaan in het jaar 1810, maar was van origine totaal iets anders dan wat je nu van het merk gewend bent. Het begon namelijk als familiebedrijf dat staal bewerkte voor gereedschappen. Pas in 1882 gingen ze zich meer bezighouden met de vervoersmiddelen en besloten rijwielen te gaan maken. Toen is de “Grand bi” ontstaan, de fiets die tegenwoordig nog vaak herkend wordt aan zijn enorm grote voorwiel. In 1889 ontwikkelden ze driewielers aangedreven door een stoommachine die twee personen kon vervoeren. Vanaf 1890 is Peugeot begonnen met waar we het merk nu van kennen, het produceren van auto’s.

 

Wat voor modellen heeft Peugeot?

Peugeot heeft veel verschillende modellen verdeeld over allerlei type auto’s, zoals:

–          Stadsauto’s: Dit zijn wat meer compacte, maar toch mooie en stijlvolle auto’s.

–          SUV’s: Grote, ruime auto’s met een stoere uitstraling zoals iedereen ze kent.

–          Coupés: Nette, sportieve auto’s en zeer comfortabel voor de lange ritten.

–          Busjes: Perfect om te gebruiken als gezinsauto of bedrijfsauto om personeel te vervoeren.

Zo zijn er een heleboel meer op te noemen. Ben je nou benieuwd welke Peugeot er bij jou past? Er zijn allerlei dealers die jou hierbij kunnen helpen, dus ga op onderzoek uit en wie weet rijd jij straks in een Peugeot!

https://www.haaimahylkema.nl/peugeot/

Op welke manieren kun je het beste jouw defecte auto verkopen? Wat te doen met een defecte auto?

Auto’s en Motoren

Wat te doen met een defecte auto?

Het klinkt misschien of de auto niet veel waard is maar ook een defecte auto kan worden verkocht. Een defecte auto verkopen is mogelijk afhankelijk van de resterende waarde en soort defecten. Er zijn speciale websites die de waarde in kunnen schatten bij een kapotte auto verkopen. Hierdoor is het makkelijker zodat je niet teveel of juist te weinig voor je defecte auto vraagt. Het RDW beheert alle gegevens over de auto. Dit zijn onder andere het bouwjaar, merk, model, kilometerstanden, transmissie en brandstoftype. Het is uiteraard zo dat elk defect een auto minder waard maakt. De koper moet er dus voor openstaan om bepaalde onderdelen te vervangen. Het is belangrijk om in de advertentie een duidelijke omschrijving te geven van het defect, de onderdelen en foto’s ervan. Ook advies omtrent eventuele reparaties is welkom.

Defecte auto succesvol verkopen

Je kunt gewoon een advertentie op marktplaats zetten waarbij je zelf de waarde bepaald. Anderzijds kun je ook via specialistische verkoopsites voor kapotte auto verkopen een advertentie plaatsen waarbij hun de waarde bepalen. Uiteraard kun je mensen een proefritje laten maken in de auto om te kijken of het defect al dan niet storend genoeg is om het besluit te nemen de auto wel of niet te kopen. Het kan zijn dat het om een klein defect gaat en de auto verder nog in perfecte staat verkeerd. Denk aan ruitenwissers die niet werken of een kapot signaallampje. Veiligheid staat voorop. Het is belangrijk daarom zo goed mogelijk details over de veiligheid van het voertuig te vermelden. Banden die versleten zijn of remmen die versleten zijn moeten hoe dan ook worden vervangen. Dit kun je zelf doen of de nieuwe eigenaar indien deze dat geen probleem vind. Veel bedrijven willen defecte auto’s opkopen ondanks het soort defect. Dit is een groot voordeel omdat je zelf niet moeite hoeft te doen om kopers te vinden.

Hoge kosten bij het vervangen en repareren van onderdelen

Het repareren van een auto kan aardig wat geld kosten. Inruilen of verkopen zonder eerst reparaties uit te voeren is daarom een stuk voordeliger. Denk aan distributieriemen die zijn gebroken. Ook total loss auto’s die klaar zijn voor de sloop kunnen geld opleveren. Een defecte auto verkopen is daarom verstandig. De defecten hoeven niet klein te zijn om er nog een aardig bedrag voor te kunnen krijgen. Vaak kun je alle informatie in een taxatierapport invullen waarbij het inruilbedrijf ook voor compleet kapotte auto’s een bepaalde waarde kan berekenen.

Geld lenen voor je auto

Auto’s en Motoren

Advertentieindex

Veel mensen willen na het behalen van het rijbewijs zo snel mogelijk een auto kopen. Helaas is het erg duur om in België een auto aan te schaffen en erin te rijden. Een auto is een grote investering die je niet zomaar doet. Je ziet daarom dat steeds meer Belgen ervoor kiezen om een lening af te sluiten bij het kopen van een auto. In België zijn 30 procent van alle leningen afgesloten om een auto te kopen. Je ziet dus dat een lening afsluiten voor je auto niet uniek is. Toch blijft het altijd belangrijk om je goed in te lezen over wat er mogelijk is.

