Ajax alarmsystemen

Alarmsysteem

Advertentieindex

Ben je op zoek naar een beveiligingssysteem waar je optimaal gebruik van kunt maken om je huis en de omgeving hiervan te beveiligen? Dan is het aanschaffen van één van de Ajax alarmsystemen onmisbaar.

Het beveiligingssysteem
De meeste draadloze beveiligingssystemen maken gebruik van een wifi-netwerk. Helaas is zo’n netwerk nooit 100% veilig en kan een hacker hier makkelijk op ‘inbreken’. Door middel van het aanschaffen van een het beveiligingssysteem van Ajax kan dit probleem verholpen worden. Het systeem maakt namelijk gebruik van een draadloze beveiliging met Jewellery technologie. Dit is een draadloze technologie die te vergelijken is met de beveiligde verbinding via een bekabelingssysteem. Het maakt gebruik van een Cloud verbinding. Doordat er sprake is van continuïteit in de verbinding met internet, kan een inbraak of sabotage poging direct worden doorgegeven via je telefoon, omdat deze ook altijd in verbinding staat met internet. Indien een verbinding verloren gaat met de detector van het alarmsysteem, dan krijg je hier ook direct een melding van. Zo wordt je te allen tijde op de hoogte gebracht. Dit maakt dat de betrouwbaarheid van het beveiligingssysteem nog veiliger is, dan wanneer dit wordt vergeleken met bedrade systemen. Daarnaast zorgt de technologie ervoor dat een detector bereik gegarandeerd wordt van 2000 meter. Zo kan, in geval van poging tot inbraak al vroegtijdig gedetecteerd worden alvorens er geforceerd wordt om ramen of sloten in te breken.

Soorten systemen
Er zijn diverse soorten apparatuur op de markt gebracht. Allereerst dien je een hub aan te schaffen. Een hub is het middelpunt van een netwerk en stuurt informatie door van het netwerk naar apparaten die zijn aangesloten. Er zijn drie soorten hubs verkrijgbaar. De normale hub, de hub 2 en de plus variant. Afhankelijk van het soort product dat je wilt kopen.
Niet alleen biedt Ajax inbraakpreventie aan, maar ook brandpreventie, rook- glasbreuk- en watermelders bieden mogelijkheid tot optimale beveiliging.

App
Door de app op je telefoon te downloaden, wordt je direct op de hoogte gebracht in geval van inbraak, brand of overstroming. Zo voorkom je een hoop schade en geeft het je een veilig gevoel. Je hebt niet alleen de mogelijkheid om zelf via de app alles in de gaten te houden, ook kun je buren, familie en zelfs de meldkamer met het systeem verbinden. Indien sprake is van noodgevallen, is hulp zo direct ingeschakeld. Naast installatie op de telefoon, is het ook mogelijk om het beveiligingssysteem aan te sluiten via een tablet of computer.
Of je nu thuis bent of op vakantie in het buitenland, je mist geen enkel bericht als er iets wordt gedetecteerd.

Overige bijzonderheden
Indien je beschikt over een camera, dan zal deze huisdieren en andere diersoorten niet detecteren en vermelden via de app. Zo krijg je niet onnodig een alarmmelding op je telefoon.

Voor het alarmsysteem van Ajax betaal je alleen de aanschafkosten. Je zit niet vast aan een abonnement. Ook hoef je geen onderhoudscontract af te sluiten. Het systeem controleert zichzelf elke 6 seconden en zal met regelmaat software updates uitvoeren. Ook gaat het 7 jaar mee met de meegeleverde batterij voor deze batterij aan vervanging toe is.

https://ajax-alarmsystem.be/

Ajax, het nieuwe generatie alarmsysteem

Alarmsysteem

Advertentieindex

Bij Ajax alarmsystemen worden wetenschap en kunst gecombineerd om een veilige wereld te creëren. De eenvoudige starterskit kan in minder dan 15 minuten geïnstalleerd worden en kan bestuurd worden met elk type smartphone door middel van een gebruiksvriendelijke applicatie.
De detectoren maken jouw huis ontoegankelijk voor elke inbraak, terwijl ze met hun prachtige design passen in elk interieur. Het brein van het systeem, de hub, zorgt voor een draadloze communicatie tussen de detectoren en de buitenwereld. Deze draadloze verbinding is zo betrouwbaar als een kabelverbinding. Het is een krachtig netwerk dat alle apparaten op de verschillende verdiepingen van jouw huis kan beheren.
Het systeem zal voor elke poging tot inbraak, black-out of uitval van communicatie onmiddellijk alarm slaan, maar niet voor de beweging van huisdieren of een onweder. Je kunt systeemmeldingen ontvangen op je telefoon of een beveiligingsfirma de opdracht geven om je systeem te bewaken. Het systeem werkt tot zeven jaar zonder de batterijen te vervangen.

