Hitte op kantoor

Aanbiedingen

Buiten schijnt de zon en stijgen de temperaturen; tot grote vreugde van alle zonaanbidders. Binnen kan het echter onaangenaam warm worden. Warmte op kantoor kan een stresstest zijn voor ons lichaam. Het concentratievermogen en de werkprestaties nemen merkbaar af en kunnen zelfs leiden tot gezondheidsproblemen zoals hoofdpijn, bloedsomloopproblemen of duizeligheid. Het is hoog tijd om het lichaam af te koelen. De volgende tips en trucs helpen jou om ook op kantoor van de zomer te genieten.

Hitte op kantoor: wat kun je ertegen doen?

Wat kun je tegen die vervelende hitte op kantoor allemaal doen? Er zijn verschillende opties om het kantoor af te koelen. Hieronder vind je een lijst met de beste opties om jouw kantoor af te koelen.

PAS OP VOOR AIRCONDITIONING

Het is belangrijk om in de zomer extreme temperatuurverschillen tussen binnen en buiten te vermijden. De temperatuur van de toevoerlucht voor airconditioning mag dus niet meer dan 8 ° onder de buitentemperatuur zijn. Let wel op: de airco staat vaak te laag ingesteld en je kunt verkouden worden als het temperatuurverschil meer dan tien graden is. Naast het verlagen van de kamertemperatuur, minimaliseert airconditioning ook de luchtvochtigheid. Het droogt de slijmvliezen uit en maakt het immuunsysteem vatbaarder voor virussen en infecties. Richt de luchtstroom dus niet direct op je lichaam, consumeer altijd voldoende vocht en schakel eventueel over op een ventilator of gebruik een luchtbevochtiger om de lucht te bevochtigen.

Het maakt niet uit van welk merk je een airconditioner in huis hebt. Of dat nu de beste Delonghi mobiele airco is of niet.

 

ADEMENDE KLEDING

De juiste kleding beschermt je niet alleen tegen de zon, maar kan een warme werkplek ook draaglijker maken. Het draait allemaal om het aanpassen van onze kleding aan de temperatuur op die warme dagen. Kies voor ademende natuurlijke vezels zoals linnen of katoen; synthetische materialen zijn ook geschikt omdat ze vocht opnemen en een verkoelend effect hebben op de huid. Indien mogelijk, is het het beste om bezwete kleren direct te vervangen door droge kleren.

GOED LUCHTEN

Zet ‘s ochtends alle ramen open om de kantoorruimte goed te luchten (een echte frisse wind). Zodra het buiten warmer wordt, sluit u de ramen en trekt u de luiken naar beneden. Dit houdt de lucht binnen koel en voorkomt dat de kamer te warm wordt.

VERMIJD DE MIDDAGZON

Blijf uit de middagzon, want dit is de warmste tijd van de dag. Als je toch de frisse lucht in gaat, heb je iets nodig om je hoofd te bedekken en een zonnebrandcrème met een hoge factor. Anders raakt uw lichaam oververhit en heeft het veel tijd nodig om weer af te koelen.

DRINK VEEL VLOEISTOFFEN

Door de warmte verliest het lichaam veel vocht, daarom is het belangrijk om voldoende te drinken (minimaal twee tot drie liter per dag). We raden water of mineraalwater aan; je kunt gember, gesneden komkommer of pepermuntblaadjes toevoegen als je meer smaak wilt toevoegen. Naast het lessen van je dorst is het ook verfrissend en verkoelend. Zorg ervoor dat de versnaperingen niet te koud worden, anders zal je lichaam dit met veel energie proberen te compenseren, waardoor het weer opwarmt. Hete thee wordt in Zuid-Europese landen zoals Turkije gedronken omdat de hitte ervoor zorgt dat het lichaam afkoelt. Alcohol moet worden vermeden omdat dit vocht uit het lichaam trekt.

 

LICHTE MAALTIJDEN

Een combinatie van vers fruit, salade en groenten is niet alleen gezond, maar ook maagdelijk. Zware maaltijden of een volle maag maken ons moe en zetten onze spijsvertering onder druk. Hierdoor komt er energie vrij, waardoor overtollige warmte ontstaat.

HERSTELPERIODES

Als je de kans krijgt, doe dan een middagdutje. Dit versterkt het immuunsysteem en optimaliseert de temperatuurregeling.