Lening doormiddel van leasen

Veel mensen in België hebben niet in één keer zoveel geld ter beschikking om een auto aan te schaffen. Dit moet je wel ter beschikking hebben als je een auto gaat kopen. Om ervoor te zorgen dat je toch in een auto kan rijden kun je ervoor kiezen om een auto te leasen. Dit is een vorm van een lening die je aangaat. Je betaald maandelijks een bedrag om de auto in bruikleen te kunnen gebruiken. Het voordeel hiervan is dat je niet veel geld meteen op tafel hoeft te leggen. Het grote nadeel hiervan is dat de auto uiteindelijk nooit in jouw bezit komt.

Afsluiten van een autolening

Veel mensen willen toch de auto in het bezit hebben en kiezen daarom om een kleine lening af te sluiten. Verschillende bedrijven bieden daarom kleinere leningen aan zodat jij de aankoop van je auto kan bekostigen. Het bedrag dat je mag lenen heeft met een aantal factoren te maken. Zo wordt er gekeken naar je inkomsten en je vasten maandelijkse lasten. Het geleende geld moet natuurlijk wel terug betaald kunnen worden. Daarom doen veel bedrijven vaak een autolening simuleren. Dit wil zeggen dat er gekeken wordt of je in staat bent het geleende geld uiteindelijk terug kan betalen. Er kan bijvoorbeeld gekeken worden naar de looptijd van de lening. Hoe langer je leent hoe minder je per maand terug moet betalen. Let er wel bij op dat hoe langer je leent hoe meer rente je moet aflossen.

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD 

https://www.mozzeno.com/nl/persoonlijke-lening/voertuig-mobiliteit/auto

Wat zijn de procedures voor het verkopen van een auto?

tweedehands auto belgie

Bezoek autokeuring

Als u de auto aan een particulier verkoopt, moet u bij de keuring de auto als eigenaar besturen! U kunt het meest geschikte inspectiecentrum kiezen (in de buurt van uw kantoor of woonplaats), maar als u opnieuw moet onderzoeken, moet u contact opnemen met het centrum.

Als u het voertuig aan de garage verkoopt of voor export gebruikt, is geen technische inspectie vereist. In dat geval moet u het kentekenbewijs aan de koper overhandigen en op de factuur “Technische controle door de koper” aangeven. De geldigheidsduur voor het aanvragen van registratie is maximaal twee maanden. Na twee maanden moet u opnieuw een kentekenbewijs aanvragen! U moet het document minimaal drie maanden bewaren.

Hoe ga je om met kentekenplaten?

Het hangt ervan af of u van plan bent een nieuwe auto aan te melden, en zo ja, binnen welke termijn. Bewaar in dit geval de plaat. Verpak het oude certificaat met de nieuwe registratieaanvraag. Wees voorzichtig, de nieuwe auto moet binnen 4 maanden na verkoop in gebruik worden genomen.

Ik heb de snelwegbelasting betaald!

Als u het kenteken binnen vier maanden na verkoop retourneert, wordt het teveel betaalde belasting voor de oude auto terugbetaald. Vervangt u de oude auto door een nieuwe auto, dan worden de onbetaalde en betaalde belastingen van de oude auto in mindering gebracht op de belasting over de nieuwe auto.

Hoe zit het met mijn autoverzekering?

Hij weet het al omdat u via haar een nieuwe aanmeldingsaanvraag heeft gestuurd (of uw makelaar heeft deze procedure al voor u afgerond) zodat het bedrijf deze kan markeren. Zij is verantwoordelijk voor het doorsturen van dit document naar de afdeling voertuigregistratie (DIV).

Is uw auto goed voor schrootstapels?

Maar hoe om te gaan met een onverkoopbare auto? Gelukkig vindt u misschien een professional die u gratis heeft verwijderd omdat sommige aspecten hem interesseren. Anders moet u betalen om het naar de schroothoop te verzenden. Dit kost je ongeveer 37 euro.

Neem de voertuigen weg die u niet onmiddellijk zult verkopen. Zolang u er niet vanaf bent gekomen, kunt u DIV geen schrootcertificaat verstrekken en blijft u belasting betalen! Het moet ook bekend zijn dat het parkeren van voertuigen zonder vergunning op de openbare weg verboden is. Vergeet niet dat de stroomonderbreker een verklaring moet afgeven dat de auto is gesloopt. Stuur deze verklaring direct samen met het kentekenbewijs naar DIV.https://auto-verkopen-belgie.com/

Auto opkopers


auto opkopers

AUTO ONLINE VERKOPEN?

