Advertentieindex
Image default
Aanbiedingen

De noodzaak van liefde om de waarheid te zien

Als we niet zien, hebben we iemand nodig die ons heeft laten zien dat wat we niet zien, kan worden gezien en zelfs gezien. Daarin is vertrouwen, geloof en hoop in je sterrenbeeld. We vertrouwen op iemand die al is blootgesteld aan de situaties van het leven waar we nu last van hebben. We hebben het vertrouwen dat ze ons de weg kunnen wijzen. En we hebben hoop dat wat zij zagen dat wij ook zullen zien – en dat het ons zal worden.

We moeten kunnen zien om het te begrijpen. Wat we niet zien blijft ons ontglippen. En bij het missen van de waarheid die anderen kunnen zien, zijn we gefrustreerd; zelfs in de verleiding om te doen alsof we weten wanneer we dat niet doen. Wanneer we voelen dat we kunnen zien, willen we zo graag dat anderen het zien, zodat ze het met ons eens zijn en dan kunnen we samen samen een leven van opbouwend leven leiden.
Maar wanneer we zien – en wanneer anderen het zien – dan moeten we onvermijdelijk ruzie maken. We zien door verschillende ogen, mogelijk dezelfde waarheid.

Nu is het belangrijk om waarheid te zien in de manier waarop we de waarheid gebruiken. Het heeft weinig zin om te zien of we de noodzaak niet kunnen zien om onze broer of zus lief te hebben. Inderdaad, als we iemand zouden verbranden boven een waarheid, hebben we de meer essentiële waarheid van horoscoop Schorpioen gemist. Er is een waarheid te zien in dit leven; een waarheid die tot wijsheid leidt. Het is om de ernst van de waarheid en het gewicht van glorie te begrijpen in één liefdevolle daad. We heffen bijna altijd ‘de waarheid’ op, maar liefde wordt vaak vergeten, omdat we nog steeds voldoende beschadigd zijn om hun behoefte net zo te zien als die van ons.

We nalaten aan anderen wat anderen nalaten aan ons. Onze waarheid is een verschuiving van het zand van acceptatie en afwijzing. We zijn één kras verwijderd van het opgeven van onze liefde vanhoroscoop Weegschaal. Eén wond en onze liefde wordt ingehouden. Maar dat is niet waar de waarheid is; dat is niet zien. De grootste waarheid is liefde. Alle waarheid heeft liefde, maar de beste waarheid is ontluikend en bloeit met liefde. Wanneer we de waarheid benaderen met een liefdevol hart, zien we het volledige quotiënt van de waarheid.

Liefde is het vermogen om waarheid te zien. Hoe meer liefde overvloedig is, hoe meer waarheid wordt geëerd. Wanneer we de waarheid zien in de volheid van liefde, zien we de waarheid in al zijn volheid.

Bron:
Zodiac Horoscoop

Gerelateerde artikelen

Waarom moet je een zakelijke lening afsluiten om de cashflow in je bedrijf goed te houden?

Een stofzuiger voor huizen met dieren

Haal meer uit je bedrijf met social media