SPRAYFLESSEN – VOOR DIE VERFRISSENDE KICK

Een verstuiver met water kan je een broodnodige verfrissende kick geven. Het is zelfs nog beter als je een paar ijsblokjes en pepermuntblaadjes toevoegt. Het water op de huid is aangenaam verkoelend en het motregeneffect is erg verfrissend.

KOEL JE POLSEN

Houd je polsen zo nu en dan 5 minuten onder koud water. Dit koelt het lichaam af en helpt bij de bloedsomloop.

 

VERMINDER WARMTEBRONNEN

Warmtebronnen zoals printers, overheadprojectoren en computers mogen alleen worden gebruikt als het echt nodig is.

 

DE JUISTE VENTILATORRICHTING

Ventilatoren zijn een goede manier om af te koelen zonder het risico te lopen verkouden te worden. De frisse wind helpt transpiratievocht te verdampen, waardoor het lichaam afkoelt. Er zijn nu zelfs USB-aangedreven tafelventilatoren die u op een computer / laptop kunt aansluiten. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de luchtstroom niet rechtstreeks op uw hoofd is gericht. Verkeerd gebruik van een ventilator kan de huid en slijmvliezen uitdrogen en leiden tot hoofdpijn en spanning. Het is beter om tafelventilatoren op het bovenlichaam en vloerventilatoren op de benen te richten. Een torenventilator met draaifunctie biedt optimale ventilatie en koelt een hoge en brede ruimte.

Deze punten zijn belangrijk voor dat je een sauna aanschaft

Aanbiedingen

Advertentieindex

Heb je er wel eens overgedacht om een sauna aan te schaffen? Houd deze gedachte vast! Want een sauna is heerlijk om in je achtertuin te hebben en daarnaast brengt het ook nog eens veel voordelen met je mee. De warmte is namelijk beter voor je dan je denkt, je kan er bijvoorbeeld beter door slapen en je huid wordt er beter van. Maar een sauna is geen aankoop die je dagelijks doet, daarom is het wel belangrijk dat je de juiste sauna aanschaft. Wij hebben voor jou een paar punten op een rij gezet zodat het kopen van een sauna een stuk makkelijker wordt. Wil je weten welke punten? Lees dan snel verder!

Je hebt de keuze uit twee verschillende kachels

De warmte van de sauna heeft meerdere voordelen, waaronder op je gemoedstoestand. Je wordt er namelijk ontspannen van waardoor je uiteindelijk een stuk beter slaapt. En wie beter slaapt heeft een huid die er een stuk beter uit ziet. Allerlei voordelen dus! De warmte komt van een houten kachel of een elektrische kachel. Als je een buitensauna wilt aanschaffen krijg je vaak de keuze uit deze twee kachels. Een houten kachel is een kachel met meer sfeer, het duurt alleen langer om de kachel warm te krijgen. Als je een kachel wilt hebben die snel warm is dan kun je beter voor een elektrische kachel kiezen.

Hoe groot moet de sauna worden?

Een sauna is een heerlijke manier om de warmte weer even te voelen en heerlijk tot rust te komen. Maar een sauna is niet een aankoop die je vaak doet. Daarom is het wel zo prettig om een sauna te hebben die aan al je eisen voldoet. De afmeting van de sauna is een eis. Het is namelijk vervelend als de sauna groter of kleiner uitvalt dan wat je in gedachte had. De afmeting is afhankelijk van de achtertuin waar de buitensauna komt te staan, maar ook van het aantal personen. Maken max 2 personen gebruik van de sauna? Of kan het wel op lopen tot 8? 