Dit kan snel en eenvoudig in 3 stappen. 1. Vorm Vul in ons formulier de gegevens in van de auto die u wilt verkopen. 2. Accepteer het bod Wij richten ons voor u op de automarkt en sturen u op dezelfde dag hoge prijzen die voldoen aan de marktvraag. 3. Verkoop een auto We streven ernaar om de auto binnen één werkdag te evalueren, te betalen en op te halen.

WIJ KOPEN ALLE WAGENS

Alle auto’s na 2002 komen in aanmerking: LPG, benzine of diesel, handmatig of automatisch, stads- en andere personenauto’s, grote auto’s, lichte vrachtwagens en 4×4-voertuigen … We zijn actief in Antwerpen, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Limburg en Vlaams-Brabant. We halen uw auto ook gratis op. Registratie is volledig gratis en vrijblijvend.

 https://auto-verkopen-belgie.com/

Auto verhandelen?

Advertentieindex

U wilt snel u auto verhandelen? geen urenlange zoekertjes plaatsen, geen ongewenste kopers, geen tussenpersonen. Wij kocht personenwagens, bedrijfswagens, lichte vracht, camionetten, 4×4,. . . Ook met veel kilometers en/of schade. Daarenboven krijg je onmiddellijk geld voor uw auto ( cash of via overboeking ).

Kies voorauto-tweedehands.com!

auto-tweedehands.comuw auto koper direct geld voor elke auto!

auto-tweedehands.comzorgt dat u steeds direct geld ontvangt voor uw wagen. Dit kan cash of mits gewenst via overschrijving. Bel ons en verkoper zorgeloos je auto versus de beste prijs.

Auto verbrassen personenwagens u wilt uw auto verbrassen? dit kan snel en eenvoudig bij auto clixebntauto-tweedehands.com. Wij bieden een hoge eerbewijs voor al uw tweedehandswagens. Ook wagens voor uitvoer aanschaffen wij op.

Klik hier en verkoop direct je personenwagen.

Auto verhandelen bedrijfswagens u krijgt de beste eerbewijs aangeboden voor uw bedrijfsauto, mini-bus, lichte vracht. We consumeren de wagen mee in de staat waarin jullie hem verhandelen, zelfs buiten keuring en buiten garantie.

Klik hier om je camionette aan te bieden.

Auto verkwisten schadewagens heeft u een ongevalwagen, een auto met deuken, technische problemen, defecten, … ook hier helpen je graag overigens.

Klik hier en ontvang vandaag nog de beste eerbewijs voor je schadewagen.

https://auto-tweedehands.com/

Hoe je auto verkopen zonder keuring

Advertentieindex

Een auto verkopen zonder keuring is vaak vrij lastig. Dit komt namelijk doordat de koper de auto moet laten keuren voordat hij of zij hem kan laten inschrijven. Wanneer de auto niet wordt goedgekeurd, dan moet hij allereerst hersteld worden voordat hij opnieuw bij de keuring kan worden aangeboden. Pas wanneer de auto goedgekeurd wordt, dan wordt er pas een roze formulier afgegeven, en met het roze formulier kun je de auto pas inschrijven.

 

Naar de keuring met een afgekeurde auto

Om bij de keuring te geraken met de auto, moet deze op een remork, autotrailer, aanhangwagen of depannagewagen worden vervoerd, want rijden met een auto zonder keuring is niet toegestaan. Dat maakt het voor de koper ook extra lastig, en hierdoor wordt verkopen van een auto zonder keuring ook moeilijker, althans voor de particulier.

 

Autobedrijven kopen auto’s zonder keuring

Autobedrijven kopen het meest auto’s zonder keuring. Zij zijn namelijk in het bezit van een vervoermiddel om de afgekeurde auto op te vervoeren. Tevens zijn zij in staat zelf de herstelling uit te voeren om de wagen weer door de keuring heen te krijgen. Vervolgens zullen ze de auto opnieuw te koop aanbieden. 

 

Hoe krijg je de beste prijs voor je auto zonder keuring

Een auto verkopen zonder keuring kun je dus het beste aan een autobedrijf doen. Nu kun je een willekeurig autobedrijf benaderen om te vragen hoeveel zij teruggeven voor je auto teruggeven. Ieder bedrijf dat je hiervoor benaderd zal je een andere prijs geven. Hoe meer bedrijven je om een bod vraagt, hoe groter de kans is dat je nog een beter bod krijgt. Stel je nu eens voor dat je via 1 website ruim 5000 autobedrijven een bod kunt laten uitbrengen. Zo krijg je gegarandeerd de beste prijs en kun je de auto verkopen zonder keuring zonder enig gedoe. Via de website autoverkopenzonderkeuring.be bereik je in een klap al deze bedrijven. Het is geheel gratis en vrijblijvend. Probeer het daarom gerust eens uit. De auto komen ze teven gratis ophalen!!