De voordelen van het Ajax alarmsysteem op een rijtje

Het is een professioneel draadloos beveiligingssyteem dat bescherming biedt tegen inbraak, brand en overstromingen. Met de mogelijkheid tot de integratie van videobewaking is het de oplossing voor thuis of op kantoor.
Het beveiligingssysteem is gemakkelijk te begrijpen en wordt eenvoudigweg bestuurd via een mobiele applicatie. Met de applicatie kunnen gebruikers apparaten verbinden, instellingen configureren, detectoren testen en de systeemsnelheid wijzigen.
Het systeem is betrouwbaar en functioneel. Zowel de eigenaar als het gekozen centrale meldpunt worden onmiddellijk op de hoogte gebracht als er iets mis gaat. Dit kan via een push-notificatie, een sms of een gewone oproep. De status van elk systeemapparaat wordt in realtime weergegeven. Het systeem kan overal ter wereld beheerd, geconfigureerd en getest worden.
Ook een volledig uitgerust professioneel systeem is zeer eenvoudig te installeren. Eén installateur kan de klus in één of twee uur klaren en hiervoor zijn enkel de basisinstructies voldoende. Ouderwetse kabeloplossingen zijn niet langer nodig omwille van onze performante draadloze technologie.
Het systeem is makkelijk te onderhouden. Instellingen kunnen op afstand worden aangepast en om de apparaten te testen, moeten ze niet gedemonteerd worden. Batterijen moeten slechts één keer om de 7 jaar vervangen worden.
Door slimme algoritmes slaat het systeem zelden vals alarm, waardoor het aantal bezoeken van de hulpdiensten verminderd wordt ten opzichte van een klassiek alarmsysteem.

De verschillende mogelijkheden

Onze inbraakbeveiliging beschermt jouw huis met bewegingsdetectoren, maar ook met glasbreukdetectoren, openingsdetectoren voor deuren en een alarmsirene.
Er is uiteraard ook een mogelijkheid om jouw huis te beveiligen met brand- en overstromingsbeveiliging. Dit kan aan de hand van onze rook-, temperatuur-, koolstofmonoxide- en overstromingsdetectoren.
Het alarmsysteem biedt de mogelijkheid om videobewaking te integreren die het toelaat om een groot aantal camera’s te verbinden.
Dit alles kan van op afstand gecontroleerd worden door gebruik te maken van een sleutelhanger, een keypad of een smartphone applicatie.
Het is steeds mogelijk om jouw bestaande systeem uit te breiden met één van onze extra mogelijkheden die hierboven beschreven worden.

Bron: https://ajax.systems/

https://ajax-alarmsystemen.nl

De allereerste beveiliging pin ontwikkeld door Yale

Zoals we kunnen zien drukt de stuurpen, als deze omhooggetild wordt door de lockpick, tegen de rand van de vergrendeling aan totdat de inkeping bij de afschuiflijn aankomt en dan dichtklapt. Deze inkeping zorgt er niet alleen voor dat de pen gestopt wordt, maar laat ook de lockpicker denken dat ze het slot al succesvol hebben gelockpickt terwijl dat in werkelijkheid niet zo is.   

Dit noemen we een “false set” en is het fundamentele principe achter te veiligheidspen.

 

Een False Set

Dus naast dat de stuurpen lager tegen de aanschuiflijn vastgezet wordt, zijn er nog twee factoren van de valse set die bijdragen aan het om de tuin leiden van ons lockpickers zodat we geloven dat we pen goed vast hebben gezet.

  1. De eerste van die twee misleidingen is dat op het moment dat deze zogenaamd vastgezet wordt, de opening in de veiligheidspin de verbinding verbreekt waardoor de vergrendeling weer kan draaien zodat het de dichtstbijzijnde pin kan vinden om vast te zetten (zie Volgorde van Verbinding). Deze rotatie lijkt heel erg op wat we voelen als een pen goed wordt vastgezet op de afschuiflijn.

Maar afhankelijk van het type veiligheidspen dat wordt gebruikt – zoals we zo zullen zien – en de diepte van inkepingen in de pen zelf, kan deze rotatie erg overdreven zijn. Als tijdens het lockpicken de vergrendeling erg veel draait, zoals je snel zult leren herkennen, is dit meestal een typisch geval dat we te maken hebben met een veiligheidspen.   