Welvaere

Wil je graag meer informatie over een sauna? Neem dan eens een kijkje op de website van Welvaere. Hier kan je namelijk meer informatie vinden over de verschillende sauna’s en hoe je de sauna in elkaar kunt zetten.

https://welvaere.be/

Radio luisteren, doe het eens

Advertentieindex

Het luisteren naar de radio klinkt voor de meeste mensen nogal ouderwets in de oren. De radio was echt iets van vroeger. Je denkt waarschijnlijk aan een groot, zwaar ding dat je niet zomaar overal mee naartoe kon nemen. Je zou het misschien niet denken, maar ook vandaag de dag zijn er nog heel veel mensen die naar de radio luisteren. Hoewel het er natuurlijk minder zijn dan vroeger, zijn er wel andere, creatieve manieren waarop ook mensen zonder een radio toch echt naar de radio kunnen luisteren. Waar doel ik dan op? Ik bedoel dan natuurlijk het online radio luisteren. Want je hebt helemaal geen radio nodig om naar de radio te luisteren. De moderne technologie heeft ons zo ver gebracht, dat wel op een klein apparaatje heel erg veel kunnen. Op onze mobiele telefoons kunnen we bellen, foto’s maken, video’s bekijken, wekkers zetten, dingen uitrekenen en naar de radio luisteren niet te vergeten.

 

Vandaag de dag heb je nog maar twee dingen nodig om naar de internet radio luisteren te kunnen: een apparaat met internetverbinding en een internetverbinding. Makkelijker kan het toch niet?! Het luisteren naar de radio kan voor allerlei functies dienen. Je kan even naar de radio luisteren tijdens jouw pauze tussen twee zoom meetings door, dat zorgt voor wat afleiding. Je kan de radio ook gebruiken om liedjes te vinden voor jouw sportavonden. Maar een radio kan ook dienen als achtergrondgeluid, als je bezoek ontvangt en al van tevoren weet dat het ongemakkelijk kan gaan worden. Ook kan de radio dienen als achtergrondgeluid voor als je thuis gaat werken of gaan studeren. Sommige mensen houden niet van stilte, dus dan is de radio op de achtergrond de perfecte oplossing. Dan kan je ook nog naar de radio luisteren, naar bijvoorbeeld een praatprogramma, als je iets met je handen aan het doen bent. Denk aan klussen of de was doen. Kortom, luister eens naar de radio.

https://www.radioluisteren.be/

Herbalife nutrition Online Shakes

Aanbiedingen

Advertentieindex

Snel en verantwoord afvallen met de Franse methode? Herbalife nutrition zorgt ervoor dat je snel afvalt. Bedrijf uit Frankrijk. Het is je dan eindelijk gelukt om af te vallen. Voor deze prestatie willen we je in ieder geval feliciteren. Aan de andere kant is vanaf dit moment één van de lastige periodes van het afvallen aangebroken. Je dient namelijk op je streefgewicht te blijven en de praktijk leert dat veel mensen hier moeite mee hebben. Vandaar dat wij een blogartikel publiceren om iedereen te helpen om op gewicht te blijven. Lees snel verder voor onze tips. Herbalife nutrition

Afslankproducten Herbalife nutrition

Er zijn vele verschillende afslankproducten die je naast het afvallen tevens helpen om op gewicht blijven. Indien u behoefte heeft aan deze producten raden wij u aan om gebruik te van de producten Herbalife Nutrition. Deze producten hebben zich inmiddels meer dan eens bewezen en het is dan ook niet voor niets dat deze producten over de gehele wereld worden gebruikt. Bent u dus op zoek naar een afslankproduct dat u tevens helpt om op gewicht te blijven? Maak dan gebruik van de producten van Herbalife.

Zorg voor balans Herbalife nutrition

 

Op gewicht blijven draait allemaal om balans. Het is belangrijk om een goede balans te vinden tussen eten, drinken en beweging. Al deze drie onderdelen dragen bij om op gewicht te blijven en wanneer u een goede balans heeft hebben wij er dan ook alle vertrouwen in dat het helemaal goed zal komen.

 

Let goed op wat u eet Herbalife nutrition

 

Ook wanneer u bijvoorbeeld gebruikt maakt van de producten van Nutrition Herbalife is het belangrijk om goed op te letten wat u eet. Houdt de calorie-inname goed bij en zorg dat u meer calorie verbrand dan u tot u neemt. In dit geval zal u in ieder geval niet in gewicht aankomen, omdat u de reserves van uw lichaam aanspreekt.

 

Meer weten? Herbalife nutrition

  

Wilt u meer weten over hoe u op gewicht kunt blijven of heeft u andere vragen? Dan raden wij u aan om langs te gaan bij een diëtist in de buurt of online meer informatie op te zoeken.  De diëtist kan u advies op maat geven, waarbij deze persoon ook rekening houdt met uw eigen lichaam. Ideaal toch?

Huis afkoelen 11 tips

Advertentieindex

Wil je jouw huis afkoelen? Dan hebben we tips voor je. Deze tips lees je eenvoudig zodat je ook zonder mobiele airco de zomer doorkomt.

 

Huis afkoelen? Lees deze 11 tips

1. Slaap met een nat laken

Dit klinkt misschien raar, maar je kunt een laken of handdoek vochtig maken met koud water. Je plaatst het dan over je heen om je ‘s nachts koel te houden als je slaapt.

Maar zorg ervoor dat u een handdoek onder u legt, zodat uw matras niet beschadigd raakt. Onthoud: hoe koeler je blijft, hoe beter je waarschijnlijk beter slaapt.

2. Los en minder

Als het gaat om zomer, warm weer en geen airconditioning, is het belangrijk om twee woorden te onthouden: los en minder.

Dit betekent in feite dat je in een losse katoenen pyjama wilt slapen die tijdens het slapen echt gaat ademen. Maar je wilt ook minder slapen. Ga voor een korte broek in plaats van een broek en een tanktop in plaats van een volwaardig slaapshirt.

3. Maak een Cross Breeze

Wist je dat je echt je eigen briesje in huis kunt creëren? Nou, dat kan met het gebruik van boxfans.

U hoeft dus alleen maar een Bestron ventilator tegenover een open raam te plaatsen. Dit zorgt voor een echt lekker briesje om je huis af te koelen.

4. Gebruik uw hartslagpunten

Als je iets cools op je hartslagpunten kunt aanbrengen, zal je lichaamstemperatuur veel sneller dalen. Je hartslagpunten zijn gebieden op je polsen, nek, ellebogen, enkels, achter de knieën, voeten en liesstreek.

Plaats dus een ijspak of een vochtige doek op een van die gebieden om je lichaamstemperatuur te verlagen en jezelf koeler te houden.

5. Slaap solo

Dit werkt misschien niet voor iedereen, maar als je het kunt verdragen om los te staan ​​van je geliefde, dan zal dit je zeker helpen om koeler te blijven.

Lichaamswarmte zorgt in feite voor meer warmte, wat zorgt voor een hogere temperatuur. Als je languit en alleen kunt slapen, blijf je koeler.

6. Hang je bed op

Als u in een bed boven de grond kunt slapen, kunt u de lucht helemaal om u heen laten stromen.

Dus als je een kinderbed of een hangmat hebt waar je comfortabel in of op kunt slapen, dan is dit misschien een goede optie als je airconditioning uit is.

7. Blijf gehydrateerd

Als je het merkt, zijn veel van deze tips om je te helpen terwijl je slaapt, want dat is een heel moeilijke tijd om koel te blijven en ons lichaam zweet zo hard om onze lichaamstemperaturen lager te houden.

Het is dus belangrijk om voor het slapengaan veel water te drinken, zodat je niet uitgedroogd raakt door al het zweten.

8. Neem een ​​koude douche

Ik was nooit een fan van een koude douche totdat het echt ellendig werd in onze badkamer om een ​​super hete douche te nemen (zoals wat ik ooit deed.)

Nu voelen koudere douches heerlijk aan. Onthoud alleen dat je niet binnenkomt als je in echt hoge temperaturen bent en een koude douche neemt. Hierdoor kunt u mogelijk een hartaanval krijgen. Gebruik dus uw gezond verstand.

9. Slaap in de kelder

Als je geen kelder hebt, wil je op het laagste niveau van je huis slapen als de temperatuur hoog is en je airconditioner op de fritz staat.

Dus als je het niet wist, stijgt de warmte, wat betekent dat als je op het laagste niveau van je huis slaapt, de warmte boven je uitkomt en je koeler blijft.

10. Leg een nat vel te gebruiken

We hadden het over slapen met een nat laken over je heen, maar je kunt een nat laken ook in een andere vorm gebruiken.

Dus je wilt een laken nat maken met koud water en het dan boven een open raam hangen. Er waait een briesje door het natte laken en zorgt voor koelte in uw huis.

11. Koude voeten

Je voeten hebben allerlei pulspunten, en dat geldt ook voor je enkels. Zorg ervoor dat u eerst uw voeten wast, zodat u geen modderig water maakt.