  1. De tweede van deze misleidingen is als de stuurpen zogenaamd wordt ingesteld, deze niet langer actief is in het sleutelgat. Dit misleidt niet alleen de slotenkraker waardoor hij geloofd dat de pen correct is vastgezet op de afschuiflijn, maar stuurt hem ook het bos in met het zoeken naar de volgende vastgezette pen – die je nooit vindt omdat deze geblokkeerd is op de afschuiflijn en niet in het sleutelgat.

Hierdoor denken lockpickers vaak dat deze de pen te hoog hebben vastgezet waardoor de druk eraf gehaald wordt, de pennen losgelaten worden en er overnieuw wordt begonnen. Maar net zoals eerder komen we dan weer in dezelfde frustrerende situatie terecht waarbij een veiligheidspen in een valse set wordt vastgezet.

Dat is de kracht van veiligheidspennen.

https://www.advertentieindex.be/bedrijven/volgens-mensen-die-de-lockpick-sport-beoefenen-zijn-keurmerken-niet-altijd-te-vertrouwen/

Installateur alarmsystemen in Dendermonde

Alarmsysteem

Advertentieindex

Ben je op zoek naar een installateur van alarmsystemen in Dendermonde dan loont het zeker de moeite eens contact op te nemen met SDS. SDS plaatst niet alleen alarmsystemen maar ook nog camerabewaking en videofonie. Ze plaatsen alarmsystemen in gans Vlaanderen maar ze zijn woonachtig in Dendermonde. Dus als je van Dendermonde bent is de kans groot dat je reeds van SDS of stopdedief.be hebt gehoord.

Er zijn een paar installateurs van alarmsystemen in Dendermonde en omstreken. Maar SDS steekt er met kop en schouders boven uit. De informatie die ze bieden is uitermate grondig en uitgebreid. Je moet maar eens een kijkje gaan nemen op hun website. Daar hebben ze voor alarmsystemen en camerabewaking een pagina met veelgestelde vragen die een antwoord biedt op al je vragen. Als je deze pagina eens hebt doorgenomen dan kan je in alle eer en geweten de juiste oplossing kiezen.

Deze installateur van inbraakalarmen in Dendermonde plaatst alarmsystemen van het merk Jablotron. Dit is een uiterst betrouwbaar merk dat heel gebruiksvriendelijk is. Het merk bestaat reeds meer dan 20 jaar en kent zijn oorsprong bij de val van het communisme Tsjechië.

SDS komt bij je thuis op bezoek voor een beveiligingsanalyse en een demo ter plaatse. Tijdens het plaatsbezoek bespreken we samen met de klant de ideale beveiligingsoplossing. De beste beveiligingsoplossing is een gebruiksvriendelijk systeem. Het is de taak van de beveiligingsinstallateur de klant te behoeden tegen overbeveiligen. Wie zich te extreem gaat beveiligen krijgt een ongebruiksvriendelijk alarmsysteem. Op termijn gaat men het inbraakalarm dan meer niet dan wel gebruiken. En dit is zonde van de investering.

De beveiligingsanalyse wordt steeds gecombineerd met een demo ter plaatse. Tijdens deze demo wordt live de werking van alle componenten van het alarmsysteem uitgelegd. Uiteraard wordt hierbij de focus gelegd op de onderdelen van het alarmsysteem die men in u woning adviseert.

Na de beveiligingsanalyse en de live demo wordt ter plaatse nog de offerte opgemaakt en overlopen met de klant. Zo weet de klant meteen wat de besproken beveiligngsoplossing hem zal kosten. Als de klant hiermee akkoord gaat kan hij dan onmiddellijk een afspraak voor installatie inplannen. Dit is natuurlijk geen verplichting. De klant krijgt natuurlijk ook nog de mogelijkheid om alles nog eens rustig te bekijken.

Tijdens de installatie werken de installateurs van alarmsystemen in Dendermonde uitemate proper met veel oog voor detail en afwerking. Na de installatie komt de projectleider steeds de werken nog eens controleren en zo ben je altijd zeker van een perfecte installatie.

https://www.stopdedief.be/alarmsysteem-dendermonde/

Kies ik een draadloos of bedraad alarmsysteem?

Advertentieindex

Wie een alarmsysteem wenst te installeren, stelt zich in de eerste plaats de vraag of hij nu voor een draadloos of bedraad inbraakalarm moet kiezen.