Maar als ze eenmaal schoon zijn, plaats je je voeten in een emmer of kom met ijswater. Dit helpt je kerntemperatuur af te koelen.

 

Wil je toch een airco kopen? Dan kun je terecht bij Coolblue.

Tout savoir sur les ordinateurs portables Acer et choisir les meilleures options possibles

Aanbiedingen

Advertentieindex

Acer est une société taïwanaise, dans les produits informatiques. Fondée dans les années 1970, la société a rapidement pris pied dans l’industrie informatique. C’est l’une des marques les plus connues dans le domaine des ordinateurs et des périphériques informatiques.

Les ordinateurs portables d’Acer ont été classés en sections répondant aux besoins des consommateurs. Ils sont séparés en deux catégories : les ordinateurs portables destinés aux consommateurs et les ordinateurs portables à usage commercial. Leur dernier lancement de la série Acer Aspire One est l’un des ordinateurs portables Acer les moins chers que vous trouverez sur le marché.

Les bifurcations des ordinateurs portables Acer répondent à des besoins variés.

La série Acer Aspire est un bon remplacement de bureau et certains des modèles fonctionnent également comme de bons portables. La clarté de l’écran LCD et le large éventail de fonctionnalités et d’applications logicielles compilées font de la série Aspire un achat crédule. La série Travelmate d’Acer est une combinaison de performances et d’ultra-portabilité. Cette série est destinée aux utilisateurs de la classe affaires qui sont de grands voyageurs.

  • La série Acer Ferrari est réalisée en association avec la populaire marque italienne de voitures de course Ferrari. Le design et l’apparence sont son USP et les performances sont telles qu’elles conviendraient même à un joueur. Le coût est élevé, mais il en vaut la peine. La série Acer Aspire One est une composition légère de performances et de mobilité réelle. La série Aspire One d’Acer est peu coûteuse et constitue un concurrent sérieux pour la plupart des tablettes.
  • Elle est disponible dans les variantes des systèmes d’exploitation Linux et Windows XP. La version XP est quelques milliers de roupies plus chère que la version Linux.

Acer a donné la possibilité d’augmenter le prix de ses ordinateurs portables

Les ordinateurs portables Acer les moins chers disposent également d’options d’amélioration. Acer offre une sortie audio et vidéo claire et la plupart de leurs ordinateurs portables sont compatibles pour fonctionner simultanément avec plusieurs applications d’usage quotidien en toute simplicité. Vous pouvez acheter des ordinateurs portables Acer en ligne sur des sites web populaires basés sur des achats en ligne.

https://www.touchatag.com/fr/

Waarom moet je goed opletten als je een brommerverzekering gaat afsluiten? Een aantal tips

Aanbiedingen

Als u geïnteresseerd bent in de aankoop van enkele zuinige wielen, laat dan de gaspomp achter en kijk niet verder dan een elektrische bromfiets of elektrische fiets. Als je eenmaal de basiskennis hebt, kun je een geïnformeerde beslissing nemen over welke rit het beste voor je is. De beste brommerverzekering vergelijken
is gemakkelijk online te vinden, dus als je eenmaal wat huiswerk hebt gemaakt, kun je online winkelen, wetende wat je zoekt.

  • Een van de eerste vragen die je jezelf moet stellen, is hoe ver je moet reizen. Elektrische bromfietsen zijn in staat om te reizen met snelheden van 43-60 mph en kunnen 50-85 mijl reizen op een enkele lading. Ze zijn ideaal voor mensen die naar hun werk of school reizen en kunnen één of twee personen vervoeren. Ze zijn straat legaal en de meeste staten vereisen dat ze een vergunning hebben en verzekerd zijn. Als u ze als bromfiets en niet als motor registreert, betaalt u lagere DMV-kosten.
  • Elektrische fietsen bieden bijna allemaal dezelfde mogelijkheden als elektrische bromfietsen, maar zijn 75% goedkoper. Ze zijn ook minder snel, dus vereisen geen speciaal rijbewijs, verzekering of registratie in de meeste staten. Als u zich aan de fietswetten houdt, moet u op deze fiets kunnen rijden op elke plaats waar fietsen toegestaan zijn. 3 wielige scootmobielen zijn overal legaal.