Als je een nieuwbouw woning gaat bouwen of een totale renovatie van een woning hebt gepland, dan kan je best voor een bedraad alarmsysteem kiezen. Een bedraad alarmsysteem is niet noodzakelijk veel betrouwbaarder dan een draadloos alarmsysteem. Het is wel zo dat een bedraad alarmsysteem beter is voor het milieu, want de batterijën moeten niet iedere keer vervangen te worden.

In een nieuwbouw woning kan de elektricien makkelijk wat extra kabels leggen. Dit is niet zo veel extra werk want hij is toch al sleuven aan het slijpen en elektriciteitskabels aan het leggen. Draadloze componenten van het alarmsysteem zijn doorgaans een stuk duurden dan bedrade componenten. Een draadloze detector is doorgaans dubbel zo duur dan een bedrade detector.

In een bestaande woning is het een ander verhaal. Het is niet eenvoudig om nog kabels te leggen in een bestaande woning. Daarom kiezen veel mensen voor een draadloos alarmsysteem. Dan hoef je niet te kappen of te breken. De installateur kan dus netjes en veel sneller werken.

Soms is het interessant om voor een hybride alarmsysteem te kiezen. Een hybride alarmsysteem is een inbraakalarm dat zowel draadloze als bedrade componenten bevat. In de praktijk zijn veel alarmsystemen hybride inbraakalarmen. Wanneer er een alarmsysteem in een bestaande woning wordt geplaatst dan gebruikt men vaak bedrade componenten in de garage en ruimtes aanpalend aan de garage. Dit om de eenvoudige reden dat men in de garage mensen het niet zo erg vinden als er een kabel in een gootje of pvc-buis op de muur ligt.

Of je nu voor een hybride of draadloos alarmsysteem kiest. Wij raden je met volle overtuiging het Jablotron 100 alarmsysteem aan. Dit is een uiterst gebruiksvriendelijk alarmsysteem en het ziet er nog prachtig uit ook. Alle onderdelen van het alarmsysteem bestaan zowel draadloos als bedraad. Je kan dus volledig draadloos werken, volledig bedraad of voor een hybride oplossing kiezen. Het alarmsysteem is veel meer dan een alarmsysteem. Het inbraakalarm is ook een domoticasysteem. Zo kan het je verlichting sturen. Zo kan je met de afstandsbediening van je alarmsysteem je elektrische poort bedienen. Je kan de zonnewering, rolluiken, tuinsproeiers met je alarmsysteem bedienen. Je kan het zo gek niet bedenken en het is mogelijk met het Jablotron 100 alarmsysteem. Dit alarmsysteem wordt enkel geïnstalleerd door een erkende beveiligingsinstallateur.

https://www.stopdedief.be

Autodieven opgelet

Advertentieindex

Autodiefstal komt steeds vaker en in gewelddadigere varianten voor. De afgelopen jaren is dit aantal flink gestegen met name bij de nieuwere auto’s. Om dit tegen te gaan stappen steeds meer mensen over op een GPS Tracker in de auto. Mocht de auto dan gestolen worden, dan kan de eigenaar van deze auto de auto volgen door de locatie op te vragen. Zo’n Voertuigvolgsysteem wordt ook steeds vaker als optie aangeboden als je een nieuwe auto wilt kopen. Dit betekend dat het een bekend probleem is ook bij de autodealers. Autodieven weten ook dat deze volgsystemen aanwezig zijn in de auto en hier bedenken ze dan ook weer trucjes op om deze te verstoren. Dit verstoren van de GPS tracker of voertuigvolgsysteem wordt ook wel jamming genoemd. Deze jammers kunnen de communicatie verstoren op de Radio frequentie, GSM, GPRS en andere vormen van draadloze communicatie. De communicatie met het voertuig wordt dan verstoord en dit maakt het mogelijk dat er geen contact meer gemaakt kan worden door de meldkamer met het gestolen voertuig.  Ook tegen dit jammen is weer een variant bedacht. Er kan een jammingsdetectie worden ingebouwd die het mogelijk maakt om tijdens een vorm van jamming een startonderbreking te activeren, zodat de auto niet gestart kan worden. De verzekeringsmaatschappijen zijn behoorlijk streng geworden als het gaat om de beveiliging van de auto’s. Deze extra beveiliging brengt de diefstal aanzienlijk terug en hebben een aantoonbaar effect getoond. Het schrikt dan eigenlijk toch de autodieven af om zich te vergrijpen aan een auto. Door preventief mee te gaan met de tijd en op te treden tegen deze diefstal kan er reactief voor gezorgd worden dat de auto’s beter beschermd zijn en je met een gerust hart de auto buiten de carport neer te kunnen zetten.

https://mygpstracker.nl/