Er zijn veel verschillende fietsen in allerlei soorten en maten

Elektrische fietsen zijn er in vele soorten en maten. Wilt u een e-bike die eruit ziet als een gewone mountainbike, maar een accu heeft om u wat extra hulp te bieden (XB-300Li), op te vouwen zodat hij in uw slaapzaal of kofferbak past? (XB-310Li of XB-562).

  • Misschien wil je iets groters dat er uitziet als een bromfiets, maar dat afneembare pedalen heeft zodat je thuis kunt komen, zelfs als je vergeet de batterij op te laden (alsof je dat nog nooit met je mobiele telefoon hebt gedaan toch?). Kijk eens naar de XB-502, XB-600 of XB-700Li als dat klinkt alsof het aan uw behoeften voldoet.

Bromfietsen moet je wel verzekeren, en dat is met elektrische fietsen het geval

Elektrische fietsen zijn geweldig voor studenten die moeten pendelen op de campus, of sneeuwvogels in het park. Er is zelfs een driewielige XB-420M scootmobiel die in staat is om snelheden van 15+ mph te bereiken en 30+ mijl te rijden op een enkele lading. Zeker niet voor de flauwekul, hij wordt zelfs geleverd met een wheelie-bar.

https://verzekering-winkel.com/scooterverzekering/

Waarom moet je een zakelijke lening afsluiten om de cashflow in je bedrijf goed te houden?

Aanbiedingen

Maar je kunt deze problemen nog steeds oplossen door gewaarborgde zakelijke leningen af te sluiten. Beveiligde zakelijke leningen zijn perfect voor bedrijven die echt weinig gereserveerde middelen hebben en voor mensen die van plan zijn om ook een nieuw bedrijf te beginnen. Als u van plan bent om uw bedrijf zelf op te starten, kan de opbrengst van deze leningen u de nodige hoeveelheid kapitaal opleveren, vooral wanneer u net begint.

Ga je voor een gewaarborgde zakelijke lening kiezen?

Het eerste wat u moet overwegen voordat u voor een gewaarborgde bedrijfslening gaat, is dat u een vorm van zekerheid moet hebben om aan de schuldeiser te verpanden. In de meeste gevallen is dit onderpand in de vorm van vaste activa zoals huis, grond, bedrijfspand en apparatuur. In tegenstelling tot conventionele zakelijke zekerheidsleningen duurt een gewaarborgde zakelijke lening slechts twee weken vanaf het begin van uw aanvraag tot aan de vrijgave van het geleende bedrag.

Het terugbetalen van een zakelijk krediet

Terugbetalingsopties zijn ook erg handig voor iedereen die een gewaarborgde zakelijke lening moet afsluiten. De minimale periode om het krediet terug te betalen is 5 jaar en het maximum kan tot 25 jaar duren, in tegenstelling tot ongedekte leningen die u slechts een zeer korte periode geven om het geleende geld terug te betalen. De aflossingsopties kunnen ook maandelijks, halfjaarlijks of jaarlijks worden ingepland, afhankelijk van wat u verkiest.

Nadeel van een gedekte zakelijke lening

Het enige nadeel van gedekte zakelijke leningen is de aanwezigheid van onderpand. Maar het is geen probleem voor een bedrijfseigenaar die zijn of haar bedrijfsstrategieën goed heeft gepland. Het hebben van een bedrijf is niet alleen een kwestie van winst en fondsen om te slagen; het vereist ook een goede bedrijfsstrategie. Maar bedrijfsstrategieën kunnen effectief worden uitgevoerd als er voldoende middelen beschikbaar zijn om het bedrijf vooruit te helpen.

Op korte termijn een zakelijke lening afsluiten

Gesegmenteerde bedrijfsleningen zijn ook voordelig op korte termijn. Een klant van u heeft bijvoorbeeld nodig dat u een groot project op de juiste manier start en dat de betaling aan u wordt gegeven nadat alles is afgerond. Dan is een bedrijfskrediet op korte termijn ideaal voor dit soort situaties, omdat u back-up fondsen nodig heeft om te beginnen met het project.

  • Wat voor soort lening je ook krijgt, vergeet niet dat je er succesvol mee kunt zijn als je weet dat je de opbrengst goed kunt gebruiken. Maar een lening kan uw bedrijf meer versterken als het type lening dat u heeft lage rentebetalingen en lange en flexibele terugbetalingsopties heeft.
https://spaarbuidel.nl/geld-lenen/

Tijd voor de tuin

Aanbiedingen

Advertentieindex

Een heldere blauw lucht is wat je nu ziet als je naar buiten kijkt. Geen wolkje meer te bekennen. Dat is wat we willen zien. Het zomerse weer wat langzamerhand Nederland binnen komt sluipen. Overdag ligt de temperatuur boven de 18 graden en het wordt alleen maar beter. Moet jij nog het een en ander veranderen aan je tuin voordat je er echt lekker kan zitten? Lees dan mee.

Als je dit weer ziet wil je natuurlijk meteen buiten gaan zitten. Waar kan dat nou beter dan in je eigen tuin. Wat mooi past bij dit weer zijn houten tuinmeubelen. Fonteyn heeft ontzettend veel verschillende soorten en maten, in ieder geval één die voor jou geschikt is. Daarbij heeft Fonteyn ook loungebanken, loungesets, tuinsets, tafel en losse stoelen. Iedereen heeft namelijk een ander soort tuin. Als je niet zo’n fan bent van de standaard houten kleuren, dan zijn er ook nog zat andere kleuren waaruit je kan kiezen.

Wat over enkele weken echt goed van pas gaat komen is een barbecue. Trommel je familie en vrienden op en ga lekker de tuin in. Gooi het vlees op de barbecue en ga lekker smullen. Om je vlees ideaal te bereiden zou ik een gasbarbecue aanraden. Fonteyn is ook voorzien van goeie gasbarbecues. Voeg er nog wat salades en aardappelen aan toe en je bent klaar voor de barbecue avonden.

Als je dan een comfortabele zitplek hebt gemaakt en de barbecue staat aan dan ben je helemaal klaar voor de zomerse avonden. Doe er nog wat muziek bij en je hebt je eigen kleine feestje. Koop nog snel even wat drankjes in en zet dit van te voren koud. Ben je geïnteresseerd in nog meer tuinspullen? Neem dan een kijkje op de website van Fonteyn.

 

Een camping voor iedereen, in Twente

Aanbiedingen

Advertentieindex

Stel je voor: je wilt samen met je schatje een weekendje of weekje lekker romantisch kamperen. ’s Avonds samen barbecueën, een flesje wijn erbij en in elkaars armen uren naar de sterren staren. Dan ineens, hoor je dreunende bas van de kinderdisco, of het gegil en gekrijs uit een zwembad.

Of misschien is dit herkenbaarder: je zit lekker met je gezin op de camping. De kinderen maken plezier terwijl je zelf een flesje bier opent. En dan staat ineens je camping-buur voor de neus om te vragen of het wat zachter kan, omdat het gegil van de kinderen hem stoort.

Dan is je vakantie toch in één keer verpest?

Ieder zijn ding op de camping in Twente

Dit soort nare verrassingen zijn heel simpel te voorkomen. Het enige dat je hoeft te doen is de juiste camping uit te zoeken. In Twente is er wat dat betreft voldoende te kiezen. Voor het stel uit het eerste voorbeeld kiest bijvoorbeeld voor een mini-camping, zoals Onder de Sterren in Boekelo, terwijl het gezin uit het tweede voorbeeld het enorm naar zijn zin zal hebben op een familiecamping met een mooi activiteitenprogramma, zoals Het Berkenven in Vriezenveen of De Noetselerberg in Nijverdal.

Handig overzicht aan campings in Twente

Op Visittwente.nl is een heel handig overzicht gemaakt van de verschillende campings in Twente. Met een paar handige filters kun je heel makkelijk aangeven aan welke voorwaarden de camping moet voldoen. Wil je een zwembad bij een camping met animatieteam en wifi en wil je ook de hond meenemen? Met de selectietool van VisitTwente overzicht  heb je in een handomdraai een overzicht van de campings die aan jouw wensen voldoen.

Twentse gastvrijheid

Zoek vandaag nog jouw favoriete camping uit en reserveer een plekje voor je eerstvolgende kampeervakantie. Wij zijn ervan overtuigd dat de beroemde Twentse gastvrijheid ook jou zal overtuigen Twente een heerlijjke plek is om tot rust te komen.

Het is tijd voor Twente.

https://www.visittwente.nl/overnachten/campings-twente/